100128. Give me a icecream man for the weekend.




Proppmätt blir kvällens ord. Tror jag lägger mig ner och spyr snart. Blev bowling och käk med jobbet idag. Riktigt nice så här en torsdag. Innan var mina grisar här och färgade mitt hår. Känns också helt okej så här till helgen. Blir dunder i morgon. Vet varken var kvällen börjar eller slutar, äventyr kanske ? Åvan ser ni lite från min shopping igår. Armband 20kr styck, en halv genomskinlig oversize i lila 200kr. Sen fyndade jag även strumpor, "strumpbyxor", ett linne och paljett-leggings. Ska nog kunna styra ihop en outfit nu.
Om jag hinner så hörs vi i morgon, kan bli tight med tid. Ska jobba över och tjäna lite extra.

Nu roppar mamma , sen blir det att tvätta av sig sminket och dejta kudden.

Puss på rumporna

100127. Amazing

I'm a monster
I'm a maven
I know this world is changing

Never gave in
Never gave up
I'm the only thing I'm afraid of





Helt sjukt hur en dålig dag kan vändas på tre röda och bli en bra dag.
Har jag inte alltid sagt att mat löser allt?! Idag efter jobbet drog jag och morfar till Ingelsta och käkade lite thai. Underbart gott, underbart mätt. Han är så söt min abuelo♥ Nästa gång är det nog min tur att bjuda ! Resten av dagen då? Jo senare ikväll kommer Felice hit och färgar mitt hår, bye bye utväxten, hej hej massa blonda slingor. Nu ska jag ner till stan och se om det finns nått fin som jag kan slösa lite pengar på. Hoppas inte, jag kommer ju inte kunna spara något om jag fortsätter så här.

Lyssna klart på Kanye West och sedan springer jag iväg.
Puss och kram


100126. Always in my....





Disa: Jag vill tatuera mig!
Jag och Felice : Jag meeed!
Disa: Men va fan, ni kommer ju inte göra det!
Jag: Jo rå, en valross på låret, eller så ska jag tatuera rumpan som ett hjärta!
Disa: Haha ! Nej gör en bild av mig! På högra skinkan!
Jag: Okej kan jag väl.
Disa: nej vänstra!
Jag: Eller så gör jag på hela rumpan så kan dina kinder vara mina skinkor?!

HAHAHAHAHAHA! Kul va ?!

Nepp nu blir det pop corn och sängen .

Prutt hej!

100126. mama always told me

En liten apa hoppade i sängen
Den ramla ner och slog sitt lilla huvud
Mamma ringde doktorn och doktorn svara: Inga små apor i sängen får vara.


För jag är bra! Jag var duktig idag. Belönar mig själv med en fika på stan. Felice och Disa får följa med, dom är ju nästan mina bääästizzar. ♥ På tal om de, har jag inte visat vad snälla dom var här om dagen. Tjejor ni ligger på plus nu ! Ska visa senare för nu måste jag gå och äta lite och fixa mig innan jag ska möta mina Piss Nissar.

Puss

100126. igår.


Oh vilken bra gårdag. Löning= shopping, lunch och fika med mina sötepluttar! Det var verkligen en bra dag med ett litet minus för det grymt äckliga teat jag valde på coffee. Men man lär sig utav sina misstag right? No more Mambo Jambo! Fasen jag vet inte vad jag ska skriva, mitt minne är som bortblåst. Men vem bryr sig, här är några av mina inköp. Allt köptes inte igår och nagelfilen och förvarings-grejen tog jag inte kort på. Så njut nu!


011024.

Sean Kingston Face Drop


http://www.youtube.com/watch?v=Zkn2OPZ_wqQ

100124.

And now I see ya face drop
I told you not to leave me alone and now that I got my own
I see ya face drop
I told you not to count me out cuz you always tried to fill me with doubt



Vilken helg. Den har varit så där undrebar. Trotts det är jag ständigt rastlös. Tror jag vet var felet ligger. Det löser vi snart. Hur som. Fredagen fick bli en riktig svensson-kväll med Let's Dance och film. Aa jag överlevde en hel dag hemma tro det eller ej.
Lördag var det Disas place
med Mat, snacks, bastu och cider. Felice och jag drog vidare till världensbar för ännu mer cider och en härlig utgång. Massa dans och glada människor.
Söndag: städade, besök av mammas kompis, bussen till Disa där det bjöds på middag. Jag stod för ostkrokar och cola till blåsningen. Helt klart en lyckad kväll full med skratt och skrik. ♥

Nu blir det tea och sängen. Jobb, banken och shopping står på schemat i morgon. Smell ya

100121. This thing called love, we got it

You might stop the world spinnin' round
Might even walk on holy ground
I ain't Superman and I can't fly
But if you wanna stop me baby - don't even try
I'm goin' one way - your way
It's such a strong way - let's make it our way


Bryan Adams- Can't stop this thing we started


Hemma med halmen. Slutade som vanligt idag, ganska skönt faktiskt. Hade chans att jobba längre idag , men jag kunde tyvärr inte. Tar det i morgon i stället. :D Senare idag ska jag möta upp Disa och Felice. Ska fixa lite skit och sedan kanske det kan bli en fika på stan. Blir nog bra. Ska försöka somna tidigt ikväll också. Hade värsta morgonen på länge idag, ville verkligen inte gå upp, vilket resulterade i att jag fick springa till bussen och det fick mig att inse att jag måste börja träna NU. Nej det var inte en härlig start på dagen. Nu ska jag göra mig lite lunch och slöa fram till 16.00. Tror det får bli varm macka och varma koppen.

