..

Hej hej och go'morgon ! Idag är jag ledig , vilket passar prima för jag har massa att göra. Jag ska städa, plugga, in till stan, fixa musik, göra mat och efterrätt och sånt tjaffs , men det gör inget för det är för en god sak. Ikväll kommer mina tjejor, ska sitta ute i det fina kvällsvädret och äta god mat, dricka lite och dansa rumporna av oss ?! :) . Sen ska vi dra oss in mot stan, får se vad som väntar där ! =) Längtar massor !

Lyssnade föresten på gammal musik från förra sommaren , gud va minnen man får , det är nästan som att kolla på kort ! Men nu ska jag äta lite och fortsätta städa ! Tur att Felice kommer tidigare , jag har satt henne i arbete med , hon ska duka bordet , uhh jobbigt ;D

Hörs senare
Love<3

Tjolahopp tjolahej !

Sitter och slöar framför datorn , är ganska slö och skapligt hungrig så ska snart dra mej till köket och trycka i mej en Burgare , Yeah ganska så gott !

Idag har jag varit i skolan , hade bara en lektion som var kanske en och en halv timma och bestod av att sitta i solen och jäsa ! Jag hade ingen lusat att vara med på vollybollen , kan ju inte påstå att jag är ett proffs i den sporten plus att det var skugga vid våran bana !
Efter det trog jag till skolan och lämnade in datan , alla mina bilder och all min musik kommer försvinna för jag hade inget minne på nån av hårddiskarna ! :'(  Får la klara mej i alla fall !
Sen vart det stan från kl 12.00 till 17.20 var skittrött i fötterna när jag kom hem och då var jag tvungen att städa , eftersom jag tjatat på resten av familje , då är det ju inte rätt att jag lägger mej och slöar även om det skulle vara skönast så !

Fick i alla fall hem en massa godsaken , några fynd eftersom att det var "marknad"  idag , alla affärer sålde ut saker billigare ! Sen blev det kläder till i morgon. Och Ett impulsköp som jag inte vet om det var ett bra eller dåligt än ! Men allt det där lägger jag upp bilder på i morrn för jag har inte knäppt några än ! Men bilder från igår ( min 18års dag) Kan jag lägga upp .

                           
      mat och min cider , ulalala !


Jag kände mej ganska cool ett tag också ! =P


Gårdagens klädsel , bry er inte om min min=P


Dagens !



Japp Felice klädde sig ganska utmanande denna varma dag

Puss hej I morrn blir det party
Love<3




Skynda skynda

Nu har jag bråttom och trött är jag också ! Ska spela Vollyboll i parken med skolan idag , jag suger verkligen på vollyboll så jag skulle hellre ligga hemma och sola. Men det blir ju glass efteråt och sedan ska jag införskaffa något snyggt till fredag ! =D

Nae nu ska jag dra , jag har ett litet problem som måste lösas också. ATTANS ! Lägger nog in någon bild från igår senare idag , Ha en bra dag
Love <3

Ingen vanlig dag .

Men God morgon ! Idag har är jag igentligen ledig , men jag ska iväg till skolan idag och få extrahjälp av Malin och sen ska jag göra spanskaprov , Bättre födelsedag kan man ju inte få . Ahhh Fiifaasen så trisst , jag vill vara hemma !

I morse vaknade jag av 
mamma - Men sjung då !
Pappa och stoffe- Jaja 
Alla- JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA !
Så söta , jag fattade inte vad som hände för jag låg och drömde om mackor med ost !
Jag fick en jättefin klocka av mamma och pappa och en stor buket nyplockade blommor , det är lite av en tradition här hemma, att morsan plockar massa blommor , i vanliga fall brukar dom vara jättesmå , men inte denna gång ! =D Tack för en fin morgon <3

Nu tänker jag ställa den där fråga som alla ställer när man fyller år , fast till mej själv . Hur känns det nu att vara 18?
Jo det känns väldigt anorlunda mot igår , känner mej mer vuxen , känns som att jag helt plötsligt vill betala räkningar och snacka politik ! Owwh , nej skämt och sido jag känner mej sjukt stressad , inte nog med att jag måste sminka mej nu så väntar en massa städande till fredag + en massa skolarbeten !

