Valborg

Japp idag är det alla barnens supardag och Igelkottarnas otursdag. Så det kommer alltså bli en hel massa färre Kottisar och spyor i var o varannan buske, så se upp vart ni går ! =)

Igår skulle jag ju färga mitt hår , och det gjorde vi också . Halva ! Färgen räckte inte trotts att vi hade två stycken, mycket väldigt lite i dom men andra ord. Så nu har jag blonda slingor i underhåret , men frukta inte för idag kör vi resten av håret innan det bär av till parken för grillning, efter det skulle vi på någon fest ryktas det om, blir nog miiicket trevligt !

Nu ska jag fortsätta packa min väska , fixa naglarna lite och sminka mej. Hörs i morrn eller senare!

Love <3 

Innan jag slutar Gårdagens klädsel och sånt skit !

image98   

Pollen i näsan och gummihuvud .

Herre , alla i klassen verkar vara på topp , lite tajkon så där. Hör även att Malin håller på att gå banan på allt Kackel. Själv känner jag hur mycket pollen det är ute. Mitt huvud känns som en liten seg gummiboll och näsan rinner som ett vattenfall. Nej nu överdrev jag allt, så mycket rinner det inte men huvet hänger då inte med för fem ynka ören.
Dagens skoluppgift går ut på att skriva en enkät som man senare ska ut och lämna till folk på stan , det får inte vara några i ens egna ålder. Så tråkigt + pinsamt.

Ska iväg snart och fixa mitt Id-kort . Känns som att det är bra att ha nu när man snart är 18 och allt. Och så ska ju Felice färga mitt hår idag , massa massa blonda slingor. Sniggt ?! Jaa hoppas det i alla fall ! Passar bra till Valborg, Nyklippt och nyfärgad.
Planerna inför i morgon och valborg blir engångsgrill, papperstallrikar, plastbestik och muggar, en liten filt i gräset i Parken. Mysigt, hoppas nu bara att tidningarna inte ljuger om vädret , för det ska nämligen bli fint väder i morrn ! YES ! =)

Idag tror jag att det var första gången jag fick en sådan där riktig vårkänsla, jaa jag har ju självklart kännt att det har varit vår tidigare, men idag när jag åkte buss och så en massa får med en massa lamm så fick jag en jättestark kännsla av att våren verkligen är här , om ni förstår vad jag menar ! Nice nice fårgelbajs ! 

Nu ska jag nog gå in på toan och slänga i mej lite vatten, vi hörs ikväll då ska jag slänga upp lite bilder på kläder och hår förhoppningsvis ! Smell ya later <3

image97
















Härliga IFK ?

Japp alla som läser Engelska B vet väl om att det var nationellt prov idag , det gick väl varken bra eller dåligt så jag hoppas att det lutar mer åt det bra hållet även om jag är tveksam på det !

Efter provet drog Jag, Felice, Anton och David till stan och kollade på kläder och smycken , köpte mig lite armband, ett halsband och en mascara , det passar ihop med det jag har tänkt ha på mig på valborg. Kannoooners ha !? Sen ska jag säga att jag gjorde en sådan där spontan grej , har hört att man ska göra det för att sätta lite spänning på en tråkig vardag ! haha Nej men jag gick i alla fall in till en frisörsallong, kollade om dom hade tid och aa sen klipptes allt det slitna och fula bort. jag måste bli duktigare på att klippa mej, går allt för sällan .

Hann också med att dra till Kimsta, träffade Lussan lite snabbt och sedan drog jag och mamma och kollade på IFK-Örebro(0-0). Jag hade hoppats på att min första match på Parken skulle bli en vinstmatch men icke sa nicke. Skärpning nu Grabbs en match kan vi väl vinna i alla fall ?! Kul att mitt under matchen så gick vattenspridaren igång , mjoho då micket vackert ! =D

Nu ska jag snart sova för i morrn är det skola och så ska jag fixa Id-kort och färga mitt hår. Bilder på mina köp och på mitt hår kommer i morrn ! =D Sov så sött Love <3

 
     
IFK-Match och en Eriksson


Härligt slöa söndagar .

