31maj2010





Jag mår skit !!! Härligt väder ute och nu springer jag iväg och träffar Disa lite snabbt. Har tusen saker att göra idag vilket känns piss när huvudet känns tungt som sten. Ärsch det fixar sig. Lite vatten och tea så ska ni se att jag är på topp igen. =)
Shorts och pärl-grejen till glajorna är födelsedagspresenter. ! :) I Love ! TACK !

30maj2010


Tjohoo I'm alive ! Hade en underbar födelsedag med underbara människor. Tack för att ni kom och firade mig !! Började kvällen hemma hos mig med dricka, dans och sjukt god tårta. Sedan blev det Otten med massa dans. Helt klart lyckat. Så lyckat att jag skippade utgången på lördagen och stannade hemma med film och godis. Idag fick det bli fika och mys i solen med Disafisa. Hoppas på detta väder i morgon också. Trött på regn och rusk nu. Usch usch. Ska kolla igenom alla bilder från ferren nu. Pass upp, kan dyka upp söta bilder innom snar framtid.

Bye my lovers♥


28 maj . Det är ingen vanlig dag...


...för det är min 20års dag ! Pepp Pepp Pepp. Snart blir det systemet o handla nödvändigheter gott folk ;D

2010.27.maj

Baby, put your hands up.


Första gången i år som jag sätter fötterna på Otten Onzdá! Det var skoj som satan och alla var verkligen taggade. Var inte direkt planerat utan det bara hände. Älskar sånt. Spontant ! Det är så vi rullar så att säga. Nu sitter jag och lyssnar på sköna toner från bästa Dj Quality och pepper för morgondagen ! My B-day för fasen. Städa nu och sedan ner till stan!

Hahaha by the way! Gillar ni Murres armhåla ? Sassy as hell !!

27maj2010




Spontan jävla utgång igår ! Superkul, massa folk, high on life och ganska så kass musik. Ibland undrar jag om jag är dum på riktigt eller om jag bara spelar så bra att jag tror mig själv. Så arg jag blir ! Dumma mig !

2010maj26




Tiden bara sprang iväg så jag gör desamma. Spinger iväg till stan för fika med Ida. Och titt på fan, solen tittade fram. Fika ute kanske skulle passa sig ! :)

26maj2010.




Det är ett måste! Jag dricker alltid morgonkaffet ur min ko-mugg. Smakar så mycket bättre ur den. Don't know why men så äre. Sitter och fixar massa musik nu, snart blir det fixfix och in till stan för fika med Ida på Fräcka. Suuper duuper mys på den.

25/5 2010




Aa men kanon ! Ser ni skillnad på bilderna eller ?! Fuck a duck vilket jävla väder! Innan jag gick vad jag pepp och glad, kommer hem dyngsur och aa dyngsur. Get it ! ;) Hade inte en sjö i skorna utan ett helt jävla hav, körde en ofrivillig wet t-shirt och min mobil var nära på att drunka i min kavaj-ficka. Trodde på allvar ett tag där att jag aldrig mer skulle få liv i kraken. Nu väntar jag på att vädret ska avta så jag kan sticka o käka hos moster!

25maj2010




Aa men tjaarååh. Nu sticker jag till överskottsbolaget och hoppas att dom har det jag desperat söker. Sedan blir det hem till moster och käka tacos samt förhoppningsvis färga håret. Ska försöka hinna en liten sväng på stan med lillebror också. Uhuu full fart idag. Ingen vila här inte.
Puss o kram syns på stan ! ♥

Aajust ja , om någon sitter och håller på asbra partymusik så säg till okey?!

2010, 24/5

 


Yummi Yummi ! Mamma och pappa göder mig bra. =)
Har haft super duper med Disa ikväll. Satt på fräcka och planerade för framtiden och festen på fredag.  Nice nice fågelbajs. Nu känner jag för bad, dusch eller bara sova. Kan inte riktigt bestämma mig. I morgon ska jag hem till moster och färga håret. Fint och blont ska det bli. Måste gå upp skapligt också för jag har massa att göra. Städa och ringa samtal + att jag är på jakt efter massa rosa saker !
Hopps i säng kanske då?! Såg att det är intervju med snygga SJP på trean klockan 22.00 och efter det är det SATC!




24/5.




                                                        

24maj2010


Ärenden och solarium med Disa startade denna underbara måndag. Sedan var det hem och slöfisa och nu är det fika på Fräcka med den där Disa igen. Planer ska smidas och Latte ska drickas. Ajust ja, jag började köpa lite roliga saker att pynta min B-day med. Den är på fredag. 20 jordsnurr för sjutton ! Fasen vad det ska firas. I morgon fortsätter letandet på ballonger och skit. Nu på med dojjor och glajjor. Smell yaah♥

23maj2010.




