Shop til you drop.



Stressade iväg vid 12-tiden för att köpa lite födelsedagspresenter till Disafisa. Hittade massa fint och jag tror tösen kommer bli riktigt nöjd. Självklart fyndade jag lite till mig själv också, när jag säger fyndade så menar jag verkligen fyndade. Tänk om det alltid kunde vara så här billigt. Nu ska jag käka och börja fixa för ikväll lite smått. Klockan 20.00 ska vi träffas nere på Cromwell och sedan drar vi vidare till Otten !

give it to me right, or don't give it to me at all





Ingen vanlig dag.



Så där ja! Då är jag sminkad och klädd. Sticker iväg till Disa nu. Lunch, tårta och massa födelsedagskramar kommer det bjudas på. Som ni ser kör jag på mina randiga idag, lite clown-style ;D . Men Heey varje kalas ska väl ha en clown?! Nej nu måste jag fixa det sista och sedan springa iväg och köpa busskort. Hörs senare gott och ont folk !

I wanna know your name.




Kommer ni ihåg i onsdags att jag skrev: jag och Disa ska vara hemma och mysa! My ass att vi gjorde. Krävdes inte mycket till övertalning så stod vi där yttligatre en onsdag och skakade våra rumpor. Kul var det i alla fall. Lite förfest/häng hos Adam och sedan Hugo.


Idag när jag vaknade så slängde jag på mig nya "sparkdräkten" och drog iväg till tropikariet. Checkade in alla konstiga ödlor och spindlar, söta små apor, läskiga papegojor. Passade även på att klappa en drös rockor,  två blåsfiskar och en ascool orm. Jag är ganska så modig jag!

Detta är mina två senaste dagar. Nu ska jag sova. Big day i morgon. Disas B-day ! Gräättis my lover♥

.




Godkväll ! Är på språng till Adam nu för lite häng med mitt gäng, eller nått sånt! Ferre på otten ikväll men jag och Disa skippar det. I stället tänker vi mysa, desutom ser det ut att bli regn när som. Ha en trevlig kväll gott folk.

Singing songs underneath the sun.




Mysig dag med morfar på stan. Hjälpte honom att köpa lite kläder till helgens festligheter. Hittade massa fint och han vart så nöjd så. Efter shoppingen drog vi till Fräcka och käkade en supergod lunch, bakad potatis med skagen. That's how we do it så att säga! Namnam =). Nu tänkte jag vila lite innan jag börjar med alla roliga saker, städa, tvätta och sånt kul ni vet. Avis någon?  

you're a hot mess and I'm falling for you




Jag är en glad liten fjant nu. Internet har varit blää i två dagar men med hjälp telia är det nu fixat. Jäkla
i-landproblem men det är grymt irriterande när man sitter vid ett segt internet och inget går som det ska. Antar att det inte bara är jag som svär som en sjöman då! Nu kan jag i alla fall sitta vid Facebook och nörda utan problem, lyssa på musik via youtube utan att det hackar och det är precis vad jag gör, arabisk musik susar genom högtalarna. Fattar noll av vad dom sjunger men det är fint och svänger skönt. Ska dra på mig kläder nu och åka till moster i navestad. I morgon är det sola och shoppa med morfar som står på schemat.

Käärlek ♥ 


Juli 27, 2010




Söndagsmys.




Söndagsmys! Älskar söndagar för det är en dag då jag bara myser. Gör absolut ingenting i onödan utan ligger som en säck potatis i sängen och bara myser. Tänker dyka ner i min godispåse nu. Toppar det med film, läsk, osbågar och tidningar. Visst är ni liiite lite avundssjuka ! ;D 

Bäästa avkopplingen efter en helg full med bus på krogen med mina älskade vänner.

+-+




Samma sak varje gång jag ska prova kläder. Allt hamnar i en stor hög på sängen i stället för tillbaka i lådorna. Jag som hade städat så fint ! Får fixa det när jag kommer hem sen. Snart kommer moster min och hämtar mig. Här vankas det shopping. Oväntad utgift i form av klädhängare, alkohol, pilotisar, smycken eller något annant fint till kvällen står på listan! Oh just ja; HAIR SPRAY. Får inte missa, viktigt viktigt.

