Lilla lady.




Nu sticker jag iväg ! Disa och jag kände att det var för länge sedan vi klädde upp oss och gjorde oss fina. Funderar på att göra det i morgon så jag ska försöka hinna med stan lite snabbt innan Dansbands kampen. Vill fynda något fint.

Puss&kram.

26nov2010



Pålägget som delar Sverige, Kalles kaviar! Jag blev så jävla glad när jag öppnade kylen och hittade den blå lilla saken. Varit sugen på det jätte länge. Macka med kaviar och ost. Dryck: kaffe såklart. Igår spenderade jag kvällen hemma hos Matilda. Vi var duktiga och färgade varandras hår och efter det vart det tea och pepparkakor. Supermys som vanligt. Ska fixa det sista nu och sedan dra till Stjärnkrogen. Julbord som gäller ikväll.

Puss&kram.

2day.




25nov2010




Morgon alá Daniella. Sminkning och frulle på samma gång med en "vacker" utsikt över ett vinterlandskap. Usch. Jag börjar lite senare idag, hade verkligen bajs ont i huvudet igår och troligen en lite släng utav feber men idag känner jag mig lite bättre faktiskt. Så det är bra. Nu ska jag kila ut i kylan och bege mig mot Parken. Dukning till Dansbandskampen som gäller idag.

Puss&kram.

Heja mig.



Börjar bli dags att sova. Kanske för länge sen men jag känner inte riktigt för det. Jag vill ligga uppe hela natten, tjura, lyssna på mina underbara favoritlåtar och äta mina tre chokladbitar som är kvar från i söndags. Funkar inte så tyvärr. Måste sova. Ni i Norrköping, har ni sett skylten?
Idag stod det: Livet blir inte lättare, det är du som blir starkare. Heja dig!!
Härlig pepp när man går geonom snöstorm och förvirring va ? Heja mig!!

Min drog.




Chai-tea med skummad mjölk kan vara den bästa drogen ever. Vilken klok människa som kom på det. Smakar lite mannagrynsgröt och värmer jättebra i kylan. Det påminner mig om att mitt här hemma är slut, måste köpa nytt. Det är helt klart Chai och kaneltea som dominerar här hemma om jag får bestämma. 
Idag hade jag en ledig dag vilket egentligen skulle betyda: upp i tid och gör lite nytta. I stället gick jag upp runt 14.00 och sprang direkt till stan. Nu får jag ägna hela kvällen åt mina dags-syslor i stället. Smart drag Danni. Men har man inte sovit en hel natt på ca 2 veckor kanske man förtjänar att sova ut på sin lediga dag. Eller ? Snälla säg att det är okej så jag slipper dåligt samvete ! ;)

Puss&kram

23nov2010




Nej men kan det inte blåsa lite lite mer? Man behöver ju inte ens gå idag, bara att ställa sig rakt upp och ner, sen låter man vinden göra sitt jobb och föra en fram på de ishala kullerstensgatorna. Det är sjukt. Jag vill faktiskt inte ha vinter. Jag vill inte ha en stor dunjacka. Jag vill inte vakna upp på morgonen och mötas av snöstorm. Ae fifaan vilket skit, jag är inte byggd för dessa isbjörns-dagar. Ska sluta klaga nu. Har haft en super mysig dag idag. Fikade på Fräcka med Icka och fönstershoppade. Nu är jag hemma i det varma och ska börja pilla på mitt Cv. Har superduper fastnat och vet inte hur jag ska ta mig loss känner jag. Får varva med städning av rummet kanske. Måste ju få lite adventfint nu.

Puss&kram.

.



I fredags stannade jag hemma och myste med Familjen och Disa hela kvällen. Käkade massa snacks och så. Standard hemma hos oss är Ledgend of the seeker varje fredag klockan 20.00. Måste erkänna att jag gillar programet och när jag ser denna sköna böna så blir jag så extremt sugen på att färga mitt hår i en varm brun färg, ta fram locktången och fixa till ett skönt svall. Jätte sugen verkligen, det rycker i kroppen så gärna vill jag.


Kryss.


