090430

Wihii idag ska jag gå och köpa min studentklänning . Jag la undan den igår. Nästa på listan är ett par skyhöga klackisar. Kommer bli så bra så bra. Klänningen jag ska köpa är från JC och är en sån där sockersöt liten blåsa som man senare på kvällen kan piffa upp med coola rockiga accesoarer. Nice bajs . Fasen vad jag längtar. Nu måste jag fixa mig för snart kommer SnuskElin. Vet inte vad jag ska ha på mig. Ursch alla dessa ständiga problem ! =D


Det är den vita (såklart)  som troligen ska bli min idag. Vad tycks ? (=


090427 - msn

Felice och jag på msn nyss :

Jag säger:

du skrev ben & jerry's . vill du ha en smocka eller ? nu blev jag jättesugen trotts att jag har ont i magen haha


Felice´ säger:

hahahah DU är lätt cp alltså ! : P


Jag säger:

hahaha min mage är cp ! Bubblar som aldrig förr !


Felice´ säger:

mahah, Go N have a shit then


Felice´ säger:

If U gotta Dump U gotta Dump son !

Felice´ säger:

(Big N rob) Bäästa serien .


Jag säger:

HAHAHAHAHAHAHAHAHA


Jag säger:

nee men jag skulle vilja lägga mig i fosterställning och vagga lite

Mm för mycket godis gör så att man får ont i magen . Tycker synd om mig sjävl. Ska lägga mig i fosterställning och tröstäta ! Så är det ....hörs i morgon !
Puss


090427- Lady Gaga,. Nothing Else I Can Say




Älskar den här videon. Kolla kolla ! Älskar Lady Gaga , She's hot as hell yao ! ;D hahah

090427


Härlig start på dagen. God frukost och ett gott humör !
Nu ska jag skutta till badrummet , vid 12 kommer Felice hit.
Jaa allt känns ganska så bra idag ! =D

090426- när botten är nådd


Hatar när detta händer. Ena stunden sitter man där och njuter en minut senare tittar man ner i burken och då är det bara botten och en sked kvar utav glassen . Det är inte okej ! Inte ett dugg coolt !
Min helg har i alla fall varit superduper bra . Nu längtar jag till nästa. Men det går fort , i morrn stannar jag hemma från skolan igen sen får vi se om jag går på tisdag eller om det blir onsdag.  Saknar att gå till skolan faktiskt. Missförstå mig inte nu. Jag saknar inte skolan utan alla söta fillurer i skolan. Så de så !
Nepp nu ska jag fixa mig för kvällen och sedan placera mig i sängen, gläppa runt bland kanalerna och sedan somna !
Pusshejs

090426.

Jag gillar inte alla dessa moln som tagit över . Jag vill ligga ute och sola ryggen (missade det igår och fick endast färg på framsidan) men nepp då är dom där, molnen. Nu är jag hemma hos moster Petra. Vi har käkat grillat med ungspotatis toppat med vitlökssås och ananaspaj till efterätt. Yummi ! Snart kör nog morfar hem mig. Funderar på att städa mitt rum idag . Tåls att tänka på även om jag inte kommer att göra det . Jag är en slarver, bara att acceptera.
Jag hittade en bild på mig från 9:ans avslutning.

Lite sötebjörn var jag allt i min Babyrosa Balklänning, lockat hår och gammel-mormors strass.
Känns som evigheter sen. Nu är det ju snart student. Oh vad jag längtar (=

Jag kilar nu . Hörs senare när jag kommer hem !
Pussar

090425 - sol och ben & jerry's

Oh Vilken härlig dag . Vaknade tidigt, käkade frukost , drog på mig shorts och tunika , efter det blev det raka vägen till mormor och morfar på landet där jag parkerade min rumpa ute på soldäcket. Där låg jag resten av dagen kan jag lova. Så skönt. Reste mig så klart för att äta och kissa ! (= Självklart får man godaste maten när man hälsar på trollen. Grillad fläskfilé med råstekt potatis. Allt smakar 1000 gången bättre där ute ! =D Så glad att mormor var hemma också !



Nämen titt vad jag hittade i frysen . Nu blir det soffan, glass, läsk och ostbågar !



