090531 <3

Åh underbara dag ! Har varit på promenix med familjen, köpt hårfärg, småskit och en liten liten elgrill !
Så nu har vi käkat grillat kött , pomme , sallad med grillade majskorn sen toppade vi det med vitlökssås ! Mumms fillibabbaa =) Tror allt att jag blivit lite brun idag också, har suttit på balkongen och solat, sjukt skönt. Men i morgon tar vi i med hårdhandskarna. Ny bikini och sol i parken ! =D

Nu måste jag dra på mig kläder . Mamma, jag och pappa ska dra till mormors minneslund och säga grattis på morsdag. Saknar henne sjukt mycket just nu .♥



Har bilder från i fredags nu . Kommer upp ikväll om jag orkar !

Love

090531

Idag var jag uppe med tuppen . Halv 11 kom nämligen morfar och moster Petra hit och firade mig. Blev kladdkaka, en kopp tea och en kaffe på det. Mumms ! Om ett tag ska jag ut i solen . Jag och morsan (kanske pappa) ska dra på långpromenix. Blir att köpa hårfärg och plastmuggar på vägen också. Förberedelser för studenten nu! =D På onsdag kör vi. Jag drar på mig mössan en dag tidigare. Orka att våran skola ska vara sena och ha mösspåtagning på torsdag. Funkar ju inte ! Nu ska jag ut till morfar och mamma på balkongen . Men vi hörs senare idag.
Måste ju visa allt fint jag fick av tjejorna i fredags ! ♥ (=


Jag och mina söta i fredags . Snodde bilden från Julia ! (=




Pusshejs

090530- me and my snobbisar


Så här pigg är jag just nu . Mitt huvud behöver hjälp för att hålla sig uppe .
Fyfasen . Nu ska jag och mina snobbenbyxor pallra oss till köket och raffsa
ihop nått att käka. Min mage klagar för fulla muggar ! Bye my lovers <3

090530

Dåligt seg jag känner mig idag . Typ 19.00 idag blev jag bakis och nu är mitt huvud verkligen inte med för 5 öre. Men det var hur kul som hellst igår . Vi började hemma hos mig med paketöppning följt utav mat efter det satt vi på balkongen och drack, tjattrade och hade trevligt. Blev även fixad utav Amanada och Jessica. Hår och smink. Uhh så bra det är att fylla år ! =D Ute blev det massa dans och goda drinkar . Två shots slank även ner ! =D Efter krogen fick vi något ryck och stack ett helt gäng till Lövfstadslott. De var nått om spökjakt. Vi hittade inga spöken men vi stötte på två ugglebäbisar. Söta som satan . aldrig sett en uggla förut och allra hellst inte så nära !


Jag och Jessica inne på toan. Jag ser lite ansträngd ut på bilden . haha ;D

Jag: ohh jag vill peta på ugglan
Frida: nej Danni du får inte!
Jag: Men jag vill
Frida: Nej
Jag: Joo..snälla
Frida: Nej du får inte.
Jag: Varför ?
Frida: Men nej då kommer inte mamma vilja ha tillbaka honom!
Jag (med ett lidande tonfall) : Meen neeej det vill jag ju inte ! Jag vill ha en Uggla ! Japp det vill jag !

Jag har väldigt dåligt med bilder just för tillfället . men det kommer ! Håll utkik ! =D

Love


090529

Idag bjuder jag på kalas . Gud vad kul det ska bli ! Men jag är sjukt stressad har igentligen inte tid o sitta här, måste städa o laga mat ! Men först mina damer och herrar ska jag äta frukost ! Kaffe och ostmacka kanske ?! =) Uppdateringar kommer senare . Nu måste jag sätta lite fart !

Love

090528

Hallå ja ! =D

Idag är ingen vanlig dag för det är Daniellas födelsedag Hurraa ! Hur ska den firas då , jo ni jag ska städa och baka för i morgon kommer massa söta brudar hem till mig. Så kul det ska bli , dricka , paj , musik och dans ! Det är så det ska vara . =D Idag var sista dagen på praktiken, känns lite smått sorgligt men om jag har tur så är jag snart tillbaka. Jag, Elin och Felice bjöd på godaste muffinsarna men grädde och dumle på. Dom uppskattades =)


Yummi !

