100326.




H&M Barn 179kr.
Äntligen har jag hittat dom, gud som jag har letat och så finns dom på barnavdelningen. ♥

100326.




Oh vilken underbar dag det är idag! Inte nog med att solen skiner, det är varmt också. Blev en ytterst härlig promenix till bussen efter jobbet. Kaffe Latte i handen och solisarna på. Snart ska jag ner på stan och möta Disa sen blir det fix för ikväll. Måste fixa lite i mitt rum också, för att komma in får man gå sick sack. Startade värsta projektet igår efter IKEA. Nepp jag är inte den vassaste kniven i lådan jag inte !

Puss puss♥

100326.


Fredags-macka, chokladboll, daim och juice. Det är fredagsmys på jobbet ! Ikväll ska jag visa mina finfina köp från igår, jag är supernöjd ! :D

100324.




Gaah.....lite små jobbigt nu för min kropp säger i från över nått. Mår skitbra ena stunden och sen pang mår jag konstigt som satan. Kan inte förklara men aa det går nog över med tiden. I morgon kommer ju lönen och den såg ganska så sexig ut! Kanske det kan hjälpa mig må bra ?! Idag har jag inte gjort ett piss, jobbade till 5 så då återstår inte så mycket av dagen. Käk och film fick det bli. I morgon hoppas jag på Linköping med moster, om jag inte ska jobba över vill säga. Time will tell, men jag håller tummar för först nämnda.
Nu ska jag dra mig tillbaka, njuta av en kvällsmacka och sedan somna in.
puss♥

100323

Let me se you go down low
Head, shoulders, knees and toez
Laaaadiiieeees



Pix från helgen! Inte en dålig helg heller, de mesta är en dimma men kul hade vi ! Körde fredag och lördag och som vanligt var det mest drag på lördagen. Jag ska nog fasen skippa utgång på fredagar och köra all in på när det är som bäst!
Hur som, yesterday was a good day, fick förlängt på café bar på obestämd tid! Heltid också. Hur nice ?!
Today is'nt as good as yesterday men man kan inte ha all tur här i världen. Känns som att jag är på G o bli sjuker. Surplade soppa och tea som in i norden idag. Daniella Wiking blir inte sjuk, vad är det här för strunt?!

Vi hörs damer och herrar! Oh by the way, nedräkning nu....två dagar till lön!
Pussar♥

100318. You would not believe your eyes

Favorit låten just nu: Owl City-Fireflies ! Kärlek hela vägen till jobbet ! ♥

I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems
When I fall asleep




Blööhöö säger jag bara! Det är grått och trisst ute och jag längtar till solen och värmen! Sitter på jobbet och gäspar stup i kvarten. Fattar inte hur jag kan vara så trött idag?! Ska hämta mig en tredje kopp kaffe och hoppas på ett mirakel. Slutar om två timmar och 30 minuter! Nedräkningen har börjat. Haha
Åvan är min "stor-shopping" från Oslo. Två ringar från Gina och ett litet litet mag-linne från Bik Bok! =) Får ursäkta röran bland mina smycken, måste fixa ett sådant där smidigt smyckes-träd eller liknande, going nuts över alla halsband och armband som ligger huller om buller.
Nu ska jag fortsätta jobba! 
Puss på nosen ! 

100318.




God morgon, God middag, God Kväll!
Trött som en sate men snart är det jobb som gäller! Idag är en sådan där dag då man bara vill ligga o sova, tur att det är helg snart ! Då är det festa med bästa som gäller! I like, I like! Vet inte riktigt om jag har något intressant o säga om den här veckan so far! Jag har ätit för mycket kakor och godis doh ! Jag och bror har käkat två burkar kakor på två dagar, vilket har fått min mage att känna sig en aning full och öm! Men va fasen, lika bra o passa på nu innan jag och Disa ska börja träna. Då blir de fasen inget godis i veckorna! Önska mig lycka till ! ;D
Nu: fixa det sista innan jag sticker. Sen: ta bussen till jobbet. Senare: ta bussen till Disafisa.