Hörs senare. trevlig fredag.

Hjärter.




lookbook.nu

22/7 2010



Knepigt. Är sjukt arg nu, lite förvirrad, så blir jag lite arg för att jag är förvirrad vilket leder till att jag blir förvirrad över varför jag är arg över att jag är förvirrad. Hänger ni med? Jag gör inte. Som en karusell, virvelvinden ni vet. Runt runt går det. Funderar på att hoppa av och sluta bry mig för ett tag. Bara umgås med mina vänner. I morgon är det fredag och då ska jag äta, dricka och må gott med alla söta och underbara.

I fell in love with the Dj




Jag var bara tvungen att sno den här bilden från Fani ! Ser ut att vara så inne i mitt haha ! Den är från förra helgen på hugo när vi svängde våra höfter till sköna Dj Quality. Även idag befann vi oss där. Först en cider på Trädgårn och sedan checkade vi läget på Hugo. Helt okej faktiskt. Ingen av oss var riktigt på G så måste erkänna att jag haft roligare, men hey det blir vad man gör det till! Nu sitter jag här med fönstret öppet och stora glaset vatten i handen, sjuukt varmt i mitt lilla rum. Ska hoppa i sängs nu och i morgon hoppas jag på bad. Blev lovad att få min andra fotbollslektion. Bäst jag är på hugget då!

Puss och kram

21/7 2010




Godmorgon i efterskott. Hoppas att alla har sovit lika gott som jag, för det var fasen i mig en skönhetssömn på hög nivå. Vaknade pigg och glad, skuttade in i köket och kokade den obligatoriska koppen kaffe med mjölk och två skedar socker. Sedan la jag mig i sängen och gluttade i nya H&M-katalogen. Nu är det dags att klä sig och styra mot Navestad där det vankas barnkalas idag. Supermys med heela familjen Tajkon.

Puss och kram

i got your voice in the background

20/7 2010

Hade en väldigt mysig och rolig dag med Disa och Adam igår. Gick lite på stan, käkade och sedan drog vi hem och kollade film. Ska lägga till att den där jävla Adam lyckades få mig tjuta till filmen. Vad i hela? Jag gråter aldrig inför folk. Måste vara de där stora bruna hundögonen och darrande läppen som väcker min känsliga sida! Vänta bara, jag ska ge igen. Gillar min nya turban by the way. Snygg ha? Jag kommer bo i den i sommar. Grr....!

Dance with the devil Don’t be shy

19/7 2010


HejHejHej! Idag är jag glad igen, skönt det. Blir så arg på mig själv när jag är på dåligt humör. Samtidigt som det är en ganska så bra bortförklaring till att äta massa choklad. Sitter just nu och lyssnar på massa bra musik, får i mig morgonens behövliga kopp kaffe. Väntar på att åka till badet eller liknande ! Nu ska jag borsta mitt trollrufs. Hörs rååh! Pööööss & Krääääm

18/7 2010.

Flyger iväg som ett pappersplan


Super duper mega nice igår. Massa dans till Svergies klockrenaste Dj.....Dj Quality. Toppade kvällen med massa mat från Donken. Nu sitter jag här och här och är söndags-depp. Vet ni hur man botar sånt? Svar: Sex and the city, toner från maskinen, massa mat och mys med bästa tjejkompisarna. Hörs senare, nu blir det pomme indränkt i fett. Låter inte för gott men hey, vi vet ju alla att det är det!

16/7-2010




Ohh härliga dag ! Dags att ta sig i kragen nu och hitta på något ! Igår blev det mys med gänget hemma hos Emelie och sedan vidare till VK, lite dans och massa konstigt folk.

...




#Hela gänget i snygga Tshirts #Jag i en guling från Tshirt Store

15/juli-2010




Mina nya bäbisar i smyckes-skrinet. Längtar till lönen kommer! Har hittat lite småsaker på stan som får det att klia i fingrarna,desvärre är jag inte den rikaste just nu så här i slutet av månaden. Men heey vem är det?! Denna dag har jag hur som varit ganska så duktig och gjort lite nytta. Nu plockar jag lite i rummet med sköna Kanye West i högtalarna. Hans äldre låtar bjuds det på idag, tycker nog att de är liiite bättre än hans nyare. Ska fortsätta med det jag höll på med nu. Snart dags att börja fixa sig också. Mys med tjejorna idag !

