31okt2010



Tjohooo! Hur har allas helg varit? Min har varit kanon. Shopping och dansbands kamp. Nu ska jag springa ner och möta Disen för en kvällsfika och sen blir det film och godis. Mys mys. Visar i morgon vad jag har inhandlat.

Puss&kram.

Fredag@Disa's



Totalt jätte mys hemma hos Disa. Vin, räkmacka och ostbågar i soffan med henne och hennes päron. Klagar inte. Ska snart stoppa om mig själv för natten men innan det så ska jag fixa något att äta. Min mage bokstavligt talat skriker efter krubb. I morgon börjar jag inte förns halv 5 på eftermiddagen och det mina damer och herrar betyder att jag hinner med en runda på stan. Ska kolla om jag hittar någon snyggt och varmt till kalla vinderdagar och så behöver jag en ny mascara. Ha en fortsatt underbar fredagsnatt nu gott folk.

Puss&kram.

29okt2010.




Ikväll kör jag och Disa mys hemma hos henne. Bullar upp med Räkmacka, ostbågar ,tjatter och skratt. Detta sväljer vi ner med tyskt vitt vin. Välbehövligt efter en hård vecka. Kommer bli en toppen-chill-helg. Igår började jag den med bio och mys, fortsätter myset ikväll med kvinnan och i morgon blir det shopping innan jobbet. Hur nice? Aa ganska så nice.  Hörs i natt eller i morgon bitti.

Puss&kram.

Don't include me out.




Tjänixen. Stjärnkvällen igår var toppen. Det firades, dracks och dansades som tusan och jag fick testa på att stå i baren, vilket var mycket roligt. Kom inte hem förns efter 2 på natten. Mackor, tea och mysiga kramar avlutade min tisdag. Nu ligger jag och är en smula uttråkad. Lyssnar på musik och pysslar om mig själv men funderar starkt på att lägga mig i soffan och käka choklad. Tjocka mig lite även fast jag lovat att sluta upp med godsakerna i veckorna. Jag suuuger !  Har i alla fall haft en toppen på snoppen dag med Disa och Amanda idag. Tre virrhönor, stan och hamburgare. Like like like. Äsch snackar i nattmössan nu. 

Puss&kram.

26okt2010




Tjänare gott folk ! Hur skönt är det inte att börja sent. Inte för att jag har hunnit med att städa rummet men jag har haft en sjukt skön chill morgon. Dansat runt i min söta morgonrock och sminkat mig i lugn ro. Om 45 min ska jag ut i kylan och kuta iväg till Parken. Det är stjärnkväll 2 night. Massa människor som ska äta god mat och fira att IFK har gått upp till Allsvenskan. Blir nog en rolig och spännande kväll hoppas jag. Ska fixa frillan nu.

Puss&kram.

25okt2010



Hellu i alla stugor, hus och lägenheter. Hoppas att alla har haft en bra helg och en bra måndag för det har jag. Helgen bestod utav barnkalas i Tumba, fest och en massa massa mys. Nu är jag ganska så nyligt hemkommen från Matilda. Vi har myst i hennes iskalla hem. Snackat strunt och spelat Super Mario. Ska ta och mysa ner mig i sängen med mat och en god bok stax. Fick låna en av tösen som verkade riktigt bra. I morgon börjar jag inte förns vid 16.00 så då ska jag försöka göra lite nytta här hemma. Städa rum osv. By the way, jag älskar min mammas England-bricka! Tror att jag har sagt det förr men jag säger det igen. Den ska jag lugnt sno med mig när jag flyttar hemifrån. Vi hörs i morgon.

Puss&kram.

Genom eld.




Hellu. Ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har varit totalt slut om dagarna. Idag har jag varit på barnkalas i Tumba. Kussen blev hela 8år. Så stora alla börjar bli. Usch jag gillar det inte, betyder att även jag blir äldre! Nu Springer jag runt och dricker vin till skön musik. Ska snart möta Mandis nere vid statoil och sen blir det svir på Otten. Är inte taggad för fem öre men det löser sig nog när vi är på plats. Ska fortsätta dricka nu mina damer och herrar.

Puss&kram.

20okt2010




Så jävla kallt ute. Fryser för tusan b*llen av sig. Ska dra och möta Fisa nu. Blir systemet, käk och sedan hem till mig där vi gör tappra försökt till att bli snygga inför kvällen. Återkommer snart igen.

Puss&kram.

Kaffe.


Jag hatar att inte kunna sova. Aldrig mer kaffe klockan 19.30. Höru det Daniella! ALDRIG MER !!!

