Mun-mot-mun-metoden !

Seegt då !

Ligger och slöar i min underbara säng, kollade nyss på lite Kvarteret Skatan- klipp så satans rolig måste jag bara säga ! Tord och Paul är nog bäst ! Kolla in på youtube om ni vill ! Länk här nere =D

http://www.youtube.com/results?search_query=kvarteret+skatan-tord+och+paul&search_type=
(går inte att länka så ni får väla kopiera och klistra in själva)


Orkar inte skriva så mycket så jag gör en sådan här sköning för första gången !

dagens låt:Är nog Linda Bengtzing's melodifestivalslåt , den har spelats på radion hela dagen!  
 dagens frisyr: En ful spretig toffs
 dagens smink: Conceler, puder, maskara, lite kajal och rouge
 dagens klädsel: Arbetarbyxor, och en stor grå tröja , Glamigt va ?!
 dagens händelse: Jobbade och handlade med mamma !
 dagens vill ha i allmänhet: Sommar och sol 
dagens materiella vill ha: Jeans och pumps
 dagens beroende: Blue Keld , Provade med päronsmak idag , Yummi !
 dagens tråkigaste: Den fula snön och att jag slog mej massa med hammaren på tummen, det känns när man slår så hårt som jag ;D
 dagens köp: En maskara , Dove med lite brun-utan-sol och 2L Blue Keld =)
 dagens mat: Baugett med skagen och kebabrulle ! Nyttigt och bra =D
 dagens mående: Bra måste jag säga , trött men glad ! =)

Nu ska jag sova , i morrn väntar ca:500 vepor lite tygdraganden och säkert lite tummont efter hammrandet, men det är tur att vi har så kul ! =)

image63


Puss och go'natt <3

Lyssna !!

http://www.myspace.com/jaytose1 -  Japp det är min vän det hoppas ni lyssnar , annars vet jag att ni missar något och det vill ni väl inte ? =)

 

Ät gul snö , det kan vara öl !

Åh vet inte riktigt vad jag ska skriva , är helt tom i bollen. Men aa idag har jag jobbat , gjort hela helgen då rå och ska göra det i veckan också. Vet inte om det blir hela eller bara några dagar ! Men vi har sjukt kul , visste inte att det kunde vara roligt att jobba , Men ack så fel man kan ha ! =)
Idag var det extra kul , vet inte vad det var med oss mej aa fiifaan mycket skratt och inget gråt !

I morgon kommer alla tillbaks till jobbet från sin långhelg , ska bli skoj o träffa alla ! =)
Nog om det, snart börjar väl 100 höjdare , måste man ju bara se ! Att det finns så sjuka människor är ju ...aa helt sjukt !

Men nu ska jag be o böna till något att solen och värmen ska titta fram och snön försvinna!  =)

ses <3

image62
Känner mej lite på sniskan idag ;D

Söndag = fest ?

Wihoo , Idag ska jag göra nått ! Har ju bara Jobbat och varit hemma hela helgen men nu satans orkar jag inte mer ! Åker in med Bussen till stan lämnar min väska hos Jay och sen ska felice jag och han hitta på något ! Hmm undra vad ?! 

Ska nog dra och sminka mej lite och välja kläder. Håret är typ klart, vart lockigt ! Har inte orkat locka håret på evigheter , tar ju sån sablarns tid , men guud så snyggt resultatet blir ! =) Tycker jag i alla fall !
 Frågan som återstår är ju vad i gubbarnas jag ska ha på mej , men det blir nog bara något enkelt , typ Jeans och någon tröja kanske ?! Hmm , hehe

Nej nej mycket snack och liten verkstad , nu blir det sminkning !


image61
Tror bara att jag kommer hinna se halva OTH ! :'( Någon som vet när det är repris ?

Love<3

Glad påsk ?! ;D

Det var väl ett satans jobbade va ?! Men fiifaan va bra det känns att tjäna pengar , Avais ? =D haha
Nej då skämt och sido , min helg har annars varit helt åt pipsvängen , Finns det inget kul att göra i denna stad nu på våren? ( om det nu räknas som vår när det är mer snö än det varit sammanlagt uder hela vintern!)

