,.




Donuts.




Just idag älskar jag Norrköping mer än någonsin. Strålande sol, marknad, massa glada människor och doften av munkar var man än går! Kan man annat än älska? Nu ska jag dra på mig lite kläder och sedan möta Disa på stan. Blir en sväng bland alla stånden och ikväll röjer vi ! Känner mig inte helt frisk än men vad gör det. Augustifesten är ju bara en gång om året.

Puss&kram.

You cant change the spots on a leopard.




Lookbook.nu , emsedge.freshnet.se ,  bikbok.com

Allt jag vill säga är att jag älskar leopardmönstrat. Tycker att det är coolt som fan och jag är lite smått kär i skorna.

Puss&kram

Hello you.



Isch! Jag känner mig som en påse bajs nu ! Pang sa det och så vart jag förkyld, och då menar jag inte bara lite täppt i snoken utan ni vet höst-förkyld alá sjuk. Ska Dricka massa tea och sova som tusan. I morgon börjar augustifestivalen lite mjukt men det är på torsdag det smäller igång på riktigt. En utav de bästa sakerna med den är att jag får träffa Amanda som jag saknar så ! Hörs i morgon, då är jag frisk igen ! =D

I'm a monster.



Aa men nej jag sover inte för att besvara alla frågor. Jag tror jag lider av sömnproblem, läste om det på en löpsedel förra veckan. Var en bild på två barn och under stod det något om att dom var "offer" för sömnlöshet som kan orsakas av influensavacinet. Jag tror också jag är "offer" för det. Jag höll nämligen på att somna förut, jag hade börjat drömma och allt. Då från ingen stans får jag ett sms och kan inte somna om. Käraste underbaraste raring som skickade messet, vi ses i morgonbitti. Du vet hur morgon-sur jag är, du vet vad som väntar dig. Mohahaha...!! ;D

Påminn mig om att stänga av mobilen om nätterna.
Påminn mig om att söka hjälp för mina problem.
Ja jag ska påminna dig om mackorna i morgon.

 

Sweet dreams.



Uppstigen från ett skönt dopp i badkaret. Känner mig som en helt ny människa. Hel, ren och framför allt len. I morgon ska jag upp tidigt och göra massa underbar nytta. Gick inte så bra att kliva upp i morse då jag knappt sovit något på hela natten. Men nu så, nu är jag trött som fasen och kommer somna som en liten liten gris när som. Känner att jag kommer sova så där skönt djupt i natt. Pallar inte mer, hörs i morgon.

Puss&godnatt.

run bitch run.



Hey, någon som är sugen på en svättig och mysig kram? Just give me a call så bjussar jag på en. Har precis varit ute och gått en promenix i en väldigt rask takt. Utmanade även mig själv att springa i varje trappa jag stötte på. Nu kan jag inte sluta svettas, sjukt vad otränad man kan tillåta sig att bli. Ska fixa lite käk och sedan hoppa in i duschen. Blir en kopp tea på stan med Disa vid 17.00.

Puss&kram.

^^



På bilden ser ni mig efter krogen. Ser lite konstigt ut va ?! Det är det också men jag orkar inte förklara, kan lugna med att jag inte såg ut så här på Otten i alla fall, hehe. Nu ligger jag i sängen och försöker bli trött, vilket går käpprätt åt helvete. Sovit hela dagen och får betala för det nu, eller aa i morgon kommer jag få betala för det när jag stiger upp klockan 8.00 helt död. Ska prova med macka och mjölk, se om det funkar.

Puss&kram.

Perfectly lonely.


Sticker till Navestad nu för att käka kräftor hos moster. Efter det drar jag och firar Icka på 20årsdagen med Disa. Kommer nog bli kul ikväll, är fortfarande lite halvbutter från i morse men det går snart över. Kan även bli en utgång denna afton, inte 100 än men mycket möjligt. Hoppas att alla får en riktigt bra kväll.

Pussar&kramar.

.



Goood morgon. Kaffe är på sin plats känner jag. Även fast mamma kom och väckte mig på ett mycket snällt och gulligt sätt så har jag vaknat helt på fel sida. Brukar i och för sig vara lite små-trälig innan första koppen är islängd. Om några timmar drar vi iväg till moster för idag vankas det kräftskiva, nice nice. Efter det hade jag tänkt hinna förbi ett födelsedagsfirande också. Blir lite tight men det klarar vi ! Höes senare ! Bye

illusion.