Så skönt med en slöis söndag , har bara luffsat runt i mjukisar och pappas stora tjocktröja. Somnade inte förns vid halv fem igår. Precis lagom till soluppgången + att det satt en liten söt vårfågel utanför mitt fönster och sjöng för full hals !

Just nu känner jag mej lite smått stressad över att det är valborg på onsdag och jag inte har det blekaste om vart man ska ta vägen. Någon med förslag ? Så skulle jag igentligen vilja färga och klippa mitt hår innan också , men jag hinner nog bara färga. Ni får gärna ge tipps på bra och billiga frisörer och frisyrer ! =) Har en liten tanke på hur jag ska klippa mej men vi får se !

Hörs senare Bye <3

Rubrik ? (fantasilöst va !?)

Hmm , nu ligger jag här i sängen och försöker komma på ett sätt att skriva ner min kväll, men den började med att Felicia igentligen skulle färga och toppa mitt hår, men nepp vi var för slöa för det . En annan gång ! =)
Efter det drg vi ner till Skafferiet och fikade lite , var sån himlans fin vårkväll idag.
Efter det pallrade vi oss iväg till en lokalfest, kanske snarare ska kalla det mellanstadiedisco, ledsen o säga det men det kändes lite som att åka tillbaks i tiden ! Haha inge vidare men Calle och Nicklas lättade upp stämningen lite så vi får tacka dom . Tack !
Men efter ett tag tröttnade vi på att stå där och mögla och drog i stället till donken (vart lite sugna på Chees ) där fastnade vi tills min buss gick hem satt och snackade med lite folk och hade det trevligt ! 
På bussen träffade Maja och Jessika, och jag ska säga att det är inte många som lyckas så som dom kan (eler som Jessika.) haha sköningar !
När jag gick av bussen stötte jag även på Jocke och gänget, sköningar dom också! =P

Men nu ligger jag i alla fall raklång i sängen , så skönt så. I morgon hoppas jag på sol så jag kan sitta ute och glassa. Nu tänker jag i alla fall krypa ner under täcker och dröma om sommar och sol =) Hörs i morrn vänner ! <3

Lägger ut bilder på mina köp också . Det är inga bra bilder , svårt att se hur det ser ut men ni får försöka.....

  
   
  
+ smink och hårfärg


Shopping på hög nivå!

Jaha ja idag har det varit en händelserik dag.

Vart lite smått sjuk i går, torsdags. Kom hem och sov hela dagen , hade ont i huvet och förkyld som en galning , det är därför jag inte bloggade igår. Idag var jag tvungen att gå till skolan endå trotts att jag mådde skit , kom nämligen 9:or till skolan som vi skulle ta hand om och visa runt , var inte så värst kul kan jag ju inte påstå ! Efter det drog vi till stan och började våran shopping , Lönen kom ju idag så lika bra att passa på , fick med mej en massa bra köp hem , lägger upp bilder i morrn för nu är jag jättetrött . Kom hem vid 22.00 och sen drog jag till pappa på Pizzerian och fick mej en kycklingtallrik ! Skitgott :D Thanks dad <3 =D

Nej men i alla fall , det har va en micket trevlig dag tack Felice och Elin !

I morrn ska jag vara med Elin och sen ska jag lägga i en massa blonda slingor , hoppas det blir fint ! Hörs i morrn Love <3

image84

Tänk om det skulle smaka Twister !

Älskar vår och sommar , kommer antagligen tjata om det i varenda blogg. Uppdaterade ju inte min blogg igår , men jag orkade inte , hade annat för mej helt enkelt.