Hörs i morrn ! Då blir det grill hemma hos moster
Pussar

090420- 19/4 en söndag hos mormor och morfar


Igår tillbringade jag med familj hemma hos mormor och morfar. Från början viste vi inte att mormor skulle få komma hem. Men det fick hon. Vi hann bara vara där i en halvtimma kanske , så ringde hon och sa att hon skulle få permis. Wihii så glad jag blev. Tror inte att jag saknat henne så mycket som jag gjort den senaste tiden. Hon kan vara den starkaste kvinna jag stött på. Helt klart en förebild.
Blev en slapp outfit , inget smink , god mat och mys framför elden. Jag var jätte frusen igår.
Nu ska jag sova. Eller nee inte sova men lägga mig i sängen i alla fall. Stannar hemma i morrn med. Skönt och välbehövligt !

Min gammelmormor "Dadda". Så vacker ! (=

090420

Idag var jag hemma från skolan . Har ploppat upp en del saker som gjorde att jag tyckte att det var bäst att stanna hemma. 15.45 ska jag till vårdcentralen och om en timma kommer Felice och Disa hit. Ursch jag är inte på så jätte bra humör nu. Senare idag kommer en min helg. Nu måste jag klä på mig.
Later



090418- Walcott

Jason Mraz. Kan inte det vara en utav de bästa artisterna. Fasen jag kan inte sluta lyssna på hans låtar. Underbart ! (=
Igår drog jag och Felice till Jeppe och firade att han fyllt 20. Det var menat att vi skulle dra hem när dom drog ut men så blev då inte fallet. Det var kul i alla fall , eller aa ett tag . Vid två tiden drog vi hem. Kände att vi hade fått ut det mesta utav kvällen och att vi lika gärna kunde dra hem. Väl hemma käkade vi chips och tjattrade i en timma sen bestämde jag mig för att slockna .
Nu ligger jag i mammas och pappas säng och lyssnar på Jason. Ska gå och tvätta ansiktet och skutta ut i solen nu tror jag. Ikväll blir det grill hos Julia. Mysipys !  Vi hörs senare då kommer bilder från igår och bild på vad jag ska ha på mig ikväll !


Sås ska det va ! Ge mig Walcott så är jag nöjd ! Yummi


090417

Här spelas Noice för fulla muggar. När mamma och pappa börjar dunka dom i så vet man att antingen är det snart sommar eller så längtar dom tillbaka till the old days. Nu är det nog mest för att sommaren snart är här tror jag ! Båda sitter nämligen och steker i solen med en öl i handen . Jag dricker tea idag för jag har en lugn helg. Japp så äre, så äre ! Snart kommer FeliceGris hit. Vi ska fixa oss och vid halv åtta drar vi och firar Jeppe . Där rök den lugna helgen tänker ni då , men nej så är det inte ! (=
Idag är det en bra dag , känner mig glad som satan . Efter skolan satt jag och Matilda på min balkong med en stor kopp kaffe och njöt. Snacka om mysiga kvällar i en park med engågnsgrill, korv, potatissallad i en plastbytta och sen en grogg/vinare/cider på det ! Myyys ! Resten utav dagen har jag kollat på Shan tha man. Så rolig. Slängt iväg sisådär hundra o-charmiga asflabb för mig själv. Sen har jag suttit på balkongen . Är brun som fasen nu , bara så ni vet ! (=


Time 2 go . Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll ju ! Satan i gatan.

Jason Mraz ft. Colbie Caillat - Lucky


Finner inga ord. Så bra och söt låt ! Bästa Jason Mraz , kommer alltid gilla honom och Colbie har så fin röst.
Kärlek där !

090417- kvällsbad ?!





































Igår badade jag . Körde med bubblor , ansiktsmask och hårinpackning + att jag satte igång en film (Tips från Felice).
Visst låter det mysigt !? Tycker jag i alla fall , saken är det att jag inte gillar att bada, jag blir uttråkad och det slutar med att jag bara badar i fem minuter. Sedan åker vattnet ut och duschen sätts igång . Jag är en dusch-människa helt enkelt, inte en badis. Fem minuter räcker , i fem minuter är det skönt sen kan det vara. Efter det har jag tröttnat på att stirra på mina fötter och skummet har försvunnit. Where's the fun ?!