Verkligen inte sugen på att sova men jag måste. Suger!! Jo just ja, det dyker ju av någon konstig anledning upp en lösenordsruta när man klickar in här. Jag vet inte varför men kryssa bara för jag har inget lösen och jag vet i fasen vad det är för skit! :)

Puss&godnatt.

21nov2010




Min lördag och söndag var bra, kunde ha varit bättre men det gäller att se allt från den ljusa sidan. Fick helt okej dricks igår och för den så fikade jag samt köpte massa godis och chips till kvälles filmkväll. Jag har börjat fundera en massa på vad jag vill göra den närmsta framtiden. Jag känner mig lite rastlös i själen förstår ni. Måste hända något nytt och jag är osäker på om Norrpan har något att erbjuda eller om det är dags att testa vingarna och bara hoppa ur boet. Vi får väl se, ska fokusera på det som är nu. En heldag med ompyssling innom kort och kanske en ny hårfärg. Skulle vara nice !

Puss&kram.

19nov2010




Hellu godingar. Bild från modevisningen med Tshirt store i sommras. Snart är det dags att bli ompysslad igen för den 30/11 är det visning här i stan för Makeup store. Kommer bli jättekul och framför allt skönt med en heldag av smink och hår. I morse vaknade jag upp med hals ont vilket känns jävligt balligt med tanke på att jag ska befinna mig i bar och buffé på Dansbands kampen i morgon. Men hey, varför skulle man stanna hemma över en ond hals? Jag lyckades ju jobba på riktigt bra idag så morgondagen ska väl inte bli några problem. Min dag har so far varit riktigt bra. Vattenkrig i disken och massa fredagslarv. Fredagar är allt bra, känns som att alla är överglada och spralliga. Snart kommer frugan hit och då blir det hyrfilm, godis, pladder och kanske kanske om vi orkar så lägger vi en ansiktsmask. Återkommer snart igen.

Puss&kram.

Happy morgon.




God morgon käraste! Vad ser ni när ni vaknar upp? Jag ser ett par glad fötter i underbar färger. Fiffigt va? När jag vaknar så drar jag lite i filten och så dyker dessa färgklickar upp från ingen stans. Ville bara önska er alla en underbar dag och hoppas på att mina fossingar får er på lika bra humör som dom får mig på. Hörs ikväll, då blir det mys med Disa !

Puss&kram.

Insperation.




Nu är jag inte bara hel och ren utan också väldigt len. Har smörjt in mig och ligger nu i sängen med en kopp tea och H&M-tidningen i knät. Spotifyl-listan rullar och nu hoppas jag på lite insperation i höstmörkret. Hoppas även på att få sova en hel natt och att jag vaknar upp med en icke ond hals.

Puss&Godnatt.

18nov2010




Hellu pruttar! Har haft en toppen på snoppen dag idag. Slutade tidigt, vilket var kanon- skönt eftersom jag börjar känna mig lite sjuk och då hann slappa lite innan jag rullade vidare och träffade käraste Amanda. Vi tog oss en sväng på stan och avslutade med en mysig fika. Fick även besök av lilla Disa. MYS! Nu ligger jag här hel och ren. Tog mig en supervarm dusch nyss och nu är det efterbehandling i form av massa lotion som gäller . Man vill inte gå runt och vara en torris. Hoppas alla ni också har haft en good night !

Puss&kram.

En kanna chai.



Nu är jag hemma igen. Eller ja det var ett bra tag sedan jag klev innaför dörren men jag fastnade i telen med Disa i jag vet inte hur länge. Lätt hänt när man har mycket att säga om ingenting. Var i alla fall mys som in i norden hemma hos Matilda. Lyssnade på musik och snackade massor över en stor kanna chai och pepparkakor. Det gör vi om nästa vecka igen. Kanske kan bli våran grej?! Nu ska jag pyssla om mig själv lite, det tänker jag göra varje kväll. Upptäcker att jag blir mer och mer mig själv då. Känner nu att det är dumt att skapa massa fakeproblem. Bättre att jag sparar energin till den dagen jag får ett riktigt problem. SÅJAH RÄTT INSTÄLLNING! Hörs i morgon.

Puss&kram.

million pieces.