Hej mitt namn är Fetto-Danni. Helt sjukt vad mätt jag är, crazy mina damer och herrar, craaaazyy. Kan dock inte sluta äta, så är det alltid. Mamma skakade på huvudet och suckade när jag klagade med munnen full av choklad, tror det är någon störning jag har. Tackar gudarna för min goda ämnesomsättning. Igår var vi som sagt ute och skakade våra rumpor på Harry's. Torsdagsklubbe u know. Det var bra om jag får säga det själv, grym musik plus att jag gillar när det händer lite nytt i denna stad. Mer sådant tack ! =D Nu ska jag återgå till min chokladkaka och sedan somna sött. Fullspäckat schema i morgon, ett mycket roligt fullspäckat schema.

PÖÖSS

Dancehall Queen.



Torsdagsklubben med Disa idag. Haft världens problem med vad jag ska ha på mig ikväll, men nu så. Återstår brar att lista ut ; platta skor eller klackar?! Humm... Nu ska ska vit placera oss i köket och dricka lite vino. Sjukt-gott-måste-jag-säga!

Party Party hörs i morgon!

Sucker.



Jag har lagt märke till att jag är lite utav en sucker för väskor. Jag hade ingen aning om det till en början med men efter att ha tittat runt i mitt rum så är det ganska uppenbart. Här är en favo, mammas gamla skinn-rygga. Den är så där charmigt sliten i kanten och luktar så där härligt, aa ni vet så som skinn luktar.
Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, leta kläder. Jag blir dum i huvudet på mig själv idag. Ingen insperation så långt ögat kan nå.

Love hurts when you do it right, you can cry when you get older.



Borsta tänderna och sedan springa iväg på möte. Har inte riktigt fattat vad det är för väder ute idag. Ser inte så varmt ut från mitt fönster men bror sa att han näst intill höll på att svettas ihjäl på väg till affären. Antar att jag får lita på honom men som den fryslort jag är, så åker en långärmad på för säkerhet.
 

##.



För jag är duktig och äter min gröt var dag ! Ett litet steg mot att bli nyttigare, nu är det bara det fysiska som att röra på sig som saknas. Svettas lite. Det kommer, det kommer. Min dag har börjat i slow motion, känner att jag måste lägga på ett kol om jag ska hinna med allt. Lite kaffe kanske gör susen ! Smell yaa later

Have some fun in the sun.



Tacka nej till detta den som kan, få mig att somna normal tid den som kan ! Jag kommer att vara så satan i gatans trött i morgon. Ska upp tidigt och göra massa bajs, men jaja jag får skylla mig själv. Sovtajm!
Coola katten säger Natti Natt.

Leoleoleoleo.




Hejhopp gummi snopp ! Idag har jag kutat runt som en liten iller. Först hämtades mitt ID-kort ut och sedan ner på stan för en glass på fräcka. Rikigt nice men det börjar bli lite kallare ute nu. Buhuu jag är inte klar med sommaren än, kom tillbaka!! Men men ska det ta och bli höst nu så är det tillåtet att shoppa utan dåligt samvete. Leo-koftan drog jag med mig hem. Älskar den som en liten bäbis, mysig som få. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Robyn. Hey skönaste albumet ju. Nu ska jag rota i kylen efter något smarrigt.

HÖRS !

one, two step



Nu har jag slängt i mig två stora koppar tea och laddat upp med massa värmedynor åt min ömma nacke. Snackar ut med en kär vän som jag tyvärr har tappat bort någon stans på vägen vilket jag tycker är grymt trisst, vi stod så nära en gång i tiden. Sjukt det här med att glida ifrån, men kanske kan man glida tillbaka?! Hoppas att vi kommer fram till något. I morgon funderar jag på att dra mig ut på landet till morfar, om jag mår lite bättre vill säga.

Natti♥

blåvitt.




Nu har vi gapat lungorna ur oss, hejat, buuat och allt det där som hör en fotbollsmatch till. Stötte på några kaxiga stockholmare på vägen till parken också, en av dem släppte en gren rakt mot mig, tror han siktade mot ansiktet den jäveln. Tur att han missade ;D. IFK vann, men vi trodde väl inget annat. Tea, mackor och lite webtv nu.

chillidill.



Efter en evighets rotande i garderoben så hittade jag tillslut något att ha på mig idag. Min stora sköna höstkofta åker faktiskt (lite grann mot min vilja) på idag, vill inte frysa ikväll när jag och familjen slår oss ned på Parken. Norrköping-Hamarby, kommer bli riktigt kul men först ska jag mysa lite med Disa. Blir säkert en promenix runt stan. För tro inte att jag var ute och gick i morse, nej nej för jag somnade klockan 4 i natt. En stadig fruktost käkade jag i alla fall, så lite plus i kanten! Nu ska jag måla naglarna i väntar på Fisen. Hörs senare.

Just ja, står still uppe i knoppen just för tillfället så om ni har bra låtar att tipsa om så gört för sjutton ! =)


Lillan.