Nu ska jag kila , hörs kanske senare Love <3

Nu så ,

Nu verkar bloggen funka som den ska igen, ska lägga upp lite bilder snart, typ på gårdagens outfit och lite annat skit ! =)

Idag hade jag sovmorgon , skulle igentligen lämnat in datan idag , men jag hade tänkt ha datan över lovet för att kunna plugga över sommaren , men nepp det fick inte jag om jag hade haft s i foto hade jag det men inte annars , så jävla ruttet ! Det förstörde min dag en gnutta , är ganska skapligt sur på skolan och deras system men jag vet i faan , får kanske skylla mej själv men jag tycker endå att det är sjukt !

Efter skolan drog jag Felice och Eriksson ner till stan , mötte Jay också. Käkade lite på Donken , vart inte en Chees denna gång, har förätit mej på dom jävlarna tyvärr ! =P Sen kollade vi kläder , provade Bikinis o så vidare. I morrn ska jag nog införskaffa något till fredag , Jippiii !! =D

Lägger in lite bilder nu sen ska jag upp och städa , så jävla trisst men det behövs. Allra helst eftersom jag ska ha födelsedags middag på fredag. Fyller år i morrn haha hela 18 bast, mynig och allt ! =D


Gårdagens , dålig bild men ni fattar vinken !


Jag tippsar om denna hårprodukt , prova ! Jag köpte den på ÖB eller nått.
vet inte om den finns någon annan stanns, men den är bra till sommaren o alla fall !



Mmm glass ;D Jag har bara käkat Magnumen resten är Antons!
Va bara tvungen att visa vilken tjockis man blir om man går IT/media ! ;D


Hej då, hörs ikväll ! <3




Glass, glass !

Fiifaan jag mår illa . Jag hatar att må illa, det och att ha ont i magen är nog det värsta jag vet förutom typ krig och våld ! 

 I alla fall , det kom fler pers till skolan idag i alla fall , efter ett tag kom Eriksson , Felice och Elin. Vi satt och pluggade lite, men om jag ska vara ärligt så käkade vi mest. Jag och Eriksson delade på ett glasspaket med 13 glassar i , ehh inte för att vi delade så lika då rå , Han käkade 10 glassar och jag 2, den tredje fick Felice ! Sen toppade jag glassen med cola och chips. Japp vi är ett gäng tjockisar ! =)

Efter skolan drog vi ner på stan , satte oss på donken. Jag kunder inte käka nått för jag har sorgligt nog tröttnat på deras mat plus att jag var proppmätt och illamående redan då. Jag köpte en T-shirt i stället , mycket bättre och nyttigare. Bild på den kommer i morgon !

Nu ska jag dra mej, måste plugga lite spanska snart , prov på onsdag , känns trisst eftersom jag igentligen är ledig då, men men va ska man göra ! Hade tänkt att lägga upp lite bilder också men nej nej det gick inte så jag gör det lite senare ! Så håll utkik om ni känner för det ! =)

Bye<3

Hallååå....

Var är alla , sitter själv i skolan aa förutom läraren då , alla andra tycks gått upp i rök ! Trisst då men men nu ska jag jobba , nån nytta ska man väl göra när man endå är i plugget.

Ehh föresten jag tror att jag skulle ha lämnat in min data idag på morgonen , Woops , ajaa ses <3


Go'morron

Idag är det måndag , värsta dagen på veckan nästan !

Just nu sitter jag och lyssnar på musik , väntar på att nudelvattnet ska koka, blir räknudlar idag ;D
Min skoldag idag är ganska slapp igentligen är jag väl inte tvungen att dra till skolan men jag måste plugga på allt som jag ligger efter i , smidigt Danni att du sket i skolan i början av terminen ! Hoppas jag kan lära mej det till nästa termin , skulle va prima ! =P


Men nu måste jag käka, blåsa håret , sminka mej och allt det där !

Tjoflöjt vi hörs senare ! <3


Mammornas dag

Jaa idag är det morsdag, vilket jag pinsamt nog fick reda på genom att min mor sa det ! Det är faan inte rätt , fy på mej men hon fick en kram och sen vart det glass med maränger och kola/chokladsås ! Yummii ......
GRATTIS MAMMA ! <3

Min dag i dag har annars varit slö, var och storhandlade med famlijen , ni som känner mej vet att jag knäppt nog tycker det är kul att storhandla...Annars har jag mest legat och degat på soffan idag.