Nu ska jag snart lämna in min dator. Ska lägga in en blogg senare idag . Shoppade lite igår . =D

Love


090527- Lillan wiking

Lillan Wiking
+ 090505



Saknar mormor. Så orättvist att en sådan godhjärtad människa ska få lida så som mormor fick.
Har ännu inte fattat att det är sant. Att hon inte kommer tillbaka. Att hon aldrig kommer ringa bara för att se hur allt är.
Man tror att ens mormor ska leva för alltid, även om man vet att det inte är sant. Jag hatar att det inte är sant.
Jag trodde att hon skulle finnas kvar på min student, att hon skulle få se mig i min vita klänning och studentmössan på huvudet. Jag vet hur gärna hon ville se det och hur gärna hon ville vara med. Fasen att allt ska gå så fort.
Jag har i alla fall lärt mig massor utav min mormor, saker jag kommer ha med mig hela livet.
Jag kommer alltid sakna henne och allt jag ser påminner om henne.
Resten av mitt liv kommer jag hylla hennes liv.
Bästa mormor. Du var älskad av så många och alla kommer minnas din starka och underbara personlighet.
Älskar dig ♥


090525
Finaste begravningen. Mormor älskade rosa. (=


090526

Good dagens. Jag vaknade nyss upp hemma hos Felice , somnade lite snabbt i hennes soffa. När jag vaknar kommer hon insmygandes med en kopp kaffe . Sötnos där , hon vet då vad jag behöver (=
Snart tar vi bussen hem till stan och städar mitt rum, undrar vad som händer ikväll ?!  Några planer ? =) Nu ska jag slänga på mig strumporna . Snart dags att skutta iväg till bussen , annars är jag fast ute på landet , läskigt !

Love

090520

Jag ber så hämskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering men det har varit ganska så mycket just nu plus internetknas där hemma ! Idag kom jag lite senare till skolan , sov knappt en blund i natt på grund av förkylning och bajssmak i munnen , men det är snart över. Onsdagen den 20 maj kommer nämligen bli en mycket bra dag. Först ska jag äta god skolmat. Bakad Potatis med röra , efter det ska jag träffa bästa morfar på stan , sen blir det dusch och fix innan utgång och röj ! Nu jävlar kör vi !
Ska plugga nu , måste lämna in en massa. Ses ikväll va ?! =D



Bye bye

090515

Hejsan hoppsan . Sitter i skolan , har precis lyssnat klart på tusen redovisningar. Inget illa menat, alla var jättebra men det är sjukt seg att bara sitta o lyssna på massa prat. Men nu är det över och jag måste göra klart sista uppgiften i medieproduktion nu . Tråligaste ämnet. Tack du store för att det är över snart. =D Ikväll då , japp det blir party och utgång. Känns som det var evigheter sedan, behöver gå ut och roa mig lite. Ikväll kör vi brudar !

Vad ska man ha på sig ikväll ?  Hjälp uppskattas

(Amanda om du ser detta , ring mig ! Vi ska ut ikväll okej....?! )


090513- plugg

Tusen slängkyssar till mig som sitter i skolan efter skoltid och pluggar rumpan av mig . ! =D Bra där Daniella. I
kväll blir det mer plugg, måster göra klart psykologiuppg. som ska vara inne på fredag. Ursch det är sjukt mycket just nu. Snart kommer jag springa rakt in i väggen. Men det är lungt, blicka framåt brudar för snart är det över. (=
Nepp åter till medieproduktionen . De är bara att älska läget . Hörs <3



....

Gud jag har så jäkla svårt att koncentrera mig. Sitter i klassrummet och försöker göra lite nytta men det går verkligen inte. Kan inte , känner att det är för mycket ljud runt mig. Jag vill hem !

090504-studentklänningen

Är det inte roligt hur ens humör kan gå från bra till dåligt på bara en sek ?! Men skitsamma , vem bryr sig om 10 år ?! Ska kolla på studentskor och dricka massa vatten. Snart på bra humör igen. Är det inte så att man blir extremt glad av att kolla på skor och kläder?! (= På tal om studentskor kanske det är någon som är nyfiken på min studentklänning! Om inte ...titta bort.


Såja. Lägg till skyhöga klackisar, stora lockar och en aning brunare nyans på hyn så ska ni se att biffen är halvklar !

Puss

090504

Uj vad dålig jag har varit på att blogga men jag har nog haft annat för mig de senaste dagarna . (=  Nu sitter jag i skolan för första gången på två veckor, det känns lite så där. Hade jättesvårt att komma upp i morsen. Klockan ringde sju , jag gick upp åtta, hämtade en spegel, gick tillbaka till sängen och sminkade mig halv-liggandes. Min frukost ligger i väskan så snart blir det ostmacka  , Yummii =D
Min helg har i alla fall varit bra . Valborgsfirande , godis film och mys , plus en härligt lång promenix med bror min i solen ! (= Bilder kommer senare . Nice nice


Time2 go. PussPuss

RSS 2.0