Dåligt humör sedan jag vaknade ! Pissdag, men vad gör det om 100år ?! Gårdagen var i alla fall kanon. God mat,  god efterrätt, skumpa, shots, cider, öl, massa dans och framför allt underbara människor ! =) Tack för igår alla inblandade! Nu ska jag lägga mig och sova! I morgon ska jag upp 06.00. Längtar ....!

Puss o kram ♥

22maj 2010.




Härlig fredag. Chillidill på balkongen med Disa och Corona, utgång och bästa Dj quality i båset. Kvällens höjdpunkt var när han spelade head shoulders knees and toes. Jag och Disa fick nog en mindre hjärtsnörp där. Ikväll blir det 20år kalas hos Ida. Kommer bli kanonmysigt. Hörde något om Trädgårn och Otten också. Nice fucking bajs. Måste fixa mig nu, tiden bara springer iväg här känner jag !

21 maj, 2010.



Tror ni jag har bränt mig idag eller ?! Svider lite här och där men det är väl smällar man får ta som klant nummer ett ! Idag har jag myst med bror i solen. Väldans mysigt. Drog till stan och träffade Sophie och hennes kompisar för en fika. Också väldigt mysigt. Det mysiga fortsätter för ikväll det grillat, öl på balkongen och chips med dipp. Sedan utgång och dansa dansa! Ska gå och tvätta av mig nu och börja fixa mig ! Ses ute ha?!

# 100521





Snabbt, enkelt, ready to take off.

21 maj 2010





Frukost-häng på balkongen! Oh vad det gillas ! Big time gillas det. Dagens viktigaste mål ska och mitt favo-mål. Snart ska jag till moster Petra och sola. Tänkte passa på o få lite färg nu när solen är här. Senare idag blir det fika med söta brudar och så toppar vi det med utgång. Hoppas det blir skoj, är inte hundra peppad på det sistnämnda men det är ju dom gångerna som blir dom bästa. Håll tummarna ! Nu är det dags att dra känner jag. Tvätta mig , borsta tänderna och klä mig.

100520. Under the sun




Mys mys mys ! Underbar dag idag helt klart. Jag och Disa slog oss ner i Vasaparken med Bröd och ishavs-sallad. Lite kaffe och vatten på det också och lyckan är gjord. Satt där och snackade massa om allt och ingenting. Njöt av att bara vara. I Love It !!! Lyckades fixa fulaste brännan på ryggen också men what to do?! I morgon hoppas jag på samma väder. Då ska jag våldgästa moster hade jag tänkt. Sola på hennes gård och dricka läsk. Nepp super duper trött. Dusch och chill nu. Ska somna tidigt ikväll så jag kommer upp med tuppen i morgon.

20/5, 2010. Do it Zebra style.





Ska snart möta Disa på stan. Vi ska sola, fixa hemlisar och njuta i solen med kaffe i handen. I like big time!

,




Klipp klipp och wipps.

19/5 , 2010




Hemma från stan nu. Fick hem lite fint, bland annat ett renoveringsprojekt som jag ska gå och pyssla med nu. Så fram med sax, nål och tråd. Får se vart detta slutar.

GRATTIS IDA ! Nu är det inte långt kvar till 65 ! ;D

100519. Now u see, now u don't




Svängen på stan med Disa snart. Hon är på jakt efter något livsviktigt klädesplagg och jag får äran att haka på. Skulle nog behöva införskaffa mig en ny mascara. Mina börjar helt klart sjunga på sista refrängen. Jävla trisst o köpa måste jag säga men ett måste. Nu ska jag fixa det sista. Typ slänga på mig strumpisar och dricka ett glas Juice. Ska även hålla tummar för ett oväder. Tänker lite så här att om allt som finns där uppe bara får komma ner. Då skulle ju solen komma fram, vilket skulle göra mig kanon glad. Visst att det är varmt ute men jag vill ha Sol !

maj, 19 , 2010




Disa Halkade nyss i dusche på en shampoo-flaska. Jag önskar att jag kunde reagera mer chockat men jag är så van vid att hon gör sånt att mitt svar vart : Amme fy fan Disa! Är du på riktigt ? xD
Nu ska jag hoppa in i duschen. Får se om jag gör en Disa eller ej.

 


19 Maj 2010




Var vaken alldeles för länge igår, sov alldeles för några timmar och är alldeles för trött. Det blir slö-häng i soffan nu med Bubbleroom och juice. Samla krafter för dusch och fixa frulle.


18/5. