I don't know why I'm still surprised.




Hej alla prinsar och prinsessor. Musik far genom mina nya hörlurar, tusen tankar och en konstig känsla i magen som vägrar försvinna, så sammanfattar jag min natt. Kan inte sova så jag passar på att städa mitt rum. Jag städar alltid på nätterna, don't know why men vem bryr sig? Bara det blir gjort känner jag. Ska snart lägga mig i sängen och läsa igenom mitt Personliga brev och försöka finslipa lite, sitter lite fast (som vanligt). Jag längtar så tills det blir morgon. I morgon kommer bli en bra dag tror jag. Antingen en helkväll med mina bästa töser eller tekken med min bror från en annan mor.

Puss&kram.

.


En släng av irritation. Pisshuvuden är det värsta jag vet! Jag vill göra som björnarna och vakna upp när det är sommar, då är allt så mycket lättare känns det som.

Miroslava Duma



Miroslava Duma, aj så vacker. Hon har det hela så att säga. Kan inte sluta titta på henne, sikken stil. Ska hoppa in i duschen nu och sedan börja fixa massa. Väntar både på posten och ett sms där det står något i stil med: Hej nu är jag hemma nu, resan gick jättebra. :)  Blir så nervös när vädret är ostadigt och folk ska resa hem över jul. Usch usch.

Puss&kram.

101221



Jag tog mig den hämskt tråkiga tiden på mig och lockade håret idag. Det händer för sällan. Annars kör jag blött hår, saltvattenspray och sen låter jag det torka men idag drog jag fram lockisen. Nöjd är jag, lite vardagslyx. Jag som aldrig lägger energi på kaluffsen annars. Nu ska jag kila iväg och träffa Amanda, checka in hennes nya lya och käka en mysig lunch står på schemat. Saknat min tös något förskräckligt mycket. Ha en bra dag!

Puss&kram.

Pharrell.



Jag skulle!! Huhuu han är för jävla sääääxig. Pharrell, gift dig med mig!!!

Letting you go.



Hellu ! Igår spenderade jag hela dagen på att vara bakis. Mindre kul men det var värt det. Vi hade en galet rolig kväll i söndags, med betoning på galet. Slutade med att vi våldgästade Ottens personalfest på VK. Blev massa dans, drinkar och nån shot för att toppa det hela. Mycket kul. I morse vaknade jag upp klockan 05.00 och var pigg som fan. Har varit vaken sedan dess, nu är det dags att käka frulle och ta tag i dagen känner jag. Massa bra musik svävar ut ur mina högtalare. Det kommer bli en bra dag, jag har det på känn.

Puss&kram.

I drink to that.



NU blir det personalfest mina damer och herrar. Skulle kommit vid tre och dukat lite egentligen men jag sov så länge idag. Ska sticka iväg nu i stället. Det blir julmat, dans, dricka och lekar tydligen. Kameran åker med så klart.

Puss&kram.

I'm in the mood for you.




Nu är det chill ! Jag varvar ner med favogodiset, ostbågar och cola. Slötittar lite på tv gör jag också. Jobbat Julbord idag på Parken. Gick bra, det var kul och nu är jag helt slut. I morgon kör vi det sista julbordet och på söndag är det fest. Personalfest. Tror att det kommer bli riktigt nice, kul att få parta av sig lite med sköna arbetskamrater. Oh just ja, tele2 var inte så duktiga idag! Hey var är min telefon? Blablablaa...dags o sova kanske. Smell ya!

Puss&kram.

frozen diamond



I'm a fucking covergirl ! Haha. Vaknade av ett mess här om dagen där det stod att jag var på framsidan på Nollelva. Japp där är jag. Över hela staden. Mysko men kul. Tack för alla fina komplimanger, jag bli jätteglad. Lite generad men glad! Nu sitter jag här halvt påklädd och färdigsminkad med en tallrik ungkarlsmat i hande. Mackaroner, bea-sås, ketchup och majs. Yummi.

