31maj2011



Hej och hå ! Är på pissigt humör just nu och jag känner inte för att bli glad för fem öre. Ska ju sova snart i alla fall så jag tänker lite så att det kanske är lika bra att tjura ut sig allt. Vem vet, jag kanske vaknar på rätt sida i morgon då. Hoppar runt och är världens lyckligaste tös. Värt ett försök tycker jag. By the way så är glass det bästa som finns när man är arg, sur och bitter (även när man är ledsen) allra helst direkt ur burken. Yummi. Slänger mig i soffan nu och glor på någon rolig komedi, sen blir det lite sista fix och sova. Tjaråh

Puss&kram.

31maj2011



God morgon. Hoppas att alla har sovit sött! Det har inte jag i alla fall. Vaknade första gången vid 6-tiden och när jag nästa gång vaknade vid 8 blev jag irriterad och gick upp. Fullmåne i morgon, kanske är därför?! Man får ju tro lite vad man vill om det där men jag sover faktiskt illa i fullmåne-tider. Hur som så har jag i alla fall slängt på mig bikinin nu, ska strax packa ner lite käk och tillbehör och möta upp Disa och Amanda. Molnen ser ut att vara som bortblåsta vilket kan betyda att till och med jag kanske kan få lite färg idag. Bäst att passa på !

Puss&kram.

Jag städar typ alltid mitt i natten...


...WHY ??? Ska käka obligatoriska nattmackan nu, smula lite extra mycket i sängen bara för att och sedan somna. I morgon drar på mig bikinin i stället för underkläder, packar min kylväska mega-proppfull och släpar den samt filt och boll till en park för ultimat häng. Behöver jag säga annat än att det kommer bli soft som fasen?!

Puss&kram&godnatt.

tjugoen bast.



Hellu my lovers. I Lördags (28:e maj) fyllde jag hela 21 jordsnurr. Min dag började med att jag sov sjukt länge, vaknade av att det plingade något sjukt på dörren och in stormar moster och lilla Ippsi med födelsedagsfika och vacker sång. Vart rörd! Efer det började stressen, det skulle inhandlas sprit och strumpbyxor till kvällen och precis som alltid så är jag ute i sista sekund, vilket resulterade i att jag kom försent till mitt egna kalas hemma hos Barda och det resulterade i att vi alla kom försent till min bordsreservering men det är bara så typiskt oss. Resten utav kvällen drack vi en jävla massa shots och drinkar. Jag blev rörd tre gånger till,först för att jag fick blommor av töserna, sedan för att jag fick en drink av Manne och Inka och till sist för att frugan överraskade mig med att dyka upp på puls. Då grät jag faktiskt, så glad vart jag. Usch ni anar nog inte hur mycket jag älskar mina vänner och min familj. Tack för en underbar partynatt och tusen tack för att ni gjorde min födelsedag mer än okej !!

Puss&kram.

let´s give it all



Okej, jag ser ut som ett fuckface i ansiktet och håret är nyduschat på bilden men det får vi leva med. Fick bara för mig att jag ville visa upp vad jag har på mig ikväll när jag skakar rumpa. Black and white kör jag på och dra på trissor, klackar ! Det var inte igår. Nu ska jag sticka iväg och jobba lite, direkt efter drar jag till Viky´s hejdå-fest och sedan vidare till Hugo där mina fina töser möter upp mig. Ha en bra onsdag.

Puss&kram.

Black love



Kom nyss hem igen. Drog en fika med Sophie på stan. Passade även på att köpa denna svarta skönhet. Jag har spanat och längtat efter den länge nu och jag vet inte varför jag inte har köpt det. Nu hittade jag den på rea, halva priset. Hur nice ?!

Puss&kram.

25maj2011



Två bilder från dagen på Disa igår. Snodde från hennes blogg ! Så mys vi hade. Ligger fortfarande kvar i sängen, så skönt...men nej , måste upp och käka samt välja kläder. Idag blir det dejt med Sophie på stan, jobba på Nya Parken ( IFK-Örebro) och sedan avskedsfest och party ikväll. Gaah....vad ska jag ha på mig ?

Puss&kram.

24maj2011


En helt sjukt gullig bild på mig och frugan.

Ohh jag är helt slut i huvudet nu! Don't know why för jag har bara glidigt idag, varken städade eller tvättade. Dumt eftersom att jag jobbar i morgon men det fixar sig. Började min dag med en fika på Fräcka och sedan körde jag på en hel eftermiddag med Disa. Soft och midre händelserik dag. I morgon är jag uppbokad hela dagen så jag ska sova nu, vill komma upp i tid så jag kan styra med lite saker innan jag sticker från hemmet. Vi hörs helt enkelt.

Puss&kram (skumbanan)

1820


Tre lite random pics från Abborreberg.