Jag har varit duktig flicka och städat lite i mitt rum. Fixade en skön spotify-lista och började röja lite, nu har jag tröttnat på att vara hemma och drar i stället hem till Matilda för en eller två koppar tea och massa skitsnack. Mysigt va? Jag fortsätter helt enkelt min vardagslyx. Japp umgås med mina fina anser jag som lyx för är förjälvligt glad över mina vänner.

Puss&kram.

Sockarna mina.




En av de bästa och fulaste uppfinningarna i världen. Hur skulle mina fötter klara vintern utan dessa mysiga strumpor. Det första som åker på när jag kommer hem. Perfekt glid är det på dom också. Man kan glida runt på golvet bäst man vill utan att det tar tvärstopp.

17nov2010




Blått, svart och päls denna gråa och tråkiga dag. Blir fika med Disa i eftermiddag. Nu måste jag skynda. Fan att man ska sova piss om nätterna.

Puss&kram

16nov. Jag blir så dum av dig.



Jag är en Pms-kärring i en berg-och-dalbana. Jag tror att det beror på årstiden och att det börjar blir mörkt och trisst. För annars är jag en possitiv och glad liten tös. Men nu går humöret upp och ner, bestämde mig idag för att göra något åt saken så efter en mysig fika med Gabbe, Disa och Samir tog jag mig en lång, lång och mycket varm dusch. Pilade, skrubbade och filade mig fräsch. Oj vilken glad Daniella jag blev, aa lite gladare vart jag faktiskt. Det där glaset skumpa efter jobbet gjorde nog sitt också, vardagslyx i mängder 2day. Nu ligger jag och lyssnar på toner från Daniel Adams- Ray och ska snart bädda ner mig i sängen. Vi hörs!

Puss&kram.

Fur it up.




Gick på en halv sek. Blev skitarg och det typ vänder sig i magen. Får skylla mig lite själv kanske. Haft en underbar helg som vanligt i alla fall. Dansbandskamp, massa mys och lite fest. Idag har det bara varit lugnt. Passat på att göra lite nytta och bara vara för mig själv. Sjukt skönt om jag får säga det själv. I morgon ska jag upp med tuppen som vanligt så nu blir det tvätt av ansikte och bums i säng.

Puss&kram.

#94.




Blev ingen ompyssling av mig själv. Jag fastnade frömför tv:n och i mina tankar. Isch jag började tänka massor och det är då fan ingen bra när man ska sova. Tur att jag är trött som ett as, lär nog somna i alla fall. Helgen kommer bli lugn. Ingen sprit och ingen fylla. Bara jag en påse chips och möjligtvis mys hemma hos moster. Jag känner att jag behöver allt förutom en utgång. Är himla partysugen doh. Hmm....

Puss&Go´natt.

Talking to the moon.




God kväll people. Hur mås det? Själv mår jag bara bra. Har fikat med Icka idag. Snackat massa och fått lite råd om saker och ting. Nu sitter jag här hemma i fotöljen och är sjukt uttråkad. Vill hitta på något men vet inte vad för samtidigt är jag jätte trött. Tror bara att det blir ompyssling av mig själv ikväll faktiskt. Måla naglarna och sådant tjejigt mys. Ska försöka få klart mitt personliga brev också. Snart är min praktik över och jag vägrar vara arbetssökande igen. Så tråkigt att bara gå hemma och dra fötterna efter sig hela dagarna. Nej USCH (!) jag behöver fart i mitt liv. Duschen kallar.

Puss&Kram.

11nov2010




Hoppar runt och dansar som en 15 årig flicka till Bruno Mars, Ylar Somewhere somewhere somewheeeere in Brooklyn lite då och då. Ska välja kläder nu och sen blir det ner till stan för att träffa Icka. Kanske blir så att jag Vaktar Ippa ikväll också. Hon ringde så sött förut och frågade om jag kunde det. Kan jag säga nej? Ne tror inte så. Mina små troll.

Puss&kram.

I Love Bags.



Jag vill ha en leo-väska. Så är det, så är det, så är det. Jag vill inte ha vilken som heller utan den ska se ut som den på bilden. Det är kärlek i väskform.