Efter skolan mötte jag Lussan, Emma och Henrik. Vi köpte oss glass och satt sedan i hörsalsparken och snackade om allt mellan himmel och jord. Sitter man ett litet gäng så där i solen så är det ju lätt hänt att man börjar prata om sisådär lite speciella saker, Vi började snacka om att det inte är gott att få sattsen i munnen (Don't know why , men kul var det ) efter lite skratt sitter alla tysta och fokuserar på sina glassar jag på min Magnum och Emma och Lussan på sina Twister, (Henrik käkade kaka tror jag ) Så helt från ingen stanns säger Lussan: Tänk om sperma smaka som twister , då sulle jag suga snopp varje dag ! Hahaha Älskar Lussans kommentarer hon är så söt så ! =D

Idag hade vi ju nationellt prov i svenska . Det gick verkligen inte bra , kommer inte våga kolla på det sen när det är rättat för jag är så rädd att jag ska få IG ! Efter det var det spanska , vilket jag verkligen inte kännde för efter ett prov, men vad ska man göra , inget typ ! När jag kom hem slängde jag mej direkt i soffan och slängde i mej det jag inte käkade upp på provtiden , alltså pastasallad med fetaost och avokado, godis, läsk och sist men inte mins en apelsin , Min nya favorit ! =)

Just nu ligger jag och äter misslyckad hotantotan och småkollar på Sex and the city  så jävla bra och roligt ! =D

Men nu ska jag plugga engelska och sedan sova , i morrn ska vi ha....faasen vad heter det, när man sitter på en motionscykel och trampar så fort man kan ? Spinning ? Aa Tror det i alla fall ! =D ska bli kul i alla fall ,men vi hörs i morrn .

Love <3

image83

Mmm glass ?

Hungern har ingen nöd .

Jag älskar vädret som är nu , så fint och soligt ! Nu väntar vi bara på bad- och solvädret =)

Nu sitter jag i skolan och lyssnar på musik , vill bara hem och sätta mej i solen med en kopp kaffe men icke sa Nicke den gubben går inte för idag ska jag vara kvar och plugga på massa saker på Malins lektion trotts att hon inte är här! Är jag inte duktig eller ?! =)
Efter skolan vet jag inte om jag kanske ska vara med Lussan , vi sa det i söndags i alla fall så vi får väl se !  Skulle vara kul i alla fall !

I morrn är det nationellt prov i Svenska , skrivdelen. Längtar inte ett dugg , 5 timmar på en hård pinnstol utan musik. Hur ska jag klara mej ?!  Haha

Snart lunch , jag är hungrig som ett as hann inte käka nått i morse eftersom jag ska vara så satans seg på mornarna. Skärpning nu Danni !

Nu ska jag ner och käka ! Hörs senare <3

image82


Sol sol sol

Härligaste dagen på länge idag . Sol och värme, kan det bli bättre ?! Försov mej denna morgon också, tur att stoffe's kompis kom och ringde på dörren annars hade jag nog aldrig kommit upp ! Så dagens guldstjärna går till bararrariduu (trummvirrvel ) Raasmuus ! 

Så skola idag i alla fall , känns som vanligt piss att behöva gå dit, men aa efter sen så drog jag och Felicia till stan. Kollade runt lite och sedan satte oss vid hörsalsparken och käkade glass och kollade på folk ! Nice va !

Nu ligger jag i sängen och småsvettas och kollar på 100höjdare . Ska kanske dra mej ner till köket och rota fram nått gott , har västa suget på nått att äta men vet inte vad , uj vilka problem !

Nedräkningen till torsdag och fredag har börjat , spännande att se lönebeskedet på tordag och skitkul att få pengarna på fredag . Ser jag fram imot! Såg även idag att Carlings har Jeansrensning och hoppas på att dom fortfarande har det på fredag , behöver verkligen ett par jeans om inte två !

Nog om det nu ska jag kolla om mitt element är på för det är sjukt varmt i mitt rum , sen ska jag ner och rota genom hela köket ! Hörs senare eller i morgon . Då ska jag komma i tid till skolan , det är ett måste för jag ska plugga som en gaalning !


Love <3

image81
Sommar snart , Saknar <3 =)








Ps. det som luktade i klassrummet idag var att dom stekte ägg nere i köket , kul va ? Nepp men tur att det inte var någon i klassen som var dålig i magen !

Det luktar prutt i klassrummet

Japp det är sant , luktar så jävla vidrigt. ÄggFjärt, härligt va ? vet att ni alla är avudssjuka !