Jag lever (!) typ i alla fall. Har jobbat mycket de senaste dagarna nu. Åkt från det ena stället till det andra och sedan följt med ut för afterwork och liknande, så med andra ord har det tagit på krafterna. Idag fick jag faktiskt helt ledigt, skönt. Har inte gjort något vettigt förutom att duscha. Legat och myst i sängen till klockan 15.38 och då stack jag iväg och käkade "frulle" med tjejerna på Fräcka. I morgon tror jag också att jag är helt fri från jobb. Då ska jag passa på att städa mitt rum och tvätta mina jobbbyxor. Kul liv man lever ibland. Ujuj. Hörs i morgon.

Puss&kram.

19maj2011



Hellu godingar ! Jag är ortoligt trött i hela kroppen. Igår fick jag hoppa in och jobba på Bishop. Otroligt kul som vanligt, efter det drog vi ut en sväng. Nykter såklart eftersom att jag skulle upp och jobba tidigt i morse. Det var jättelugnt ute på Abborreberg så jag passade på att knäppa lite pix på den fina miljön jag jobbar i, höhö. Visar senare för nu ska jag torka mitt hår, dra på mig något varmare än det jag hade på mig tidigare och sedan möta upp my girls på Trädgår´n. Ett glas vin skulle vara så nice och avslappnande just nu. Hörs senare eller i morgon.

Puss&kram.

Färg.



Jag går igång på nagellack. Jag har massa små godingar och så väljer jag ut säsongens finaste och ställer på min lilla hylla. Min lilla kärlek. Ni vet att det är rea på Isadoras nagellack på H&M va ?

18maj2011



oh så underbart. Vaknade upp för en halvtimma sedan och möts av små solstrålar som letar sig in genom mitt skitiga fönster. Nu ska jag laga mig lite frukost och sedan så funderar jag på om jag ska ta mig en powerwalk i mina nya skor eller om jag bara ska dra på mig lite kläder och vandra bort till min sjuka vän och överrösa henne med kramar. Ska suga lite på den karamellen, återkommer.

Puss&kram.

Pussipuss.



Nu ska jag strax säga godnatt, superskönt.
Träffade ju som sagt Disafisa idag. Vi vandrade runt på stan lite. Jag köpte mig ett par jäkla walkingskor. Kan ha varit ett av mina tråkigaste men nödvädigaste köp på länge. Slipper att få ont i fötter, ben och rygg nu när jag jobbar i alla fall. Svängde även in på The Phonehouse och snackade lite om min telefons konstiga ryck och som jag tyvärr befarade så måste jag skicka iväg min bäbis på lagning. Trotts några tråkiga besked (bl a. beskedet om telen) så har det varit en underbart bra dag. Nu ska jag sova. Vill bara inflika att vi tydligen har för få ambulanser och polisbilar i denna stad eftersom jag och Disa fick vänta länge med den stackars mannen som hade ramlat idag. Dåligt !

Puss&kram.

17maj2011



Hellu godingar. Jag ska sticka iväg och fika med Disafisa nu. Känns som att det var år sedan jag såg tösen. Lägger mitt röda paraflax överst i tygpåsen. Detta väder blir man fasen inte klok på. Måste skynda mig massor nu men jag hoppas att alla får en underbar dag och njuter av den, det ska jag i alla fall. Tänker njuta av denna dag och morgon dagen för sedan jobbar jag hela helgen. Min helg är nu liksom! Ajust ja, innna jag drar ska jag bara rekomendera den där glassen jag la upp igår. ÄT DEN! Sen ska jag gratta alla norrmän, önskar lite att vi också kunde fira vår nationaldag som dom. Men nepp det gör vi inte, vet knappt ens vilket datum den är på...

Puss&kram.

Smultron, hallon och sommarbär.



Eftersom vädret lever sitt egna lilla liv och växlar från varmt till kallt på tre sek för att sedan återgå till varmt igen, så beslutade jag mig för att köpa både läsk och glass som smakar sommar. Ska gosa ner mig i soffan när som nu. Sjukligt trött. Tror att det blir en tidig kväll för mig.

Har fortfarande myrstack i skallen ska ni veta! Jag tror jag försöker lösa något som inte går att lösa...oooh så tråkigt.

Puss&kram.

16maj2011



Hallå hallå ! Idag har jag en ledig dag. Den startade jag genom att vakna upp hemma hos Amanda. Myspys. Vi käkade god frulle och efter det så körde vi 22minuter i varsit solarium innan hon skulle iväg och jobba. Jag drog då vidare på en liten shopping-runda och lunch med andra Amandan (följt av Bella). Happyday, det är jag värd efter att ha jobbat hela helgen och lite till. Nu ligger jag i sängen och äter ostbågar. Har tusen små myror i skallen, fan vad jag hatar att saker och ting ska krocka med varandra. Varför kan man inte klona sig ? Ska kolla hur det går för tvätten nu innan jag lägger mig och vilar. Hörs senare.

Puss&kram.