18okt2010



Ligger här på golvet, äter stekt fisk och potatis och tänker på att Sarjer nog är det bästa ordet i världen. Troligen ett av mina favoritord. Ligger även och tänker på hur jag ska överleva vintern, jag som är så förbaskat frusen. Kylan tränger sig liksom in i märgen och sedan är det omöjligt att bli varm igen. Jag bör kanske fly till varmare breddgrader?! Hur som, idag har det inte skett så där megamycket. Jobbat på som vanligt, stack hem en sväng för att tvätta jobbkläderna och sedan ner till stan för att se hur det gick för Disa första dagen på jobbet. Usch vad jag hatar måndagar. Aldrig händer det något kul. Nu ska jag slänga i mig resten av fisken och sedan joina pappa framför tv:n.

Puss&kram.

Jag vet inte var jag ska, men jag ska komma dit.



Gaah vad jag har jobbat idag. Började halv elva och slutade halv nio. Mycket att göra nu när Dansbandskampen drar igång. I morgon smäller det för tusan. Jag ser fram mot att se resultatet, kommer bli apkul!  Ska börja förberada mig för natten lite snart. Måste måla naglarna och fixa lite så att jag slipper stressa röven av mig i morgon bitti. Ae shit det här har varit en kanondag alltså. Samtidigt som jag är så trött att jag knappt vet vad jag själv heter så är jag så förbannat glad. Ni anar inte. Jag är så JÄVLA bra ibland. Hårt slit och en jävla massa framfötter lönar sig.

Puss&kram.

Leénde Guldbruna ögon.




Nyss hemkommen från personalmöte och mingel. Jag gjorde nog årets chock på min chef när jag bytte ut cidern mot läsk. Va? Äru sjuk? Haru feber? Utbrast han. Men nix jag kände bara att läsk funkar lika så bra. Förutom att ge min chef hjärtsnörp så tjattrade vi massor med några grabbar som skulle vara med och spela på Lördagens Dansbandskamp. Supertrevliga skåningar även om jag hade svårt att höra vad den ena sa. Får se hur långt dom kommer i tävlingen. Jag lovade att hålla mina tummar och tår. Nu ska jag vira täcket 10 varv om mig och somna som en liten bäbis. För några timmars sömn. Jag har varit lost i skallen hela dag. Men det gör absolut ingenting:) Chefen var även hygglig nog att bjussa på en sovmorgon i morgon. Jo man tackar.

Puss&kram.

yesterday.




Igår hade jag och Däjsy en toppenmysig dag på stan. Snackade massa skit övern en tallrik sallad på Paus, förundrade oss över sjukt små kaffekoppar (jag menar why? Vad är grejen?) och införskaffade oss lite nytt i garderoben. Efter stan blev det häng med de andra brudsen, en liten sväng till hugos för att sedan dra hem och mysa massa. Den dagen gillade jag. Mina onsdagar får gärna se ut så lite oftare.

No matter what i do,




Morgonens samtal med Disa:
- Hörrö Disa du vet att det finns taniga små killar som gillar när tjocka tjejer sitter på dom och hoppar. Sjukt.
- Aa jag vet, deras mamma sa nog inte att hon älskade dom.
- Sån tur jag har då! När vi va små sa mamma att hon älskade oss typ två gånger om dagen.
- Men det är ju skitbra, då vet vi att du inte blir någon seriemördare.
- Precis (!) och jag kommer heller inte gilla att feta gubbar hoppar på mig!!

Ligger och lyssnar på godingen Nelly. Hur mycket flashback får man på en skala? Ganska mycket va!! It's getting  hot in here...nananaa!  Ska sticka iväg och möta Disa nu. Var tråkigaste sällskapet igår, gick bara och klagade på att mina fötter gjorde så förbaskat ont. Så ska det inte vara idag. Ska vara bästa sällskapet, så det så.

Puss&kram.

Midnight.



Tack och Godnatt.

Trägaljar.




Jag vill till IKEA. Eller nej, jag måste till IKEA. Får krupp och börjar tjuta snart för det är en massa saker jag behöver där. Jag måste få ordning på mitt rum snart. Måste ha massa förvarings-skit och en till klädhängare med skohylla. Jag måste ha fler trägaljar, för jag hatar plast. Jag måste, måste måste. Så jävla många måsten. Skulle aldrig ha börjat städa rummet.

12okt2010




Dags att sluta dansa runt till Fuck You och sticka iväg nu. I eftermiddag blir det en runda på stan med Disa.
Hörs när jag kommer hem.

Puss&kram.