Ska lägga upp lite bilder från igår , även fast jag verkligen inte orkar. Men men va gör man inte för laget ? !

  

Bjuder på den bara för att jag är så satans cool ! ;D

                                                                                                                                

                                                                                                                                           mitt rosa läppstift btw , va tycks ? =)
Bye <3


Håll ut !

Hade tänkt att skriva en blogg om min gårdag plus lägga in en massa bilder , men det får bli senare för nu ska jag haka på min familj till city gross och on off ! Hörs senare och glöm inte att sola lite idag också för det är kanonfint väder ute ! =D

Love <3

Härliga soliga lördag !

Hallojsan !

Här sitter jag och dinglar med benen , kom hem från stan för ett tag sedan. Var där med mamma och Stoffe, var meningen att vi skulle kolla in den stora båten i hamnen men vi sket i det , blev att handla kläder till morsan och Brorsan och ett läppstift till mej , ett rosa ! Mohaha nice ha ?!

Idag ska jag vara med Amanada och så kanske det blir fest, då hakar säkert Elin på också ! Jag är sjukt party sugen så om det är någon där ute som vet nått är det bara att höra av sig ! =D

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och ringa runt lite , Hörs senare Love <3

Ps.
låtarna som jag la upp igår heter Kat De Luna med run the show. Den första är orginalet och den andra är en remix om det är någon som undrar ! =) ds.

Partylåtar !


Så jäkla bra partylåt !


 
Och remixen är inte sämre den ! <3

Någon som är dom och kan skicka ? =D

....

Fasen vad trött jag är , har precis käkat. Kyckling med potatisgratäng, mumms ! Träningen gick väl lite sisådär. Vi tränade på SATS (fick några gratis provgånger på jobbet) det var mycket fräscht. Nästa gång vi går dit ska jag nog kämpa lite mer ! Men va ska man göra , det är ju fredag då behöver man inte kämpa som ett djur =)

Nu ska jag kolla in lite på HM's sida , jag och mammsen kanske ska beställa hem lite kläder till sommaren idag eller i morrn, eller aa nån dag snart i alla fall !

Ha det så bra så skriver jag kanske senare. Någon som vet om det händer nått kul ikväll ? =)

Love <3

Morrn morrn .

Hoppas alla har sovit gott för det har jag ! =D Nu sitter jag här med min broder och snackar skit. Måste snart fixa mej lite , somnade med blött hår igår så jag ser ut som ett lejon i skallen. Men det löser sig , lyckades också med att få bruna streck på handlederna efter brun-utan-sol-grejen. Skoj att jag alltid ska lyckas (Y) 

Nu ska jag dra mej , måste göra nått åt min lejonman och packa min väska , för här ska det tränas! 

Hoppas även att jobbet ska ringa idag och säga om vi får sommarjobb eller inte , håll tummarna för att vi får det ! =D

Love <3 

Älskade rubriker

Hoho här sitter jag nyduschad. Nu luktar jag inte skit längre, gud  va skönt !  =P

Kollade på Semifinalen i Schlagerfestivalen (eller vad det nu heter) förut, någon mer som gjorde det ? Kul var det i alla fall. Länder som Bulgarien och Kroatien har så roliga bidrag. Nått lad som hade en gammal gubbe som rapade och fyra tjejer i silver "Kläder" (täkte tack och lov de privata delarna) som inte hade sångröst för fem öre, då är det tur att man är snygg. Är man inte bra på att sjunga är det lika bra att vara snygg, då kanske man har en chans att gå vidare ! =D

Snart börjar scrubs så jag ska väl slänga mej i sängen och smörja mej med Doves brun utan sol. Ledig i morgon och så blir det träning med Elin. Nyttiga Danni är i farten !

Nu tänker jag lägga upp en bild på min tvillingsjäl för jag saknar henne så förbaskat mycket , ses vi inte på lördag blir jag galen ! <3

image115          


Nu ska jag sluta tjuta och dra mej uppåt, hörs i morgon Love <3

Jason Mraz <3

                              

Go make your next choice be your best choice
And if you're looking for a boy with a voice, well baby I'm single

Pax försten !

image114 
Visst är den fin !? Jag ska köpa den ! <3

Fy skämms på mej ,

som verkligen har varit sämst på att uppdatera bloggen. Inte för att jag har haft så mycket att göra det är bara det att jag inte varit hemma något i helgen plus att jag inte orkat starta någon data ! Slött I know !