Var tänkt att vi skulle ta oss några stärkande drinkar idag men det sket sig totalt får absolut bli i morgon i stället, annars blir jag galen! ;)
Nu sitter jag i alla fall i vardagsrummet, helt själv i hela huset och sjunger/skriker till massa gammla godingar ! Det är nog det bästa med att vara själv hemma . Hoppa runt och dansa och sjunga som en galning ! Finns kanske chans att grannarna ringer polisen! Hihi ^^

I morgon Blir det mer jobb och så kommer nog mormor och morfar också ! =)

Nu ska jag fortsätta sjunga Bye <3


image61
Tänkte bara slänga in lite visdomsord när jag ändå är i farten ! ;D

Kärlek

Till min pappa som nyss kom upp med en mycket rolig överaskning , men jag kan tyvärr inte säga nått förrns på Tisdag ! =D Jaag är i alla fall MegaGlag och nu ska jag dra ner och hämta Påskmust och godis kanske även lite chips ? Hmm jag vet jag är ett litet svull !

<3

Lååångfredag

Jäpps idag har jag Jobbat hela dagen , Känns bra att tjäna lite extra pengar så där ! =) Men nu är jag trött kan jag lova. ska nog halvsova lite grann och sen se vad som händer ikväll ! Någon som vet om det gör det eller ? Annars blir det väl bara att ligga framför tv:n och käka massa godis , fick ett ägg på jobbet idag ! Snällt va !

Nej jag slänger väl in en blogg lite senare sen , så får vi se vad som häder och sker en fredag som denna !

PåskPussar <3

Ledig idag men endå uppe med tuppen !

Jaa det är sant , jag Daniella tror att jag har blivit en aning morgonpiggare ! Vad har hänt ?

Bror min kom in i rummet astidigt och hämtade Internetsladden eftersom att han inte kunde sova , och japp det fick mej en aning piggare så jag låg i sängen och halvsov ett bra tag till mobilen ringde (vid 8.50) Vart helt chockad och svarade typ : eehh hallå? Kände inte igen nummret heller! personen på andra sidan tråden var han från praktiken. Jag och Elin ska nämligen dit och fixa lite grejer idag , typ närvarolapp o massa annat !

Nu sitter jag här och lyssnar på gammal musik och ska snart gå och platta mitt hår, dränka mej i hårsprej och hitta nåra kläder , ska kanske möta Felice på stan sedan , Får se om man hittar nått fint, tills pengarna kommer !
Det värsta är att jag måste spara massa pengar nu fram till sommaren ! Attans jag är Fattig , men det gör inget ! =)

Hörs Love <3                                                                                                                                   image59


Inte vilken onsdag som hellst

Utan det är lappdagen , eller aa dymmelonsdag (stavning? Ingen aning). Kommer ihåg när man var liten och sprang runt denna dag utrustad med tejp, papper och penna. Men nu har man nog växt ifrån det ! Verkar så i alla fall, för jag har varken satt lapp på någon idag eller fått en "sparka mej i baken" -lapp på min rygg ! Lite synd, Nästa år ska jag sätta massa lappar ! Oh ja !

Idag har i alla fall varit en lugn dag ! Hade bara svenska...döskönt plus att det är ett av mina favorit ämen och det tack vare att vi har en såndan bra lärare ! När jag kom hem hade jag tänkt att träna lite inför sommaren så där, hade startat hög musik och stod där med ett hopprep i handen , men nej längre kom jag inte för då öppnades dörren och där står pappa och Stoffe med en skadad handled ! Så bror min fick dra till sjukan med mamma och pappa la sig i soffan och sov , japp så vart det med min träning ! Stoffes handled var det ingen fara med som tur var , bara nått som hade spruckigt i den , tror jag (rätta mej om jag har fel mamma , jag vet att du kommer läsa det här med <3 ) .

I morrn är jag ledig , vart inget spa med skolan i morrn ska bli efter lovet men det gör inget för då hinner jag med lite andra ärenden !

Men nu ska jag prata klart med Felcie i telen !

Love <3

image58
Vad sägs Felice?


Ohojaja !

Har nog inte så jäklarns mycket att säga om min dag idag , skolan gick bra, Provet bättre än förväntat och aa sommarplanerna blir bara klarare och klarare för varje dag !  Läängtar =)

Men nu ska jag läsa spanska, tänka lite och låta saker och ting sjunka in Hörs i morrn !

Buenas noches <3


Hoppas....

Att Malin inte är i skolan idag , Kan inte provet så jag skulle behöva plugga mer !

Är så satans trött försovit mej både idag och igår och pallar verkligen inte att sitta här , Kom och ta mej långt här ifrån, långt här i från!

Nej ska kolla in uppgiften vi fick

Pussar från tjurpuppan ♣

image57
Min vante som jag tappande i fredags ! Tror den får bostätta sig där !