11okt2010




Sjukt så trött jag blev på en halv sek. Idag blev det en fika med Icka och Disa på eftermiddagen, sjukt mysigt så här i höstrugget. Fika på stan är långt ifrån överskattat, I like så att säga. Innan jag bäddar ner mig i sängen så tänkte jag besvara en anonym kommentar som jag fick för några dagar sedan.
Frågan löd typ: var är det du jobbar?
Svaret blir: jag har arbetspraktik på Stjärnkrogen, Nya Parken. Tog den platsen eftersom jag kände att det var en sjukt bra möjlighet att bredda ut mitt CV på plus få erfarenhet innom den branschen. Trivs som fisken i vattnet där och ångrar mig inte för fem öre. Bra drag Daniella, bra drag.
Nu ska jag mysa ner mig bland täcken o kuddar. Återkommer i morgon när jag är piggare.

Puss&kram.

101010.




Hellu lovers. Nyss hemkommen från Disa. En ny tradition har skapats, varje söndag @ Disa's place. Jag är galet mätt och glad nu. Vi här käkat god mat, snackat strunt, färgat hennes mammas hår och slöat framför Gossip girl med en påse ostbågar och fanta. Mys med tusen hundar har vi också hunnit med! Riktigt bra skit det där. Resten av helgen har bestått utav födelsedagsfirande, för mycket alkohol och bowling. Idag klagar jag inte på något, idag är jag superduper glad. Nu ska jag kolla webbtv och sen blir det sängen. Det ligger en chokladkaka där och väntar på mig. Nejmen gud så tråkigt, NOT !

Puss&kram.

9okt2010




Mår skit! Magen vrider sig av bara tanken. Men ikväll ska jag le och vara glad för jag ska kicka Amandas ass i bowling. Har inte mycket mer att skriva.

Puss&kram.

Crash and burn girl.



Helluuu! Har alla haft en bra dag ?Det har jag i alla fall. Drog en snabbfika och runda på stan med Sötebjörn Disa. Satt ute på Fräcka invirade i två filtar var och frös. Man måste passa på innan snön kommer. Nu ska jag kuta iväg och möta Amanda. Vi ska dra i oss en cider eller två och kolla läget på Hugo. Ska upp tidigt i morgon så det blir en tidig kväll. Ha en superduper Onsdag.

Puss&kram.

Lost.



Helt lost i huvudet och trodde att Tisdagen var en Onsdag. Så med andra ord blev det ingen film ikväll utan en helkväll på kanal 5 där det var säsongsstart utav DHW. Innan dess mötte jag ju som sagt ut brudarna utanför Fräcka, skippade kaffet men det vart helt klart en massa babbel och skratt. Mys, mys, mys, i like, i like, i like. Nu hoppar jag i sängs för i morgon väntar yttligare en dag av inventering.

Puss&kram.

You can't handle me.




Inventering hela dagen. Jag kommer drömma om siffror, gafflar och skedar. Sticker iväg och sväljer ner lite skitsnack med kaffe på fräcka nu. Tjejerna är redan nere på stan och shoppar. Ikväll blir det film-mys. Superduper onsdag. Vi hörs i kväll/natt.

Puss&kram.

#




Koka tea, pilla på mitt CV och sedan somna sött. Så ser de närmsta planerna ut. Idag har jag inte gjort ett piss för när jag kom hem "råkade" jag lägga mig i sängen och sen var det kört. Somnade som en liten gris. Intressantare än så blir det inte. Det är måndag, det är okej. Natti Natt.

Puss&kram.

3okt2010




Underbar söndag med massa mat, fniss och mys med söta hundbäbisar. Jag tror inte att det kan bli mycket bättre. Nu är jag hemma och är nära på att somna sittandes, min mage spricker nog vilken sek som helst. "Men äter ni nu igen! " utbrast Disas mamma x antal gånger under kvällen, jaa det kändes som det enda rätta idag. Mat och soffhäng. Igår körde vi en runda på Hugo, tappra försök till att dansa men ack så svårt det är i en översvämmad nattklubb. Var kommer alla människor ifrån?  Hur som, det var kul och jag ska börja lyssna på min chef även efter arbetstid. Jag är ung, jag ska passa på, en vacker dag är man gammal. ;)
Dags att sova nu, måste orka mig upp i morgon.

Puss&kram.

Soffpotatis med smak av gräs(lök).



I stora drag har detta varit en mycket fin dag. Har varit på lägenhetsvisning med en vän, glott på match (ingen kommentar) och kollat på när mina fina brudar förfestade. Kom precis hem. Lämnar krogen åt er andra ikväll eftersom jag ska servera på en 81 årlig dams födelsedagsfest i morgon. Kände inte för att komma dit skakig, illaluktande och sliten. Jag lägger mig i sängen med lite Stryk Chips med smak av gräs(lök) och glor film i stället. Gör mig ingenting faktiskt. Länge sedan jag chillade en fredag. Ni som är ute och skakar får ha det kanonkul i alla fall så ska jag finssa i morgon när ni är bakistroll. Mohahaha

Puss&kram.

RSS 2.0