Härliga dagar och kortkort !

Wihuu vilken härlig dag det har varit idag , inte sant ?! =)

Idag har varit en slapp och skön dag , legat ute i skolen och svettats, åkt buss med Lollofis och snackat lite om allt mellan spöken och färg-glada byxor. Sen har jag och Petrus käkat en Pizza med massa vitlökssås och apelsinläks , Yummi ! Och mitt i denna slöa smet har jag varit duktig nog att börja plugga på mina svenskasaker som jag har kvar. Duktigt va ?!

Oh jag måste bara dissa en sak , Ni vet knäppa killar som tror att dom är så jäkla coola när dom kissar på än , och då menar jag inte att det är någon som har Pissat på mej utan ni vet som man gör på katter "kissikissikiss" aa ni fattar. What's up whit that ? och efter det följer en busvissling som hörs på mils avstånd.  Säger bara NEJ NEJ NEJ Det uppskattas inte , jag är inget katt och jag kommer inte om man gör konstiga ljud med munnen. Säg hej i stället ?!
Måste vara fler tjejer som varit med om detta , tänder ni på det ? Hahaha =D

Nepp Här kommer dagens klädsel och sen ska jag lägga mej och kolla på tv ! I morrn är det ju partytorsdag, Wihoo =)

 
Klicka på den lilla bilden så ser ni , men lägg inte energi på att funera på vad fasen jag har gjort med mitt hår för det vet jag inte ! =)

Nattinatt allesammans <3

Chris Browns nya , bra eller dålig ?


Oh gud vad jobbigt , precis när jag lagt upp den förra låten så hittar jag den här
Chris Browns nya. Kan inte riktigt plasera den , är den bra eller är den dålig ?
Tror att det är en sån som kommer bli kanon när man har lyssnat på den ett tag
Nu har jag lyssnat på den två gånger och det har redan blivit bättre ! LYSSNA ! =)

Duble X ft Akon


Hur bra är inte denna låt ?! Älskar den . Allra hellst Akon's del !
Min favorit just nu , va tycks ?

YES !


Sol sol sol !
Ni hittar mej mitt i det gröna, där ligger jag och pressar !


Hejs <3

Mitt Huvud ! :O

Hallojs Hallojs .

Jag har så himla ont i huvet , inte feber ont men typ så där som jag brukar ha när det ska åska ! Men det går väl över med tiden , för åska ska det förhoppningsvis inte göra på ett bra tag !

Idag har jag mest slöat, försökt göra läxor men problemet är att vi inte har Word på datan och då blir det ganska skapligt svårt att öppna dokumenten ! Men det löser sig väl på något sätt! =) Jag trodde att ett skrivprogram som word finns på alla datorer men noppe icke sa nicke =P

Nu ska jag gå och dricka vatten , på tordag är det Sean Kingston med Emma och Felice . Längtar massor ! =D

Puss o hej <3


Det är väl klart att det kan bli värre !


Den här bilden kan ju inte annat än att muntra upp än lite i alla fall, eller ? =)
Något mer som muntrar upp mej är att Elin snart kommer, ska ju få
äran att träffa hennes pojkvänn för första gången, hmm spännande
blir han godkänd eller inte ?! Haha ;D
En till sa som muntrar upp mej förutom dessa två saker är att det på torsdag
blir party med Ryman , Sean Kingston kommer ju till stan !
FASEN VA COOLT ! ;D haha

Får se om allt detta väger upp allt det dåliga, det gör väl det tills jag ska gå och
lägga mej ! Varför kommer alla tankar just då?! Någon som vet ?!

Nae nu ska jag lägga på lite mascara, hej så länge ! <3

Ay Chico - Pitbull


Jag gillar den här låten. Vad tycks bra eller dålig ? Jag får parykänsla när jag lyssnar
på den i alla fall ! =D


Det steker

Hallojs i stugan , idag är jag så jäkla seg, känner med som sju svåra år och har skitont i nacken. Sov tydligen inte så bekvämt i natt !