Break the Ice ,

Dags att sova så jag orkar med morgondagen , ville bara tippsa om Brittans låt : Break the Ice !
Gillar hennes låtar som attans hoppas hon tar sig i kragen , tycker så synd om henne!

Men men god natt och sov gott , Prov i morrn kommer inte gå nått vidare så jag får plugga järnet i skolan i morrn, håll tummar och tår tack !

Love <3

image56
Knip ögonen allesammans så hoppas vi på att snön är borta när vi öppnar dom igen !

Vad händer ? !

Snö ? Nu ? Nej faan det kan inte stämma , vem är det som skojar med mej ! Blir gaalen , här går man och längtar efter sommar och sol och så kommer detta ! Nej usch usch !

Ikväll måste jag igentligen plugga, usch det med ! Men först ska jag kolla klart på 100Höjdare, så jävlarns konstigt folk det finns ! =D sjukt men kul ! Tror inte det kommer bli några problem att hitta 100 stycken tokisar i Usa i alla fall !

Svenska försvaret var i skolan idag och snackade om lumpen , skulle vara askul att göra men skulle då aldrig palla ! Nej det enda jag vill göra är att kasta handgranater, åka pansarvagn, skjuta och sånt ! Hehe men nej så lätt är det inte , måste skriva prov och soringa runt i skogen med tung packning och sånt , nej det skulle knäcka lille Danni tror jag nog !

Nu ska jag kolla klart på 100Höjdare sen kolla lite på scrubs och dagdrömma mej bort till vackra platser ! =D

Natti ! <3

Dagens Vill ha !

image53      image54
Har massa mer vill ha grejjer men dom lägger jag ut med tiden ! =)


Back to school

Så jävlarns trisst ! Va satans gör jag här ?! Tur att den här veckan är kort i alla fall, Torsdag är det studiedag och spa för de i klassen som vill och på fredag är man ledig ! =D Yees Nån Fest i Påsk ? Säg till då ! =)

Ska kanske göra lite nytta finns ju alltid nått att plugga på !

See yaa <3


image50
( Min bakgrundsbild, kan ju sitta o glo på den tills tre eller nått =P )


GigantPrint

image49
Den fick jag på praktiken när jag slutade ! Fick göra den helt själv. Saxa, sy och stoppa in i ram ! Ganska coolt va ! =D Kommer sakna alla på GigantPrint =) Ni få dagens ( Veckornas) ros av mej

Ingen vila denna helg

image48
                                                                                                                                          Glan på våren, längtar till sommaren



Nepp det kan jag då inte säga att jag har gjort , fullt upp hela helgen.

I fredags efter praktiken åkte jag och Felice hem till mej och färgade hennes hår + Gjorde oss fina för kvällen !
Tog sedan bussen till stan och hem till Jeppe. Det var trevligt ! Vid tolv skulle dom ut på krogen så jag Jay och Felice drog hem till Jay. Det var tänkt att vi skulle sova , men jag sov nog sammanlagt 2 timmar den natten. Så inte nog med att jag var lite smått bakis på jobbet jag var även trött som satan . ( efter nåra muggar varrm choklad var jag på topp igen !)
Efter Jobbet kom mamma och hämtande mej och så bar det av till Kolmården på Kalas. Mormor hade lagat jättegod mat men jag var för trött för att orka käka. Så satans synd !!!
Efter det drog jag hem en snabbis och drog på mej lite finare kläder än arbetsbyxor och drog in till stan! Där träffade jag Lille Elin och Lille Felice. Drog hem till lil'carro sen vidare till jeppe o aa efter det hem ! =) Hann även träffa Amanda <3 och Jessika när vi väntade på bussen ! =D Jag och Elin somnade som två stockar när vi kom hem och idag (söndag) väntade det mer jobb !
Känns så himmla bra att ha tjänat egna pengar, kan säga att pengar är nått jag alltid är i behov av !

Promenaden med Lollo var välbehövlig btw, den gjorde mej mycket gladare ! Det är sant som dom säger man mår bättre av solljus eller så berode det på sällskapet ! Kanske både och eller vad tros ?! =) Aa var inte så glad när jag kom hem från jobbet , kan bero på att jag både var trött och hade tanken på att skolan börjar i morrn i bakhuvudet !

Nu ska jag se på Cold Case och sova . Måste vara pigg som en mört i morrn för då är det plugga som gäller !

image47(Jäpps detta har vi sysslat med i helgen !)

Love <3


Fågelkvitter och eftermiddagssol !

