I wave my white flag


Hej hopp! Nu har jag snörat på mig dojjorna, målat läpparna i en orange/röd färg och slängt min mönstrade bombarjacka över axlarna. Har lyssnat lite på Far*east movement´s album och nu är jag ganska så glad igen, vandrar ner på stan i hopp om att mitt humör ska vända helt. Ha en fin dag nu.

Puss&kram.

26april2011



Usch. Har vaknat på helt fel sida. Är trött och småsaker irriterar mig mer än vad de borde. Desutom suger shopping-tarmen något enormt idag, dock vet jag inte om mitt konto tillåter något sådant. Kanske skulle råna min dricksburk...?!

Puss&kram.

good times .



Här har ni mig igår. Chillade på Trädgårn med tjejerna och drog sedan vidare till Puls. Jag och Amanda hängde mest i baren som ni kan se.
Annars så har jag häng väldigt mycket i solen med mina vänner, varit ute och festat, ätit massa mat och jobbat. Ni vet, levt livet liksom. Därför det varit brist på inlägg, sorry men så är det. Idag har jag haft en totalmysig dag. Den började hemma hos Morfar där det serverades så mycket god mat att jag ärligt talat nu var tvungen att knäppa upp byxknappen. När jag kom hem stack jag direkt och mötte upp kompisar i Vasaparken och avslutade kvällen hemma hos Amanda med tjejerna. Spelade kubb och hade det så där sjukt jävla mysigt.
Nepp nu ska jag sova, känner att jag börjar bli lite trött-grinig. Hörs i morgon. Längtar redan till frukosten.

Puss&kram.

#



Hemma, hemma, hemma. Ligger och latar mig framför datorn. Letar insperation men finner ingen. Jobbigt läge. Något som gjorde mig lite gladare var lönespecen som nyss kom. Jag är pank som fan så lite lön efter klockan 12 i natt sitter inte fel någon stans. Ska fixa mig lite lunch nu, slå på musik på hög volym, dricka kaffe, gå igenom min garderob och sedan sticka till jobbet vid 15.30.

Puss&kram.

20april2011



God morgon! Låg och drog mig ett bra tag idag, väldigt skönt var det. Nu går jag runt och myser i min randiga morgonrock. Jag slängt på mig lite smink och nu vankas det frukost. Måste springa ner till stan sen och fixa lite innan jag börjar jobba. Hörs snart igen.

Puss&kram.

19april2011



Igår var jag jättebakis från krogbowlingen, då slog vi oss ned på Fräckas uteservering. Jag åt fet mat och drack massa Coca Cola. Efter det drog jag hem och premiär-solade på "ballen". Glass, jouice och taco-chips hakade så klart med mig ut (åt som en hel armé igår). Efter den mysiga dagen så kände vi att vi ville göra något lika mysigt idag så vi slängde ut en jävla massa filtar i Vasaparken. Synd att det blåste något så sjukt där bara, så när maten och kaffet tog slut så gick vi hem. Nu ska jag snart städa mitt rum och plocka fram lite ur min sommargarderob. Hörs snart igen.

Puss&kram.

Just nu...



Mamma och jag har bakat matpaj. Jag är en total sucker för matpaj, sjukligt gott med sallad till. Idag kör vi på en med Broccoli, kassler och fetaost. Yummi, kommer rulla fram sen.

Puss&kram.

Gårdagen.



Hej korvar ! Varför är jag så seg idag?! Sjukt. Ska tvinga mig själv att gå ut snart. Igår var en bra dag. Först sola med Bard, frusen fika på Fräcka med Disa och Bard, handlade majblomma och pilotglajor samt kött och öl, traskade hem till Frugan och inväntade Kicki med grillen, satt ute i timmar och försökte få fyr på skiten, gick inte för fem öre så vi bytte ut engångsgrillen mot en stekpanna och avnjöt maten inne framför sex and the city i stället. Vid tolv tiden drog vi oss hem. Lugn och städad kväll. Idag hade jag tänkt haka på tjejerna till IKEA men jag missade det eftersom jag sov i evigheter. Blir städat ikväll också tror jag. Ska ju festa i morgon.

Puss&kram.

