090826

God morgon. Det var då inte lätt att ta sig upp i morse. Skyllde på vädret, för när det regnar får man ligga kvar i sängen yttligare en timma. Eller ? Nu sitter jag och gnuggar mig i ögonen och lyssnar på Black Eyed Peas - I gotta feeling och Sean Paul ft Keri Hilson- Hold my hand. Ska snart plugga matte. Usch , kan inte någon göra det åt mig ?
Igår fyllde mor min år och det firade vi med att överraska henne med käk. När hon kom hem stod maten på bordet och paketen på sidan om.

Mumms så gott det var =D Kyckling , sallad, cream chees, tomater. U name it ! Yummi

090825- Ingen vanlig dag. Nej det är Pillans B-day


GRAAAATTIIIS BÄSTA MAMMA !
Japp idag är det ingen vanlig dag för det är Pillans födelsedag. Ett år närmare 40 morsan, hur känns det då? Haha
Nej skämt och sido. Du är en ung kvinna i dina bästa dagar.
Ses ikväll, Love You ♥

090825

Wihoo vad allt känns trisst idag. Plugga matte och söka jobb är det som står på Schemat idag. Funderar på att gå och köpa nudlar och Ben&Jerrys.
Igår träffade jag och Felice Gabbe på stan för en fika. Han kom hem från Grekland i söndags =) På kvällen var det fotboll som gällde. Jag, mamma, pappa, bror, moster och morfar begav oss till parken. Mys på den mina damer och herrar.
Nu ska jag gå och göra mig en kopp kaffe till. Tycks vara omöjligt att vakna till liv idag.
I morgon ska jag ner till stan och införskaffa mig lite nya kläder då passar jag även på att hämta min kamera hos Josse. Kryllar av roliga bilder där på!;D


Mhmm ....min favorit i frysdisken ! =)

090818

Tjuhuu nu har jag gjort det jag ska idag. Var och lämnade in matersättningslappen och fixade prövning i matte och religion. Nu har jag lite att göra om dagarna kan jag lova. Eftersom att någon på Bauer tappade bort eller glömde bort min ansökan om prövning i matte så har jag bara sju dagar på mig att plugga in tre kapitel. Nu råkar det ju vara så att jag inte är den snabbaste när det gäller uträkningar och skit. Men jag ska klara det. Lite press har väl ingen dött av?!
Om ett tag ska jag träffa Felice. Vet inte om det blir en promenix eller kanske en fika! Får se lite.
Ursch nu känner jag mig helt slut på energi och jag har inte gjort alls mycket idag. Brukar känna mig så när tankarna blir för många och när jag blir stressad på fel sätt. Löser sig. Ska rota fram matteboken nu och sedan skriva någon sorts plan. Hört att det ska funka bättre om man planerar ! =)


090818

God morgon !
Uppe med tuppen idag , eller nja kanske inte men gick upp klockan 10 i alla fall. Efter Lunch ska jag iväg till gamla skolan och fixa med lite papper och sånt som inte blev av innan jag slutade. Vad jag ska hitta på resten utav dagen är ett mysterium. Kanske städa ?!
Nee funderar på om jag ska gå och fixa mig lite snart , kanske ta mig en macka och en till kopp kaffe. Vem vet =)


Hahaha nej men gud , titta vad jag hittade ! ;D Sött som socker !

090817

Hellu .
Måndag idag , i morgon börjar de flesta skolan vilket får mig att inse att nu är jag verkligen arbetslös på riktigt. Fan va trisst det blev!  Har Ringt till förra skolan idag i alla fall . Ska dit i morgon, lämna in papper o prata lite. Äntligen !
Vid 17.00 ska jag möta Felice på stan , ta en liten runda och sedan fika . Mys på den.

