Met me half way.




Jätte seg är nog två ord som beskriver mig nu. Har jobbat på massor idag. Utomhus ! Ståendes ! Kallt med otroligt kul. Pratat med massa underbara männskor i alla åldrar. Efter det fick det bli donken med mina tjejer, även där en massa babbel (såklart). Så trött på att snacka, jag stänger igen kakintaget för dagen och lägger mig i sängen. Mys och film får det bli. Ska försöka äta lite också trotts att jag är så trött att tugga mat känns som ett maratonlopp. Om ni vill se hur sassy jag var idag så kan ni hålla utkik i morgon. Kanske dyker upp en bild. Vem vet ;).  

Puss&kram

29sep2010.




Ett Diplom skulle inte sitta fel för idag har jag städat, tvättat, torktumlat och följt med en vän på ett ärende. Ändå frågar mamma mig varför jag inte har diskat (självklart med glimten i ögat). Nu ska jag kasta av mig morgonrocken och dra på mig lite kläder i stället. Ikväll blir det Tekken och chill. Satsar på lugn kväll, lika så bra eftersom det är slit i morgon. Ha en kanonkväll allesammans!

Puss&kram.

Bomb me .




Nu sticker jag och bombarjackan ner till stan och möter Icka. Haft ett jävla klädbestyr men så är det ju alltid, inget nytt där. Har även lyckats stöka ner mitt nystädade rum, inget nytt där heller. Sticker nu, ut i det fina vädret ! Wihuuuu.  Hörs när jag kommer hem.

Puss&kram.

28sep2010



Oh vilken fin dag det är. Kallt som fan, men fint. Håller på att städa lite smått i mitt rum, ska snart sminka och klä mig. Blir en date med Icka och Disa nere på stan senare i eftermiddag. Troligt att det blir en fika men man kan aldrig vara säker. Nu blir det en kopp kaffe, eller tea kanske?!

Puss&kram.

Orange.




nyheter24.se/modette/aidabajgoric 

27sep2010




Måndag morgon igen. Herre jösus vad veckorna går snabbt. Käkade en mysig frulle med brorsan i morse, han var på strålande humör och gick omkring och sjöng glada små visor medans jag satt och blängde. Nej jag är ingen morgonperson men jag försöker hålla skenet uppe. Mysigt var det i alla fall. Sällan man äter ihop nu för tiden. Nu ska jag snart borsta tänderna, dra på mig ytterkläderna och sedan bege mig ut i det "mysigt" gråa vädret. Hoppas att alla får en superbra start på veckan.

Puss&kram.

Crazy.




Det vart en aning hårt igår. Fy tusan så kul vi hade. Jag tror att jag sjöng ja må han leva ca 3 gånger för 3 olika personer och drack Redbull/vodka för en hel armé (skämt). Jag får lägga in mer bilder i morgon för nu måste jag börja tänka på utseéndet. Igår körde vi på som tusan och idag blir det dubelt upp. All in i natt pojkar och flickor. See u @ Hugo !

Watch.




Hemma igen från en runda på stan. Ligger här halvmätt och lycklig. Hade nämligen ett presentkort på Guldfynd så jag passade på att sno med mig en grymt snygg och guldig klocka. Fick inte till någon bra bild på skönheten så ni får nöja er. Happy happy hippo. Nu ska jag försöka tagga till ikväll. Önska mig lycka till. 

Puss&kram.  

Black and red.




Springer ner och möter Disa på stan nu. Den röda blusen jag har på mig idag hittade jag i mammas garderob. Hur nice? Ganska skapligt nice om jag får säga det själv.

Puss&kram.

Girls night out.




Tjejerna vet exat vad dom ska säga för att få mig att hänga med ut. "Girls night out ju gumman, kom igen! " Så så blev det. Efter att jag färgat Matildas hår begav vi oss till Cromwell för lite Redbull/vodka. Icka stod bakom baren och serverade oss fram till klockan 00.00 sen så joinade hon oss i drickandet. Vinglade iväg till Hugo där det skakades som in i norden. Disa och jag klampade väl hem till mig vid 5-tiden och jag kan lova att vi var härligt sega alla tre idag. Så ligger det till, börjar man sent så får man festa till det lite.