Bye for now ♥

100315. I am unwritten




När man har pratat med sina nära vänner och fått alla råd man behöver, man vet att allt löser sig men ändå så hänger det ett litet svart moln över huvudet! Vid sånna tillfällen så känns det bra när Jason Mraz ylar I won't worry my life away. Just vad man behöver höra lite då och då! Jason är allt en fin kille ! :)

Mina må-bra-låtar:
Jason Mraz- remedy
Natacha Bedingfeild-unwritten
Owl City- Fireflies

100315





Hallojs ! Nu är jag back in Sweden ! Har haft en kanondag, tror det var min dag idag helt enkelt! Ska fortsätta min dag med att gå ner och möte Disa och Clara på stan. Hörs senare gott folk!

Pussar <3

100313.


Varför jag gillar Oslo:
Jo man får så många rosa mentos. Sjukt många och det gillar jag för dom är godast. :D

Varför jag ogillar Oslo lite smått:
Godiset är sjukt dyrt och det är dåligt utbud !

Annars då?! Jo rå det rullar , har inte gjort så mycket idag. Varit för mig själv idag igen. Gick ner på stan och shoppade lite. Fick bli en söt tröja och två ringar, får inte plats med så mycket mer i min väska. Ses gick jag hem till Patte igen och nu ligger jag här och äter Mentos, choklad och dricker cola. Väntar på att någon ska komma hem så jag kan gå och köpa käk. Tror det skulle vara en bra idé med tanke på att jag bara har ätit godis idag. Nu ska jag förtsätta vara slö, sätta på en bra låt och sjunga högt. Woopps i morrn åker jag hem till Norrköping igen ja ! Satans va snabbt de gick :)

Puss

100312.

Haalloj ! Har haft mysdag idag. Bekantat mig med Oslo lite, helt själv. Gick bra faktiskt. Hittade till Aker Brygge där jag strosade runt lite i affärer hittade massa fint men köpte inget, måste kolla om de finns plats i väskan först! Efter ett tag började magen min kurra lite smått så då blev det take away nudlar, latte och en bänk i solen vid vattnet.
Mys på den mina damer och herrar! Sökte så klart lite jobb också men det gick väl si så där. Lite mer kött har jag väl på benen nu så ska försöka samla lite krafter och dra ner snart igen.
Kan tyvärr inte lägga upp några bilder från min dagstripp för jag glömde sladden hemma in my datorrum, känns ju dötrisst men det kommer.

Slänga sig i sängen kanske ? Ta en kvart till o bli pigg ? Låter kanske inte helt fel. Ska tänka på saken !

100311.

J
ag är framme in Oslo! Helskinnad och väldigt trött. Resan gick bra, gick sjukt snabbt. Vandrade runt i Gallerian tills Ali kom och mötte mig, kollade på massa fina kläder. Synd att min väska är ganska så full.
Nu sitter jag här helt själv och äter pizza, dricker cola och njuter. Har redan hunnit göra bort mig totalt, förvånad? Någon?
Så här gick det till!
Ali berättar vägen hem, sväng efter stora klockan och sedan den stora porten. Japp det var jag med på helt. Sedan dörren till höger. Aaråh det fixar jag. Provar alla nycklar, vrider och har mig tills någon kommer och öppnar. Wooops fel dörr. Ger sig på nästa dörr, kommer in, ringer Ali och frågar vilken dörr det är sedan. Jo första dörren. Danni testar alla nycklar igen ingen passar alla är för små. Ringer igen.
- Men dörren till höger är du där?
- Nee vänster.
- Men jag sa höger!
- ehhm aa jag vet...
- Varför gick du till vänster då?
- Ehhmm.....jag lyssnade nog inte. Nu är jag inne! Ses sen, ha så kul :D
Klick
Jäpps that's how I roooll !!! Men nu är jag här, ska lägga mig i sängen med min tidning och min cola och bara vara. Kommer somna som en gris när som. Men i morgon är det stor grejer på G! Haha
Hörs my lovers. ♥

