A cup of tea and a ostmacka.



Så här roade jag mig för bara en liten stund sedan, jag vet charmigt som tusan men det bjussar jag på. Ligger i soffan och kollar på komedier helt själv, sorligt ha ?! Jag borde nog gå och lägga mig nu , ska upp klockan sju i morgon och håva in vuxenpoäng. Fixa frulle, packa väskor och sedan följa sötfisarna till dagis/skola. Men nej, tror jag kommer sitta uppe ett tag till och göra igenting, får skylla mig själv i morgon.
Hur som så har jag i alla fall haft en mysig dag.
Ippsi gosade in sig i min famn förut idag och sa: Oh så mysigt det är att vara med dig Daniella.
Lukas har berättat hemlisar och visat vad han har lärt sig i skolan.
Mina mysmongon. ♥

Bäddar ner mig i soffan nu och återkommer i morgon. Natti Natt

090929

Hallojs i stugorna. Sitter hemma hos min moster och fryser. Ska snart och hämta Ippsi på dagis, nämligen så att jag ska vara barnvakt från idag till i morgon. Så snäll är jag =) Besökte även Frissan idag, var på tiden kan jag lova, ujsan vad slitna mina toppar var, känns rikigt skönt att ha det fixat nu.  Nepp nu ska jag byta kläder och hämta bajsen !


Tredje klädbytet idag nu. Men det här hade jag på mig nyss , Jeans och skinn....Det gillas.
Nedre bilden är ett bevis på mina slitna toppar. Usch !

PussPuss


090928

Ujuj idag var jag uppe med tuppen. Det var länge sedan jag gick upp så tidigt, klockan 8.00 satt jag vid frukostbordet med Disa och klockan 9.00 befann vi oss på möte. Efter det var jag och gjorde prov i religion. Så man kan väl säga att min morgon var ganska så tråkigt. Tur att Disa räddade mig lite senare med en fika på stan, en riktig höstfika. Mys på den! =)
Nu ska jag fixa något att äta och bänka mig framför Anna Anka och de andra svenska hollywoodfruarna.

Detta var dagens. Vad tycks om min nya skinnjacka ? Nice ha ! =)

090927

Tummen upp till mig, har städat mitt rum hela dagen och nu är det skapligt fint i alla fall , duger ! =) Där emot har jag inte pluggat något idag , vilket inte är lika bra . Tar det senare. Nu ska jag gå och kolla På One tree hill, måla naglarna och bara mysa ! =)

Bye <3



090924. Daniella Vs. Pappa


Vilken vinner?! Min såklart . Okej jag fick mer ost än pappa men endå . Min är fet och god pappas är tunn mesig! Pappa tror inte att någon kommer att äta av min pizza , fel fel fel. Även om det inte skulle göra ett smack . Då blir det mer till Mig ! ;D
Nu måste jag checka godingen, hörs.
Blir att fäga håret i morrn Btw !

090924


Jag vet redan att jag är rolig och att jag ser grymt kramgo ut. Fast det känns ganska så nice o se det svart på vitt.
Tack Jonathan du är en sann vän. Nu står du med i min blogg, sikken lyckans dag ! =)

Idag har jag yrat runt lite här och där. Efter frukosten drog jag till Willy's och handlade hårfär. Uj så blond jag ska bli, bye bye utväxt. Efter det var jag bara tvungen att gå på halsduks-jakt. Fick beslutsångest och gick hem. Nu ska jag baka den där sockerkakan jag pratat om, sjukt rastlös. Behöver sysselsättas. =P

Resultat på håret kommer ikväll när det är klart ! Håll tummarna för att det inte ska bli gult ! =)


a piece of cake


Om jag bara kunde ta o sluta vara så slö. Affären liggen helt ärligt bara ett stenkast här ifrån. Kom igen Danni så jobbigt kan det väl inte vara att springa ner o köpa mjölk. Jag vill göra en sockerkaka. En som en lite knaprig på utsidan och saftig på innsidan. Då kör vi. Inget snack om saken , Hemköp här kommer jag !

090921

Sämsta sämsta sämsta natten! Gårdagen var inte heller den bästa men jag ska inte klaga för idag tar vi nya tag och ikväll bjuds det på fotboll. Pappa vann fyra biljetter till IFK-Syrianska. Nice nice. Det blir jag, pappa, bror och så Felice som fick den underbara äran att följa med ! ;D
Nu ska jag gå och fixa lite käk, slänga mig i soffan o slöa. Måste plugga också. Nice nice . Nepp nepp.
Hörs senare. Bye

Så här såg min helg ut btw:


I fredags kom Amandis förbi, vi gick och köpte Ben & Jerry's och myste. PÅ kvällen vart jag sjuk och spenderade kvällen i min säng, kollade på Dirty Dancing och sjöng högt med i låtarna.

