27juni2010

Hej underbara dag! Norsholms badplats med Amanda, så mysigt. Låg under vår lilla "palm" och bara hade det gött. Käkade vindruvor, snackade ikapp, badade och solade. Hade jag haft en boll kunde jag ha legat där hela dagen känns det som. Nu ska jag duscha av mig all sand och förbereda mig för kvällen. Sväng förbi parken, grillat och vattenpipa är de som gäller! Hur nice?!Hur nice?!


i'm walking on sunshine






Bild nummer två är min morfars brygga och det kan vara en utav mina favorit-platser här i världen. Älskar att sitta där på sommaren och titta ut över vattnet och njuta av vinden i håret och sniffa i sig alla dofter. Oh om man kunde ta en plats o stoppa den i fickan så skulle jag göra det. Bära den med mig vart jag än går och plocka upp den när jag kände att det passade sig. Hmm...any way. I morgon tar jag och packar väskan och sedan bär det av till Norsholm och Amanda. Sol, bad, mys och massa ta-igen-snack. Kvällen bjuder nog på grill och ännu mer mys. Jag gillart big time! Nu ska jag fixa lite och sedan är det nog läggdags. Bye♥

26juni2010

Vilken underbar midsommar jag har haft. En riktigt svensk midsommar (minus regnet) med familjen hemma hos morfar på landet! Skönt att slippa stan för en dag och bara vara. Vi dansade midsommarstång, åkte slide, spelade fotboll, badade i kalla bråviken, åt i mängder och myste som in i norden. Det är så här det ska vara , det är då jag trivs som fisken i vattnet. No stress, bara ta allt som det kommer.



24 juni 2010




Väldigt slapp dag i vasaparken. Hur skönt som hellst. Hade med oss kaffe, mackor och Cola. Nu sitter vi hemma hos mig och degar. Disa och tomat i ansiktet och jag har som vanligt lyckats med glasögon-bränna! Why ? WHY??  Hur som konstigast idag var samtalet jag fick idag !
- Hej mitt namn är Tony och jag ringer från Rix Fm. Vi har hört att du är bra på att sjunga, så kan du sjunga lite för oss?
- HAHAHAHA VA ? Nae det kan jag inte, vem sa ru att de va sa ru?

Samtalet pågick ett tag men nu undrar jag vem i satan var det som busringde mig vid 12-tiden? Jag går banan här, vill veta. Kommer inte få ro.

Juni 23, 2010. Lutande torn?




Hahaha jag tänker bjussa på dessa smickrande bilder bara för att det är sommar och sol. Disas kommentar när hon skulle ta första bilden: Ey äre du som äää lutande tornet i pisa elleee? Efter det började jag dansa till någon låt som jag så vackert sjöng själv! Kommer inte ihåg vilken, försökte läsa mina läppar men ack så svårt. Skit samma nu är det Coca Cola, ostbågar och Sex and the City som gäller sedan blir det natti natt. Upp tidigt i morgon, brygga kaffe och packa mat är morgonens bestyr. Sedan möta Disa i Vasaparken för chill och stek.

Prinsar och Prinsessor




Trötta på att betala för era slott, era kläder och era resor. Trött på att betala för eran lyx. Nu får ni fan klara er själva! Välkomna till verkligheten och välkomna till ert nya hem.

Titt hit alla skvallertidningar! Jag har hittat Prinsessan och prinsen. De är inte alls på smekmånad, de har flyttat in i sitt nya hem här i Norpan! Självklart var jag där och hälsade på. De bjussade på krossade tomater och heineken.

23juni2010


Redo för en bildbom? Idag har jag legat i solen med Disafisa, njöt av att bara vara. Filt, bikini och en stor flaska vatten är det "hemliga" receptet till en skön och slapp dag. I morgon kör vi på samma stil fast då lägger vi till massa mat och kaffe. Bara för att göra det hela mycket mycket bättre.


