The lazy song


Sov till klockan 3. Sjukt seg efter gårdagens jobb. Frågan är om man ska ta sig i kragen, duscha och ge sig ut eller om man ska behålla sitt skitiga hår och mjukiskläderna, bänka sig framför tv och inte röra en fena! Bestämmer mig efter One Tree Hill !

Ska jag köpa skor för pengarna,



Har suttit och kollat skor och vårjackor på nätet idag. Sjukt vad kär man kan bli i saker. Jackorna jag föll för samarbetade tyvärr inte med min plånbok. Buhuu...Sen sitter jag och väljer mellan två par skor, ska jag köpa ett par eller ska jag skippa. Isch så svårt. Hur snygga är inte dessa skapelser. Blå och klumpiga. Finns på Nelly.com.

25feb2011



Dåliga cambilder is the fucking shit.
Jag håller på att fixa mig samtidigt som jag städar mitt jävla rum. Blir irriterad på att jag aldrig får den ordning jag vill ha och att jag inte får plats med mina saker. IKEA och handla förvaring står högt på min 2-do-list. Ska kila ner på stan snart, Disa är på väg in för att sola och jag funderar på om jag ska haka på henne hem ikväll. Äta räkmacka och mysa med massa valpar en fredag är helt klart min cup of tea. Blir en sjukt städad helg. Skönt!

Puss&kram.


Rabarber/vanilj



Jag tror att jag har ätit på min frukost i tiotusentals år nu. Vet inte varför det går så sakta idag. Antingen beror det på att jag är jättetrött eller så har jag blivit biten av en snigel. Igår spenderades halva dagen i sängen, sov länge länge länge. Men bara för det så var jag inte opruduktiv, på kvällen var jag på ett mycket bra och viktigt möte och efter det vart det jobb. När jag kom hem i natt var jag galet glad. Bara för att jag är så bra. Mihihi. Nu ska jag slänga i mig massa kaffe, komma igång och sedan ska jag städa och ha mig. Kul jul, svar nej, vem vill byta med mig?

Puss&kram.

Save me.



Två bra dagar på raken. Igår så myste vi hemma hos Mändis. Färgade brynen, la ansiktsmask och käkade god mat. I morse så kilade jag och Disa iväg på möte ang. Norge och toppade det med att sola oss bruna och fina. Fick även frågan om jag kan jobb på lördag. Så toppen toppen dagar. Nu är Disa här och vi ska fixa oss lite och sedan checka lägen på Hugo. Blir en väldigt städad utgång ikväll, möte i morgon med, dock på kvällen men i alla fall, vill ju se pigg och kry ut! ;)

Puss&kram.

Last Chance.



Hejhopp! Disa ringde mig vid klockan 12 idag och berättade en asrolig sak. Jag är super-duper-mega happy just nu. Detta behövdes då jag gått runt och varit en tjurbulle i två dagar. Nej, fixa hår och äta äggmacka. Ska ner till stan snart och köpa ögonbrynsfärg. Färga bryn, lägga ansiktsmask, planera och mysa står på schemat.

Puss&kram.

Blond .



Vill bli ljus igen. Jag kan då aldrig bestämma mig om vilken hårfärg jag ska ha. Starkars mitt barr på skallen.

19feb2011



Jag har ett jävla problem ska jag säga er. Om 20 min ska jag springa iväg till systemet och direkt efter till Frugan. Ikväll är det födelsedagsfest och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig. Hallå, 20min att komma på vad jag ska ha på mig. Vad ska jag ha på mig? Hjääälp. Stress. Die Die Die.

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå



Hej fisar. Igår var jag jättetrött och seg. Om någon missade så vann Arsenal mot Barca i onsdags så det firades, inte hårt men jag börjar ju bli en old lady så det krävs typ ingenting för att jag ska bli slö dagen efter. Plus att jag gick upp tidigt på torsdagen för att fixa massa. Därför gick gårdagen åt till att fixa viktiga saker, hänga med tjejerna och sedan sova. Idag tog jag tag i mig själv. Gick och solade med Frun. Vi pallar inte att vänta till sommaren, den är för långt borta och sedan blev det paketshopping. Nu sitter jag och glor på bilder från back in the days, ska städa mitt rum när som. Tråååkigt!!! Döööör!!!

Puss&kram.

16feb2011



Hellusan! Klockan ringde tidigt denna morgon men eftersom det är så förjälvligt kallt här hemma så låg jag kvar i sängen minst en timma. En vacker dag kommer jag frysa ihjäl damer och herrar. Kom tillslut upp och började laga min exremt goda frulle, samma sak varje morgon men hej jag tröttnar då inte. Äggmacka, Yoghurt och kaffe med varm choklad. Yummi. Frukosten är helt klart min bästa måltid. Nu ska jag iväg till mammas jobb och hämta lite papper och sedan bär det av till Linköping på mässa med Disa.

Puss&kram.

Don't say no no no. Say yes yes yes.



God morgon typ ! Vaknade tidigt i morse men på grund av kyla så låg jag kvar läänge i sängen. Måste skärpa till mig nu, sover för länge om dagarna och det är inte så att jag sitter uppe hela nätterna utan jag går och lägger mig vid klockan 22 cirkus. Usch och fy, hur kan jag vara så trött. Ska fixa mig nu och sedan sticka iväg till moster min. Bullar, kaffe, pepparkakor och mys står på schemat där.

