Don´t fucking tell me what to do.



Sitter och försöker piggna till. Jag är inte astrött, men långt ifrån så pigg som jag vill vara. Mackor med kokt ägg och örtsalt sköljs ner med kaffe (så klart) denna morgon. Måste börja diska upp lite i köket snart och börja fixa mig. Ska möta upp damerna på stan senare idag. Ska kolla kläder och boka tatueringstid. Tyvärr är den inte till mig för jag har inte riktigt lyckats samla mod till det än. Men snart mina vänner, snaart.

Puss&kram.

24jan2011



Jag är fräsch, väldoftande och allt det där som man är när man är nyduschad. Ska hämta min Päls-filt och mysa ner mig i soffan med macka och tea. Orkade varken städa, diska eller maila så det får jag ta i morgon innan jag möter upp mina tjejer. Japp , så med andra ord blir det att lägga sig tidigt ikväll så att jag tar mig upp tidigt i morgon. Sov sött alle sammans !

Puss&kram.

Cause baby you're a firework



Två Pics från helgen.

Hellusan! Idag har jag äntligen skickat iväg det där viktiga mailet som råkade hamna lite i kläm så nu känner jag mig duktigt. Ska fortsätta på den linjen strax. Köra lite disk och plocka i mitt rum. I lördags blev det en utgång trots att jag från början inte var ett dugg sugen. Väl ute var jag så High on life att det var helt sjukt. Uj va kul vi hade. Somnade som en bäbis när jag kom hem, energin var total slut efter allt dansande. Söndagen spenderade jag hemma hos frugan, behövde hennes sällskap och någon att svulla mig fet med. Riktigt nice helg och det kommer bli en lika nice vecka. Har den känslan. Nej ni nu tror jag att jag ska börja skriva på ett till mail. Hörs!

Puss&kram.

Cause you thought that I was pure as snow...



Tjabba tjena hallå. Massa svartvita bilder på senaste. Lathet är förklaringen. Dåligt webbcam och ljuset suger där jag sitter.
Igår släppte vi tjockiskväll hemma hos familgen Seilitz. Räkmacka, godis, läsk och film. Blev massa mys igår. Massa massa massa. Ikväll blir det vinkväll hemma hos frugan. Jag och Disa ska till systemet snart och inhandla huvudingrediensen. Vart kvällen slutar har jag ingen aning om. Allt blir spontant idag. Precis som jag vill ha det, orkar inte tänka idag. Nu ska jag fortsätta fixa mig så att jag hinner vira in mig i pälsfilten en stund innan jag sticker iväg.

Puss&kram.

Fur me up.



Helluuu! Nu är jag hemma igen efter en lite Morfar och barnbarn dag. Vi kilade runt lite på stan, drog en sväng till Jysk och sen fikade vi på Grafiti inne på Hageby centrum. Hur mysigt som helst. Älskar att umgås med morfis ! Tänkte springa ner på stan och möta upp Disa en sväng om ett tag men innan dess ska jag städa och fixa lite i mitt rum. Fick nämligen en jättefin pälsfilt av morfar idag och den förtjänar inte att bo i ett stök.

Puss&kram.

Right thru me.



Säger god morgon även fast det var timmar sedan jag gick upp. Håller på att fixa mig lite, snart kommer älskade morfar och hämtar upp mig. Vi ska ha en liten mysdag idag♥. Igår blev jag bjussad på en liten spontanmiddag på munken av en vän från back in the days. Mycket mysigt och trevligt. Tack Kompis ! Nu ska jag fortsätta fixa mig, har jordens sämsta hår- och kläd-dag. Inget går riktigt som jag vill. Men hey (!!) det är ju fredag så det reder sig nog.

Puss&kram.


21jan2011



http://www.fashiontoast.com/

Ett par spets-shorts skulle lugnt få täcka min rumpa idag.

...?!




Motivationen är mindre hög idag...knoppen är inte med för fem öre...jag svävar iväg i tankar hela tiden, men om någon skulle fråga vad jag tänker på så skulle jag inte kunna svara vettigt. Det är för tusan helt blankt. Shiit i vilken värld befinner jag mig i idag ??

Hey boy I really wanna see if you can go downtown with a girl like me



Jag är lite kär i pappas bombarjacka, den är i ljus mocka och sliten på de rätta ställerna. Dock så är den lite för stor och pluffsig i ärmarna så jag funderar på om en skräddare kanske kan göra något åt det. Vi får se. Jag trottsade i alla fall årstiden idag och drog på mig den när jag gick för att träffa frugan. Det var ju inte allt för kallt idag även om jag önskar mig några fler plusgrader.

