091031

Gud vad mätt jag är. Det måste vara något fel på mig för när jag väl börjat äta kan jag fasen i mig inte sluta. Herre jösus. Har varit hemma hos morfar idag för att fira moster Malin. Det bjöds på Taccos och kladdkaka med vit choklad. Yummi ! =D Ikväll blir det visst utgång. Min plan om en festfri helg gick visst åt pipsvängen. Icka messade mig tidigare idag och undrade om jag var på. Ja varför inte tänkte jag. Ska springa iväg och fixa mig nu. Har bara ca 1 och en halv timma på mig att bli klar. Varför ska jag alltid vara ute i siste sekund ?




091030

Feel my love
Feel my soul
It's so magical


Jag älskar verkligen den tiden på dagen då det är frukost-time. Älskar verkligen frukost och idag käkades den med brorsan. Mys på den! Varm O'boy med marshmallows och ostmacka med tomat och örtsalt ! Hur bra start på dagen är inte det mina damer och herrar?!
Nu ska jag springa iväg och göra lite nytta, ta en dusch och klura ut hur denna härliga fredag ska se ut !

Puss♥


091028

Nejmenhej! Steg nyss innanför dörren. Har suttit med farsan och Disa på en liten bar och kollat på Arsenal-Liverpool. Arsenal vann så klart ! =) För övrigt så har jag bara varit hemma och slöat idag. Plockat lite i mitt rum, men mest slöat. Vaknade upp med en hämsk spännings huvudvärk, men det går snart över. Ska ta mig en varm dusch nu och sedan kryper jag ner i min sköna nybäddade säng ! Tidig morgon i morgon så jag måste få lite sömn.

Natti natt ♥

091027

Usch och fy vad kallt det är idag. Gått runt och frysigt rumpan av mig sedan i morse i stort sätt. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan gå och handla. Vill få det överstökat så jag kan lägga mig i badet följt av en varm säng. Så får det bli idag. Tisdagsmys. =) I morgon är jag ledig, känns mycket mycket mycket skönt. En liten sovmorgon ska jag unna mig. Sen tar jag tag i mitt rum med hårdhandskarna. Nu jävlar i havet !
Time 2 go. God fisk och äckligt potatismos väntar på mig i köket !

Humm detta skulle vara mummsigare

Vad sägs som en fettohelg nu i helgen ?! Vem är på ? ;D

091026. Don't stop, make it pop

Wake up in the morning feeling like P Diddy
Put my glasses on, I’m out the door - I’m gonna hit this city
Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack
Cause when I leave for the night, I ain’t coming back



Underbaraste helgen på länge. Fasen vad kul jag har haft. Party både fredag och lördag, men måste säga att lördagen helt klart slog fredagen med hästlängder !  Började hemma hos Amandas syrra med vin och favolåten. Dans snack och massa posekort. Här har ni min lördag i bilder! Enjoy

Sen stack vi iväg till Otten och det var lika god stämning där må jag säga !



Nu: Hopp i sängs. Så trött att jag nästan spyr. Men bara nästan ! =)

091023


Ujsing ! Känner mig helt slut i kroppen. Var som vanligt på Communicare idag. Kom igång med mitt CV på riktigt och det kan nog bli ganska så bra när det är klart. Efter det drog jag och Disa ner på stan lite snabbt. Letade lite insperation till helgen. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig (som vanligt). Dumma dumma I-lands problem.
Börjar med att ladda upp med partymusik så tar jag klädproblemet senare.
Nu blir det käk och kaske ett varmt bad !


091021.


jag -Vad är det här?
Stoffe -En haj kanske ?!
jag -Nej, du ska säga: jag vet inte! Vi kör om. Vad är det här?
Stoffe -Ehh jag vet inte

jag -Inte jag heller , men här kommer en till! HAHAHAHAHA
Stoffe -Hahaha okej, är du hög ?
jag -Haha nae men jag undrar vad det här är:

Stoffe -En klase bananer kanske ?

Gud humorn är på topp här hemma , ville bara dela med mig ! =D

091020.


Ke$ha - Tik Tok
Kanye west ft Lil'wayne - So magical
Pitbull - Call of the wild
Pitbull ft Nina sky - Boom Bounce
Selena Serrano ft Pressure -  The one
Selena Serrano ft Pitbull - Waiting

091020

Hellu !
Tisdag idag, känns som att det snart är helg men nej det är det ju inte, hoppas att veckan går fort ! =) Sitter i min morgonrock med en skitbra spellista och en härlig stämma. Ska snart fixa med papper och samtal. Men innan jag gör det tänkte jag slänga upp lite bilder från helgen som har bestått utav fest, tapetsering , fotboll och fix =)


091015.