Puss&kram

I'm wearing nothing but my smile



Så här naturlig är jag nu. Osminkad och charmig. De mörka ringarna kan jag delvis skylla på gårdagens mascara (Ja jag var lat igår och struntade i att tvätta facet) men det beror mestadels på årstid och väder. I morse vaknade jag klockan sju och kunde inte somna om så jag gick upp att serverade mig själv en riktig brakfrulle och började mina dagliga måsten. Icka kom förbi en sväng och gav mig rast. Synd att den vart så kort bara. Men jag är en duktig tjej idag, hoppas på att tele2 är lika duktiga. Jag vill ha min smarta telefon idag!!! Ska fortsätta med mitt personliga brev nu. Hörs sen

Puss&kram.

Give me that XoXo



Usch så länge jag sov idag. Det var verkligen inte meningen men pms-monstret innom mig tog över. Vid tre-tiden kom Gabbe och hämtade mig. Vi tog en en fika/lätt lunch på Fräcka och snackade om vad som hänt sen sist. Hade tänkt ta en runda på stan också, måste ju införskaffa mig något till Personalfesten på söndag. Tyvärr fanns inte orken eller lusten så jag får ta det senare i veckan. Nu ska jag städa mitt rum och ta en lång lång dusch. Ikväll ska jag komma i säng tidigt. Jag behöver den rätta dygnsrytmen igen. 

Puss&kram.

Just a dream.



Nu är det sista gången jag drar på mig dansbandsskjortan. Idag är det finalen och det betyder att det är slut för denna gång. Efter blir det tydligen fest. Jag kanske tar mig en drink eller två men sen får det nog vara, känner inte för Harry's om jag ska vara ärlig, plus att jag är för liten ! ;)  Ska köra lite finlir nu och städa lite mer innan jag sticker. Hör och häpna jag har sorterat mina kläder i färgorning idag. Kors i krösamoset.

Puss&kram.


Pappa.


Fick kärleksråd av min far idag. Kom från nowhere.

Pappa- Men du! Han ****, träffades inte ni förut?
Jag- Jo det gjorde vi, fast det var ett tag sen.
Pappa-  Men varför kan du inte börja träffa honom igen då? Han är väl en bra kille, har koll på framtiden lite grann och så.
Jag- Jo men aa han är verkligen en helt underbar kille. Jättesnäll och så.
Pappa- Ja men då så. Varför ska du träffa dåliga killar för då? Gillar du inte bra killar?

Ehm jaa det var väl bra sagt av min pappa. Kanske skulle lägga över mitt kärleksliv i hans händer?! Vem vet, kanske kan funka ! ;)


2 drinks.



Nu är jag hemma. Svängde in på Cromwell efter "jobbet" för två chilldrinkar och snack med folket. Var ett riktigt lugnt och skönt julbord idag med massa mysiga gäster. Det gillas som fan. Nu ska jag krypa ner i sängen för i morgon börjar jag tidigt så jag måste försöka få lite sömn. Har vänt på dygnet något så enormt de senaste dagarna. Usch usch. Hoppas att alla har haft en bra dag.

Puss&kram.

If you smoke, I'll smoke too. That’s how much I'm in love with you



Snart dags att sticka iväg. Sov jättelänge idag men nu känns det som att förkylningen börjar att ge sig i alla fall, dåliga humöret som jag vaknade med börjar också ge sig. Tänk vad två samtal kan göra. Ikväll när jag kommer hem ska jag ta tag i allt. Jag ska skicka ut alla mail som jag har missat och så ska jag planera kommande vecka. Måste få lite rutin igen. Nepp nu måste jag kila.

Puss&kram.

Kiss me through the phone.



Mina bihålor dödar mig och jag är skraj över min nya tele, kommer jag att älska den?! ! Sitter och kollar på paradise nu, det är fan ganska så kul. Efter jobbet så träffade jag Gabbe, blev en tripp till Donken med massa snack och mat. Det var mycket trevligt och jag har dåligt samvete för att jag har varit en dålig kompis de senaste veckorna och inte hört av mig. Blir bara så mycket man ska hinna med ibland. Ska verkligen verkligen bättra mig. ska snart tvätta av mig mitt smink, dricka lite vatten och lägga mig i sängen.