Nu sitter jag med en varm kopp kaffe och ska börja ta tag i mitt mejlande, väntar på att middagen ska blir klar för jag är extremt hungrig. Gaaah.

Puss&kram.

Miss redhead.



Nu är jag hemma från stan. Gabbe kände för att spendera sin lön lite så jag fick vara smakråd. Efter det blev det en kort liten fika och snack om ingenting. Nu ska jag göra lite mat och kanske slänga ihop en kaka. Frugan ska jag träffa i morgon i stället. Blir en heldag då vi har massa att snacka om, eventuellt tacosmys på kvällen. Det är sjukt nice ! =) Just ja , bilderna är mindre vackra men jag ville bara visa upp mitt nya hår. Det är väl ungefär så här mitt barr ser ut just nu. Honungsblond med en släng av rött. Like it som fan !

Puss&kram.

Say my name, say my name, wear it out



Jag är så sjukt sugen på choklad. Skulle bakat en kaka igår men planerna ändrades och det blev Pizzamys framför tv:n i stället. Det var värt att skippa chokladkakan för det. Vem vet, kanske slänger ihop en ikväll i stället. Nu ska jag skriva några rader till på min ansökan och sedan sticker jag iväg och fikar med Gabbe. Ikväll kan det hända att jag myser till det med min kära fruga. Kanske borde bjussa henne på choklad ? Humm....

Puss&kram.

14jan2011



Sitter och lyssnar på Bow wow. Får flashbacks så det skiter om det. Herrejösus. Ska snart ner till stan och möta Disa. Ingen aning om vad vi ska hitta på en dag som denna, jag är typ opepp på allt men det fixar sig. Det är ju trotts allt fredag. Nu måste jag slänga på mig lite kläder och fixa det sista innan jag sticker.

Puss&kram .

If you're looking for love, get a heart made of steel



God morgon. Vaknade tidigt idag med tro det eller ej, haha. Nu sitter jag och väntar på att min andra kopp kaffe ska svalna av och bli drick-vänlig. I onsdags blev det en trevlig chillutgång med Amanda, kvällen blev kanske inte som väntad men aa lyckad var den i alla fall. Torsdagen spenderade jag med Disafisa som äntligen kommit hem från Holland, vi körde på en väldigt lååång fika och snackade om allt som hade hänt under denna tid vi varit ifrån varandra. Nu ska jag ta tag i dagen och börja fixa med lite skit. Senare idag ska jag lägga upp någon bild på mitt nya hår. Färgade det lite spontant i onsdags och jag blev extremt nöjd med resultatet. Mycket lycklig tjej är jag just nu.

Puss&kram.

God morgon.




God morgon. Idag är jag uppe med tuppen igen. Klev ur sängen vid 07.00, pigg och glad. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, men jag gillar det som tusan. Nu ska jag äta lite frukost och bara mysa i min ensamhet innan jag tar tag i dagen. Det bästa som finns är nog att ta en chillfrulle på morgonen, i lugnet. Men hey vad är grejen med snön? Även om det är sjukt fint på gatan utanför mig så är det inte okej. Igår på vädret sa dom att det skulle komma ett litet snöfall på fredag! Idag är det onsdag och detta är inget litet snöfall. Jag trodde man kunde lite på SMHI ! ;)

Puss&kram.

#



Kärlek vi första ögonkastet. Jag tror att jag älskar dom. Bilden snodde jag från My Blomquist och skorna finns att köpa på Chapnlle.com

11jan2011



Varit vaken sedan halv 5. Vaknade helt av mig själv och kunde inte somna om. Det bästa med att vakna vid den tiden är frullen med morsan framför tv:n. Nu sitter jag här iförd pyjamas och ska börja med mina skriftliga måsten, varvar det med husliga måsten. Lika bra att få det gjort så att jag med gott samvete kan göra något kul i eftermiddag.

Ps. Uppehållet på bloggen kan vi se som en Bloggpaus pga. personliga saker, ska nog vara tillbaka nu ;) Ds.

Puss&kram.

Get rich

Önskar att det vore några grader varmare. Önskar att det vore mycker mindre snö.
Önskar att jag viste vad jag skulle ta på mig.

05jan2011



Ae för tusan! Jag lider av någon konstig form av sömn-svårigheter. Somnade sött vid 12 i natt och vaknade igen 02.00. Kunde inte somna om och låg vaken tills det var morgon och då råkade jag ju så klart somna och förstörde hela dagen. Nu sitter jag och dricker kaffe. Ska börja fixa med tvätt och ha mig snart, senare i eftermiddag möter jag upp Amanda för en myskväll och eventuellt en chillutgång, betoning på chill kan jag lova.

Puss&kram.

RSS 2.0