Har inte bloggat på evigheter nu men jag har inte haft orken. Min helg har bestått av Tjejkväll , bilåkande och Jobb i stora lass . Ganska nice helg faktisk .  Jag och Felicia satt nyss och räknade ut på ett ungefär hur mycket jag kommer få i lön denna månad , och det känns bra ujjaa ! Nae vet faktiskt inte vad jag ska skriva just nu , återkommer säkert på engelskan med ett nytt inlägg , nu bör jag nog plugga lite !

see ya <3

Det är dimmigt uppe på toppen !

Massa plugg men jag har ingen aning om vart jag ska börja .... lästa i Elin's blogg förut hur många dagar det är kvar tills vi slutar skolan , mycket skrämande med tanke på allt jag har efter mig. Nej detta är så typiskt mej men det är väl bara att acceptera att jag är en liten slarver ! Ska nog plugga på något "kul" nu innan jag somnar om jag orkar.

Mina dagar bara flyger förbi nu för tiden och jag kommer knappt ihåg något från dem , går som i en dimma och är skittrött , varför ? Så har jag ont i huvet varje dag också , inte kul. Ungefär lika kul som för er när ni får läsa mina klagerier ! hihi
Alla nationella prov börjar snart också för att lägga lite extra press på än , nu blir jag lite smått stressad , ska lägga upp en plan för mig själv och sen ska jag nog sova så jag kommer till skolan i tid i morgon !
Skriver förhoppningsvis en roligare blogg i morgon för då ska jag ut och gå med Lollo , kanske klarnar i mitt huvud om jag får lite frisk luft eller vad tros ?!

Buenas Noches <3

image80

På tal om Prov och tråkig blogg så muntrar jag upp er med denna ! =D

John Bauer jo man tackar !

Vårat internet funkar inte som det ska för fem öre ! Jobbigt, men kan ju inte sköta skoluppgifterna som man ska , och jag som kommit in i en pluggperiod ! HATA!  Sorry men jag är på mycket dåligt humör .

Har precis gjort en ankät med massa frågor om hur man trivs på skolan och jaa tror ni att det var många som var posetiva ? Det tror inte jag i alla fall !
Hörs ikväll i stället då ska jag skriva en roligare och gladare blogg för långt in i hjärteroten finns det en liten glad Danni trotts allt !

Love <3


Ni tände väl ett ljus ?

Jo ni har väl inte missat det tragiskt sorgliga händelsen om söta Engla ?! Hur fasen kan något sådant få hända ? Ingen rättvisa i världen ( Ingen nyhet ) Blir så arg och ledsen , får klump i magen av att tänka på det !
Idag kl.21.00 skulle man i alla fall tända ett ljus i fönstret för att hedra lilla Engla...Om ni inte gjorde det kan nu ju göra det nu efteråt eller bara slänga iväg sisådär massa tankar till alla drabbade !

Detta inlägg är bara till Engla så vi hörs i morgon ! Peace<3

image79
R.I.P <3

Lil Wayne - Lollipop <3


Skönaste låten ! Älskar =D  Ville bara tillägga det ! Bye <3

slöfisdag !

Denna dag började inte bra , eller jag fick ju sova i och för sig ! Kom inte upp i morse, mådde så konstigt . Kännde mej illamående och hade ont i huvudet . Så jag gick och duschade la mej på soffan och kom inte upp...Missade hela första lektionen, men men viktigare att jag gick på engelskalektionen tycker jag i alla fall ! Efter skolan var det omprov i Malins ämne, tror det gick ganska bra i alla fall och hoppas nu att jag fick G så jag slipper plugg på det en gång till ! =D

Ikväll blir det TvKväll med mammsen ! Aa vi ska väl i alla fall se cashmere mafia tillsammans, tror inte hon vill se Lilla Al-Fadji , näst sista avsnittet såg jag ! Usch !

Nu ska jag lyssna lite på musik , kanske plugga lite och slappa ! See yaa <3

image78


Här sitter jag,

image77
och suktar efter godis och cola , me jag orkar verkligen inte pallra mej iväg till Ica !
Fortfarande en aning bakis ! Inte ett dugg kul , NEJ !
Söta underkläder va ?! Kanske blir mitt köp när pengarna rullar in , vem vet !

Nu ska jag göra nått , kanske baka chokladbollar! Är jag sugen på det tro ? Jag har ingen aning !
Smell U Later + ber om ursäkt för mitt mycket konstig inlägg förut !