22juni2010




Så här jag har knatat runt på jobbet idag. Sista dagen idag eftersom jag bara har hoppat in lite extra. Det har varit kul, får se om jag kommer tillbaka något mer eller om detta var allt. Snart ska jag ta bussen hem, stressa lite, ta bussen till Blacka, umgås med mina kära kompis Lollo och efter det blir det raka vägen till moster Petra. Ska vakta trollungarna medans hon jobbar. Får lite sällskap av Disa också för jag tycker att det är lite läskigt att vara själv där. Huhu jag är en mes jag vet men skit samma. Vi ska svulla massa godis och kolla på massa filmer ! Nice va ?! :D

Pussisar och kramisar till alla som är glada idag!

Juni 22, 2010




God morgon i stugorna! Sitter på jobbet med Latte, choklad och vatten. Kan inte påstå att jag sov något vidare i natt då jag vaknade mitt i natten och tyckte att det satt en liten lite pojke mitt på golvet i rummet. Fan va rädd jag vart. Frös till och började nästan att tjuta men när ögonen vant sig vid mörkret så såg jag att det var min klädhög och att allt bara var inbillning. Men satan i gatan vad rädd jag var. Skräckfilms-upplevelse gånger 100. Tack gode gud att det inte var en clown. Då hade jag skitigt ner mig totalt och tuppat av. Kan detta vara ett tecken på att det är dags att städa rummet tror ni ? När mina kläder förvandlas till små spök pojkar och jag vaknar upp kallsvettig. Tåls att tänka på. Åter till jobbet, rasten är slut ! =)

20juni2010




God dagens. Här sitter jag och ser lite icke charmig ut samtidigt som jag diggar till mina bästa låtar.Ska hoppa in i duschen och snygga till mig lite snart tror jag. Klockan är ju för fasen snart tre. Längtar till maten gör jag också. Blir grillat med ungsstekt potatis och god god sås. Ikväll hoppas jag på film och massa mys, det skulle inte sitta fel någon stans. Kan ni fatta att det redan är söndag? Vart fan tog helgen vägen, den gick sjukt snabbt. I morgon är det jobb igen. Känns skönt att jag fick hoppa in två dagar till. Behövs så att säga. :) 

19/6-2010




Glor lite smått på The wedding med mamma och pappa. Finmiddagen här bestod utav tacos och klädseln var nog långt från vårdad men jag var ju inte bjuden så jag behöver ju inte anstränga mig så värst. Ska gå och släng på mig ansiktet nu, måla om mina naglar och sedan får vi se vart kvällen tar mig. Om det är någon som har något kul att komma med så släng ett mess. :)

Puss.

19 juni 2010




Yuuu! Sitter lagomt fräsch och lyssnar på musik. Letar runt lite på nätet, vet inte riktigt vad det är jag letar efter men jag hoppas att jag hittar det snart så jag kan hoppa in i duschen. Ikväll ska bli en bra kväll. Fin besök från Oslo ju, Chala är i stan så ska försöka få en glimt av honom haha ! :D Hörs senare för nu börjar det bli lite stress här, måste rota i mitt rum efter kläder som ska in i tvätten. Puss på nosar.

18 juni 2010

Jag har haft en super mysig dag idag. Drog hem till moster för lite grillat. Efter maten stack Lukas och spelade fotboll med grabbarna så då blev det lite tjej-time. Målade lill tösens och mina naglar i glada färger och ritade massa fina teckningar ! Kan säga så att Ippsi 6 år ritade 100 gånger bättre än mig och Disa. Ni vill inte ens se resultatet från när vi gick lös med färgpennorna. Hämskt ! ;D haha Nu ska jag slänga mig i soffan med osbågar och choklad. Mys, slappt och sjukt skönt. Jag intalar mig det sista. Börjar egentligen bli sjukt rastlös.