10nov2010



Shuhuu folket ! Har varit borta ett tag pga trötthet och stora bakis-slag. Igår var jag barnvakt åt mina troll och efter det hängdes det hemma hos mig samt att det blev spontant nattkäk på Max. Mycket mysigt. Idag har jag haft en ledig dag. Sovit massa, städat och hängt med Disa och Gabbe. Snackat om allt möjligt, bland annat om snygga brudar med snygga tuttar och rumpor. Nämnde jag och Disa något om killar så vart det usch usch fy och blää. Hahaha. Ska fortsätta skriva Cv framför scrubs nu och sedan blir det sängen. Ledig i morgon också.

Puss&kram.

05nov2010




Jag är en Pirat idag! Mahaha jag dör vad fjantig jag känner mig. Maskerad på Otten och jag kan säga att jag inte är ett Big fan men vad gör man inte för laget?! Jag får lägga in mer bilder senare på min outfit. Nu ska jag klä på mig och hälla upp ett glas vin.

Puss&kram.

04nov2010




Vad händer denna kalla torsdag? För mig är detta en total slappar-torsdag. Det andra jag gjorde när jag kom hem idag var att sova, det första var att äta. Igår blev det några glas vin hemma hos Märta och sedan vidare för att checka in Otten. Shiit, det första jag såg var tjejer iförda trosor, nätstrumpbyxor, BH och benvärmare gjorda av rosa kycklingar. Musiken var inget annat än dunk. Tror nog att vi alla ville lägga oss ner och dö lite. Jaja skitsamma, igår var det onsdag och nu är det torsdag. Fick reda på att jag får stå och lära mig lite bar på lördag. Nice nice som fan. I morgon blir det jobb, stan och maskerad. Det här blir bra. Nu ska jag gå och sova lite mer tror jag.

Puss&kram.

03nov2010




Idag kändes det extra svårt att ta sig upp ur sängen, bara för att det var så väldigt grått ute. Men jag är uppe, jag är redo och nu sticker jag iväg och jobbar. Har klunkat i mig en stor kopp choklad så humöret är på topp. Hörs ikväll !

Puss&kram.

Ps.Behöver hjälp, fortsätta vara blond eller sattsa på typ ljusbrunt av något slag? Ds.

Cause it's all in my head.



Jag hittade inte någon mössa, jag hittade inte någon halsduk, jag hittade något blått men köpte inte. Där emot köpte jag denna mysiga stickade tröja på H&M herr för endast 149 spänn. Inte illa pinkat va! Köpte även jättesöta värmeljus-hållare som ska få lysa upp i mörkret. Super nöjd med dagen so far. Nu ska jag hänga upp lite tvätt och plocka lite i rummet innan jag slår mig ner i soffan med varm choklad. Desperata hemmafruarna är ju ikväll. Får icka missas.

Puss&kram.

Nelly - over and over




Klicka på kassetbandet.

Smile for me.





Oh jag har lyssnat på Nelly's bästa låt hela dagen. Gosh vad den är bra. Nu ska jag sticka ner till stan och möta Icka. Vi kör en liten runda. Hoppas på att jag hittar den perfekta halsduken också. Det är Prio 1 men vi får väl se hur det blir med den saken! Höhöhö. Hörs ikväll.

Puss&kram.

New.




Senaste inköpen. Det mesta är ganska basic.
Stickad tröja, svarta jeas, plommon-lila knäisar och leoshorts.
Ska ner på stan senare idag också. Ska försöka hitta något blått och en halsduk. Möjligtvis även en mössa. Det börjar ju bli ganska så ruskigt ute nu. Usch usch usch.

02nov2010




Hur gött va de inte med en riktig hemma-frulle då. Usch känns som det var evigheter sedan. Varm choklad med marshmallows och ostmacka med gurka och salladskrydda. Aa morgonstund har ta mig tusan guld i mun. Nu ska jag börja fixa mig lite för dagen bravader. Hoppas på att den blir lika mys som igår. Då blev det lunch på Max, snabbis på stan och på kvällen fika på fräcka och en drink på Cromwell med brudarna. Hörs snart igen.

Puss&kram.

RSS 2.0