090417

God morgon mina damer och herrar (?)
Här sitter jag i skolan och har rast . Igentligen ville jag inget hellre än att stanna hemma idag , sätta på musik och strutta runt all by my self . Men icke sa nicke ! Tyvärr är ingen av mina projekt-polare här vilket måste betyda att jag slutar efter lunch.
Denna helg blir en lugn helt (kors i taket). Ikväll blir det nog 20års fest och när dom drar ut drar jag och Felice troligen hem. I morgon (lördag) hoppas vi på fint väder och grillning någon stans och söndag slappisdag med mammsen (ska inte missa Gossip och One tree hill den här veckan). Känns som att det kommer bli en väldigt bra helg. Hoppas det ! (=

Så här lämnade jag hemmet idag.

Jeans-skjorta
Tee med tryck
Mörka jeans
Klocka+armband
fake converse
Solisar
(skinnjacka utomhus)


090413 - Fika mera !

Hur ska jag lyckas vakna i morrn ?! Bra fråga de, ska väl lyckas på något sätt .
Idag har ja fikat med Felice på coffee. Satt och spanade efter "katter" och tjattrade. Mycket trevligt. Efter fikat gick vi hem till mig och käkade choklad . Japp den veckan nu . Suck och stön! Felice fick sig en lite påsköverraskning , hon la sig raklång på sängen och skrek " my eyes , my eyes !!!! "







Nu ska jag skutta till köket och hämta tea och kaka, sedan placerar jag min lilla rumpa i sängen. Myspys !

Pusshej

090413- outfit från 12/4


Jeans-skjorta
Tee med tryck
Kjol
Svarta strumpisar
Fake converse
Brun väska
Massa armband + klocka
Solglajjorna (såklart)

Så här såg jag ut igår. Min outfit och stil fick en komplimang igår , Det tackar man för ! Kul att höra ! =D

090413 - Gårdagens fika i solen

Sista dagen på lovet , trisst men sant . Skönt att jag börjar skolveckan med psykologi och halvdag .
Igår fikade jag i alla fall med Disa och Lilla Klara. Fikade på både Fräcka och Coffee. Väldans mys. På Fräcka fikade vi med Närmin(?) och hanns kompis, till coffee drog vi för att Klara ville ha sin cocktail. Efter ett tag kom Matilda och henns kompis och gjorde oss sällskap ! Med andra ord , en trevlig , rolig och social kväll ! (=


En kopp vaniljtea om dagen är bra för magen !


Disa: Fy faan , den smakar ju skit.
Jag: Skit samma låtsas att den är god , det ser bra ut !
Disa: Okej ! (Drar på supersmilet !)

Klara gillade den i alla fall. Visst är hon och Disa lika ! =D


Nu måste jag fixa mig lite , Felicia kommer hit om en timma och sen ska vi tro det eller ej dra ner till stan och fika. Va ska jag ha på mig idag tro ,(?!) humm svårt.

Hörs sen <3

090411- torsdag i bilder.

Hallå och glad påsk ! Tänkte slänga in bilder från i torsdags. Troligen den roligaste utgången på länge! Crossfire var så jäkla bra. Inte nog med att dom var bra , Jag , Felicia och Icka festade även med dom, Folke och IceMan. Skitkul var det. Vi alla skuttade runt som små möss , alla utan IceMan .....han dansar inte , nej nej verkligen inte ! ;P Nee jag kan faktiskt inte beskriva hur kul vi hade , men va faan kan man vänta sig annat eller ?! ;D


Förfestade hemma hos Murre (Slängde i oss tre starka groggar och sprang till spånkan)

Häng inne på toan . Känner ni spöket eller ? Så vit att jag fångar upp blixten !
Humm kanske borde presentera mig för ett solarium ?!


Häng på toan med Icka innan Crossfire äntligen dök upp ! =D

Bästa Crossfire ! =D

Felice och IceMan ! Cooling där , =D


090410- Me yesterday

God morgon alla pigga sötbullar.  Eller aa morgon och morgon kanske det inte är men ni hajjar vinken .
Här ligger jag i mammas och pappas säng och är lite smått rastlös. Nämligen så att jag har tröttnat på att bli bakis, kände att, faan vad onödigt. Ligga i sängen och må piss när man kan hoppa runt och vara glad. Nee fy tönterier som att vara bakis skiter vi i.
Jag tänkte så här , nu kommer bilderna på gårdagens klädsel och senare idag kommer festbilderna.

