090731- mitt i röran


Försöker hitta något att ha på mig ikväll , tror ni att det är lätt när det ser ut så här bland kläderna ? Nepp det gör det hela lite svårare. Min klädhängare dunsade här om dagen ner på golvet. Pappa kom hem och hjälp mig ! ;D

Funderar på om jag ska dra på mig denna klänning ikväll, blir snyggt med mina nya mockaskor (med fransar) till och rödlackade nails ! ;D  Men vi får se , hinner kanske ändra mig . Nu ska jag nog hoppa in i duschen innan Felice kommer . Då ska vi laga mat , lax , potatis och kall sås står på menyn, sen blir det förfest och utgång ! Ses ute i natten !


090731

Hellusan ! 
Mitt huvud , ajsing vad ont det gör ...tror det beror på vädret. Ikväll ska det festas , det är ju trotts allt fredag och förhoppningsvis känns det bättre i skallen fram mot kvällen. Hade tänkt dra en sväng till moster Petra idag också, säga hej då ! =)
Igår hade jag en myskväll med Felice , satt på balkongen , käkade chips med dipp och snackade massa skit. Vet inte när jag skrattade så mycket sist ! Ren underhållning på gården när en snubbe stod och körde radiostyrd hellikopter , fastnade i ett träd , försökte få ner den med en golvmopp men lyckades på något underligt sätt få även den att fastna. Humoor !
Kvällens citat :
Jag (helt lugn. inne i min egna värld) : Du vet att blinda hör bättre än döva va ?
Felice (stolt) : aa jag vet !
Jag: Hahaha va faan HAHAHAHA
5 minuter senare !
Felice
: Ahhhh vad i ....HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Hittade massa gamla bilder igår , de flesta bör nog gömmas för all framtid men lyckades trotts alla odds hitta en söt bild på mig och Felice . Så små , syns kanske inte på den här bilden , men tro mig vi va mini ! ;D

090728


Tjuhuuu !
Idag har jag umgåtts med bästa barndomsvännen Lollo ! Ganska länge sedan vi träffades o hittade på något.
Tog en fika på stan och snackade lite skit, vandrade runt på stan och sedan tog vi en promenix i solen som trevligt nog tittade fram . Mycket trevligt . =)
Nu sitter jag och funderar på om jag ska med till stockholm eller inte . Skulle va kul o ha med sig någon men det känns som lite sista minuten nu eftersom vi drar i morgon. Får se hur jag gör . (Hjääälp ! ) ;D

090727

God dagens .
Fy farao vad tiden går snabbt. Idag har jag varit på Kusin Lukas 7års kalas. Kan inte fatta att den lille parveln redan är 7år och ska börja skolan efter sommaren. Kul men lite läskigt , det betyder alltså att man inte blir yngre med åren ! ;D
Om ett tag kommer Matilda hit. Funderar på om vi inte ska ta oss en fika på stan eller något , senare kommer även Felice och gör oss sällskap tror jag ! =)
Nej fy så det kurrar i magen . Man kanske skulle gå och äta lite mat .
See yaa ! <3



Dagens kalas-klädsel (jag vet , dålig bild men vad fasen) :
Mörkgrå klänning
Nitskärp
Satinjacka
Convers

090726

Seegt . Jag har varit slö hela dagen . Bara legat på soffan om en potatis , börjar tröttna på det nu . Fast aa vid halv nio ska jag träffa Felicegris , vi ska försök hitta på något skoj. Annars har den här helgen varit ganska så soft . Festade i fredags, tog det lugnt hela lördagen , drog hem till Sara på kvällen och fortsatte slöa där . Ganska så skönt.

Jag tror jag tar och slänger in lite bilder från tiden som har gått . En bild säger mer än tusen ord har jag hört ! ;D


Jag och familje tog bilen 4 timmar upp i landet för att åka på överraskningsfest. 4 timmar i en bil är länge så för att fördriva tid passade jag på att vaxa benen (vilket kanske inte är det lättaste i en bil) .