#


Hon är inte bara snäll, rolig, sprallig, mysig, gosig och omtänksam. Hon är även sjukt Snygg och SINGEL ! Damer och herrar....låt mig presentera min otroligt goda vän Disa ! U Like ha !!??


13/7 2010




Helluuu i alla små och stora stugor! Idag fortsatte värmen. För att citera en lite sång så säger jag bara: 800 grader, du kan lita på mig du kan lita på mig. Så dagen spenderades på himpa med Disa. Vi stekte, käkade och spelade boll med grabbarna. Går nu mera i någon slags fotbollskola, "om jag tränade er i en vecka så skulle ni kunna bli skitbra! " Landslaget nästa? Vem vet! Just ja har hunnit med att gå på stan med idag också. Smakråd när Disa spenderade pengar. Nästan lika kul som o shoppa själv, men bara nästan. Bra dag om jag får säga det själv. Levade bevis på att det inte behöver gå skit bara för att man vaknar helt åt helvete på fel sida!  

Himlen är oskyldigt blå.




Bilder från Torsdagsklubben´s modevisning. Orkar inte mycket nu , ska lägga mig i sängen och kolla på SATC, dricka apelsin läsk och sova. Upp tidigt i morgon för en runda på stan och sedan stek och bad. Mer uppdatering i morgon när jag är pigg! :)

11juli2010



Hej hej mitt i värmen. Sjukt vad det är varmt. Igår gick det knappt att vara ute förns solen gått ner. Nu ska jag snart ta bussen till Krokek och Sophie. Vi ska mysa massor, äta och bada. Känner att ett svalkande dopp inte kan sitta annat än bra just nu. Btw, på tal om ingenting så känns det lite som att det näst intill bara är jag som inte festat denna helg. Hela Norpan har varit på G. Klapp på axeln till mig. Vit helg när det är som mest drag i staden, bra planerat! Ska packa tygisen nu.

Puss

En Oskar i parken




En viss Oskar besökte Munken i parken idag. Disa och jag tittade så klart förbi. Skönsång från en snygg snubbe en solig sommardag. Jo men jag får ta och tacka. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Kvällen spenderade jag i soffan med sjukt mycket mat och godis. Mätt som en plätt, spricker snart. Verkligen inget kul att skriva nu känner jag . Återkommer när är mer på hugget. =)

9/7-2010




Hej mitt namn är Segis Degis idag. Dricker Vitamin Well i hopp om att den ska ge mig massa massa krafter. Vem vet, det kanske funkar! Igår var vi på Harry's och lekte. Va modell för en dag, dansade, täffade nya människor,  och skrattade massor åt sjuka saker. Bilder från gårdagen kommer upp så fort jag satt klorna i dom. Nu där emot ser jag fram mot att sätta klor och tänder i en saftig köttbit med hemmagjort potatis-sallad.
Puss o krääääm . :)

who? Who? who Cares!




Feeest råååh ! Jag har ingen aning om någon ting denna kväll och det känns bra på något konstigt vänster. Kan hända lite vad som helst liksom! Jag tänker strosa omkring i svarta shorts, nya linnet, vita naglar, skrik-grön väska och höga klackar. Vi ses ikväll på Harry´s gott folk. Nu ska jag göra mamma och pappa sällskap.

Puss

8/7-2010




Klockan 11 i morse sminkades jag för kvällens modevisning. Massa eyeliner och ögonfransar. Nu går jag runt och underviker att svettas. Tur som satan att det inte är sol-väder, slippper dåligt samvete över att bara sitta inne och glo. Klockan 18.00 ska jag vandra bort till frissan och få håret fixat, efter det är det mat och festa som gäller. Nu känner jag att det är läge att rota fram något att ha på sig ikväll. Hmm undra vad?