Igår vaknade jag upp hos Felice, vi satt och segade typ hela dagen. Fram mot kvällen fick vi lite eld i baken och ork till att fixa oss för då fick vi nämligen besök av fint folk ! ;D Jeppe Petta Jay och någon mer som jag tyvärr glömt namnet på. Ah jag suger verkligen på namn !
Vi åkte runt lite efter det åkte vi runt lite till. Efter ett bra tag satte vi oss vid vattnet och drog " Roliga " Historier. Mycket trevlig kväll faktiskt !

Idag vaknade jag upp hos moster Petra. Vart inte långvarit där eftersom jag så snällt lovat mamma att åka hem och städa bort allt skit som jag spridit runt i huset ! Yes I'm a Skitgris and a big slarver !

Nu måste jag i alla fall öka takten lite , måste hinna packa ner halva garderoben, plocka lite, välja skor med mera med mera ! Utgång ikväll nämligen , förvånade ?! Kanske inte men vad fasen ska man göra i denna sjukt tråkiga stad ?! =)

Heejdåå ! <3

 ¨

(tyvärr hade jag ingen bild på Jay)

HALLÅ

Go'dagens allesammans ! Idag är det onsdag, tror jag ?! Hmm jag glömmer alltid vad det är för dag när det är lov, men det är väl sånt som hör till !? =)

Snart ska jag ta bussen till Felice , vi ska grilla snacka skit och kanske ta oss en stänkare , vem vet vad som kan hända ute på landet ! Vet dock inte vad jag ska ta på mej . Men det löser sig !

Det känns som att jag har varit sjukt dålig på att blogga den här veckan och de där jäkla bilderna som jag skulle lägga upp har jag ju helt glömt ! Skärpning ! Men idag hinner jag inte för min buss går om mindre än en halvtimma !

Nu ska jag ta på mej kläder och tvätta av mej lite, vill ju inte lukta skunk på bussen !

Jag är på sjukt dåligt humör btw, om nån kan en rolig historia kan ni väl skriva den så kanske jag kan dra lite på smilebanden =)

Bye <3

Naken ?

Vart är den där personliga stylisten när man väl behöver den ?! Ahh jag har lite klädproblem här hemma o stressad är jag också , ska vara inne i stan vid sextiden typ ! Huhu RacerDanni är i farten. Så med andra ord hinner jag inte lägga upp några bilder idag, eller kanske kanske ikväll när jag kommer hem , annars blir det i morrn ! =) Ha en bra dag allesammans !

Bye <3

Så jäkla...

...uttråkad !

Finns fasen inget att göra idag , Hatar söndagar . Speciellt när det är lov , söndagar är alltid sega. Ibland tycker jag att det kan vara ganska så skönt att det finns en dag i veckan när man kan ligga och inte göra någonting utan att känna dålig sammvete.
 Jag säger som mamma alltid sa när jag var liten och gnällde :
 Det är nyttigt att ha tråkigt, för skulle man inte ha det skulle man inte veta när man har kul ! =) Så sant så sant !

Nu ska jag gå och rota i varenda skåp i köket efter något att trycka i mej ! För sådan är jag. Jag tröstäter , äter när jag har tråkigt , när jag är glad och så vidare !


huhu hände en sådan där rolig sak i helgen som är så typisk att jag ska råka ut för ! Någon mer än jag som lyckats få som sugmärks-liknade saker på läpparna ? Nästan som blåmärken? Haha så roligt det såg ut när jag vaknade i lördags, som om jag levde på 90-talet när man använde Lila läppstift.

Chaa <3

ps. fick ett brev från Emma idag om klassåterträff, låter skoj o träffa alla puddingar i gammla 9c ! Älskade klass ! Några gammla 9c:are som läser detta och ska dit ? =) ds.

Seg söndag !