Svart kjol
Randig tee
Brun väska
Massa armband + klocka
Tygisar ( O herre Danni la klackarna på hyllan , kors i krösamoset)

090409

Nu har jag sprungit runt som den iller jag är och letat efter sladden till mobilen , hittar den inte och det är kanske inte så konstigt , vi bor nu nämligen i ett stort kaos. Så vi säger så här , jag går och käkar nu , sen borstar jag tänderna , målar naglarna , packar partväskan och sedan drar jag till polishuset där Murre o co hämtar upp mig . Sen i morgon då jäklar ska jag hitta sladden och bilder på min outfit + kvällens händelser kommer ploppa upp här i bloggen . Vad sägs om det ?!

Over and out <3


090409- skärtorsdag

God dagens . Skärtorsdag idag , härligt nu drar påsken igång på riktigt. Det är nog den bästa högtiden nästan , tror jag .
Dagen till ära blev jag skapligt frisk också, har velat hela dagen om jag ska ut ikväll eller inte . Men vem fasen försöker jag lura ? Tror ni jag kan stanna hemma när crossfire kommer ?! Nee va ....ursch min plånka försöker få mig att stanna hemma , tyvärr kommer inte partytarmen lyssna .

Nu måste jag fortsätta göra mig vacker . Ska slänga in bild på vad jag ska ha på mig sen plus att jag lovar att uppdatera oftare. (Y)


Vad sägs som att fylla 18 igen?! Nee men om 1 1/2 månad , då ni. 19 årsfirande med mina fina ! =D

090405

Solen är tillbaka efter en dags semester. Skönt som fasen. Jag var ute förut med kusinerna från stockholm och matade änderna. Ursch och fyy , kanske inte mitt smartaste drag idag, jag är nämligen skiträdd för måsar änder och äckliga duvor. Tyckte kussarna och brorsan var skitkul, så de började kasta sina brödbitar mot mig . Japp dä ä bah käääärlek !
Funderar starkt på att dra ut och köpa mig en glass . Skulle inte det vara sjukt gott eller ?! Tror det blir en kopp tea eller kaffe på balkongen först , måste ju passa på medans solen är uppe .

Ohh äckliga djur , söta men extremt farliga . Ungefär som lejon.

Dagens kläder består idag utav :
randig slapp tee
Upprullade Grå jeans
Vita tygisar
glajor


090404- helgen

God middag !
Jag hade förväntat mig fint väder idag, lika fint som det var igår. Men icke sa nicke. Inte en blå himmel så långt ögat kan nå. Ska ner och möta Felice på Coffee om ett tag.
Min helg har i alla fall bestått utav roadtrip med Murre , festa med bästa , glass i solen och sola på balkongen med mammsen ! =D



Nu måste jag dra mig . Kaffe och fika väntar !
Höörs <3

090401 - vårkänslor

Ohh är det inte underbart väder ute idag eller !!? Får lite ångest över att jag sitter inne nu men jag har faktiskt varit ute hela dagen . Blir så löjligt lycklig av vädret , ni vet ler hela tiden och fnissar som en liten flicka . De ä ba kääärlek !
Idag efter skolan drog jag, Felicia och Disa ner på stan och tog en latte med tillbehör från Donken (efter mycket om och men) satte oss på en bänk , njöt av solen och kollade på söta killar ! ;)
Satt där i säkert två timmar , man måste ju ta vara på solstrålarna.


Detta är dagens klädsel. Vårigt och fint , skorna köpte jag igår Bh:n lika så men den ser ni ju inte ;D


Igår hängde jag också på stan . Jag och Bästis Felice gick runt på stan och kollade in vårkläderna. Fick hem BH, Trosor och ett par skor. Efter gick vi och satte oss på världens bästa smörgås-ställe, Sandy's. Älskar mackor med gojs och sallad i plus att man fick en liten påse lantchips . Har ni inte käkat där så har ni missat något, Okej !? =D

RSS 2.0