If you are lookin' for me I'm with the girls on the dance floor




Igår var jag på en ganska så lång jakt efter det perfekta rosa läppstiftet. Jag hittade det inne på make up store och har namnet Mandy. På bilderna ser det lite lila ut men det är rosa. Nu håller jag i alla fall på att fixa mig, väljer skor och har mig. Ska strax ner till stan och köpa lite vin, sen vidare till Bard för att kicka i gång yttligare en "fira-livet-onsdag". Blir nice. Hörs vi inte igen ikväll så är jag tillbaka i morgon.

Puss&kram.

#



Jag vill ha vädret som var i måndags. Uteservering i evigheter med bara T-shirt. God mat, coca cola och godaste glassen. Kan alla moln blåsa bort bort bort och iväg. Jag ligger bara i sängen och slöar nu, skyller på vädret. Ska ta mig i kragen när som. Käka lite lunch, dra och fixa lite papper, besöka systemet. Det är mina närmsta planer. Jobbig onsdag. Nepp, inte ett dugg. Men lite halv tråkig är den.

Puss&kram.

13april2011



Vardagslyx hemma hos frugan igår. Tacos, jordgubbar, choklad, Sex and the city och fina människor. Jag skrattar så mycket när jag är med er tjejer. Puss på er! Jag sov kvar där sen. Vågar inte gå själv genom hela stan vid klockan 12 på natten, vilket man heller inte ska. Finns folk till allt. Klockan 8.00 steg vi upp ur sängen. Klockan 9.00 låg jag i ett varmt solarium och nu är jag hemma, ska slå mig ner i köket med ryggen mot fönstret så jag slipper se vädret, läsa Aftonbladet och äta min frukost.

Puss&kram.

#



Välkomna hem älsklingar.

12april2011



Godmorgon ! Hej och hå vad vi Powerwalkade igår, över en timma traskade vi runt och när jag kom hem körde jag lite vikter och någon handleds-tränare. Hoho så duktigt. Somnade väldigt gott sen och i morse vaknade jag ungefär samtidigt som tuppen. Ska snart fixa mig och dra ner mot stan. Har en halvtråkig inköpslista med mig som jag missade igår. Eftersom vädret ser helt okej ut idag med så landar jag nog på en uteservering senare med mina fina. Älskar livet som fan just nu.

Puss&kram.

Säg vad ?!



Håll er i alle sammans. Nu ska jag och Barda ut och ta en powerwalk. KORS I TAKET !

Is a house really a home when your loved ones are gone


Fixar och styr i mitt rum. Mitt rum är mitt evighetprojekt men nu börjar jag bli nöjd. Det här blir nog bra, mycket bra. Ska fortsätta göra lite nytta här hemma nu, sedan drar jag ner på stan en sväng. Usch, måndagar är lite tråkigare än alla andra dagar. Jag vet inte vad jag ska hitta på.

Puss&kram.

11april2011



God morgon, god morgon hör fåglar sjunga glatt! Jag vaknade klockan 8.00 och gick upp 8.30. Yes (!) nu vänder vi tillbaka dygnet. Frukosten ligger redan i magen och snart ska jag dammsuga my room, dör så tråkigt. Något mer som är tråkigt är att jag måste gå till baken nu i veckan och fixa internetbank ( japp jag är nog den sista i världen som inte har det), frågan är bara om jag ska byta bank eller behålla den jag har. Hur satan i gatan vet man vilken bank som är den bästa? Varför är det alltid såndan jäkla kö på banken ? Ja ni det är inte lätt när det är svårt.

Puss&kram.

Dry eye for the guy.



Hellu! Idag är jag trött kan jag lova. Har så svårt att varva ner efter att jag har arbetat så jag somnade inte förns vid halv sex i morse. Stressig kväll igår hur som, men allt rullade på bra. Det bästa är nattkäket efter att man har städat klart. Skitsnack och hamburgare efter ett 12-timmars pass är icke fel. Idag har jag i alla fall tagit det grymt lugnt. Nu ska jag kolla på Glamorama och sedan ska jag somna sött. Kanske fixa lite kvällsmat också, så fort jag skrev hamburgare så började magen kurra. Berra har rätt, jag är ett fetto!  

Puss&kram.

Bishop.



Klunk, klunk, klunk. Andra koppen kaffe är nere och nu känns det som att jag är med igen. Har precis packat min väska och dragit på mig kläder. Bara borsta tänderna kvar. Drar förbi affären på vägen också, ska köpa något smått att äta. Brukar alltid bli lite smått hungrig fram mot småtimmarna. Ses på Bishop ikväll.

Puss&kram.