Blev lite fika-mys med DisaFisa denna torsdagskväll. Eftersom det är kallt som i en isbjörns rövhål ute (haha Johan Glans i parlamentet! Bäst) så blev det varmt tea med vaniljsmak =) Yummi ....tack Disa ! =) I morgon ska jag på möte klockan 10.00 och klockan 9.00 kommer Disa hit och dricker kaffe med mig. Ska försöka sova snart så jag är pigg och glad i morgon bitti , ser fram mot det här mötet . Kan nog bli intressant !

/Daniella♥

....


Hemma igen! Mötet gick ganska så snabbt , lämnade tyvärr lite utav mitt goda humör där borta men det hör väl till. Ni ska se att jag fixar det, snart på topp. Ska möta Amanda lite snabbt snart, hon var nämligen i näheten så det är väl lika bra att passa på ! ;D
Tröstdricka lite läsk.
Kiss o bajs ! =)

091015. Selena Serrano


Dagens Låt!

Tack Patrick! Haha

091015


Skön morgon. Låg kvar länge i sängen och bara funderade, är på skitbra humör idag.
Om några timmar ska jag på möte på arbetsförmedligen. Resten utav dagen är oplanerad. Kanske träffar Disa en sväng. Ska väl plocka lite i mitt rum också.
Nu måste jag gå och fixa mig, kamma ner morgonfrillan osv.
Hörs

/Daniella ♥

091014



Uhh matlagning på G. Jag gör potatisklyftor och morötter i ugn och det det serveras det korv. Känner mig duktig ! ;D Har även filat lite på mitt CV och städat på diskbänken så mamma ska bli glad när hon kommer hem från en hård dag på jobbet.


091013


Ring riing


- Ah hej det är Danni
- Hej det är SOS. Befinner du dig på Kungsgatan **?
- Ehh aa det gör jag !?
- Okej , skulle du kunna komma ner och öppna porten? Vi kommer inte in och en utav dina grannar mår inte så bra.
- Jaha ja , absolut, det är klart jag kan det. Kommer snart.
- Vad bra , tack så mycket.
- Hej då!
slänger på mig mina slitna mjukiskläder och uggisarna , tittar mig lite fort i spegeln och ser att gårdagens smink har trillat ner under mina ögon. Vacker syn...eh nej men jag hade ju en granne att rädda. Springer ut , trycker på hissen men nej då är den ur funktion, springer ner för trapporna. möter en annan granne i trappuppgången som kollar lite konstigt på mig( inte så konstigt) Öppnar porten och där står dom , ambulansförarna. De trycker också på hissen utan att något händer. Jag förklarar att hissen nog är trasig varpå den ena säger : Jaha ja då får vi bära upp brittsen, värmde du upp i morse Lasse? haha

Japp det var min morgon det! Grannen som mådde dåligt var en gammal dam. Hoppas hon är på fötterna snart igen! =)
Nu ska jag diska och fixa mig. Snart kommer Disa. Hon och jag ska ta en heldag på stan. Mysigt värre.


091012

Tro på att drömmar går i uppfyllelse, för det gör dom.
Varje dag!


Stod i mitt horoskop att det skulle bli en mycket bra dag idag. Hoppas så, har tagit ut lite ilska på brorsans boxningssäck och så ska jag möta Felice på stan om ett litet tag. Så jorå en bra dag ska vi nog kunna fixa till.
Ska vara barnvakt en lite stund idag också, skulle varit det över natten men mamma erbjöd sig att göra det så jag kan få en god natts sömn i min egna säng ! Tack mamms det var sött av dig =)
Ska passa på att städa lite ikväll för på lördag smäller det, då får jag nya tapeter i mitt rum , gudars vad fint det kommer bli. Happy as a hippo !

/Daniella

091009

Så jag skrattar idag , kanske gråter jag sen!

Nu är jag hemma , hemma , hemma ! Haft den jobbigaste huvudvärken idag, gått från nacken och upp i skallen. Men man kan ju inte sitta hemma o tjuta för det heller. Drog ner på stan och mötte Felice o Disa. Köpte en mysig tröja på Gina i Höst-Lila. Den kommer jag nog trivas i =) Sedan satte vi oss på coffee en sväng innan jag drog vidare mot nya äventyr. En riktig mys-fredag....japp så ska det vara ! Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på "the fast and the furious" med godispåsen placerad på magen. Så ja !

091009

Min fredagsmorgon blev absolut inte som jag hade tänkt. Skulle tagit en promenad efter frukosten men när jag vaknade hade jag jordens huvudvärk, ont i nacken plus en gnutta träningsvärk ! ;D haha en dålig start på en bra dag . Sitter i min morgonrock med värmedynan i högsta hugg. Raka benen är nästa punkt på dagordningen så hopp in i duschen. Blir ingen utgång ikväll utan kör på en chill-fredag.