Oj så god maten var ! (Denna bild är till dig faster Mia, eftersom du gillar mina matbilder ! ;D )

Jag och morsan . Extremt söta ! =D  Det var väl nästan i stort sätt det som hände där uppe.

En helt vanlig onsdag fick jag och Matilda ett spontant ryck och drog på fest. Gorby's på bussen. De är klass!

Det var en ganska så konstig fest , jag och Matilda gömmde oss på toan ganska så stor del utav tiden ! ;D

När vi inte befann oss på toan satt vi ute och babblade med wissting.

Och jaa nu i fredags var det fest med brudarna ! =D

Så här har det väl i stor sätt gått till ! Ska bli bättre på att uppdatera bloggen !
Nu ska jag hoppa iväg till vardagsrummet tror jag ! ;D
Hejs så länge ! <3

Sena flickor kommer alltid tidigt.

Sitter hos Matida och Fillurar . Ska ta bussen om ett tag till någon fest . Det blir lite spontant för vad jag vet känner jag inte en kotte där ! Matulda har blandat till någon konstig "drink" som jag självklart får äran att smaka först . Tack tack ! ;D Nej nu måste jag lösa lite problem , som tillexempel vad jag ska ha på mig ! :O

Pusshejs ! <3

090716


Jag har beslutsångest. Yippiii ! Usch och fy vad trisst det är.
En av anledningarna till att jag inte bloggat på länge är att det in funkat att lägga upp bilder. Får väl kanske göra ett inlägg om de senaste dagarna lite senare eller så ! Nu ska jag hoppa in i duschen och ta reda på vad som händer ikväll. Hoppas på något kul för jag känner mig en gnutta depp idag !

Pusseliheejs !

090710

God dagens . Här sitter jag i Felicias badrum medans hon badar. Ikväll ska vi först på förfest och sedan ut. Kommer nog bli riktigt kul =)
Igår var jag Felice och Sara på bio. Vi såg The Proposal. Ruggigt bra film. Saken är bara den att jag har jättesvårt att kolla på komedier bland så många människor. För när alla andra satt och skrattade satt jag tyst (eller skrattade åt damen längre fram som kan ha haft det roligaste skrattet i världshistorien) och när alla andra satt tysta låg jag och Felice på varandra och skrattade. Det roligaste var nog när hon det handlar om ramlar ner i vattnet och en tjej som sitter brevid Sara i biografen skriker ut mitt från igenstans :
- MEN NEJ HON KAN JU INTE SIMMA!
Haha vad i hela ? Det är en komedi . Filmen handlar om henne , tror hon på allvar att huvudpersonen i en komedi kommer drukna mitt i allt ? Neej så funkar det inte !
Nu ska jag snart hoppa in i duschen . Tror Felice aka SegPrutt snart är klar.


Jag och Felice för några helger sedan.
Jag är väl mindre söt på denna bild men för att vara en
vimmelbild så blir den godkänd. Finns värre ! ;D

090707- Jag vill skaka rock 'n rollen i min kropp ;D

God kväll mina damer och herrar !
Sitter i hemma hos moster Petra och har lite småtrisst. Idag har jag varit en riktig lektant. Jag har snickrat , eller jaa jag fick göra det tråkiga arbetet som att såga och puttsa. Skitkul ....där satt jag som en vinnare med käften full av sågspån. Men vad gör man inte för sina kusiner?! Sen har jag även läst två böcker, en om labans syster som skulle på häxkalas och sen klassikern Guldlock. Frågan är vad jag ska hitta på nu ?! Det löser sig nog (=



The lool of 2day :
Kavaj
Randigt linne
Mörka Jeans
Armband
converse

Pusshejsleverpastej

090707

Fy mina sömnsvårigheter börjar störa mig som in i bomben nu. I natt somnade jag vid 5 , vaknade till igen vid 6 och gick upp någon stans mellan 12.30-13.00 . Jag vill kunna somna i skaplig tid och gå upp tidigt. Gillar att hinna med lite saker på dagen . Nu är min bästa vän den stora kopp kaffe som står framför mig ! ;D
Igår va vi ett gäng som fikade på coffee, väldigt mysigt. Mangotea och skitsnack , perffa ! Senare på kvällen drog jag ut med en kompis för att snacka lite. NajsBajs ! Nu måste jag rulla vidare. Ska hjälpa mor min att vara barnvakt idag. Så halv fem ska jag hämta kidsen på frita !


