091116.

Sitter o fillosoferar, tänker på min framtid och letar insperation i mina favorit bloggar. Tänkte strax krypa ner i min säng o glo på film, vet att det är en bra på kanal 9 nu. Men innan ska jag väl passa på o berätta om min helg lite kortfattat. Den har bestått utav fotbollscup med mina goa vänner. Slutade vid halv 6 på morgonen, det var jäkligt kul. Allra hellst mot slutet när vi alla började bli trötta. På lördagen var det 50-talsfest hos Felicias syster följt av utgång. Var helt okej, trevligt liksom !=) Tyvärr har jag nog inga bilder från helgen, hade varit kul o visa hur snygga vi var i våra 50-tals kläder men tydligen såg jag och Felice ut som skit på den bilden. Bara att acceptera, ibland blir man långt i från snygg på bilder. =P

Puss o kram ♥


091108

Söndag = Söndagsångest ? Hmm jag vet i fasen, sitter i alla fall här med en hel myrstack i skallen.
Igår var det party, helt okej kväll. Massa dans och skratt med mina bästa. Jag måste säga att jag gillar mina vänner väldigt mycket och jag är väldigt väldigt glad att jag har er och att ni alltid lyssnar och förstår ! ♥ Idag har vi haft lite farsdag-firande här hemma med god mat, efterrätt, morfar ♥ och mys framför Djurgården - Assyriska. Hur mys är inte det !
Nu ska jag bädda ner mig i min sköna säng, lyssna på lite peppmusik och sedan somna sött. I morgon är en ny dag. En ny dag med nya krafter. Låter prima i mina öron!


I try harder, more than ever before
Slowly I started to trust my heart so much more
Now I know that I'm wiser
I've learned a lot from this game
Clearly I see that, all we have been through has just made us stronger


(Tone Damli Aaberge- I know)

091104


Jag gjorde nyss bort mig så extremt , blir inte ens chockad. Så typiskt mig att det inte är sant. Tänker bara ge mig själv en blick och himla med ögonen. Jaja vad ska man göra , jag måste ju leva med mig sjävl hela livet ! haha. Idag har det varit en supermysig dag. Lagat supergod mat till familjen och fikat med Felice och Disa och så har jag självklart tjutit över snön. Var i hela fridens namn kom den i från. Iskallt ! Visste inte ens att det snöade förns jag loggade in på Facebook och alla hette nått i stil med: Jaaa det snöar!
Vadå Ja ? Ge mig sol och värme.

Nu: mat! Sen: Fråga Olle dokumentären! Senare: Date med kudden!

Puss♥

091103

Give me a call, I miss you
You know I really do (whenever you’re gone)
Give me a call, I miss you
You know I really do (I miss you babe, I really do, whenever you call me)
Give me a call


Jag är glad, glad, glad ! Idag har jag fått massor gjort och det ser fasen ut som att det går lite åt rätt riktning. Jobbat massor på mitt CV och fixat foton att skicka med osv. Allt är så bra just nu. I'm happy as a hippo, A Big Fat Hippo ! =D

Nej nu skuttar jag iväg till Tv:n. Massa bra på dumburken idag. Vänner , Desperata fruarna med mera !

Pussiluu♥

091102

Everybody, yeah
Rock your body, yeah
Everybody, yeah
Rock your body right
Backstreet's back, alright



Ojoj vilken gamal goding jag hittade i byrån här om dagen. Jag var världens fan av coolingarna i Backstreet Boys. Alla tjejer på frita samlade spice grils kort utom jag. Jag höll mig till mina grabbar. Favvisen var helt klar Nick. Oh så kär jag var ! =)

Min helg har varit grym. Haft skitkul. Kanske berättar mer om den senare i veckan för nu måste jag sova så jag orkar upp i morgon. Igår somnade jag innan nio och trotts det har jag varit helt död idag.
Natti natt ♥

RSS 2.0