Wihuu I'm Home ! Trött som satan och har tjaffsat med alla i familjen , inte bara mitt fel men jag ska väl gå ner och ge min mamma en kram ! Sen måste jag fixa mitt busskort så snart som möjligt för jag har ju sjäklklart råkat avmagnitiserat det ! Grattis Danni du har just vunnit en röd traktor i valfri färg tack vare din smidighet ! =)

Nu ska jag dra ner , ge min mamms och papps en kram , suger på att be om ursäkt men jag suger lika mycket på att vara osamms med någon i familjen ! Dåligt problem jag har ! ;D Pallar heller inte med stoffes datan för den är sjukt seg och jag hatar den ! =)

Senare blir det bilder och sånt från veckan och helgen ! (Y)

Love <3

Maskinen - Segertåget vs. Britney Spears - Radar


Kalla mej tönt men jag tycker den här låten är skön ! (Y)


Brittans nya singel ! Jag tycker den är skön ! =)

Vad tycks ? Dåliga/bra? Bäst/sämst? 

peace <3

dålig uppdatering ,

men det beror på att jag har spenderat hela veckan som kattvakt hemma hos moster Petras place med Elin och Felice !

Det har varit slappt och skönt, lite semester sisådär ! ;D haha

I tisdags tror jag det var så fick jag, Elin och Felice Rustafeber oc tog en tripp dit , chipps och ostbågar i mängder kan jag lova ! Plus att jag fick skäll av en gammal gubbj*kel. Rätta mej om jag har fel , men om man öppnar en ny kassa så är det även ny kö som gäller?! Felice tog täten och jag och Elin tog täten.

G-  " ursäkta men hur kom du före mej ? "
J-   " jag är snabb vettu ! ;) "
G-  " Så funkar det inte , lär det folkvett UNGJÄVEL ! "


Trevlig gubbe det där , tyvärr vart jag så paff att jag inte viste vad jag skulle säga tillbaka. Inte fasen kan jag rå för att han är seg i lederna =) Och om det är någon som ska lära sig folkvett så är det väl endå han ! =D

Igår hade vi besök hemma hos Petra , på både gott och ont ! Det kunde varit ganska så kul om inte folk är som dom är ! Men serri vem fasen fattar inte att man ska hålla låg volym kl.7 på morgonen när folk försöker sova ? Ne i stället kommer man inte och tjatar om elins sista cigg och kallar mej för mensunge bara för att jag blir sur ! En varning : Stör inte mej när jag vill eller när jag sover ! Jag kan bli elak ! =D

Nu ska jag packa ner plattång, solkräm, kläder kanske och annat smått och gott . Sen blir det käk och back 2 my tillfälliga crib ! =D HAHAHA

Ska lägga upp två låtar jag smådiggar också innan jag drar ! På fredag är det utgång btw , och lördag grillchill wihoo härligt jag behöver muntras upp. Jag är så trött på folk ! =)

Love <3


Bilder kommer någon annan dag , njut av denna ! =)

Festpix

Haha fy fasen satt nyss och kollade på alla fredagsbilder på datorn , har bara sett dom på mobilen innan ! Kan säga att jag hittade lätt min favorit bild men den tänker jag inte lägga ut ! FyFaan så fult säger jag bara ! Mohaha

Hopp men här kommer lite bilder i alla fall, ta dom med en nypa salt vett ja ! (Y)


Förs var det förferre @ My Place !


Party i bilen på väge hem , ni skulle hört våran sång !



Väl där inne så vart det päron cider och chill !


träffade Raz ! Tror den där tjejen försöker strypa mej ! ;D


Jag och Emma vart bjudna på Vin av några killar ! WIHO GRATIS SPRIT ! skoja , tack som mycket (Y)


Ganska coola grabs ! =D

Är hon inte för söt ! =)


VIMMEL FÖR FASEN ! ;D jag och PettaP !

Där nu har jag lagt ut lite partypix, Hoppas på party och mer roliga kort nästa helg ! Nu ska jag göra nått glamigt som att plocka in i diskmaskinen ! Yeah !

Love <3

Porrsufning en ny hobby ?

" hoppas du inte tar illa upp men jag tänkte bara fråga om du gillar att visa dej i cam ?"
" Nae det gör jag inte, har inte cam heller den är kastad för länge sen "
" jaha ja "
" Du kan ju alltid porrsufa annars =) "


Någon rolig en som skrev det här till mej på msn nyss, Han hade inte porrsurfing som hobby men man vet ju aldrig sitter han och frågar runt tjejer på msn om dom vill visa sig i cam en lördagsnatt så kan man ju aldrig vara säker ! =D haha Undra om han hittade någon lätt brud som fortfarande har kvar sin Cam från 2004 eller något !