Snart ska jag gå ut och gå med käraste Lollofis ! Måste rensa min skalle i det fina vädret ! Ikväll kanske det dyker upp en blogg om min helg , Vem vet vem vet ! =)

Sees <3                                                                                      image46Bjussar på en gammal bild !


Hola ,

Är så sjukt uttråkad, har inte ens haft ro till att titta på filmen som jag tänkt ! Usch för mej ...Ligger och försöker lära mej lite spanska ord, för en vacker dag efter studenten mina damer och herrar då drar jag och Amanda nog till spanien och bor där tills vi längtar hem till gammla goa Sverige ! Mahaha

Nej nu mina vänner ska jag plocka undan lite grejer, konsentrera mej på Scrubs och sova ! Upp med tuppen i morrn ju !  =)

Soov sött !

Chao !<3image45


Onsdag,

Och mitt uppe på kullen !

Väldigt bra dag i dag faktiskt ! Får bara lite sådär småpanik när jag tänker på att det bara är två dagar kvar på praktiken ! Vill inte sluta, det är så sablans kul och alla som jobbar där är sjukt roliga ! =D Så nu håller vi alla tummar, tår och vad det nu finns mer som att hålla för att jag ska få Sommarjobb där ! (Y)

Just nu ligger jag och luktar på mitt nytvättade hår samtidigt som jag väntar på att "the fast and the furious" ska börja.

Har lite smått panik också ! Om ni fick välja vad som hellst att ha som tavla, vad skulle det vara för bild då?

Jaja Puss o hej <3

                                                       image44

Tisdag, bästa dagen i veckan ?

Japp det var vad jag hörde av en på praktiken förra tisdagen. Varför ? Joo för det är idag där är längst tid kvar till veckans tråkigaste dag, nämligen måndagen ! Sant va ?! =)

Har ni somnat på bussen någon gång och vaknat med känslan av att ni har snackat ? Fick det idag, men det var ingen som garvade åt mej när jag gick av så antar att det bara var nått jag fick för mej !

Förutom att sova på bussen så har jag bakat en kladdkaka idag, ska bara ca:3 st som tack för dom här 5 veckorna till på fredag. Så jag var bara tvungen att baka en test idag ! Mycket god trotts att den var inne för kort tid och att jag glömmde ströbrödet i botten ! Jäpp en mästerkocks mat smakar gott även vid misslyckanden ! =P

Nej nu ska jag kolla på den där nya serien på 5:an och vara social mot bror min ! =)

Love <3

Saknar =) <3

Beslutånges och komedier !

Fanken så uttråkad jag är ! Ligger och kollar på "2 1/2 men" . Satans bra den serien !  Komediserier + Danni = sant =D

Faan vad skönt det skulle vara med lite sommar och lite stålar nu va ! Helt luspank just nu , Fast det är ju inte så jääätte lång tid kvar till den 25:de, eller !? =O 

Oh jag har lite funderingar om jag ska slänga i lite blonda färger i håret när jag fått mina pengar ! Frågan är om jag vågar och om det kommer bli bra ! Vill inte att mitt hår ska bli helt totalförstört...någon som tror att det kommer se helt knas ut ? Asså nu menar jag inte att jag ska bli platinablond i skallen utan jobba mej fram till en sommarblond färg ! Skulle vara ganska hett till en sommarbrun hy kanske ? Jaja har sisådär 15 dagar på mej att fundera ! =)

See yaa <3

image42


Tillbaks i min lille tomteverkstad !

Gääääsp vad trött jag är idag ! Ska slänga mej med en duns i sängen / Soffan när jag kommer hem och där tänker jag ligga tills ....tills...aa tills jag har tröttnat på att slöa ! ( som om det kommer att hända =P ) 

Pratade med käraste Amanda nummero 1 igår . Saknar dej bejb ....Hoppas verkligen att vi ses i helgen ! =)

Måste bara skriva om min käre far innan jag återgår till mitt syandes ! Han var ju bara för söt igår, Låg och kollade på film när det plötsligt kommer från grannsoffan ett fasligt högt snarkande ! Jäpps han hade somnar och det var helt omöjligt att väcka honom, Inte ens när jag soppade hans hand i ett glas med vatten vaknade han ! Satan vad vi garvade jag och mamma . ( Han vaknade till slut, tror att det var megagarven som gjorde susen ! )

See yaa ikväll ! <3

 

Min helg i ett nötskal

Uj vad fort denna helg har gått !