091008

Jag är på G till ett nytt liv, jag ska ändra mina vanor. Hur många gånger har jag inte sagt det lyckats i en vecka och sedan fortsatt äta onyttigt och den enda motionen jag får är den korta biten till och från stan. Den här gången ska jag i alla fall se till att klara det. Laddar upp med nyttig gröt nu och efter det blir det en timmes vandring. Efter det ska jag till arbetsförmedligen och fixa lite papper. Nu kan jag även passa på att svara på en fråga jag fick igår: Nej jag har inget jobb utan är arbetssökande/ mellan 2 jobb som det så fint heter. Ska se till att skaffa mig ett jobb så fort som möjligt, känner att jag börjar krypa på väggarna vilken minut som helst!
Time 2 go ! Bye


Felice och jag igår . Jag ser ut som en ballong ready to take of !


Tänker på er Felice ♥

091007


Jeans-skjorta
Leopard
"Skinn"
Smuts-grå leggings
Felice's glajjor
sammetsdojjor (som gav mig världens skoskav ! )

091006

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I don't wanna wake up from you


Fy vad trött jag är idag. Undar varför.....Snart kommer Felice hit. Vi ska titta på Desperata hemmafruarna och bara mysa. Självklart blir det nått onyttigt till det också. Chips kanske ? Nu ska jag plocka lite i mitt rum innan bönan kommer. Hörs i möra=)
Pussar

091005

Orkar inte. Har gjort massa bra saker idag, med andra sak massa tråkiga saker. Köpte godis för att belöna mig själv och då passade jag på att samla yttligare lite vuxenpoäng. Ofta man går till affären supersugen på godis och kommer hem med after eight . Jaja nu ska jag slänga mig framför Tv:n och riktigt njuta av mtt godis. I morrn ska jag upp med tuppen, ut på ett litet ärende , städa och sedan träffa Felice =)

Kolla mitt knä ! Hur i hela ?

091004

Arsenal-Blackburn 6-2 Sug på den ! Fasen vad jag och Disa hoppade runt i soffan och när Fabregas passade Walcott som sköt in i mål satt jag bokstavligt talat i Disas knä. Min man det där. Mamma kom in och kollade lite snett på oss och undrade varför vi satt och hånglade i soffan ! ;D
Efter matchen gick jag och Disa till coffee och fikade. Brevid oss satt en kille, helt från igen stan börjar han prata med oss , frågar om jag färgat håret och om min pappa är snäll varpå jag svarar : Klart han är snäll , han är jätte jätte snäll. Killen kollar lite finurligt på mig och säger: jaså....hur snäll ?

Ja du mysko typ . Ska gå och lägga mig nu tror jag. Stod i mirr horoskop att jag ska finna massa lösninar i morgon, bäst att jag är pigg och glad när det väl händer!  Smell yaa =)

So magical

Min kamera är tillbaka , var och hämtade den idag. Bjussar på lite festbilder. Finns massa fler men lägger jag ut dom är jag en död kvinna skulle jag tro ! ;D

Jag slänger iväg en porrpose på sista bilden , det är bara o gilla ! ;D


091003

Nu har jag kommit hem från stan. Iskall om fötterna men lika glad för det ! Fikade med mina bästa tjejor idag , Felice , Disa och sist men inte mins Elin . Fasen vad länge sedan det var man såg henne. Skitkul. Vi satt och klappade hennes söta lilla kulmage hela kvällen. Jag försökte även bli bundis med det lilla livet. ;D
Var i alla fall mycket mysigt. Massa massa skratt och Dagens kommetar gick till Elin.
En bit bort på Mc Donalds sitter en höggravid tjej och kollar snett. En riktig Bitter sak om jag får säga det själv :P. Disa säger åt Elin att så får inte hon bli. Då kläcker Elin ut: Som att jag ens kommer visa mig ute när jag ser ut så där !
Söt. Då vet vi vart vi hittar henne när hon gått och blivit stor !
Nu ska jag slänga mig i sängen, Kanske tar svängen förbi köket och ser om jag kan hitta något gott.


Jag och Elin för länge sedan. Söta som få.

091003

Fredag igen , gud vad sabbt det går. Sitter här och lyssnar på bästa musiken i min slitna mjukisdress, tror inte jag har sett några slitnare brallor and that's why i like them! =) Som ni märker så skippade jag utgång helt och hållet idag, kände inte för det plus att höstförkylningen sakta men säkert kryper sig på.
Hur har min dag sett ut då? Jo jag har varit på min förra arbetsplats och checkade läget, saknar alla jättemycke. Pratade skit och fick tipps till Cv. Efter det blev det stan med Felice. Det är nog det som skett idag. Lite trisst men sant ! =)
Nu ska jag kila vidare tror jag. Kanske avslutar denna fredag med att läsa Sex and the city. Min nya investering.


Till er som ska ut och skaka rumpa i helgen:
Här har ni min nya partylåt, Pitbull går alltid hem eller hur !
Pitbull ft Nina Sky - Boom Bounce <-- klicka =)

See yaa !

RSS 2.0