Lördagen bestog utav nitar, kedjor, oranga naglar , vin och massa dans. Grattulerade även Denise som fyllde. Hon fick rosor som varken var röda eller rosa utan lite mitt i mellan ;D haha sorry lite intärnt där !

090917. Me and my badanka


God kväller. Yttligare en dag lider mot sitt slut. En helt okej torsdag faktiskt. En liten runda på stan, fika och god mat made by me ! ;D Kom nyss upp ur ett varmt bad, är ju så sjukt kallt idag. Burrrr.....I morgon är det fredag, mysfredag. Jag ska inte skaka min lurrviga i morgon så det så. =)
Nu ska jag kila iväg o läsa om Buddismen.
chaa =)

Ps. Gilla min söta badanka. Tycker inte om att bada själv så han fick joina mig, dålig simmare är han dock ! Ds.

090917

God morgon , God middag , God Kväll !
Sov inte alls bra i natt, knappt en blund pga min kära hosta. Så fort jag andas så retar det i halsen och jag måste bara måste slänga iväg jordens hostatack. Härligt härligt. Det händer nästan bara när jag ska sova, kan det vara så att jag inte andas om dagarna ? Tåls att tänka på.....
Idag har jag i alla fall endel att göra, känns ganska skönt för då har jag gjort någon nytta, plus att jag (snäll som jag är) ebjudigt mig att laga mat till min familj. Ungspannkaka ska jag slänga ihop , sug på den ni ! =D
Nu ska jag hoppa in i duschen innan Felice tittar förbi. Vill ju inte skrämma ihjäl stackaren.


Naaaj va söta ! hihi =D

090916

Fy fasen jag får panik. Min hosta har blivit värre! I natt kunde jag inte sova för att min hals skulle jäklas med mig och idag har jag kanske sagt tre ord samanlagt bara för att förhindra en hostatack. Men för att se något komiskt i allt tragiska. Idag fick jag ett ganska så viktigt samtal på min lur. Det var en dam med ganska så stel och ointresserad röst som ringde mig. Mitt i samtalet börjar jag hosta, försöker sluta men det går verkligen inte, damen i andra luren forsätter prata som om ingenting trotts att det låter som att jag ska dö och kommer emot kräksreflexen x antal gånger. Försöker dricka lite tea för att de ska gå över men nej. Notera nu att damen fortfarande pratar på om papper och liknande. Tillslut får jag i alla fall fram : förlåt kan du vänta lite? Varpå damen svarar: Jadå, du kanske vill hosta klart?
Humm....jo kanske ville jag de. Så typiskt att sånt ska hända när det verkligen inte får hända!
Nu ska jag forsätta med det jag håller på med. Kanske äta en macka och sedan vila . Jag är lite trött faktiskt !
Pussiluuu


i thought i told you im a star


Så här cool tänker jag vara när jag springer ner på stan om ca: 15 minuter för en fika med tjejorna.
Ehh....fast tänk bort mitt oborstade hår, det har jag fixat så här i efterhand ! ;D


090915


Det är fint väder ute, tror att min hals är pyte lite bättre och nu ska jag gå och dricka mjölk och plugga. Fick hem nya H&M katalogen idag också , höstkläder! Japp det välkomnas så hjärtligt in i min garderob! Time 2 go !
Puss Puss

090914


Det här bestod en stor del utav min fredag utav. Piggelinshots. Yummi , de går verkligen hem ( notera Felice i bakgruden). Men trotts att det blev en del dricka så vart jag bara så där lagom , ni vet lilla landet lagom full , så som det ska vara, det jag inte fattar är hur jag kunde må som om jag halsat en hel 70's dagen efter. Antar att jag börjar bli en oldie. Så efter som min kropp var så osammarbetsvillig i lördags så fick det bli en mysig filmkväll hemma hos Disa, två och en halv film hann vi med. SÅ JAAH !
Nu ska jag hoppa i sängs, börjar bli förkyld. Känns lite som att ett litet , litet monster sitter och river i min hals och eftersom jag drukigt två koppar tea idag så är det nog bara vila som saknas, sen är jag på topp igen.
Höres i möra . Puss

090911

Äntligen fredag!
Idag har jag umgåtts med min morfar. Vi var på museum och kollade in hur Nörrköping såg ut back in the days. Ganska så intressant faktiskt. Allra hellst när jag har morfar som guide. Efter det köpte vi spicy hot, Kyckling med jordnötssås! Yummi right there! Nu proppar jag i mig ostbågar. Laddar till ikväll , kan hända att det blir utgång ikväll . Vad jag ska ha på mig i så fall är fortfarande ett mysterium. Mabye naked?! ;D




Nu ska jag lyssna på musik och leta insperation ! Puss på alla söta =)

090910

Jag mår illa ! Varför ? Kanske för att jag inte hunnit äta något annat än mackor idag. Vaknade på helt fel sida, massa plugg och sämsta humöret. Men det är som bortblåst nu. Lyssnade på lite må-bra-musik och fick insperation. Nu är jag med igen, Happy as a hippo ! =)


Dagen: Radig tröja , beige tröja över , lite kedjor, rosa nitar runt armen och jeans. Självklart åker glajjorna på nu när det är fint väder ! =)


090908.

