Test

Test


Blir så dum så dum.


Hej folket ! Vad har hänt? Jo jag har blivit med Iphone, nu är jag en i gänget och känner mig mycket cool. Har försökt lägga upp inlägg via den också men det funkar inte. Mer då...jo jag har jobbat och festat i vanlig ordning. Idag gick jag upp tidigt, käkade, städade och började skriva på mitt personliga brev. Sjukt svårt men det löser sig nog, kommer tracka alla mina vänner angående kommentarer och tips. Nu ska jag snart sticka iväg till arbetsförmedlingen på möte om något.
Längtar till i morgon, onsdag, lill-lördag, min lördag, vår lördag !

22nov2011



Silver, grått, röda läppar.

15/11-2011


Nu har jag varit uppe ett bra tag. Jag har fått i mig en stadig frukost och en lagom stor kopp kaffe, men hey vad panik-trött jag blev. Ska man dra på sig träningskläderna och ta en Powerwalk eller bara sluta streta mot och ta en Powernap? Jag vet ju vad jag vill ...ibland står ens vilja dock och växer i skogen...fortsättning följer.  

14/11-2011



Halloj ! Nu är jag redo för en tidig lunch med min mamma. Ska kila ner mot hennes jobb typ nu, hon trodde nog att jag skojade när jag föreslog det i morse. Men icke sa Nicke. I'm on my way mom !

Puzz&kram

11.11.11



Hallå i stugorna ! Jag ligger nerbäddad under min pälsis och blickar ut över mitt Kaos till rum. Charmigt va ?! Nu har jag varit vaken hela natten igen, beror helt på att jag troligen har sovit 24h i sträck mellan onsdagen och torsdagen. Jag var sjuk, sängliggandes, mindre levande, mycket ynklig (!) Ni fattar. Idag mår jag helt okej, tillräckligt bra för att mysa med mina tjejer, äta gott och kanske ta ett glas vin senare ikväll. Men först; frukost för andra gången idag och en välbehövlig dusch!

8/11-2011



Status för nuläget: Dricker te, lyssnar på NRJ och väntar på att Bella ska hämta upp mig.
Vi ska till en kompis och käka Pannbiff, potatis och sås. Yummi!

Dancing in the dark



Idag kände jag för att liva upp den mörka tillvaron, därför valde jag att klä mig helt i svart. Ibland känner jag mig så tråkig som kör på den färgen för ofta. Men hey (!) det är ju för tusan snyggt. Är jag trög som inte vet om det är någon skillnad mella plusgiro och bankgiro ?

Puss&kram

7/11-2011



Goddagens. Igår innan jag gick och la mig så tänkte jag lite halv-högt för mig själv: oj så skönt att jag ännu inte varit sjuk eller förkyld denna höst! Wipps sa det och min "önskan" gick i uppfyllelse. När jag vaknade i morse så va min hals paj och mitt huvud så tungt ! Skönt. Ska sticka ner till stan och dricka te med bästisar nu. Blir en lugn dag. Ska söka lite jobb, betala ränkningar och glo på Pretty little liars.

Puss&kram.

04nov2011



Ph. Me (old)

Oj, hej, godmorgon! Jag har inte sovit på hela natten och vid si så där 06.00 kände jag att det var helt totalt onödigt att somna. Istället pallrade jag mig upp, drog igång lite kaffe och gjorde mamma sälle framför nyheterna. Nu sitter jag här helt själv och glor på vakna med the voice, känner mig lite bitter pg a summan på mitt konto. Hey mitt namn är Daniella och jag har levt rikt den senaste tiden. Vem tror jag att jag är ?! Gaah nu lämnar jag kortet hemma i x-antal veckor, ska lära mig ha kul utan att spendera. Ni vet gå på gratis-museum, fönstershopa, fika hemma osv. Skulle kunna fortsätta klaga i all evighet men nee hur kul ?!

Puss&kram.

RSS 2.0