Sitter i skolan nu och lyssnar på min mage som kurrar så vackert , vill ha mat nu men det är ett tag kvar.
Denna morgon har varit ganska så händelserik trotts att klockan bara är kvart i tio.
Först stördes vi att brandalarm, som ingen i klassen /skolan tog på allvar , tänk om det hade varit på riktigt då hade det inte varit lika lugnt !

När vi kom in igen hann vi knappt sätta oss ner förns det stormar in två okända människor och börjar skrika något om Fest, sprit, penselin (ingen aning om hur det stavas), Klamydia, stora pinnar som man stoppar upp i snoppen och jag vet inte allt va det var , aa det var i alla fall info om klamydia visade det sig sen. Jaa speciellt , visste inte om jag vågade skratta eller inte.

Jag ska lägga in lite bilder från helgen även fast det inte vart så många, sjukt seg helg men det var trevligt , vi va hemma hos moster Petra och tog det lugnt typ !

   
Svull helg jag vet , Felice var med också men jag har ingen bild på henne !


image113
Det här var i går , Gårdagens klädsel, Slappt värre men men ! =)




Svensson Svensson ,

Oh vilken slapp och härlig dag det har varit idag. Började halv 1 och hade spanska, hade prov idag , gick inte så jätte bra men jag gjorde mitt bästa och mer går inte ! =) Blev klar med provet på en trekvart och sen fick vi gå hem ! Såå skönt så skönt !

Nu har jag precis sett tre avsnitt av Svensson Svensson ! Älskart ! Det är så jäklarns bra haha =D

ska plugga lite snart ska bara vila mej lite , slänga mej i soffa eller nått ! Vi hörs senare Love <3


Jag kommer aldrig

lära mig glosorna till engelskaprovet , och hur mycket jag än pluggar så känns det inte som om jag kommer att klara det ! Men man vet ju aldrig jag kanske har de stora gudarna på min sida idag ! Vem vet , vem vet !? I så fall kan vi hoppas på att de är på min sida i morrn på spanskaprovet för det kommer nog inte heller gå så bra ! Attans vad jag är bra ! =D

Nu har vi Malin och hennes lektioner är ju kännda för att vara grymmt "roliga" jag fattar inte riktigt uppg. och tycker att den verkar lite svår faktiskt . Men jag ska väl börja med den och göra mitt bästa , för jag har hört att man inte kan göra mer än så ! =)
Undra om det är någon i klassen som börjat än .

image109
En megastor bild på Eriksson i Fani's jacka ! Söt va !? =)

Peace<3

Go'morron

Nu är jag vaken , efter att ha tryckt på snoozknappen 500gånger ! Hade tänkt att gå upp ganska så tidigt idag och plugga lite och fixa mej i lugn och ro men nae. Eller inte för att jag kommer behöva stressa för bussen går inte förns 11.20 , sköönt ! I morgon börjar jag också efter lunch för våra svenska lektioner är avslutade. Ska kanske ta den tiden till att plugga i stället , har spanskaprov i morrn och det känns inte som om det kommer gå så bra tyvärr ! Ajsan Ajsan !

Nu ska jag dra mej ner till köket och sätta på tevattnet, och jag har inte den blekaste aning vad jag ska ha på mej idag, alla kläder ligger i en hög på golvet så det är inte lätt och se vad som finns men det löser sig !
Vi hörs senare ,ha en toppen morgon allesammans ! <3


Fantasilös i dag kanske ?!

Jag ska vara ärlig och säga att jag inte har en aning om hur jag ska börja denna blogg men jag tror att jag nyss gjorde det ! =P

Idag skulle ju jag och Elin plugga på bibblan , vart på donken i stället. 2 Chees, en Mc Flurry och engelska ! Kan det bli bättre ?! Hahaha aa men endå ! 
På bussen påväg hem från stan fick jag ett gulligt sms av Elin , så här stod det : Vi ska klara det här tillsammans, peppa varandra genom vått och torrt =D Engelska sucks =D (K)  haha jag tyckte det var gulligt av henne , låter nästan som om vi ska bestiga mount everest och det känns det nästan som med alla prov och inlämningsuppgifter nu så här på slutet ! Huuuuh.....hatar !