Snackar med Matilda på msn om något som kändes extremt trisst att snacka om. Jag sticker in ett "zebror är randiga" och nu har vi bytt till ett helt annat samtalsämne. Skönt , de klarade vi fint ! ;D
Idag var jag och Disa på lite ärenden sedan satt vi i mitt kök och snackade massa skit, käkade och drack cola i väntan på att hennes mamma skulle komma. Efter det har det inte hänt alls mycket , skulle pluggat matte men jag och mamma satte igång med att klura ut hur vi ska göra om här hemma. Mycket roligare ! Men efter Idol har jag inget val. Då blir det att plugga som fasen , i badkaret , med ansiktsmask , tror jag , hmmmm .....! =D


Ni som känner mig vet att jag har något som kallas för beslutsångest.
Detta hade jag på mig idag i stället.
Och jag vet att ni tänker : faan va slitna toppar. Jaa jag ska gå och klippa mig snart. Lovar ! =)

090908

Jag måste helt ärligt leget som en banan i natt. Min nacke gör skit ont och är stel, knakar i den så fort jag vrider huvudet. Ska nog lägga en värmepåse på den innan jag och Disa sticker iväg på äventyr. Jag börjar bli lite nerrvis, såg att jag har matteprov nu i veckan och jag är livrädd att jag inte ska klara det. Nej nej ingen press här inte. Men som vi fick lära oss i psykologin, tänker man att man ska klara det så klarar man det . Så positiva tankar. Jag är ett mattesnille och jag kommer att klara det !

Tror att jag kör på randigt , grått och nitar idag. Lite halvtrisst men det kankse går att lösa .

090907.


Nu har jag gått runt och varit mysig hela dagen. Mys kläder och mysstrumpor. Men ingen att mysa med, vad är det här?! Humm jo Disa snubblade ju in en stund i och för sig. Vi pratade om massa mesiga saker och hade det ganska så trevligt ! Nu ska jag gå och titta på fotboll. Stötta Ifk som den sanna Norrköpingsbon jag är ! Haha....Hela parken är ni klara ??!!

Hörs i morgon.






Ps.
om det är så att det sitter ett mattesnille och läser detta just nu så är du hjärtligt välkommen hem till mig i morgon. Jag behöver någon som bokstavligt talat slår in matten i huvudet på mig ! Ds.


090907

Helvetes jäkla skit. Alla bilder från sommaren är borta. Datorn krashade och tog bort varenda bild. Usch så arg jag blir. Hur som , helgen har varit bra. Mysfredag med cola och mys , partylördag med basket, vin och pary och bakissöndag med huvudverk och mys hos Disa. Nu ska jag kolla runt massa skit, ta reda på lite info och sedan fortsätta gå från super glad till arg. Humörsvängningar me like !


090905

Nej vet ni vad ? Jag gick inte ut igår. Jag gick från partyfredag till mysfredag i stället. Bytte alkoholen mot Chips och cola , musiken mot två urdåliga filmer . Men jag ska säga er att jag inte ångrar mig för fem öre , i stället drar jag ut ikväll. PartyLördag funkar väl lika bra ! =)
Innan jag springer ut och skakar min lurrviga så ska jag följa med moster Petra och kolla på extrem långa killar som försöker kasta en boll i en korg. Med andra ord basket. Ser fram emot det som fasen men jag måste erkänna att jag inte kan ett skit om sporten och troligen kommer sitta där som ett fån.
Nu ska jag gå och tvätta mig och klura ut vad jag ska ha på mig ikväll. Har en svag aning men det hinner kanske ändras.
Smell yaa


090904


Så himmla snygg hon är den där Gynning !
Kan hända att de blir utgång ikväll, från början var planerna att jag skulle ha en hemmakväll och gå ut i morgon, men Disa har tjatat hela dagen så vem vet hon kanske får som hon vill ! ;D
Nu ska jag i alla fall gå till Pizzerian med brorsan sedan blir det dusch och leta efter eventuella kläder till ikväll !
Hörs senare . Pussiluuu

RSS 2.0