Petra: oh vilket fin vardagsrum. Vems är det ?
Ippa tittar upp helt seriös, pekar på gubben i soffan och säger lugnt: Hans !
Så söt, allt är så enkelt när man är liten. Här krånglar vi inte till det liksom! :P



18 juni 2010





Favvo tee och jeans fick det bli till jobbet idag. Självklart även min "coco chanel" tygpåste från TshirtStore också. Funderar på att byta ut Jeansen mot något svalare, tyckte att det var lite varmt när jag gick hem men det kanske var för att jag små-sprang från stockholms rondellen. Men vad vet jag?! Känner att jag börjar bli lite hungrig nu men jag ska försöka hålla mig till lunchen serveras hemma hos moster, kan ju trycka i mig lite choklad så länge. Stillar lite i alla fall. Nu kom Disa så ska ta och dra mig. Smell Yaaaaah ! ♥

,

Nu väntar jag på att Bettan ska kommer ner från mötet så vi kan bege oss ! Uhh så skönt att komma hem. HELG ! :D

18/6 2010


Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli 8.00 för då börjar jag ! Latten står här brevid mig och har massa bra musik i öronen. Kändes underbart att gå upp i morse när man såg det underbart fina vädret ute, nästan att jag flög upp ur sängen. ;) Men nej ingen tid för massa klagosång nu, det är ju fredag! Vem gillar? Jag gör ! Bjussar på denna sjukt gammla bild. Vad tycks om rougen på andra sidan? Skarp eller? hahaha!

Fred mina vänner♥

17/6 2010




Vilken mysig och underbar dag det har varit. Efter jobbet stack jag och träffade Sophie för en fika på Fräcka! Efter det gick jag och mötte brudarna som satt och tog en cider, blev lite snack och skratt, följde sedan Disafisa till bussen eftersom det var en sån fin sommarkväll. På vägen hem passade jag på att hälsa på mina pojkvänner som var helt uppe i vm. Det skreks och skrattades som jag vet inte vad. Nu sitter jag i alla fall här och segar. Är trött som en gris och ska snart gå och lägga mig. Upp med tuppen i morgon, klockan står på 6.00. Död kvinna, det är jag i morgon det. Efter jobbet blir det fika på stan och lunch hemma hos min söta lilla Moster. Det här kommer bli en underbart bra helg mina damer och herrar. Jag är så sjukt lycklig idag att jag snart bubblar över. Den kommer bestå av mat, mys, film, drinkar, lite dansa och kärt återseende.

Puss så länge. Jag återkommer nog i morgon när tid ges. :)

17 Juni 2010




Så skönt det är ute. Ska byta om nu och fixa mig lite innan jag springer ner till stan och möter mina fina lilla Sophie! Vet inte vad vi ska göra riktigt men om jag får chansa så blir det väl fika eller park-häng :) . Frågan är vad jag ska ha på mig, de där randiga shortsen kanske ?! Haha på tal om ingenting så såg jag en pojke i parken förut som hade en papegoja i koppel. Ganska så sött om jag får säga det själv. Aldrig sett någon liknande förr !

Kilar nu . Puss o kräm

Juni 17, 2010




Nytt i mitt rum är detta
! 8 söta mini-lack från h&m. Kostade bara 30 rikstaler för 4 stycken. Har det gula på mig nu och om jag hade varit lite mer noga när jag penslade på mig det så hade det någ sett ganska så bra ut. Inte allt för dålig kvalite så att säga. Sen har jag införskaffat dessa små randiga, dom väntar på fina soliga dagar så hoppas att vädret håller i sig nu ! :)

Snart ska jag ta bussen hem från jobbet, sitter och väntar med en chokladboll och lite äpple-dricka. Jobbet drar verkligen fram min nyttiga sida. Ohjaaa ! Skitsamma man får fuska ibland även om jag gör det lite väl ofta, men det är ju faktiskt sommar.

Juni 16, 2010




Kärlek till sköna skor och slappa, slitna jeans-shorts. Även stor kärlek till pärl-senil-bandet jag fick av Emma och Lussan på min födelsedag. Syns inte så bra på bilden men inlägget under bjuder på en tydlig bild.