Stod på balkongen här om dagen och fick syn på två paraflax som sprang runt ! Sött.....(=
En fråga , hur mycket får det plats där uppe ? Borde det inte ta slut typ...nu ?

Puss på nosen <3

090706

Härligt väder vi har idag ! Kom hem för en liten stund sedan . kände mig nämligen lite vänlig idag så jag följde bror till busstastionen och hjälpte honom fixa busskort. Snällt av mig, på köpet blev jag blöt och kall men vad gör det om hundra år ? Förutom det har jag spenderat hela morgonen framför "CD-spelaren" i vardagsrummet. Satt där på govet och lyssnade på min favoritskiva , Bryan Adams - So far so good. Kärlek till honom och hanns låtar ♥ Om ett tag kommer Felice in till stan , vi ska möta Gabbe på coffee och ta en liten fika ! Kan bli ganska så mysigt nu när vädret suger !



Pussiluu när är Felice här ! See yaaa <3

090705

Idag känns det som en riktig söndag . Kan inte minnas när jag hade en sådan sist. Ni vet en sådan där dag när man sitter hemma och gör ingenting. Tittar på tv , äter , tittar på tv igen, äter lite till och sedan vidare till datorn ! I vanliga fall skulle jag nog dö av rastlöshet , men nu känns det helt okej. Tror att jag behöver en dag någon gång ibland när jag bara är för mig själv ! =) Hittade min kamera förut , fanns lite roliga kort där på från i onsdags ! Kanske slänger upp några lite senare . Nu ska jag gå och titta på film , kanske pyssla med något också. Känner mig kreaktiv ! ;D

Puss och kel <3


Måste göra något åt datumet på kameran ! haha ;D

090705 - dagarna som gått -

God morgon ! Jag vet klockan är typ fyra men jag vaknade för kanske två och en halv timma sen . Dåligt Dåligt . Hatar att vakna sent , blir så sjukt seg då. Har i alla fall fått i mig en stor kopp kaffe och snart hugger jag in på dagens andra. Anyway i fredags partayade vi för fulla muggar . Hade skitkul ! Kvällen började hemma hos Angelica med Felice och Jessica. Vi satt ute på balkongen och drack , snackade och tog massor utav galna kort. Ska försöka få tag på dom och lägga in här ! När kvällen började bli till natt drog vi in till stan och mötte upp Söta Christina. Det var i alla fall en sjukt lyckad kväll med massor utav dans =)
Igår vart det roadtripp till Valdemarsvik . Satt inne på en fullsmockad krog med Gabbe och Felice. Vi drack Fanta. Boom på den ni . Kände mig inte kry nog för en cider ! =P
Nej ni nu ska jag ta mig den där koppen kaffe och leta efter min kamera. Var kan jag ha lagt den ?!


Glajorna Christina hittade vart en Hitt ! ;D Dom ligger hemma hos mig om du vill ha dom ! =P

Bilden från i onsdags. Förfest hemma hos Felice sjukt mysig och rolig kväll ! =D

Pussheejs ♥


090704

Jag är seg som fasen ! Längtar tills maten är klar. Kött , potatis , sås och vitlöksbröd ! Ganska så okej dagen efter ! Ska försöka få tag i lite bilder från igår. Tog inte med min kamera men jag vet att Jessica har massor utav bilder =) Nu ska jag kolla om Felice fortfarande lever. Hörs senare ! =) O
Pussiluus

RSS 2.0