7juli2010





Helluuuu. Slappis dag på Himpa idag, väskorna fulla med mat och härligt sällskap. Det är lite så min dag har sett ut. Körde på fina tomte-badlakanet dagen till ära. Tyckte att den såg så fluffigt och skönt ut, vilket den också var, men själva kruxet är bara att den färgar av sig något enormt. Blå rumpa på ingång, jag bjuder på den synen. Nu ska jag krypa ner i sängen omringad av mat, godis och läsk. Ska glo på SATC och sedan somna som en liten liten gris. I morgon ska det fixas och donas inför kvällen, då ska det festas. Hörs!

SPANIIIIEEEEN♥

7/7-2010




God morgon! Frulle på balkongen med Eminem's nya i högtalarna är inte helt fel. Inte heller helt fel att Sol & badvädret är tillbaka, det ska vi utnyttja mina vänner. Vi ska packa ner mackor, melon,kaffe, bullar, chips, läsk och gud vet vad, sedan styr vi mot badet. Kommer ligga där läänge läänge.

6juli2010




Deltar i modevisningen lite spontant. Kommer bli kanon kuuul. Sen blir det festa festa hela kvällen. Dyk upp vett ja! =D Nu ska jag fixa mig, ikväll blir det grilla med Disa och våra nyfunna vänner. Mys på den. Lovar bättre uppdatering i fortsättningen.

Puss & kram.

3juli2010.


Hattifnatt


Så här såg det ut för någon kväll sedan! Det var en skum kväll, fast ibland är det bra med skumma kvällar för då har man något att skratta åt i framtiden. Nu håller jag på att packa det sista och sedan bär det av till badet med Disa och lilla lilla Clara. Vi ska äta bullar tills vi spricker, vi ska höja vatten nivån med flera decimeter, vi ska rulla hem....vi ska helt enkelt fetta loss för jag är lite kluven för ögonblicket ! Hoppas alla har en mysig dag i solen.

Vi hörs ikväll. Alla taggar utgång va ?! ;)

#2/7-2010





Min dag har inte varit tråkig för fem öre. Jag har stekt, läst, lirat fotboll, badat massa, käkat godaste bullarna och myst med familjen. Dagar som denna är guld värda. Det är nog allt jag har att säga just nu.

KÄRLEK !!! ♥

2juni2010. Ett dopp i det blå?





Huhuuu. Sitter och väntar på att moster och trollen ska hämta upp oss. Känner mig redo för ett dopp i det blå (bruna?) nu. Lite komiskt när jag ringde Disa förut.
Riiiiing
Disa-
 Jaa äää vaken!
Jag- Nää dä ä du ju inte. Men nu jag tänkte dra o bada men vi kan ju ses ikväll när jag kommer hem så hinner du vila o så. Ä dä okääj eller ?
Disa- Aaråh !
Jag- Vet du vad jag pratar om nu?
Disa- Nää men de låter skitbra, verkligen! Du, kan jag låna det där skärpet av dig idag?
Jag- HAHAHAHAHAHAHA
Disa- så jag slipper visa rumpan liksoooom
Nu ska ni veta att hon var helt seriös genom hela samtalet. Söt söt söt !

2juli2010




Här är lite bilder från i Tisdags. Då släppte vi heldag på badhuset och kvällen spenderade vi på Athena och Trädgårn´. Super duper nice. Precis så där som sommarkvällar ska vara. Igår svängde vi förbli trädgårn´ igen men mer om det senare för nu ska jag hoppa i min bikini och styra skeppet mot Mårn. Sola, bada, äta bullar. Yummi yumm yumm.

Vi hörs senare. Pussar

1juli2010




God kväll mina damer och herrar. Idag har jag lekt hemmafru. Bakat massa massa bullar och haft mig. Bra att ha när man ska iväg och bada. Innan bullbaket så stack jag och mamma iväg till hageby. Köpte lite kläder till damen och jag införskaffade en hattifnatt i strå. Det var väl på tiden , så som jag har tjatat. Ska stax hem till Julia innan vi drar förbli trädgårn´ en sväng. Nu ska jag dra på mig lite mascara. Hörs, puss, kram, hej då.

RSS 2.0