16 juni 2010.




Sikken underbar dag det blev så där huxflux. Direkt när jag kom hem så bytta jag ut de ljusa jeansen mot ljusa shorts och drog ner på stan för lite glass med Disa. Uteservering, sol och lindahls mummsiga glass. Japp det är vad jag kallar en liten bit utav himlen. Denna dag gick ganska så fort ändå, när jag satt på jobbet så kändes det som att denna vecka skulle vara för evigt men va fasen, det är ju torsdag i morgon. Det betyder mys med barndomsvän. I like I like! Fredag är lika med fika med brudar och käk hemma hos moster. Uhh så ruuuliga saker som väntar ! Nu blir det sängen och ostbågar. Bara slööa slööa slöööa

15 juni 2010.

Heja kamrater!


Hopp det var den matchen det! Även fast vi skrek och hejade massor så blev det ingen vinst.
Slutade 1-1.
Lite dävet var det allt men stämningen under själva matchen var ju på topp och det är det som är halva grejen. Därför jag går ju, för att få skrika och jubla samt höra andra skrika och jubla.  I och för sig så hamnar jag alltid brevid lite små sura gubbar som kollar snett när man skriker och näst intill hatar folk med tutor. Men vad gör det ? Vi skriker på ändå och äälskar de med tutor. Släpp loss gubbar , ha kul :)

Juni 15, 2010




Dagens kläder! Vad blir kvällens kläder tro? Hmmm?!

15juni2010 Where's the sun hun?




Hej det här är Sverige och här byter vi väder som vi byter underkläder. Klä sig ganska så varmt är nog ett måste för frusna lilla Daniella nu när solen sprungigt långt här ifrån. Nu kom Disafisa. Ska käka lite så ska väl vi dra ner mot stan innan matchen. Puss o kram syns på stan.♥

By the way sista bilden är nog inte så väldans charmig men jag bjussar på den! ;)

15/6-10.


Gudars , här sitter jag kvar på jobbet och väntar på min buss hem, ganska så segt men jag har en god tomat-soppa till sällskap. Bara tio minuter kvar tills jag ska dra mig nu så det går nog ingen nöd på mig. Idag blir det Nya Parken och IFK-match med mina kära. Kalasbra att vädret är med oss idag också för annars hade jag nog stannat hemma. Bloggar mer när jag är hemma för nu blir det en tripp förbi godisautomaten.

Puss på alla nooosar ! ♥



10/6 -10




Jag är helt död nu ! Så mätt att jag näst intill spyr och trött som fan! Idag efter jobbet så drog jag som sagt och firade att Calle tagit studenten plus lilla Teddes 14års dag! Käkade massa mat och tårta vilket jag får betala för nu. Men det var himlans trevligt i alla fall, började nästan tjuta idag när jag såg alla fina, fulla och sjungande studenter på flak. Tjöt inte ens på min egna, vad är det här?! Nee det är lycka det där. Ska bädda ner mig nu med choklad och läsk. Det finns då fan ingen botten i min mage. Jobbar till 12.00 i morgon. Skööööönt!


10juni2010


Nu är det ett år sedan jag stod och skrek: Sjung om studentens lyckliga dagar! Sjuk dag och jag antar att den kommer bli lika sjuk för de som springer ut idag ! Grattis till er alla!!! Ska iväg efter jobbet och fira Disas bror/bröder idag. Kul Kul ! Kan vara så att det bjuds på min favo-mat idag. Smörgåstårta, I LIKE ! =D
Nu ska jag gå och ta lite lunch, hungriga vargen , det är jag det.


chocolete rain 9/6 2010




Jag vet vad jag ska göra ikväll i alla fall ! Bänka mig framför Tv:n och käka choklad och dricka läsk. Men innan dess måste jag hitta kläder till i morgon och packa. Ska på studentmotagning hemma hos Seilitz och har ingen som tid alls att åka hem mellan och byta om. Ne det får jag göra på jobbet. Stress stress, börjar redan känna av den. Bäst att jg springer iväg och rotar i klädhögarna.