Amanda jag Saknar dej bara så du vet det ! Tyckte jag såg att du hade färgat håret, undra om det stämmer.....hänger inte med längre men jag längtar som satan till våran majkväll ! Vilket innebär en usel engångsgrill, grillkorv och Ketchup.

Jaja nu ska jag göra en sista sak till engelskaprovet, får plugga mer på det i morrn orkar inte nu för ni kan inte ana hur jäkla varmt det är i mitt rum , kommer aldrig kunna somna ! Tur att jag har sovmorgon i morrn ! Love <3




image108
















Jag bubblar över av skratt,

och jag har ingen aning om varför , Hahaha men kul är det !

Gjorde nyss en engelskaredovisning . Jag skulle hitta på en historia om en tjej (jag) som var utbytesstudent från Kanada med rötter i Kina ! Gick inge vidare tycker inte jag i alla fall . Satt mest och skrattade åt mej själv, och när läraren frågade om min familj var en vanlig Kanadetisk familj började jag yra om att vi inte va de och sen var vi det bara att vi åt mer Kina mat än alla andra o allt va det var ! haha Kul i alla fall !

Jaja måste hitta lite Kämparglöd nu för det är massa kraffs i alla möjliga ämnen som jag måste göra och lämna in, men jag finner inte den där glöden , var är den =P Elin och jag ska nog till bibblan sen och plugga lite . Huhu va smart det låter ! (Y)

Sees <3

Nu är jag tillbaka

Efter att ha varit sjuk i lite mindre än en vecka så är ja nu tillbaka. Har varit helt isolerad från omvärlden eftersom min mobil inte funkar och för att jag har varit allt för trött och dålig för att orka sitta vid datan ! Men nu dröjer det förhoppningsvis ett bra tag tills jag blir sjuk igen ! =)

I Helgen har jag bara tagit det lugnt , varit och firat mormors 60års dag . Alla vart nog lite smått rörda när Peter( Mormors bror ) höll tal om vilken sann kämpe hon är och att han inte kan vara stoltare över henne. Måste hålla med , hon är en riktig kämpe och helt klart den bästa mormorn man kan ha ! <3
Sen drog jag hem för att kolla hur fulla alla blivit efter minneskonsertet, men det var ganska så dött så jag drog hem och sov i stället ! Mmm ingen partylördag för mig inte . Fasen !

Igår var jag med Elin , kände att jag behövde vara social, käkade på Donken , tog en promenad och åkte bil. Vet inte vf men det vart så.

Nu ska jag sätta mig med Disafisa och plugga spanska, engelska och allt sånt skit ! Usch vad det är jobbigt men va faan ska man göra !


image107

Hörs senare <3

Fasen i havet.

Satans jag vill hem nu , känner mej lite konstig i korppen , mår illa men endå inte o så ont i magen men endå inte ! Japp det där blev man inte mycket smartare av , men det är typ så i alla fall. Snart börjar engelskan , får se om jag orkar vara kvar på hela eller inte , måste förbereda mig inför nationella i svenska idag också . Faan va trisst men det måste göras så !

Jag och Elin var på Skafferiet förut i stället , blev kaffe latte för mig och varm choklad för Elin ! Yummi =D

Ohh jag håller på att somna så jävla jobbigt ....Disa drog upp alla prov som är den här månaden också. Det gjorde mej inte ett dugg piggare ! Nationellt i både svenska och engelska , Spanska, Ergonomi osv osv. Massa jäklarns uppgifter som ska lämnas in också . Skärpning nu Danni !  Nu är jag så arg på mej själv att jag inte vet vart jag ska ta vägen ! Nu ska jag plugga engelska för jag fick lite specialbehandling slapp göra en provuppg. för nationella för att göra annat i stället ! Hörs senare Love <3

Måndagen den 5 Maj

Vilket innebär Brorsan och mormors födelsedag ! Grattis till er mina gullepluttar. Säger Grattis till Kusin Anton också för han vart ju hela 8 år igår ! Så stor så .<3<3<3