100310




Konsten att packa smart. Aarååh den kan nog jag! Nu är väskan snart full och då upptäcker jag att skor, plattång och hårspray inte befinner sig in the bag så att säga. Skulle gissa på att det är nått mer jag missat. Måste slänga ut allt igen och tänka om! Idag har jag myst med Daysiii på Espresso, snackat prutt och försökt lugna ner mina resnerver. Känner mig som ett barn dagen innan julafton ! Men fasen va kul jag ska ha!
Nu ska jag måla naglarna och krypa ner i sängen. Kommer bli en lååång dag i morgon så ska försöka få lite sömn.

100310.

This time baby I’ll be bulletproof


Huu nu börjas det på riktigt. Gud vad nerrvigt det blev! I morgon när jag vaknar är det i morgon. Idag är det alltså i övermorgon. Aa sen lyfter jag från Skavsta och landar i rygge. Kommer vara ensam massa timmar i morgon, trisst men jag ska proppa mobilen full med musik och så får jag äntligen chansen att börja läsa den där boken. Det här kommer gå fin fint. Jag är superglad att jag gör det här så det är absolut inget negativt pirr i kistan, bara massa glada !
Nu måste jag sova så jag kommer upp till jobbet i morgon, har även sagt att jag ska jobba extra på ekonomi! Duktigt va ? Naa eller så skriker min plånka efter extra pengar! =D

Puss och god natt. ♥

100305




Oh är vi inte påväg åt rätt håll nu ? Nu har jag kört på skinnjackan i flera dagar och jag tänker inte hänga tillbaka den. Nu väntar jag bara på att all snö ska försvinna och att solen ska bli ännu varmare. Jag vill ha uteservering, solglajjor och Coronan i handen. Jag vill ha bikini, strand, bad och solning ! Snälla ge mig nu ! =D

Men tillbaka till verkligheten. Sitter på jobbet, ganska segt så här på en fredag. Missade mötet i morse för första gången. Vilket betyder att jag går hem 16.30 i stället för 15.30 vilket gör det ännu segare. Men det ska nog gå. Blir mys hemma hos Disa ikväll tror jag, i morgon kör vi all in! De tycker jag låter som en bra idé !

Smell yaaa

100304. Made in...

So far so good!
Det här är väl lite på ett ungefär vad jag har köpt än så länge. Minus tråkiga saker som hårspray, snoddar mm.
Men som sagt so far so good!


My new bag. Me like! Den är stor och det är orm. Yes så bra det kan bli.
Från Accent!

Lackisar Cubus

Grå Tröja med en stooor roset från H&M.

Basplagg är bra tråkigt att köpa. Men en tjock tröja behövdes. 150Kr för denna. Inte helt fel!
Från H&M Herr 

Armband med pärlor o skit.

Världens bästa smink, inga kemikalier, inget skit. Innehåller Aleo vera och naturliga ämnen. Lämnar inga märken på kläderna och sitter som bomben ! En foundation och en concealer fick det bli! Sen världens sämsta nagellack i en skitsnygg färg! Ska köpa ett nytt. Have 2 have a gult nagellack i vår och sommar!

Hejs Svejs!

100304. Up in the air


Om exakt en veckan klockan 17.40 flyger jag upp upp o iväg. Hela vägen till Oslo ska jag!
Ganska så kul faktiskt ! :D 
Lägger upp mer utav mina inköp om ett tag. Nu ska jag fortsätta jobba !

100304




Frullen=viktigaste målet på dagen. Kan stämma därför kör vi en stadig en. Gröt och stora koppen kaffe!
Börjar halv ett idag. Känns ganska så nice, hinner med så mycket då. Idag har jag kanske inte gjort jätte möe men igår hann jag med att gå ner till stan i solen. Shoppade en liten väska som kommer sitta fin fint i vår ! Nu måste jag springa iväg o slänga på mig resten utav ansiktet. Men åtekommer senare idag !

Morgonens sköning om ni klickar på bilden ! :D
Pussar.

RSS 2.0