30jun2011



Halvkass bild från Midsommar på Öland ! Varsågod .
Ligger i sängen och Chillar nu , missat alla soldagar denna vecka och nu jobbar alla mina vänner så jag har inget att göra. Får väl göra lite nytta, typ kolla igenom mitt cv, städa lite, tvätta. Uhhh någon som vill byta ?

Puss&kram.

29jun2011



Man får göra det bästa av situationen. Jag har varit sjuk i två dagar nu, det har varit jättefint väder dom två dagarna. Nu sitter jag på tredje dagen, den där dagen då man stannar hemma för att vara på den säkra sidan. Det suger. Idag har jag tackat nej till Poolhäng med mina tjejer, jobb på bästa Bishop och Party med pinglorna. Usch. Hatar det här, därför tog jag min frulle på balkongen i min brassestol. När mamma kommer hem så ska vi ta en promenix och sen ska jag göra egen yoghurglass, den ni !

Puss&kram.

10jun2011



Trött skulle man nog kunna säga att jag är idag. Trött, glad och fundersam. Den senaste tiden har jag jobbat, hängt med vänner/familj, festat och stekt i solen lite. Vissa dagar har jag gjort allt detta under samma dygn. Idag tror jag att jag är ledig, ska passa på att hänga med mina vänner då. Hjälpa Bellabus att baka och kanske ta mig ett glas vin på någon soft uteservering. Tycker att jag är värd det, mehehe. Nu måste jag skynda mig till systemet. Ska köpa ut till morsan.

Puss&kram.

RSS 2.0