Puss&kram.

23sep2010




Kvällens outfit: Tröja, coca cola Förkläde, vet ej Jeans, H&M

I'm bringing sexy back i mina jobbkläder. Sjukt bra har det gått idag. Jag lärde mig massa nya saker, jag fick mitt livs första dricks och så var det inte ett dugg stressigt, vilket passade mig perfa med tanke på hur bakis jag har varit idag. Tänkte bädda ner mig i sängen om en stund och sova som en stock. I morgon är det fredag. Får se om jag pallar utgång då eller om jag kör en hemmakväll och går all in på lördag.

Puss&kram.

My new favourite thing to do is wasting my time on a bum like you .




Vaknar, jobbar, fikar, äter, väntar på att få sova, sover. Det är så de senaste dagarna har sett ut. Sjukt trött hela tiden och därför händer det inte så mycket intressant i mitt liv just nu. Måste komma in i allt innan jag kan ta tag i skiten och komma igång o göra saker på fritiden. Hahaha jag är så lame. Blev en mysig fika med brudarna på fräcka idag i alla fall. Kallt var det. Stora tröjor och filtar var det som gällde kan jag lova. Det börjar bli vinter på riktigt för tusan. Jag gillar det inte. NEJ NEJ NEJ. Nu ska jag plocka lite i rummet till toner av Robyn ( tro det eller ej) och sedan slänger jag mig i sängen med rostade mackor och Tekken. Älskar den filmen , har ni inte sett den så se den ! Det är dagens tips.

Puss&kram.

21sep2010




Goodmorgon! Tugnt att ta sig upp i dag trotts att jag vaknade innan klockan ringde. Får hoppas på en lugn och ganska så stressfri dag. I eftermiddag blir det en liten fika med brudarna, känns som att jag inte gör någon annant än att softa på Fräcka. Men äsch, det är ju så mysigt. Nee jag har noll kul att berätta så här dags på dygnet eller aa jag har väl noll kul att berätta över huvudtaget nu för tiden. Hur som så ska jag dra mig nu. Jag återkommer. Ha en jävligt bra dag gott folk! 

Puss&kram.

Btw, välkomna in i mitt stökiga rum. Ha överseénde, jag är en slarver.

Take off.



Det är väldigt segt just nu kan jag lova. Sitter här o myser till regnet i mjukisarna. Vaknade pigg och glad men nu börjar jag bli riktigt trött. Vill inte somna för tidigt bara för då kommer jag hamna i fel rytm. Hur som, idag vid femtiden träffade jag Disa för en snabb fika. Hon tog typ en chai-latte och jag tittade på. Efter det drog vi hem till Adam för att checka in hans nya lägenhet plus hans jättestora tv (viktigt tydligen). Mer än så har det inte hänt idag. En typisk måndag med andra ord, seg men helt okej. Nu ska jag rosta mig några mackor och sedan glo på Kungarna av Tylösand. Tröga människor och sex i tv underhåller ju, så är det bara. Jag skrattar, skäms, skakar på huvudet och stör mig. Precis som skaparna till denna serie var ute efter. Sov så gott.

Puss&kram.

20/9 2010


Ny vecka igen. Tiden går snabbt som tusan. Ligger här på golvet som vanligt och dricker mitt morgonkaffe. Börjar bli dags att dra sig nu. Plikten kallar så att säga. Fortfarande grymt sur över hela SD-grejen. Finner inga ord. Men alla ni som inte röstade igår kanske ser hur viktigt det är. Sjukt att ha ett gäng bakåtsträvare i riksdagen. Jaja hörs ikväll.

Puss&kram.

valet 2010.


Det här är ju för tusan mer spännande än vad jag trodde. Alla verkar vara sjukt taggade inför det här valet och överallt skriver folk om det. Shiit jag är lite nervös.

Ps. håller alla mina tummar och tår för att det ska skita sig för SD. Ds.

food.



