19/8-2011



Så här är det hos mig nu. Är lite halv fucked up. Sitter i sängen, sminkar mig, lyssnar på NRJ och facebookar. Börjar snart jobbet, känns som att jag bor där lite smått. På vägen går jag genom lite utav marknaden också, kanske hittar jag en munk där...en varm, nygräddad jävel med hål i mitten och massa socker på. Vore inte helt fel. Måste nog skynda mig nu. Ni får ha en bra dag och kväll, bor ni i Norpan så kan ni kanske fira och festa lite åt mig också?! Vore snällt.

Puss&kram.

Vanilj-pannkisar.



Min dag började bra, pannkaks-frukost med familjen och en nyinhandlad jacka. Fortsatte bra på jobbet ett tag tills det gick utför lite grann...allt löste sig ju men jag är en jävel på att älta saker. Gör om gör rätt, så är det. Nu har jag ju lärt mig en läxa. Ska försöka sova nu, har inte tagit någon redbull eller något kaffe under hela jobbpasset idag så jag hoppas på att kunna sova lugnt hela natten och hela morgonen. Korsa era fingrar, okej...!

Puss&kram.

12/8-2011



Öppnar med : Jag flagnar jättekonstigt och det är jättejobbigt. Idag vaknade jag på helt fel sida Var sur och tvär, ville inte göra något alls förutom att glo på tv och sova. Vilket jag gjorde. Tur att det vände när jag kom till jobbet. Hade överlag världens goaste gäster som muntrade upp mig. Dä ä bra! Nu är jag så sjukligt trött, ska strax krypa ner under täcket och sten-somna, intressant va?! By the way, där har ni min nya frilla. I like, det är mycket kort för att vara mig.

Puss&kram.

12/8-2011

Svårt att kliva upp ur sängen idag. Jag är inte trött längre, bara på otroligt dåligt humör. Jag-vill-inte-kliva-ur-sängen-på-hela-dagen-dåligt-humör. Men det måste jag göra, så frulle och dusch nu. Sen hänga med någon och efter det jobba på Bishop. Inga konstigheter.

Ps. grannarna över suger getpung! Ds.

9/8-2011



Detta är jag just nu, i min nya gula mjukis-dress med en kaka marabou brevid mig. Ganska sliten så ska glo på någon film tills ögonlocken faller igen. Behöver nog lite sömn, för det vankas mycket jobb nu framöver. Mycket kul, lider inte någon stans. Märker inte av att jag jobbar så pass mycket som jag gör, vilket beror på att jag jobbar med bästa människorna. Happy cow ! I morgon ska jag upp skapligt och gå med mamma på stan, kanske att vi kör en lunch också innan jag ska fika med mina damer och sedan traska till jobbi. Återkommer när jag har tid och lust...hihi

Puss&kram.

.


Jag har klippt av mitt hår. Fixade mig en sådan där "busig page" som dom kallade det i en tidning. Nu vet ni...

Puss&kram.

RSS 2.0