Puss&kram.

HTC.




Jag har blivit med smartphone. Beräknad komma om en vecka. Vi kommer nog trivas jättebra ihop,
jag och min HTC Desire. ♥


Hang with me.



Idag är jag glad. Dansar runt här hemma samtidigt som jag fixar mig. Har snackat med Tele2-killen nu och om en vecka så har jag min nya tele i handen. Det var fan på tiden att jag skaffade en, den jag har nu sjunger minst sagt på sista refrängen. Idag börjar jag halv 5, ganska skönt faktiskt trotts att jag inte fått något nyttigt gjort. Men jag börjar vid den tiden hela veckan så ingen fara på taket så att säga. Ska slänga ihop något att äta nu, annars kommer jag tuppa av och dö bland alla gäster ikväll.

Puss&kram.

Joey Montana con Angel.


"Du är speciell för mig". Detta hittade jag bland posten idag, gulligt va? Det var från Disa, hon är för go den tösen. Har vandrat runt på stan en massa idag utan att hitta något kul, köpte en tråkig svart jobbtröja och en foudation. Mer än så vart det inte. Innan jag vandrade hem så klampade jag in hos Matilda för massa skitsnack och chokld, sitter aldrig fel. Är det någon där ute som har en HTC Desire? Jag kan nämligen bli ägare utav en sådan men jag måste bestämma mig till i morgon. Jag har beslutsångest, vet ej varför för jag tror inte att jag kommer bli missnöjd för fem öre. Jag tror jag tänker för mycket, kan även vara en av de sista som fortfarande har en dumphone. Synpunkter!! Hit me !!!

Puss&Kram.

För dig ska jag göra det tusen gånger om.



Smidigt att vakna vid ett idag ! Nej inte ett dugg men så somnade jag ju inte förns vid sex på morgonen så jag antar att det inte världens undergång. Nu ska jag springa iväg och möta upp Icka på stan. Har lite kli i fingrarna så jag hoppas att jag hittar något fint att ta med mig hem. Spana efter en julklapp till lillebror ska jag också göra. Hoppas att ni alla får en toppen på snoppen dag.

Puss&kram.

06dec2010


Tre pics från makeup store visningen.

Varför sitter jag uppe nu?! Klockan är massor och jag kan inte sova, är jätte, JÄTTE pigg. Somnade vid 21.00 och vaknade klockan 01.30. WHY ?! Idag har jag haft en riktig chillsöndag. Moster och ungarna var här en sväng på dagen och käkade pepparkakor och rulltårta. Superduper mys. Älska söndagar säger jag bara. I morgon tror jag att jag är ledig så då tänkte jag fixa i mitt rum samt ta en runda på stan, kanske införskaffa lite julklappar?! Ska räkna lite får nu och se om det hjälper. Hörs!

Puss&kram.


Bag




Hur mycket längtar man inte till Hm spring 2011 när man ser den här väskan? Jag älskar väskor så det riktigt kryper i kroppen när jag ser den här. Modellen, färgen, matrialet, ALLT!!  Klicka HÄR för att se mer fina och fula plagg

svart och vitt


Svart,vitt, silver, guld & kamel väskan.

02dec2010



Hellu ! Inte mycket till livstecken från mig, jag vet. Men här är jag! I tisdags gick jag ju en visning för Make up store. Vilket var superkul och hur härligt som helst. Sjukt skönt det skulle vara om man fick bli så där ompysslad lite oftare. Tyvärr var jag pucko och glömde min kamera hemma. Är på jakt efter bilder och lovar att de kommer upp så fort jag har hittat dem. Blir så irriterad på mig själv ibland. Nu ska jag springa ner till stan en sväng och träffa Disa. Börjar vid halv 5. Julbord idag igen. Hörs ikväll!

Puss&kram.

RSS 2.0