9april2011



Nu är jag i mellanläget, jag är inte trött och jag är inte pigg. Jobbade igår och somnade inte förns efter fyra, skulle egentligen varit barnvakt nu på förmiddagen men på grund av en mycket trött Daniella så fick mamma ta över det uppdraget. Ja ni, nu håller jag på att fixa mig för ännu ett jobbpass. Börjar klockan 16 och jobbar hela natten typish. Kan tänka mig att många andra ska festa idag, kul ! Jag tar det på onsdag. Det är min lördag. 
Dålig uppdatering beror på att jag knappt har varit hemma de senaste dagarna och när jag är det så umgås jag med min familj, sover eller kollar på Big Brother. Sorry !

Puss&kram.

.



Webb-tv är bra skit. Nyss såg jag Superstylisten Jonas och nu blir det Glamorama. Efter det ska jag somna sött, shit...klockan är snart 01.30 !! Hoppas att alla hade en bra dag i solen idag, i morgon hoppas vi på mer sol och en gladare Daniella.

Puss&kram.

4april2011



Hip hop i mina högtalare, Eminem och T.I, fina killar det där. Ingen bowling ikväll. I stället så tar jag hand om mig själv. Pilat ansiktet, målat naglarna, ätit godaste maten (kasslergryta med paste och grönsaker) och styrt lite. Ska snart leta efter någon bra film och smälla i mig lite glass. Är grymt uttråkad mamma säger att det är nyttigt att vara det. Får lita på henne (kill me).

Puss&kram.

Hjärtar.



Kolla fina skorna jag ska få köpa utav Disa. Dom är höga men sköna. Underbara med andra ord. Sen matchar dom min väska, höhö så coolt...Idag går jag mest runt och tjurar, muttrar lite och är tråkig. Har kommit in i någon period då jag sover jättedåligt om nätterna och det gör mig på dåligt humör. Ikväll är jag medbjuden på bowling men jag kan inte bestämma mig om jag ska eller inte. Borde haka på eftersom jag anmält mig till krogbowlingen, jag suger på bowling och jag hatar att förlora. Vad tusan har jag gett mig in på?! Hehe.

Puss&kram.

3april2011


Har haft en kanondag på jobbet. Vinst till IFK och stämningen var på topp, precis som det ska vara. En myskväll var egentligen inplanerad men den vart inställd. Gör kanske inget för jag är sjukligt trött nu, lite smått illamående och humörsvängig också. Ska göra kvällsmat nu och sedan somna sött.

Puss&kram.

2april2011

Stress. Sticker ut en sväng! Hörs i morgon
Puss&kram.

nattifnatt.



Hoho, i'm home. Har varit hemma hos Disa och fått sockerchock av alla söta valpar. Ni vet att dom har 16 stycken hemma va? Tror ni att jag dör lite när jag kom in och såg de små liven. Desutom hade pappa Lassa bakat Pizza och Disa sparat en semla åt mig. Usch så bortskämd jag blir. Love it! Vid nio åkte vi in till stan och mötte upp tjejerna. Slog oss ned på Indra och myste. Denna fredag har varit mer än okej. Nu ligger jag i sängen, på min pälspläd, införd min favo-pyamas. Ska försöka sova nu för i morgon kommer morfar hit för vi ska fixa hans nya dator och troligen dricka massa kaffe. Sov så gott!

Puss&kram.

?!



På riktigt ! Var är den? Jag ska ju vara en duktigt dotter och fixa färsen tills mamma och pappa kommer hem!

1april2011



Jag skulle kunna leva med frukost på sängen varje dag. Jag skulle absolut inte tjuta ögonen ur mig om någon serverade mig detta varje morgon. Idag var det i och för sig jag som serverade mig själv, men hey nästa gång får gärna någon annan ställa upp. Hur som, ska ta tag i dagen nu hade jag tänkt. Skicka iväg mail, städa och så småningom börja med maten. Taco-fredag mina damer och herrar ! Hörs.

Puss&kram.

.



Huhu så mätt jag är i magen nu. Ätit chips med dipp i mängder så nu luktar jag både vitlök och lök. Mysig tjej tänker ni då och aa det är jag. Nu ska jag läsa om skinnjackor och skor innan jag somnar sött. Ska pallra mig upp tidigt i morgon och sola är tanken och på kvällen ska jag bara mysa i mängder, äta gott och bara vara.

Puss&kram.

RSS 2.0