Nu sitter jag i skolan, så fort jag och Elin satte foten innanför dörrer skriker Petra att vi inte har någon lärare. Neej men ovanligt att Stig är sjuk och att ingen i klassen medelas ! Tummen upp då ! (Y)
Men det är lugnt, jag och Elin drar oss iväg och käkar glass snart ! Hoppas jag i alla fall hon tar sån jävlarns tid på sig ! =P

Igår var vi (Elin och jag ) i stan med Emil och Tias , åkte till någon satans sjö mitt ute i ingenstanns men det var jätte fint där faktiskt , men efter allt mack-kastande ( Ni vet när man kastar platta stenar och hoppas på att dom ska studsa mer en två studs) vart vi hungriga. Vart Chees och milkshake/ coola. Och i väntan på bussen åkte vi hem till Emil och aa satt .

Min kväll , intressant va ?!  Nu ska jag sätta fart min Elin . Orkar inte lägga in några bilder nu, men det kommer senare =)

Love <3


Dålig uppdatering av min helg ,

Japp jag har varit sjukt dålig på att blogga nu i helgen så jag får väl försöka att sammanfatta den så gott jag kan .

I Fredags kollade vi ju som sagt på när Jay uppträdde på fritidsgården ! Det var skitbra och jag kan lugnt säga att Jay och co var bäst ! =) Bra Jobbat ! (Y)

Min Lördag skullt igentligen bli en partylördag , men så blev det ju inte. Så jag och familjen laddade upp för filmkväll med chips och dipp, läsk och självklart godis. Vid 12 ringde Elin lite dragen sådär och undrade om jag ville hänga med in till stan på bilträff. Så in till stan bar det. Hinner inte skriva så mycket om det men natten innehöll bilkrock, biljakt sönderslagen bilruta och knoge.

Idag ska jag och Elin in till stan och träffa Tias och Emil , känner att jag måste ta vara på sista dagen på helgen. Hihi...
Har också firat bror min idag, han fyller ju moppe och byxmyndig i morgon ! Haha =D Någon som har tips på något skoj man kan köpa till sin bror ?

Nu ska jag i alla fall kolla på OTH ♥ och fixa mej men jag lägger in bilder senare eller i morgon =)

Pusshej leverpastej <3


På fredag är det Kyckling ?

Nepp inte idag, ska snart dra me bort till köket och käka köttfärssås med spagetti och massa majs ! Mumms

Nu sitter jag vid datan nere i vardagsrummet och lyssnar på chris Brown och Lil' Wayne. Ska snart fixa mej lite och ringa till Felice. Måste in till stan om ett tag och köpa en Tjocktröja med dragkedja på H&M. Tar nog en buss så att jag är innen vid 18.00 kanske , för sedan vid 20.00 eller om det är 19.30 ? Äsch ingen aning ,vi ska i alla fall kolla på Jay's speling på en fritidsgård , ska bli jätte kul !

image106 
Köpte en sån här härom dagen, i onsdags tror jag ! Funderar på om jag ska testa den idag , det är Brun utan sol på en liten servett som man ska ha i ansiktet och halsen. Någon som vet om den är bra eller inte? Jag tror så i alla fall.

Hörs senare nu ska jag käka och allt det där ! Peace <3

En ny Danni !

Arå färningen vart av tillslut och den vart mycket mycket lyckad måste jag säga. Till skillnad mot vad våran valborg vart. Jag tycket absolut inte att det är en rolig högtid . ingen partydag. Jag var på topp i alla fall men det var inte festen vi var på . Han vi var hos var en aning aggresiv och försökte tvinga alla att ha kul ! micket konstig prick ! Så vid ett ungefär så drog vi hem till Jay , satt där och snackade lite om allt och inget tills vi somnade , ca kl. 4

Idag var vi på 1:a majtåget , checkade in alla snygga och coola bilar och motorcyklar.

I morgon ska vi på Jay's spelning. Längst fram ska vi stå mohaha. Men nu ska jag lägga upp lite bilder och sedan kolla på scrubs för det är så bra så bra ! Love <3

image101 

   

(Bilder på bilarna kommer upp senare för jag orkar inte nu )

RSS 2.0