100224.When I get older, I will be stronger




God kväll! Hoppas alla har haft en bra dag, jag är glad över att fått se lite sol idag. Var ett tag sedan eftersom jag jobbat till solnedgång, typ....Men idag lämnade jag jobbet vid lunch och drog med Bettan till ett mysigt litet fik. Hade ett litet möte om Aloe Vera och käkade lite räkmacka. Ska jag bli en hälso-nörd tro ? ;D Efter det åkte jag hem och ringde Felice, vi kom fram till att pojkar är bajs...finns kanske undantag. Eller ? Efter det somnade jag som en liten gris! Att man kan vara så trött är helt otroligt! Nu ska jag hoppa in i duschen och i morgon kommer lönen. Hur mycket har jag inte längtat efter den tro! Ska dra ner på stan och kolla om jag hittar något fint till helgen. Oh just ja, flyg ska jag troligen boka också, håller tummar o tår!

Hörs i morgon, samma tid, samma kanal!
Puss på nosarna♥


(klicka på bilden vett ja)

100222.Is my love, your drug? Because your love, is my drug

Maybe I need some rehab, or maybe just need some sleep
I've got a sick obsession, I'm seeing it in my dreams


Dåligt med tid= Dåligt bloggande. Kan ta min helg i snabba drag. Fredagen spenderades med brudsen, först Palace och sedan Otten där det skakades som aldrig förr. Disafisa och jag somnade ganska så gott den natten! Lördagen blev bio-lördag. Jag, Icka och Felice körde en spontanare. Såg Farsan! Fy fasen vad bra film. Väntar på att den ska komma ut på DVD nu! Söndag, oh heliga söndag. Slöade hela dagen, DisenFisen kom o gjorde mig sällskap, käkade massa godis, pillade med allt Aloe Vera smink som jag fick låna hem av Bettan över helgen och sedan mys-fika på Esspreso!

Idag har varit piss-måndag! Vaknade upp av : God morgon gumman, det är -20 ute så klä dig varmt! Springer runt och fixar och donar, ut i kylan med jordens största sminkväska, plogar mig fram genom alla snöhögar stressad som fasen, halkar vid resecentrum, alla glor och försöker hjälpa mig upp men arg som är är sliter jag mig loss och kutar vidare! Otrevligt men sant, hade inte tid att ligga där på spårvagnsrällset o se dum ut! Det är min morgon, hoppas eran såg bättre ut ! :)

I morgon ska jag se om jag kan ta ledigt en fredag i mars, ska åka till Oslo en helg och göra lite nytta. Troligen lite onytta också. Ser fram mot det som fasen. Pirr Pirr i magen ! :D

Nu ska jag sova snart. Tre klickbara bilder, tre låtar!
Pussar♥

100211. And all the angels they'll be singing

I don't wanna wake before
The dream is over
I'm gonna make it mine
Yes I, I know it
I'm gonna make it mine
Yes I'll make it all mine




Vilken start på dagen! Powerwalk till bussen, vaknade 20 minuter innan jag var tvungen att sticka. Bara att fixa sig och sticka iväg. För att balansera upp det hela drack jag lite rättvisemärkt tea och 30 koppas kaffe, en liten överdos av koffein har väl inget dött av va ?
Men efter det har dagen flytit på bra, hade möte med norge-tanten på arbetsförmedligen. Stora planer mina damer och herrar. Skuttade där ifrån med Däääjsy gladare och visare. Vi skuttade hela vägen till stan där det blev käk och fika med Felice min gris och Tito. Fick med mig en fin tee också, 40kr.
No nudlar hela månaden nu !

Nej nu ska jag göra matlåda och dra mig mot sängen. Snusa sött.

Pussar

(Klickbar bild)


100208. Shock me like electric feel




Åh vad jag saknar Oslo och alla söta fillurer där borta. Ta mig tillbaka nu genast för det var banne mig en rolig vecka. Men det kommer det kommer. Nu ska jag gå och äta en macka, måla mina nails och glo på tv. Känns som det är något viktigt i morgon som jag har glömt, tror inte att det är det. Önskar nog bara att det ska bli torsdag så jag och Disa kan gå på det där spännande mötet ! ;D
Nepp nu blir det hopp i säng , håll tummar och tår för att jag ska få sova hela natten utan mardrömmar! Varför gör jag det hela tiden ? Någon som kan tyda drömmar där ute så var vänlig och hjäp mig, var så skraj i natt att det nästan skedde en olycka! :P

Psst....klicka på bilden, det är Norgelåten gott folk






Puss ♥

100206.

I shake I move


100206. What happens at the party stays at the party.







Ganska så klockren kväll igår. Började hemma hos mig. Dricka och sms-roullett. Om det var någon som fick ett konstigt mess så vet ni varför! Fortsatte sedan till Otten där Paradise-gänget visade upp underkläder och tro det eller ej men jag fick Stefans linne med mig hem. Dör lite gran, skämt och sido det är allt en "kändis"-kåt stad vi bor i! :P Ger kvällen 4 toasters och ikväll fortsätter vi på samma spår. Gäääbbis fyller 20 och det ska firas med buller och bång. Ses i dimman mina fina. Nu ska jag göra mig vacker dagen till ära.

Puss

100205. What happens at the club stays at the club

1-2-3 to the 4 I'm dancin with as many super freaks as possible
You can't change the spots on a leopard



Jo rå visst fasen ska man ha lite tur idag. Rakade av mig halva foten nyss, mammsen har plåstrat om mig så ska nog klara mig ;D Ikväll kör vi järnet. Laddar upp med lite LMFAO innan brudarna kommer.  Sen blir det redbull vodka med citron. Den stora frågan är vad man ska dra på sig ikväll?! Ha en bra kväll , jag ska :D

100203




Ge mig sommar! Ge mig Ge mig Ge mig! Nu ska jag sova, sitter barnvakt och i morgon ska jag upp klockan sju och ge pruttisarna frulle innan de är dags för plugg och dagis, sover jag inte snart kommer jag vara zoombi på jobbet i morgon och det vill vi ju inte. Elleeeeer*.....hahaha ! Hur som Natti natt käraste.

Om ni missade förut så: Ge mig sommar! Ge mig Ge mig Ge mig!

RSS 2.0