Okej jag har haft en pissdag idag. Förutom att min hals gör skitont så har jag haft en såndan dag då jag bara vill ringa till min mormor och prata ut, be om råd och bara tjattra. Men det funkar ju inte riktigt så, i stället gick jag till minneslunden och lättade mitt hjärta. Inväntar ett tecken, fan vad jag behöver henne dagar som denna. Nu känns det i alla fall lite bättre tack vara underbart folk i närheten. Guld värda♥. Hata deppdagar men alla har dom, antar att det är okej. I morgon ska jag ta tag i mig själv. Nya friska tag. Nyttig frukost och promenix skulle inte sitta fel, håll tummarna för att jag håller det okej?! ;) Nu ska jag ta mig en nattmacka och försöka somna !

Återkommer i morgon glad som fan !

.


Jag gillar att Disa sitter med handen i byxan som en riktig Al Bundy och käkar baconchips, haha !

Idag bjöd jag in mina flickor på en liten mini kräftskiva. Började med kräftor, vitlöksbröd och vin. Bytte sedan ut det mot massa svull i form av choklad, ostbågar och baconchips. Yummi. Vi satt där på balkongen och tjattrade ikapp om allt mellan himmel och jord. Riktigt mysigt och välbehövligt. Nu har brudarna dragit hem och jag tänkte slänga mig i soffan och dricka sista slurken vin, äta lite mer och glo på första(bästa) säsongen av One tree hill. Puss och kräm.

+-+




Nu sticker vi ut och myser! Ha en bra kväll gott folk.

I'm not easy to please




Hallojsan ! Här sitter jag och sjunger vackert. Håller på att fixa mig lite smått för ikväll, har jag tjatat till mig en sväng till Trädgårn. Måste ju passa på när det är så fint väder ! Idag har jag varit duktigt och fixat ett ID-kort, såg sjukt sexig ut på bilden. " Kommer ta två kort på dig nu så kolla rakt fram, in i linsen och gör ingen min, le absolut inte." Japp jag lyckades se extremt allvarlig ut. Efter det åkte vi hem till Disa och käkade oss feta. Gosade massor med valparna gjorde jag också. Gulligullimullli så söta dom små liven är. Ska fortsätta fixa mig nu, klädproblem som vanligt. Stora chocken?!

He's on fire.



Ikväll har jag sett Kiros hår på väg att brinna upp, jag har garvat åt konstiga kommentarer och så har jag myst med Disa framför bästa filmen, Step up 2 the streets. Aahh det har varit en rolig kväll eller aa en sjuk men rolig kväll ! Nu ska jag klämma i mig lite påskskum och sedan bums i säng för i morgon ska jag upp tidigt ! Shiiiit pomme vad trött jag kommer vara !

Puss&kram

Nobody. Somebody. Anybody.

Made for nobody
By somebody in....
To anybody




Fuck ! Jag hade skrivit värsta inlägget och så råkade jag ta bort allt. Inte min dag idag. Skulle bara säga att jag är tillbaka, back on track. Tog en välbehövlig semester från cybervärlden men nu är jag här igen. Naajs baajs. Ska dra på mig lite kläder och sticka iväg till mina vänner snart. Halva gänget ska ut och skaka rumpa men jag kör på skönhetssömn i stället. I morgon ska jag iväg och förnya mitt legitimation. Isch vad trist undra hur många 100-lappar det kan kosta?! Hatar att lägga pengar på tråkiga saker. Isch fiii o blääh !

Hej så länge !

Monday morning.




Det är regn, rusk och näst intill höst ute. Vad är det här? Vem snodde det fina vädret?  Jag drar på mig shorts i alla fall, dubla tröjor upptill ska väl förhoppningsvis värma lite!  Nu ska jag dra på mig lite makeup och sedan möta Disa i stan för lite fika. Ikväll blir det nog jävligt spontan tripp till Linkan och måndagsklubben. SPÄNNANDE !

Puss och kram.

love.




Den lilla blåa i mocka med fina nitar. Ny här hemma i garderoben och jag fullkomligt älskar den. Nu har jag en blå och en grön älskling.

I don't need no love all I need is the DJ.




Ohh jag hade nästan glömt hur söndagar efter en hård partynatt känns. Knappt rört en fena idag, endast från sängen till soffan och sedan in till köket stup i kvarten för att äta. Segast i stan är nog jag idag. Just ja, söndagsångesten kan vi ju bocka av också. Säger så här, färre droppar alkohol i fortsättningen. Jag gillar mig bättre när jag har kontroll. Hur som, jag hade mega-super-duper-kul igår och vi firade som man bör fira en 20-års dag, så jag ska sluta klaga på hur jag mår idag. Favo-matchning dagen till ära, militärgrönt och barbie-rosa. Yeah I like.

Nu; sängen, försöka sova lite. Kanske skulle slänga i mig en macka först....eller....?
I morgon; bilder från lördagen dyker upp.

RSS 2.0