Puuuss !

2010 9/6.




Hej hopp vad skönt det var att jobba idag ! Sjukt det där att när man har jobb så klagar man på det och när man inte har jobb så är det piss också. Inget är bra och man vill alltid ha det man inte har ! Haha. Jag tyckte i alla fall att det var skönt att få göra lite nytta idag. Ska snart byta om till myskläder och bara slöa, är sån som alltid byter om så fort jag kommer hem. drar på mig mina slitna mjukisbrallor och en stor tee. Skönt som tusan! Dagens fråga till mig själv just nu är om jag ska orka haka på Disa hem eller ej. Känner mig lite seg och tråkig idag. När tusan ska man hinna varva ner, finns ju så mycket man vill göra. Gaaah !

Puss o kram.

Ps. I love my new jacket! Ds.

8 juni 2010



Fick världens sug efter att handla second hand förut idag så jag drog med mig mamma till myrorna för att checka läget. Jag brukar vara sämst på att hitta något för allt är för stort, men idag så hittade jag en hel del. Köpte bara denna underbara jacka och en tygpåse. Den tygpåsen var välgörenhet tror jag. Vet inte vad pengarna gick till riktigt men chansar på frälsnings armén! Har även hunnit dra med Disa till bästa skomakaren samt köpa ett par grymt snygga shorts på carlings. Träffade Ida en sväng och snackade framtids planer. Life is good ha ?! Nu ska jag duscha och fixa mig för morgondagens arbete. Döööd kommer jag vara!

8juni2o1o


Bild 1. Parkhäng i söndags med Disa och Ida. Bild 2. bästa pjucksen fick jag av Amanda i försenad present.

God morgon! Vaknade på underbart vis idag. Min ex chef från Café Bar ringde och frågade om jag ville komma in och jobba nu denna vecka och troligtvis några dagar nästa vecka ! Klart jag vill det liksom. Superglad är jag nu. Har till och med städat och strykt idag nu på morgonen. Sånna hära saker borde hända mer ofta då skulle mitt rum vara glänsande för jämnan. Ska värma lite käk nu, dansa till mina b-day skivor och klura ihop ett cv.
Hörs senare♥

7juni2010




Segis segis degis. För få timmars sömn i natt. Blir lätt så när det är film-mys med mina goa gubbar Jean och Disa. Satt och tänkte förut och kom på det att jag inte har sett SATC 2 än ! Hör och häpna! Vem är på ? Måste se !!!!
Käk nu och sedan ska jag låsa in mig på rummet. Blir så bitter när jag är trött! Puss o kram

2010 7 Juni




Mitt nya beroende ! Kommer äta ihjäl mig på detta. Sjukt bra Idé av marabou att stoppa chokladen full med polkagrisar. Kommer bli pank och fet av detta ! ;)  Min plan för dagen är att slänga iväg lite viktigt mail, några samtal hit och dit. Soffan kommer helt klart bli min plats idag. Jag får vara slö för vädret är kasst, palla liksom. Nepp nu blir det kaffe. Börjar känna av att jag inte drukigt en kopp på hela förra veckan. Smell ya!

2010 6/6




Massa parkhäng och inte alls mycke Datahäng nu. Idag har jag hängt med Disa och Ida i folkparken. Käkat massa gott och kollad på massa godingar i bara överkroppar. Älskar sommaren. Alla kläder kastas, mer hud. I like.  Igår var det vasaparken som gällde, massa gott och god cider. Vidare till Trädgårn och otten. Dansa Dansa. Nu ska jag ta på mig lite kläder, packa min väska och kila iväg. Mer parkhäng var det va ?! Mahaha


4/6 2010



Jag vet väl inte riktigt vad jag ska skriva för det står på allvar helt still i knoppen. Tror det beror på solen. Har haft parkhäng med Mandis, Disa och Kicki samt Sebbe idag. Håller på att bli helt sönderstekt av allt detta solande! Men jag tänker då inte sluta ! Tror jag och Disa ska sätta oss i Vasaparken igen sen och bara chilla. Kommer vara massor utav glada studenter där kan jag tänka mig. Så aa det är väl bara att fixa sig lite och springa ut i värmen igen !