10feb2011



Kul med lite snö nu så här när man har grävt fram vårkänslorna. Har varit nere på stan med Disa och strosat runt tills att vi kände att de fick vara nog. Ska slänga mig i soffan nu och dricka jucie med sugrör och drömma mig bort till sommaren. Sol och värme känns för långt borta. Usch, vill ha nu !!

Puss&kram.

Dress me up.



Värd att bryta ett shoppingförbud för va ?! 

Jag hjärtar.



JAAA ! Nu är jag lika cool som alla andra barn. Även fast alla barn har haft denna tröja jättelänge nu men jag känner mig som en i gänget i alla fall. Nu har jag den, den sista desutom. Sug på den ni !

Geek.



Så här kan det se ut en morgon hos frugan när jag bestämmer mig för att leka dressup. Igår myste vi på munken med lite vin, prat, skratt och roligt sällskap. Både nytt och gammalt sällskap. När vi vaknade i morse så vart det en enkel frulle och sedan fika på stan i timmar. Nu sitter jag nyduschad och planerar vad jag ska äta till kvällsmat samt hur min morgondag ska se ut. Känner mig sjukt trött men det är för tidigt att sova nu, kommer vakna mitt i natten då och så kommer jag inte kunna somna om. Nu ska jag bjussa på två favocitat från dagen och sedan ska jag typ koka ägg eller hälla upp yoghurt.  

Sitter och diskuterar jobb:
Frugan- Ja men hon tror ju tydligen att det regnar hagel eller nått !

Diskuterar USA:
Jag- Asså coolt att flytta dit men det känns lite långt bort. Eller ?
Disa- Ja! Herre gud det är ju på andra sidan världsklotet.

Ni behöver inte skratta åt dessa citat bara för att jag gör det. Men jag tror inte att ni anar hur stora magmuskler jag får utav att umgås med töserna.

Tryin to get my usher over, I can let it burn.



Hellu alla korvar. Som jag skrev förut så vaknade jag ju på helt fel sida idag, det vände snabbt. Drog en repa på stan och lunchade på Coffee. Bröt mitt shopping-förbud också, en jättefin virkad klänning gnagde sig fast i mitt hjärta och jag kunde inte låta bli den. Fick helt enkelt köpa den, fanns inget annat rätt kände jag. Nu hänger den fint på en galge i mitt rum. Hehe. Nyss så startade jag och min familj en lite filmkväll här hemma men tyvärr så funkade inte filmen som den skulle, vi fick äran att se halva rullen och när den andra sen inte funkade så splittrades hela gänget. Nu funderar jag på att ringa mina flickor igen och se om det blir chill på munken eller något sånt. Jag är trött som en apa egentligen men jag tror att jag lovade dom att jag skulle ringa.

Puss&kram.

You say I'm giving you the blues



God morgon. Jag vaknade upp på helt fel sida idag. Är inte den muntraste göken just nu så att säga, men jag jobbar på det. Fick precis i mig en kopp kaffe och äggmacka så det ska nog börja ta sig snart, snart så är jag munter igen. Nu ska jag sminka och klä mig. Känner att jag måste rädda frugan. Hon skrev i ett mess förut att hon kollade på slalom, fy tusan så tråkigt. Håll ut hjärtat, hjäp är på väg!!!

Puss&kram.

Helloo u ...



Ska springa ner till stan i min USA tröja och möta Frugan för en lätt och snabb lunch, eller aa sen lunch, kanske heter middag så här dags. Efter det ska jag ta en kopp kaffe med Disafisa och snacka en massa massa strunt. Det är en riktig chilldag idag. Bara gjort en nyttig sak. Usch va skönt. Hoppas att alla där ute får en underbar dag trotts att det är regn och rusk i luften. Nu måste jag fan SPRINGA !

Puss&kram.

Flowerfuckingpower.



Say hello to my chicken-legs ! Haha. Jag har infört ett litet shopping-förbud denna månad. Men jag var bara tvungen att köpa dessa pyamas-shorts. Hur söta är dom inte?! Jag är en sucker för blommor, det är så fint. Skuttar omkring i dem nu och lyssnar på Nicki Minaj.

07feb2011



Halloj. Länge sen. Jag har hunnit med att jobba, hänga på munken, sova massa hos frugan, vara sjuk, fika med mina fina och nu i helgen tog jag en tripp till Västerås. Där Hälsade på en jag känner, mycket mysigt och trevligt. Skönt att komma bort lite och bara vara. Tacos, öl, film och prat summerar mina dagar där. I like. När jag kom hem så mötte jag upp Frugan på munken. Sippade vin, åt chokladkaka och snackade ifatt om vad som hänt och inte hänt. Just ja , färgat barret har jag ju gjort. Kunde liksom inte hålla mig, det är min grej så där. Är jag uttråkad så färgar jag håret. Jag trivs med färgen som tusan. Nu ska jag fixa mig lite, blev en sen frulle idag och nu börjar det nog bli dags att bosta gaddarna och tvätta mig.

Puss&kram

RSS 2.0