FÄRG

Ner till stan för att lämna tillbaka en tröja som jag misstog för en klänning. Muskort är inte min melodi så den får H&M helt enkelt behålla. Idag inviger jag min nya stickade från Cubus samt armbanden i massa färg från samma butik.
Puss&kram .

 


ONSDAG

Så glad jag blir av att solen äntligen är tillbaka. Känns som vi går åt rätt håll och rätt tid. Jag ska kliva upp ur min säng nu och göra frukost, kaffe i stora lass och sedan ska jag vänta in Disa . Ikväll blir det nog biomys. Fint som snus!
Puss&kram


TISDAG

Sitter i mitt kök, vid det nya köksbordet, på min lillebror plats och läser om Elsa och hennes värld samtidigt som jag försöker dricka mig mätt på soppa och kaffe. Tandläkaren underströk flera gånger att jag inte fick äta fast föda förens bedövningen släppt! Inte kul. Ska snart ringa miss bard och våldgästa henne. Tvinga henne att föra mitt hår och sedan ska vi boka biljetter till sommarens bravader. Ajust fan (!) telefonräkningen ska betalas också, efter idag kommer jag vara lika fattig som en kyrkråtta! Någon som har för mycket cash och vill dela med sig ?


LOVELY

spenderade kvällen igår och morgonen idag hemma hos Disa. Ätit för mycket vitlöksbröd, myst med massa valpar samt stora hundar, kollat på en sjukt bra film som fick min mage att knyta sig av ilska pg a. hur människor blir behandlade bara för att de har en annan hudfärg eller härkomst och vunnit stort över Disa på wordfeud. Bra måndag, bra början på tisdagen. Snart ska jag ner till affären och köpa semlor, sjukt sugen på att baka bullar och så måste jag köra lite finlir på mitt CV. Glad Fettisdag gott folk. Puss&kram.

SATURDAY.

Haft telefon-dejt med barndomsvännen Lollo, dragit mig kvar i sängen så länge som möjligt, ska nu dricka en stor kopp kaffe med mjölk och äta knäcke med ägg samtidigt som jag kollar på Pretty little liars och njuter av denna lördags-förmiddag. Ikväll är det jobb. Jajemen!

Blond leading the blinde

Gjorde misstaget att starta datorn efter jobbet. Kikat runt på viktiga bloggar i en timma nu och känner absolut inte för att sova längre. Konstigt det där , jag som var så trött. Är även en slö tjej och ligger i en obäddad säng, bädd-strejkar helt enkelt. Det tar vi i morgon i stället. Dumt när man sover borta hela tiden och inte "hinner" bädda klart innan man sticker hem-ifrån. Nu ska jag kolla favo-serien och äta choklad. Blir kanske inte så svårt att sova själv i natt som man kanske kunde tro. Kärlek till nattsvamel , eller hur ! Puss&kram.

ATCHOO

Blä för att vara sjuk. Vaknade upp och kände mig hängig i morse. Har inte tid att vara dålig nu . Massa skoj den här veckan . Kurerar mig med te, glass, snacks, nässpray och skvaller så klart . Oh just ja , igår var jag på något så spännande som produktprovning med jobbet. Utöver all provning av sprit , vin och champagne så bjöds det på mat och dryck. Spännande måndag som slutade i massa mys.
Puss&kram


If you snooze you loose

Snooze-knappen gick varm i morse Och jag kom så klart inte upp tidigt. Vem försökte jag lura? Nu ska trötta jag käka lite , fixa mig, packa osv. Drar en fika med Disa innan jobbet. Kanske att Bella hakar på. Ha en fin dag i kylan !
Puss&kram


PÅ ROSA MOLN SVÄVAR JAG OMKRING.

Oh så skön min säng är ! Jag hade ganska mycket att göra idag på jobbet, vilket får mig att uppskatta mitt fluffiga täcke och alla mina tusen kuddar ännu mer än vanligt. Nu känner jag mig redo för sömn. Jag har tvättat bort smink, smörjt fejat, borstat och fluxat tänderna samt kollat allt "viktigt" i cyber-världen. Hoppas på att jag kan komma upp skapligt i morgon för jag skulle så gärna vilja sola mig lite brun och fin! Önska mig lycka till ...he he.
Puss&godnatt


GODMORGON FREDAG.

Orkar inte pallra mig upp ur sängen . Amanda stack för länge sedan och jag är ensam kvar. Har varken startat tv eller dator utan ligger bara här och glor. Sjukt skönt. Annars då ? Jo det är bra , lyckad utgång i onsdags, chillade med pizza, chips och Batman igår. Idag tar de flesta helg medans jag så klart ska jobba. Nej nu ska jag ta mig i kragen. Hem, duscha, laga lunch och betala försenad räkning. Ha en fin fredag.
Puss&kram


Mango

Sitter under en varm filt hemma hos Amanda B och smaskar i mig vaniljglass och mangosorbe . Smakar som sommar. Lite smått uttråkade och kalla om näsan är vi. Bort snö och kyla, bort! Ikväll vankas det fest, Bellas sista onsdag innan USA. Vin, cider och öl kyls just i skrivandes stund.


RSS 2.0