Love <3

En helg utan dess like !

Mm en mycket passande rubrik i alla fall med tanke på våran mycket speciella lördag !
Fredagen var mest en slöar dag , vi satt hemma hos Jay ! Slöade och glodde på Tv .

Igår var det ju i alla fall Lördag, vilket bettyde Fest ! Och jo det vart det väl allt med lite för mycket alkohol i kroppen, jo vars det märkte vi idag när jag elin och felice låg döda i soffan och pinsamt nog fick reda på att Elin ringt en person (vet inte om det var med flit eller om hon råkade göra det när mobilen låg i fickan ) och talade in ett pinsamt meddelande på röstbrevlådan ! Mahaha !
Orkar igentligen inte skriva om gårdagens kväll för jag är inte helt återställd ännu , men en händelserik kväll var det i alla fall ! Bilder lägger jag ut senare för snart börjar OTH och jag är sjukt sugen på Cola och chips , eller kansle ostbågar !

Hörs senare ! <3

image76
En manlig jag ?

Hemme med halmen !

Japp då var man hemma i sin säng med en tallrik kalaspuffar !  Så jäklars gott, dölänge sedan jag käkade det !

Idag har jag i alla fall gått på stan med Elin , Felicia och Jay. Hittade massa fint , men aa det är ju oftast ,så när man inte har några pengar. Längtar så dant till den 25:de då satans i gatan ska det shopas så det ryker om det ! =D
Måste tillägga lite snabbt att det nästan är ett måste att käka kupolens Bauget med skagenröra ! (Y)

Efter att vi traskat runt på stan åkte alla utom Elin hem till Jay, käkade god mat och kollade på tv. Jag satt och umgicks med Jay's småsyskon också , dom är så roliga så ! =D

Nu ska väl jag försöka sova lite , ska upp tidigt i morgon och välja kläder, duscha , locka mitt hår och allt det där som måste göras innan det ska partas ! Men simma lugnt mina små vänner så skriver jag några rader i morgon !

image75

Öh fast jag måste bara lägga till en sak !
Jag var så satans rädd i bussen på väg hem idag , hatar när busschaffisarna ska köra som galningar , och det är ju typ bara de som kör bussar utan bälte som inte kan köra som folk ! Skärpning alla chaffisar, ni har faktiskt ansvar för alla i bussen !


Det var allt för mej Love <3

Skönaste skönaste

Jaha då , min torsdag var väldigt avslappnande och skön som ni kanske förstod i mitt ytterst tjatiga inlägg igår , Och början på denna dag har inte suttit så fel heller ! Nämligen varit ledig tackvare våran lärare stig som inte dök upp i skolan idag ! Och tackvare min sovmorgon hann jag heller inte dra in till skolan i onödan ! Nice va ?!
Så det enda jag har gjort än sä länge denna vackra dag på ca: 10 grader är att lyssna på gammal musik från i sommras och snackat massa i telefon !

Hopp resten av denna dag då? Vad händer då kan man fråga sig ! Ja det kan man verkligen . Skulle vara skönt att glo på film med brudsen kanske ?!  Får se vad som händer , måste umgås lite med min bror som drar till stockholm på söndag för att praktisera i två veckor ! Japp kommer sakna den lille ådågan ! =D

Nae man kanske skulle ta och tvätta ansiktet, prova om min "nya" hårfärg passar i lockar och så ska jag störa grannarna med yttligare lite vrål som ska föreställa sång ! =D
 
Party i morgon också  ! Aaaråå ! =D

image74
Jag vill jobba ! Riiiing !



 


Tänk om ,

man skulle få gå på spa varje Torsdag ! Gud vad lycklig jag skulle vara då ! Skolan bjöd nämligen på en halvdag på spa idag och det satt verkligen inte fel ! Jag har aldrig varit på spa innan så det var jättekul !
Nu låter det döflott som om vi var där och drack skumpa och käkade jordgubbar men neej efter som det var med skolan var vi där för att lära oss , jaa massera och sådant ! Vi fick massera/bli masserade med heta stenar och chokladolja, känndes som att man var i himmlen ! Haha =) Sen provade jag en massagestol också , Lite läskigt på något vänster. Känndes som att någon låg under stolen och masserade men nej så var icke fallet, tro mej jag var nämligen tvungen att kolla !