Puuss♥

100119.

Säg inte nej! Säg kanske, kanske, kanske.


Fasen. Jag har gått runt hela dagen och trott att det är torsdag. Nej vet ni newsflash...det är tisdag. Men men jag är glad ändå , har haft kaffeprovning idag, mycket intressant. Plus att jag kommit på värsta grejen om min framtid.  Härligt härligt.

Nu: Kvällsmat. Sen: Tv. Senare: sova.

Ge mig helg. Bio, basta, Felice och Disen. Puss på det. ♥

100118. im addicted to how we kick it

Only thing that keeps me up when im feelin down
I dont know about you, but i gotta keep mines around
cuz I done looked ,I done searched
and its hard to find another shawty like mine

bow wow ft chris brown shortie like mine - Goding från förr!


Framsteg på jobbet idag, ja jag gjorde väl inte allt rätt men jag är ju lite sjuker så det går jämnt ut. Har kurerat mig med Tea och soppa hela dagen nu så snart är jag 100% på topp igen. Om det bara kunde sluta kittla så dant i nosen. I morgon har jag satt upp mig på att jobba extra. Känns bra, jag gillar pengar så jag klagar då inte. ;D
Nu ska jag springa iväg och hänga upp tvätt, pyssla ihop en grymt god lunch till i morgon, borsta gaddarna och sedan landa i min sköna nybäddade säng. OhNo jag har ju inte käkat kvällsmat än. Nu blev det mycket.

Puss på nosarna. ♥

100117.



Sun lights up the daytime
Moon lights up the night
I light up when you call my name
And you know I'm gonna treat you right

You give me fever when you kiss me
Fever when you hold me tight
Fever in the morning
Fever all through the night




God Söndag. Min dag har bestått utav Mat, fotboll, godis, pop corn och näs-spray. Åkt på en mysig förkylning. Men vad gör det om hundra år?! ;D Hur som så har min helg varit kanoners. Fest med brudarna i fredags och film-mys med familjen på lördagen. Har även hunnit med att drömma om Norge 2 gånger. Kanske är menat att vi ska flytta dit ?! :P Tror det väger åt det hållet.

Puss och godnatt.

100112.

All along the western front
People line up to receive.
She got the power in her hand
To shock you like you won't believe.
Saw her in the amazon
With the voltage running through her skin
Standing there with nothing on
She gonna teach me how to swim

I said ooh girl
Shock me like an electric eel
Baby girl
Turn me on with your electric fee


Nu: Sitter en trött, proppmätt Daniella och lyssnar på massa bra musik i väntan på att ringa LolloFis. Har haft mysdag med FeliceGris idag, strosat runt på stan, käkade lite lunch och gick sedan hem till mig. Har tröst-shoppat också, hjälpte pytte lite. Blev en oversize tröja , mjukisar och mysiga lurvstrumpor.
Ska gå och fixa morgondagens frulle snart och sedan blir det sängen.

Puss och God natt ♥

100111.

Meet me halfway, right at the boarderline
That's where i'm gonna wait, for you
I'll be lookin out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where i'll stay
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish



Åhh jösus vilken resa det har varit. Jag och Disen missade Planet och fick ta en ca 10 timmars busstur hem i stället. Kan ha varit det tråkigaste jag varit med om i hela mitt långa liv. Vi fixade det i alla fall. Somnade som en stock när jag kom hem och min kropp känns som en 80 årings. Hur som, har haft en helt underbar vecka. Skitkul i Norge ju, varför har jag inte varit där förut tro? Vill åka tillbaka redan nu. ;D
Mer om det i morgon, har massa massa bilder från fester och skoj. Nu måste jag slänga i mig en mini-pizza och sen bädda ner mig i sängen. Upp med tuppen i morgon och iväg till första dagen på jobbet. Spännande ha !

Puss♥

I fell in love with a murderer.

I went walking in with my mama one day,
when she warn me what people say,
live your life until love is found,
'cause love's gonna get you down.



Min nyårs outfit fick bli svart, spetts, silver och mördardojjorna. Älskar dem men fy i havet vad mina fötter led. Men visst satan ska de ner i resväskan ändå. Vill man vara fin får man lida pin har jag hört.

100103. Här kommer Pippi Långstrump

Nu är nyår förbi, blev tre rätters med familejen, lite drinkar, skumpa, raketer och en gnutta krogen. Helt okej faktiskt eller njaa i ärlghetens namn var det inte så jätte kul ute, jag erkänner. Men det innan var kanon, kanske kan bero på mina underbara vänner ?! =) Nu är jag i full färd med att packa och styra för i morgon bär det av till Norge med Disafisa. Ska bo en vecka hos Patrick. Kan tänka mig att det kommer bli allt annant än tråkigt ! ;D Börjar få en sådan sjuk resfeber och jag lovar på allt att jag kommer glöma något, men detta ska gå bra. Hem kommer jag skapligt tills jag börjar nya jobbet. Ja jag tror det kan bli ett bra år det här, hoppas i alla fall ! =) Igår var blev det en sväng på världens med mina fina och en kanna cider, sedan vidare till Otten. Rolig kväll, rolig kväll.
Nu ska jag kila iväg och handtvätta lite innan jag blir hyper. Gotta er i lite bilder :





RSS 2.0