image36
Fredag: Var ledig från praktiken efter som det var skolresa till Romme ! FiiFaan va kul det var och FiiFaan vad dåligt jag åkte. Helt sjukt men det vart ju en hel del galna skratt i backen pga. mina "små" tabbar ! Om ni kan slå detta gör ni mej glad ! =)

Min första tabbe var när jag glad i hågen såg ett hopp o tänkte nu jävlar! Men när jag såg hur Felice som hade en aning mindre fart än mej flög som en liten fjäder vart min tanke i stället : OH NO! Och när jag sedan uppe i luften ser att det är jord på kanten av backen och det värkar som att det kommer bli min landningsbana blir min slutgilltiga tanke : NEEJ HUR SKA DETTA SLUTA ? JAG KOMMER DÖÖ! =P

Tabbe nummer 2. Rammlade av sittliften när jag skulle kliva av. Behöver jag säga mer ? Kännde mej som en liten MarioGubbe i ett TVspel!

Tabbe nummer 3. Japp jag tror en Gran krockade med mej ! Dålig stil av den jäveln ! =P

Min fredag det . Ganska trött när ja kom hem kan jag lova !
              
Eriksson             Felice och Elin         Det är inte bajs lovar !    Soligt o fint        
 
 Elin och en gran           

Lördagen blev en lugn kväll hemma hos Lussans syrra ! Vi var barnvakt till Lille Lukas ! Mycket mysigt måste jag säga. Vet nu att det kommer dröja några år tills jag skaffar barn ! Grattis Pappa ! =D Bajsblöjer och tidiga söndagsmornar är INGENTING för mej ! =P Men dom är väldans söta dom där små bäsisarna ! =D

Söndag: varit vaken sedan 7.30 ! Pigg som en mört och dagen går i snigelfart. Ska kanske göra kladdkaka sen eller kanske lite DaimGlass !

Love <3


See Upp !

Nu: Min lunch är snart slut !

Senare: Till Hc o köpa mat , vidare till moster Petra. Vänta på Felice, Knarka kaffe, Leka kurragömma ? ; ) Sova lite lätt
I morgon: upp vid typ 5 på morgonen o dra till Romme Och sen fara fram i backen som en lite galning ! =D Jävla tjat på mej med RommeResan , Men vad satans det är ju så kul ! =D 

Nu ska jag nog dra o jobba lite, usch vad mina händer kommer vara söder sen ! =P


Puss hej leverpastej ! <3  

Fanken

Lite klant jag är då , skriver ett inlägg sitter en evighet med att försöka få upp bilder eftersom internet inte vill sammarbeta med mej och när jag väl fått fram bilden och fått upp inlägget klantar jag mej och tar bor det ! Fråga inte HUR för jag orkar inte förklara ! =)
 
Lite sammanfattat : Jag Sitter ganska nyduschad och lyssnar på låtarna i step up (En av mina favoritfilmer !) och väntar på bättre tider ! Nej då ska snart gå och packa min väska till i morrn! Läängtar ! =)

Min dag: AsBra och rolig ! =D Gillar min praktik jättemycket och vill verkligen inte tillbaks till skolan för fem öre ! Känns som enda anledningen till att man går i skolan nästan är för att man vill ta studenten och vara med om studentveckan ! Sorligt med tyvärr sant ! (Sorry mamms om du läser detta ) .

Nu kurrar det i magen , blir nog en liten macka nu kanske flingor också innan jag letar fram termosar, väljer mössa o allt det där ! =D

  Ge mej lite sommar då !

Bye <3


Wooork !

image28

Lunch idag igen tro det eller ej ! Sitter här med Eliiin o kollar in massa "roliga " människor på internet , usch jaa !

Idag ska pengarna till romme lämnas in och JA jag längtar . Hoppas det blir lika kul som förra året om inte roligare ! Kan ju inte bli annat va ?! =D

Nej men skitsamma nu tog mitt godis slut o snart även rasten . Då är det tillbaks till jobbet . Kommer drömma om öljetter i natt ! =S=P

See yaa ikväll ? Hmm aa kanske i alla fall ! <3


Johodå

Fasen vad dålig jag har blivit på att blogga ! Men men jag orkar inte när jag kommer hem från praktiken . lägger mej bara o glor på tv typ ! =P

Har luchrast nu, Blev stekt potatis, korv o ägg till mat ! =D tack Papps !
ROMME på fredag ! Vilka ska med ??!!

Hörs kanske ikväll om jag inte tar mej en promeniks i det fina vädret , sen är det ju helkväll på kanal5 med gossipGirls och Gynning ! (Y)

Love <3

RSS 2.0