Puss o kram



3/6 2o1o




Nu har jag proppat tyg-bagen full, glajjorna är på och jag är redo för solen! Ska ta bussen till moster och lägga mig på hennes gård och njuta av det underbara vädret. Hoppas det håller i sig länge nu. Igår hade jag en sån där super mysig sommarkväll. Kebabtallrik, öl och cider på trädgårn och massa snacka om ingenting. Så snälla sol stanna kvar för jag vill ha massor utav den varan ! =)

20 bast.

It's your party, dat a what yuh like
Express your feelings, forget about your problems tonite


20 jordsnurr och dagen efter kände jag mig som 150, men fan va kul vi hade ! Började hemma hos mig med sköna människor, tårta och massa dricka. Jag blåste ut alla 20 ljus i en pust. Sug på den ni ! Efter ett jäkla drag här så drog vi till otten där det shotades och dansades som aldrig förr. Fick även massa fint som jag ska försöka komma ihåg att lägga upp här sedan ! Tusen tack till alla som var med och gjorde min födelsedag till en dag jag aldrig/alltid kommer minnas ! Bäst är ni♥

Ps.
Det var några som var flitiga med att undvika min kamera ! Ni vet vilka ni är och jag kommer jaga er med den nästa går jag ser er ! ;) Ds.

2010juni2




Blev häng på ballen i stället ! Mycket varmt och skönt. Var tvungen att gå in ett slag då det kändes som bastu men ska snart sätta mig där ute igen och läsa en god bok med massa massa vatten brevid mig. Fick en påminnelse om bilder från my B-day. Man tackar, det hade jag näst intill glömt. Virrpanna nummer ett, här har ni mig ! Inlägget kommer hur som dyka upp när som och om det sitter någon där ute och håller på bilder så maila eller skype:a dom till mig om ni vill ! :)

2juni.




Huu så varmt och skönt det är ute ! 30 grader i skuggan och jag älskar det. Har fikat med mina fina på fräcka. Latte, glass och massor utav vatten. Nu sitter jag och kämpar i mig mat, hatar att äta när det är så här varmt. Matlusten finns inte riktigt där. Har försökt hitta svalaste platsen i lägenheten nu utan att lyckas så det är bara att trycka i sig skiten. Ska hälla i mig liter med vatten och lägga mig på gården snart hade jag tänkt. Sen bär det av mot nya äventyr. Älskar allt just nu ! Solen för då med sig massor utav lycka!

2juni2010





Hej hopp ! Nu har jag dansat omkring här hemma hela morgonen, drukigt tea, snorat och provat massa kläder. Sticker iväg nu och träffar söta Ida, blir lite lattemys på fräcka ! Palla ligga hemma och tycka synd om sig själv då? Nej tack till den ! Sen är det ju jäkla fint väder ute. Det gör mig glad som fan !
Nej nu sprang tiden iväg så där igen ! Gaaah !!!! Vi hörs måste rusa ♥

#




Efter dessa bilder togs så har jag legat totalt död i min säng i två dagar. Febrig och snorig ! Hatar att vara sjuk, tur att jag har ett kick ass immunförsvar och att jag bara är sjuk ca 2 gånger om året ! Hur som, trotts denna lilla sjukdom så pallrade jag mig ut nu ikväll och träffade bästis Jean och hans kompis. Kollade på när dom åt pizza samt checkade kompisens nya lägenhet. Skönt att komma ut och röra på sig lite. I morgon blir det Fika med käraste Ida på fräcka, resten utav dagen är oskriven. Spännande ! Nu blir det sängen och tv:n där ostbågar och cola står på menyn.

Tjaaråååh ♥

RSS 2.0