Nu ska jag i alla fall pallra mej bort mot min kära soffa, känner mej som hemma där borta efter denna sega dag , kan bero på att jag är hemma ! Mohahaha

Natti <3


Ray J Ft Yung Berg - Sexy, Can i


Det här blir dagens låt tror jag ! Gillar den ganska mycket =)
Tänker lite på Felice när jag hör den ! Hahaha


Bilder från igår kommer nog i morgon i stället , har varken hunnit eller orkat idag,
Det var en hård gårdag Ujuj =)
Ska nog käka lite ostbågar och dricka Cola nu ! Hörs i möööra <3

Som en stjärna !

Tjohoo idag mår jag som jag förkänar , med andra ord som en stjärna ! Huvudet hänger inte riktigt med resten av kroppen och suget efter läsk och andra onyttigheter är enormt ! Måste pallra mej iväg till ICA Måste !

Ska lägga upp bilder från gårkvällen sen , nu orkar jag inte.

Sen kan jag lägga till att någon outfitbild vart det inte och att fuktiga strumpor i skorna funkade prima . Inte ett skoskav så långt ögat kan nå ! Nu bilr det TV och Vatten ! HEJ <3

Fuktiga strumpor i skorna !?

Nu har jag precis varit ute och stekt lite i solen , lika bra att passa på nu medans den är här. Vem vet rätt som det är är regnet tillbaka , peppar peppar ta i trä! 

Nu va jag tvungen att gå in i alla fall , solen fick nämligen sällskap av värsta molnet, men jag var kanske endå tvungen att knalla inåt , måste fixa lite grejer. Typ som att sätta på diskmaskinen, plocka undan alla min kläder från golvet och liknande ! En vecka själv hemma och mina kläder har tagit över hela undervåningen ! Fiifasen för mej ! =P

O just ja , fick ju tipps från Petra hur jag skulle göra med mina vita klackisar . Får nämligen världens skavsår av dom, men tydligen ska det funka om man tar på sig ett par fuktiga strumpor och går runt med i skorna. Funkar bäst om det är skinnskor men det skulle tydligen funka till vanliga billighetsskor också ! Så jag får prova , får väl raportera senare om det funkade eller inte !

Hörs senare då lägger jag kanske ut en bild på hur jag ska se ut ikväll ! (Y)

Love <3



Fy fasen för moln !

GO' MORGON Allesammans ! Idag blev jag väckt vid 9.00 typ , av någon som sökte mamma ! Blev så satans sne , när man sover som bäst är det så klart någon som måste störa ! Jag kommer knappt ihåg vad jag sa till henne eller vad hon sa till mej , pratade nog lite halft i sömnen skulle jag tro ! :D haha

Nu måste jag nog ut och sola innan molnen kommer tillbaka ! Fasen jag hann inte , får pricka in nästa gång solen tittar fram ! =D
Hörs senare idag är det ju party som gäller ! (Y)

Byebye <3


Utkast: Ni har ...


Ni har väl hört talas om tjejen som bytte kön till kille men behöll de kvinnliga
fortplantningsorganen?
Och sedan beslutade sig att föda hans/henns och flickvännens barn?
Japp flickvännen kunnde nämligen inte få barn och eftersom livmoder och allt
sånt fanns kvar tog Thomas Beatie (som han nu heter) på sig uppgiften
att föda deras unge ! Och nu är den utploppad eller va man ska säga! Vart en liten flicka  stod på
Aftonbladet.se att förlossningen gick bra och att den hade varit
helt naturlig!?
Japp jag tycker att detär ganska så coolt i alla fall!
 Nästan som i den där filmen Junior med Arnold Schwarzenegger om ni sett den !
Men grattis till den lilla tösen i alla fall

Nu ska jag glo på TV ! Hörs i Morgon, Love<3


                                
          
        Åh va sött , Arnold ska bli pappa !? =D

Full fart i blåbärsskogen !

