Sol.

Ta mig utomlands. Lovar att inte se så ansträngd ut då! I morgon ska jag i alla fall till storstaden en sväng med Amanda B. Lämna hennes pojke på Arlanda och sedan mysa på stan. Jag är rädd ! Tänk om jag bryter mitt shopping-förbud ! Galet läsktigt ! På eftermiddagen/kvällen ska jag mysa ännu mer. Torsdag = mys delux. Ser inget fel i det. Puss och kram.

Godmorgon ägget!

Besvikelse! Skulle ha gått upp och promenixat på morgonkvisten. Försov mig och sen försvann peppen. Nej , jag tar det i morgon ist. Laddar för dagen med äggfrukost och "efter 10" . Dagen består förövrigt utav antingen jobb eller mys. Fin tisdag.
Puss&kram


Måndag 23/1

Startade dagen med bra musik och apelsinjuice. Hyfsat pepp och osminkad sticker jag nu iväg för att vara en vän ! Självklart har jag fyllt termosmuggen med snabbkaffe . Hur skulle jag annars palla?!?


DIRTY DANCING MITT I NATTEN...

...jag vill också vara baby! Pirrpirr i magen <3


VAMPIRE

Valde mellan vin på munken eller varm säng och serie! Ni ser ju vad jag valde. Sjukligt trött efter att ha gått upp vid 05 och varit igång hela dagen! Vuxenpoäng kanske . Upp tidigt i morgon med , ska sola mig brun och fin samt gå lite ärenden. God, I have no life this week! Sov så sött.
Puss&kram


GODMORGON ONSDAG!

Kärar ner mig totalt i Michael Kors klockor denna onsdags-morgon. Allra helst den i roséguld. Den ger mig extra pirrpirr i magen. Materiell tjej. Ska återgå till mitt kaffe, lyssna lite på cool musik och sen ska jag ta tag i den här dagen !
Puss&kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/356924/images/2012/pic_184984732.jpg" class="image">


THE BEUATI

Den här bilden har absolut ingenting med någonting att göra. Jag fann det bara så gulligt i morse när tre söta Pippi-fåglar slog sig ner på rad ute på balkongen. Det har varit en fin och mysig dag, haft Disa på besök. Vi har mest legat i min säng och skrattat åt minnen, lyssnat på musik samt kollat på dålig/sorglig film. Nu ligger jag i sängen för mig själv och ler fjantigt. Ibland är ord för jäkla fint! Ska slänga igång första avsnittet av en grym serie nu, sen blir det sova.
Puss&kram.


Like glitter's raining on me

Godmorgon!
Sjukt födelsedagsfirande i fredags, hetsig lördag på arbetet, galen sovmorgon, pizza och chill-mys i söndags! Bra helg , jag klagar inte !
Nu sitter jag i soffan och glor på vakna med the voice samt snackar strunt med lillebror. Disafisa gör mig sällskap soon. Mysipys så här en måndag.
Puss&kram


Fredagen den 13/1

Godmorgon och god fredagen den 13:e! Min dag började stillsamt framför vakna med the voice , följt utav en sko-orgasm så kraftig att jag var nära på att bryta mitt shopping-förbud. Tog en kalldusch och nu ligger jag nergosad i sängen och letar inspo till kvällens klädsel! Det vankas fest mina damer och herrar! Peppad ut i fingertopparna. Hörs senare
Puss&kram


2012

Sömn är tydligen fortfarande överskattat, ist har jag kollat klart på en film med en snygg kille som får sitt hjärta krossat! Är även sjukt sugen på oboy och ostmacka. Lite sur är jag också. Även fast jag har de underbaraste vännerna och bästa familjen. Även fast jag har en fredag och en kommande tatuering att se fram mot så är de vissa saker som inte går min väg! Jag lägger in en högre växel nu. Nu vet ni !

 

 


SÖMN ÄR TYDLIGEN ÖVERSKATTAT...


RSS 2.0