Where we stop nobody knows



Jag är mer än människa nu. Duschat mig fin, sminkat bort nattens jättekonstiga drömmar och fått på mig lite kläder. Så fort Amanda har slutat jobbet så skuttar jag ner på stan och möter upp henne och de andra tjejerna. Har varit sugen på glass sedan igår natt så innan vi sticker iväg på äventyr blir det en bägare med hallonsorbé och melon, mina favoriter. Yummi ! På tal om ingenting så tror jag fortfarnade att det är torsdag, men nej det är onsdag. Jag har tappat dagarna totalt nu. Help !

Puss&kram.

11maj2011

Morfar och Kusin-vitamin♥

Hej hej hopp. Körde på en sen frukost i sängen idag. Det var skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin för dagen. Och om ni vill veta vad jag har gjort de senaste dagarna så är det typ: umgåtts med familjen uppe i Tumba, jobbat, hängt på uteserveringar med mina töser, varit på Personalfest och aa myst helt enkelt. Bilder kommer nog vart efter men nu måste jag faktikst ta tag i dagen.

Puss&kram.

F*N


Mår skit! Har ångest och vill bara försvinna, sjunka under jorden. Ska vila lite nu och sedan packa. Får försvinna i två dagar, alltid något.

Får jag ens ha kvar dig som min vän?



Så där! Nu är jag fixad och nästan klar. I god tid också, kors i taket. Kör på vita shorts, matchar rosa och orange, snörar mina gubbskor och spänner ett brund skärp i midjan. Så enket får det bli.

Puss&kram.

04maj2011



Hej och hå nu är jag hemkommen från en pytteliten shoppingrunda med lillebror. Blir lite intag av alkohol och lite rumpskakning ikväll. Ska först möta upp några från jobbet, musikquiz och sedan vidare till Bishop. Efter det ska jag dra hem till Amanda och styra innan utgång. Kommer nog bli kanoners. Dags att slänga sig i duschen om jag ska hinna med allt. Hörs!

Puss&kram.

Kiss me through the phone.

 









































Jag säger godnatt nu med en massa pussar. Kvällen har jag spenderat med mamma framför tv:n efter som att det är Tisdag. DHW och allt visades ju idag. I morgon har jag massa saker som jag vill få gjort så upp med tuppen
om jag ska hinna med allt. Hoppas att folk och fä har haft en bra dag trotts regn och snö. Enligt vädret ska det bli fint till helgen igen. Inte långt kvar nu så håll ut.

Puss&kram.







Metro



"Lämna tillbaka min cirkelsåg
Till dig som stal min cirkelsåg. Att du inte skäms! Hur ska jag nu kunna snickra ihop mina garderober? När du bestämt dig för det rätta och lämna tillbaka sågen hoppas jag att du åtminstone har med dig en påse mandelkubb!
Ove"


03maj2011



Hej hopp. Sovit dåligt i natt också så idag är jag trött. Vaknade vid 06.00 i morse och sov bara lite lätt efter det. Gav upp vid 08.00 och gick hem i snö och 1 ynka plusgrad. Resten utav dagen har jag spenderat med Ida. Vi har vankat runt på stan, snackat massa, fikat och lunchat. Jättemysigt. Nu ligger jag i sängen och myser för mig själv, lyssnar på Veronica Maggio. Inga konstigheter där, hon är typ det enda jag lyssnar på nu för tiden. Funderar starkt på att koka lite tea...eller slumra till en stund kanske?! Återkommer.

Puss&kram.

02maj2011



Uuuj vad jag sov ut idag. Behövde det som sjutton för jag kunde inte somna igår trotts att jag var sablarns trött. Nu har jag packat min lilla rygga och ska bege mig ner mot stan och möta upp tjejerna. Blir en lugn lugn dag. Tar tag i alla måsten i morgon i stället. Har i alla fall plockat lite i rummet, kanske inte syns men det är en annan femma. Ha en fin dag i det konstiga vädret.

Puss&kram.

01maj2011



Hellu människor ! Jag är något så in i bomben seg idag. Fick bara sova typ 5 timmar i natt för att sedan kila iväg och worka lite (var ju så klart ute och drog lite shots samt dansade in våren igår), första dagen på nya jobbet. Känns spännande som fasen, skönt att starta lite mjukt också. Då hinner man ta in allt i lugn och ro. Till alla nyfikna: Abborrebergs Veranda är stället jag kommer jobba på i sommar. Plus Parken och Bishop så klart. So happy fucking cow, jag har ta mig sjutton 3 olika jobb med helt underbara människor. Skönt! Aa men nae jag tror inte att jag har så mycket mer att dela med mig av just nu förutom att jag efter arbetet drog till Barda och svulla Pizza med mina kära. Kan även tillägga att jag hörde något om regn i morgon också, så med andra ord blir det nog en tripp till solariumet. Godnatt.

Puss&kram.  

RSS 2.0