Oh va stressigt det vart förut ! Satt vid datan i godan ro när OlleBolleBagare helt plötsligt rakt från ingen stanns säger att han tänkte komma och hälsa på ! Då vart det fart på Danni som hade skjutigt upp duschandet pga. slöhet . Tänkte hur snällt är det mot Olle om han ska få stå ut med min svett och klor ( vet i fasen hur det stavas :S ) !

När jag sedan kliver ur duschen märker jag att jag saknar handduk , japp det är då inte första gången jag hoppar in i duschen utan att köra handdukschecken, så jag springa ut helt dyngsur på handduksjakt, behövde inte leta länge som tur var !

Sen kom Olle och då fick man då ingen syl i vädret gud vilken babblare ! Eller var det tvärt om ?! Hmm

Aja det var mina senaste 2 timmar i alla fall ! Nu ska jag nog kolla på film eller något ! :)



Gammal bild på den omtalade "pratkvarnen" ! =P 

Matt Pokora - Catch me if you can


Me like this song ! Vad tycker ni ? =)

Slappisdag till max !

jahopp har sitter jag och har lite smått ont i magen, den träliga vecka har börjat ! Men lika glad är jag för det, Jag har nämligen fått lite mer färg idag och rumpan ser ännu vitare ut ! YES ! ;D  Petra och Skitungarna åkte nyss , vi har solat och badat hela dagen . Käkat isglass och pannkakor har vi med gjort. Mumms . Min nya sommar favorit bland glassar är nu utsedd. Viinnaareen ääär drumdaraduum.......CALIPPO REFRESH ! Svalkande och god !

Nu ska jag nog duscha , kanske slänger mej i soffan först , är ganska slut ! I morgon blir det mer sola och bada , Emma kommer nog hit och på kvällen blir det utgång !

Lägger kanske upp dagens låt lite senare !

Love <3



                        


.....

Härlig dag det har varit idag då!  Har bara legat ute i solen och solat och badat , trotts att ingen kom och gjorde mej sällskap ! Fick allt lite färg, tycker allt att min rumpa ser lite vitare ut än vad ryggen gör så det är ju kanonbra !
Nu ska jag klä på mej , slänga på mej marcara och dra till MosterPetra , orkar nog inte sitta hemma hela kvällen ! Ses i morrn då blir det ännu mer bada !

adios <3


Baaadaa baaadaaaa !


Kom och bada med mej någon ? ! Jag har tråkigt !

Sommar och sol !




SOLDAGS !
Behöver verkligen få lite färg efter att jag såg bilder på mej för typ 2 år sedan ,
 då var jag brun , nu är jag blek !
Sees <3


Lady GaGa och Colby O'Donis


Min favolåt just nu ! Känner ni inte hur ni vill skaka eran lurrviga när ni hör den här
låten ? Det vill jag i alla fall !

Nudlar med räksmak

Ae fifasen vad irriterad jag är nu ! Nästan varje dag så är det någon gullig typ från turkiet som addar mej. Vet inte hur många jag har blockat , och nyss var det någon som skrev till mej fast jag blockat och tagit bort honom från listan ,hur fasen lyckades han med det ? Nepp jag får helt enkelt göra en ny msn för det börjar bli ganska en aning jobbigt nu !

Skitsamma , nu sitter jag och käkar räknudlar och är ganska så seg i huvet , blev inte mycket till sömn igår ! Jag och Amanda käkade massa chipps och godis som vi sköljde ned med läsk. Japp så höga på socker och kofein bestämde vi oss för att vara vakna hela natten , Kl. halv sex typ, så deckade vi !

Idag har jag varit på stan med Felice , Hittade äntligen ett par höga jaens-shorts och så fyndade jag ett puder-fodation-grejsamojs !
Men nu har jag i allafall en liten aning om vad jag ska ha på mej på fredag ! (Y)
Bilder på kläderna kommer i morgon för lampan i hallen har pajat så ljuset inte det bästa !


Så här ser min hall ut just nu , hade ganska svårt att välja kläder förut idag,
Ska nog gå och städa upp det nu , eller först ska jag tjuta över att min
msn blir bombarderad av en massa människor som jag inte har en aning om
vilka dom är ! Inte kul ! Nu byts det msn snart !

RSS 2.0