Anledningen till mitt dåliga bloggande är brist på ork och att jag har haft annat för mig. I torsdags drog jag mamma och bror till morfar ute på landet. Sjukt skönt. God mat och massa chill ! Drog ner till bryggan och fiskade, eller aa försökte fiska, blåste så väldans mycket. Gillar att sitta där nere vid vattnet , så sjukt fint där borta ! =)

Jag och Brorsan gjorde vårt bästa för att fixa käk

Japp Danni Fixa middagen . Kanske skulle sattsa på en karriär som Fiskare ?!

Nej återkommer om min helg senare . Nu ska jag fixa mig lite .
Pussar


090812.

Ni vet när man är så där jäkla trött på morgonen och det känns som att man aldrig kommer komma upp ur sängen. Sådan morgon hade jag idag , men helt från ingen stans så händer det där som får än att flyga upp och hoppa i sängen. Nämligen Skatteåterbäringen ! Tjohoo där mina damer och herrar , det kunde verkligen inte komma lägligare. Nu ska jag bara se till att inte pengarna rinner mellan fingrarna på mig. I morgon ska jag även ringa till skolan och kräva lite pengar från dom! ;D  Mahahaha ....

När jag och morsan var på stan för att sätta över pengarna på mitt konto så passade jag på att shopa ett par tights. Var osäker på om jag skulle lämna tillbaks dom eller inte men nej , dom får stanna kvar. I Like them


Nu börjar vänner snart , de ska jag se. I morgon ska jag en sväng på stan igen. Bror min ska köpa sig ett par dojjor och jag ska se om jag kan fynda mig ett slappt linne ! =)

Pussar 


090810- Bullar o bång


Mmm mumms !
Resultatet från förut , måste säga att jag är nöjd för japp dom är lika goda som dom ser ut !
Idag har det varit en rikigt Skön dag även fast jag är lite besviken på vädret.
Gick nämligen upp i god tid så att jag skulle kunna lägga mig och sola. Men icke sa Nicke.
Nu ska jag nog tvätta ansiktet och hoppa i sängs. Tappra försök att vända tillbaka dygnet, funkar inge vidare men jag gör så gott jag kan ! =)

090810


Wihuu så här ser min Outfit ut just nu . Jag agerar lite baktant nämligen, bullar ska det bli =D Mumms ! 
Ska snart gå och baka ut dom små jävlarna. Hehe

Smell yaa later !

090807


Wihuuu nu är morsan och farsan hemma igen och min klädstång är tillbaks på väggen. Skönt nu slipper jag ha kläderna i en stor hög på golvet. Har sett ut som en knarkarkvart i mitt rum de senaste dagarna, Ursch !
Ikväll blir det utgång , det är ju trotts allt fredag. Tror det kommer bli rikigt nice , Mandis ska ju med ikväll för första gången sedan studentveckan . Jäpp plötsligt händer det =D
Nu måste jag hoppa in i duschen och handskas med mitt vanliga fredags-problem, vad i sjuttsingen ska jag ha på mig ?!

Smell Yaah later !

090804- Go team Go !



Go Team Go ! Idag hände det , jag Eva Daniella gjorde det ! efter min goda ochhalv nyttiga frukost så drog jag på mig träningskläderna och begav mig ut. En timmas promenix och ett besök hos mormors minneslund. Tömde huvudet lite i alla fall =) . Nu ska jag laga mat . Kyckling , Sallad , pomme och korv ! Yummi !


Taggad till Max . Här ska det slimmas ! Yeah Baby

090803

Jag är ganska så trött på det mesta just nu , lite splittrad. Samtidigt som jag vill lägga mig i sängen för natten just nu så vill jag hitta på något för att få annant att tänka på ! Något som fick mig en smula gladare var att Disa nyss ringde från Grekland , kul med lite utlandssamtal ibland ! =D En annan sak som får mig att dra lite på smilebanden är att IFK leder mot Assyriska ! Ohh jag ska reta Gabbe ! ;D

Tjaa råå , hörs, nu ska jag ehh.....typ äta !
Pussar


Psst Amanda var håller du hus min sköna ?! =) <3

RSS 2.0