Vi bubblade ju så klart också , som alla förstår var det med mycket häärligt , kanske ska börja använda vårat badkar lite oftare ?!

Nej men skitsamma orkar inte skirva mycket mer nu för det är så jäklarns varmt vid datan , ska dra och kolla Scrubs i stället och sen sova !
Hörs i morgon <3

image73


BMW, En Disa och sexbloggar ?

Sitter i skolan nu , trött som ett as och vill bara hem ! Vet inte vad det är för fel men jag har blivit så där satans trött igen , jag som gillade att vara lite smått morgonpigg , men icke sa nicke så fort skolan börjar kommer tröttheten igen !  BOJKOTTA SKOLAN ! ;D

Måste bara klappa mig själv lite stolt på axeln idag för att jag kom in till skolan i tid. Eller aa det var kanske för att Gurra körde mej men i alla fall , fixade mej på en halvtimma, sen kom Gurris och PeMis och hämtade mej , efter det bar det av till Bråvalla för att slänga ut Pema och efter det till skolan ! =) Sicken morgon , Tack för Colan Btw fick jag i mej lite koffein i alla fall efter som att jag missade mitt morgonkaffe ! ;D
Och innan jag rundar av detta sjukt fantasilösa inlägg vill jag bara tacka Disa för att hon visade mig en sjukt äcklig sexblogg alldeles för tidigt på morgonkvisten ! Men jag gillar dej endå gummsan ! =D

image72

Puss hej hörs senare ! <3


Nu slutar vi !

image71
Slapp dag , låt mej påminna er alla om att vi går på JB och det är slött ! (Gammal bild )


Adios <3

Nej men ,

Jag har ju inte skrivit om min fredag, men det kanske finns en anledning bakom det ! Joo den var ganska så trisst ! Eller nej nu kanske jag ljuger lite grann , på dagen var jag och Felice hos käraste mosterPetra! Aldrig tråkigt hemma hos henne. Vi käkade mat, drack kaffe, snackade skit i solen och pluggade lite spanska ! =)
Men kvällen där i mot var verkligen inge vidare, Drog på fest i Sörping mer tänker jag inte säga !

Idag, måndag har allt varit en händelserik dag trotts att klockan bara är 11.11 ! Försov mej yttepytte, missade bussen, men det var inte mitt fel bussen kom väldigt väldigt mycket förtidigt och precis när jag kommer ut till vägen så susar den förbi ! Kommer passande till rasten men då drar jag och Elin iväg till våran "praktik" för att hämta närvarolapp . Nu sitter jag här på lektionen och ska dra och käka vilken sekund som hellst ! aa typ nu =)

Efter skolan drar jag och felice till Jay  !  ska bli askul men mer säger jag inte ! =)

Hörs senare ! Love <3

En lördag

med min familj , jaa det var ett tag sedan ! Men trotts att vi är ett gäng nötter så var det mycket mysigt !
Först kollade vi på körkampen , som var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig ! Yees det var pampigt som man säger !
Efter det kollade jag pappa och stoffe på Green street hooligans ! Har ni inte sett den så är det på tiden , Helt klart en av de bästa filmerna som gjorts ! LOVAR !
Jag ska inte föra västa predikan om den men faan alla känslor i den filmen når ut genom rutan om ni förstår vad jag menar ! Är dom glada och skrattar är man själv glad och skrattar, är dom arga är man arg , ledsna aa då tjuter man som en gris (tro mej , jag satt och tjöt som en gris nyss ) Nae skitsamma denna film är ett måste !
image68

Och jag har lagt till yttligare en snygging till min "lista" :
  Hans namn är...Charlie Hunnam ! Grymt bra i filmen och hans attityd gör en tokig ! =)

Bye <3


Dagens:

Tummen upp : Min första tummen upp i denna blogg går till Natacha Peyre. Hon har nämligen kommit på att hennes tuttar är allt för stora och inte snygga någonstans ! Kanske finns lite hopp för bruden trots allt?! Har haft lite svårt för den fiskliknande tjejen förr men nu när hon planerar att plocka ut inplantaten känns det en aning bättre , bara läpparna som behövs förminskas sen är det klart ! För håret har också fått sig en förbättring såg jag i tidningen, inte längre platina alá fake utan naturligt blont ! U Go girl men tyvärr kan det vara svårt att tvätta bort stämplar men jag hejar på dej ! (Y)
image67
Slut på denna tid ? =)


Tummen ner : Japp den går till ungar/folk som lyssnar på musik från mobilen högt i bussen pluss lägger till några egna "vackra" toner lite då och då ! Neej mycket irriterande om jag får säga det själv , antingen sätter ni på er hörlurar eller så väntar ni tills ni kommer hem ! (N)

Chokladklubba ?

Jaha ja , yttligare en skoldag och jag hade otroligt svårt att komma upp, fixade mig på typ 20 minuter och kan inte påstå att jag är den vackraste idag , men vi tackar solglajorna för ett underbart jobb...dom döljer det mesta som bör döljas , eller nått ! 

Nu sitter jag i skolan i alla fall , rast nu men snart börjar ergonomin , ska redovisa om min praktikplats aldeles snart, huhu undrar hur det ska gå , nej men de ska nog gå bra . Ska åter gå till min cola och chokladklubba! Erkänn konstigt , en klubba med chokladsmak då var jag ju bara tvungen att smaka den , kan tyvär inte plasera den än , God eller äcklig ? Hmm det är frågan , ska suga   smaka lite mer på den och ge en slutgiltig bedömning senare !

Bye Kompisar <3image66

God Natt alla sköningar !

image65
Uttråkad , ska sova nu ! Go'natt =) <3

Felice vann en sak idag , Gissa vad ! Jag måste vara med när du öppnar den ! Love <3

Choklad i mängder denna vecka !

Ligger i sängen och käkar kyckling, pomme och vitlökssås ! Såå jäklarns gott , mihihi Kärlek till mat <3

Väntar nu på att scrubs ska börja , vart lite av en humorkväll i dag ! Sverige Pussas och Kramas började ju idag med mina favoritkomiker Björn Gustavsson och Johan Glans Med dom två i samma serie så vore det en skam att inte titta på det ! Eller hur ?!

Min dag i dag har också varit bra . Eller aa jag försov mej då, men jag måste säga att det var väldigt skönt och jag tror inte att jag missade så jättemycket i skolan endå så !
Hade spanska idag , jag och felice var så trötta i början av lektionen att vi inte fattade ett skit , men efter en cola och chokladboll så var vi på topp igen ! Plus att vi fick choklad av läraren som insperation till vårat grupparbete, min och felice choklad kom från Mexico och smakade inte så jättebra , kanske blir bättre med en kopp kaffe till , blir att prova i morgon !
Men skit i chokladen nu , Nu ska ni få veta vad mitt och felice's förra grupparbete var värt : MVG ! Hahaha sug på den ni , men nu får vi se om vi får det eller ej med tanke på att vi har varit borta på praktik när det igentligen skulle vara inne , men endå  ! =) gjorde mej glad i alla fall !

Nu ska jag kolla scrubs skratta bort alla bekymmer och läsa spanska !

see yaa <3

image65

Is it a Bird , Is it a plane ? No It's ......

Någon som missat att bloggen varit nerlagd ett tag ? Nej skulle inte tro det , men nu är den tillbaka och nördandet börjar igen ! Wiihoo ,

Massa som har hänt den här sista tiden , för mycket kanske ?!

Nu sitter jag i alla fall i skolan och jobbar med en malin tyni uppgift med Felice Martin och Matilda. Hoho jag älskar skolan ! Skämt och sido !
Snart drar nog jag och Felice till Lidl och köper frukost , Chees cruncherz är då inte den godaste frukorsten ! No No så onyttigt !

Skriver mer om allt och inget lite senare , nu ska jag göra någon nytta !

Ps. jag har färgat håret , lägger in bild så fort jag har tagit egopix ! ;D

Love <3

RSS 2.0