Dålig karaktär kallas det. Japp för hela veckan har jag gått och sagt att jag absolut inte skulle ut nu i helgen utan spara mig till lönehelgen. Ni som känner mig väl vet att jag inte kunde hålla mig. Vart utgång både fredag och lördag. Igår vart det dock en ganska så nykter utgång. Kul var det i alla fall. Nu är det söndag vilket betyder goda piroger med tomater, choklad och häng i soffan. Självklart har jag även varit och röstat idag. Det är viktigt tycker jag och alla med åldern inne bör göra det. Annars har man ingen rätt att klaga sen. Så de så.

Puss&kram.

million pieces.



Dagens knark : Tove Styrke- Million peaces.

.




Jordens beslutsångest över kläder har jag haft. Hittade tillslut något att ha på mig ikväll, även om jag inte är speciellt nöjd. Ikväll är det lite personalfest som gäller, blir nog nice nice fågelbajs. Dags att sticka för snart bli jag kommer bilen och hämtar mig.

Puss&kram.

17sep2010




Godmorgon gott folk. Jag springer omkring här hemma som ett yrväder. Ska strax ta och dra mig bortåt. Fasen vad snabbt denna vecka har gått, redan fredag. I like I like. Ae nu måste jag sticka. Sorry, men det blir mer uppdatering om veckan när jag kommer hem . Hörs då.

Puss&kram.

.



Mindre bra start på dagen, jag har fula naglar, dragit på mig mina fulaste jeans (men skönaste). Men efter en kopp kaffe så känns det som att det komma styra upp sig om ett tag. Borstar tänderna och drar på mig jackan nu. Hörs senare.

Puss&kram.

morrn morrn.



På mornarna tar allt så mycket längre tid. Helt sjukt vad tid det tar att sminka sig och äta frulle. Efter mycket om och men så har jag bara borsta tänder och dra på strumpor kvar innan jag sticker iväg. I eftermiddag blir det fika med Matilda, hoppas på att jag ska få se hennes fina nya lägenhet. Hörs när jag kommer hem.

Puss&kram.

Love Kills.



Jag knarkar Robyn. Jag behöver en daglig dos för att inte drabbas av panik. Nu har jag börjat lyssna igenom Body talk pt 2. Tycker personligen att det var fler bra låtar på den första skivan men om ni klickar på kassetet så får ni höra en av låtarna jag föll för.

Puss&kram.

14sep2010



Blir verkligen kanon-tråkiga inlägg men jag är så sjukt trött när jag kommer hem. Ska skärpa mig på den fronten. Blev hur som ingen färgning av hår idag. Varken jag eller Sophie orkade. I stället vandrade vi runt på stan och kollade efter en vinterjacka till henne. Mitt i vandrandet så stötte vi på Chala och hans mami. Blir nog en liten liten utgång i morgon bara för att han är i stan. Kul jul, nice bajs. Nu ska jag gå och värma lite biff, mackaroner o brunsås, sen tänker jag äta upp det med glädje innan jag hugger in på min påse med bilar. Samtidigt som jag gör allt detta så kollar jag på en extremt tjejig film. Hörs i morgon, då återkommer jag med nya tag o en gnutta piggare.

Puss&kram.

nosepicker?!


Humorn är låg nu, den är sjukt låg. Skriver till Disa att jag petar mig i näsan fast jag egentligen ligger och proppar i mig popcorn. Moget! Ska snart hoppa in i duschen och sedan är det kvällsmacka i sängen och sova som gäller. Har haft en väldigt lyckad dag idag och i morgon väntar förhoppnigsvis en lika lyckad dag. Just ja i morgon eftermiddag försvinner även min utväxt. Skönt, skönt ännu skönare. Kanske passar på att klippa topparna lite också, även om jag gillar när håret är så där lagom slitet !

Puss&kram.


monday morning.




Godmorgon! Det var tufft att ta sig upp idag efter mindre än 4 timmars sömn men det gick. Nu efter en varm dusch, kaffe och gröt så är jag en människa igen. Har nog aldrig haft så mycket grus i ögonen som denna morgon. Ska slänga på mig ytterkläderna och leta reda på paraflaxet nu så jag slipper stressa. Jäkla väder, ge mig lite sol tack. Hörs ikväll.

Puss&kram.

pirr.



Lite pirr i magen är det allt. Ska tvätta ansiktet och krypa ner i sängen nu. I morgon är det nya tag och jag hoppas att detta öppnar fler dörrar och leder mot någonting kanonbra. Jag ger det en chans och ser fram mot det som sjutton. Idag har det varit en typisk söndag, chill, svull och film med mamma. Slappt och skönt. Efter tre dagars festande behövdes det en vilo-dag, det satt ganska så fint med andra ord. Hörs i morgon.

Puss&kram

Back.


Min dator är hel och ren igen. Jag är tillbaka. Såjaah.

Film och mys med mamma och pappa nu. Hörs.

Puss&kram

Red is the color of my lips.




Jag shoppade i mammas garderob idag. På översta bilden ser ni ett utav mina guldkorn. Hade den på mig idag men eftersom det bara blir kallare och kallare ute så fick stora shortan åka på så man såg den inte riktigt. Lite synd men så är det. Jag gillar ändå hösten, det är tillräckligt varmt för att lämna jackan hemma men så pass kallt att man kan linda in sig i en mysig halsduk. Något mer förutom stora halsdukar som jag tänker köra stenhårt på i höst är saltvatten spray. Stackars mitt hår, men de skiter jag i för kvallen är sämst den här tiden på året i vilket fall. Vill man va fin får man lida pin eller något sånt!

Puss&kram.

7/9 2010



God kväll damer och herrar! Ae det står helt still i knoppen idag, finner inte riktigt några ord. Men för att göra det enkelt, jag har varit på stan med Disa och hjälpt henne med lite saker. Efter det var det raka vägen hem för lite krubb och fotboll, eller aa jag såg andra halvleken rättare sagt för jag råkade somna! Hoppsan så det kan gå. Blir soffhäng och pärondricka nu. I morgon ska jag försöka komma upp i tid och göra lite nytta. Usch...jag har blivit något så in i norden lat och seg. Skärpning!!

Puss&kram.

the bigger the better.




Hej mitt namn är happyface just nu. Seg, ofräsch men otroligt glad! På grund av beskedet jag fick nyss så känner jag att det är helt okej att fortsätta mys-söndagen med en mys-måndag. Tänker dra på mig stora kläder, göra lite kaffe och sedan gosa ner mig i soffan någon timma eller två.

Puss&kram.

5/9 2010.




Hej hopp! Nu är jag hemma i Sverige igen. Har haft en superduper mysig helg på en camping strax utanför Oslo. Gullat med hundar, legat i bagageluckan och druckigt svindyrt iskaffe från statoil är på ett ungefär det vi gjorde. Sjukt skön och välbehövligt. Ska ta mig tillbaka till Oslo så fort som möjligt, sikken underbar stad. Har ju näst intill påbörjat flytten dit då jag glömde min kudde i stugan och mina partyskor råkade jag ju lämna kvar i våras. Halva inne liksom! ;) Nu ska jag äta lite kvällsmat. Fortsätter min chillhelg med en mys-söndag !

Puss&kram.

Lever.



Dåligt bloggande beror på att jag råkade paja min dator för ca:2 veckor sedan. Trodde att jag skulle dö utan den så här länge men det var inte så farligt som jag trodde, haha. Om någon timme eller så drar jag med Disa och hennes mami till Oslo på hundutställning. Vi kände att vi behövde komma iväg och göra ingenting. Höra lite underbar norska, mysa i campingstuga och bara vara. Hur nice? Ganska så mycket nice om jag får säga det själv. Tyvärr hinner vi inte hälsa på någon och vi hinner heller inte hämta mina skor som befunnit sig hemma hos Ali i x antal månader nu. Får ta det en annan gång. Ska sticka och packa det sista, kanske slänga i mig en macka också. Vi hörs när vi hörs =)

RSS 2.0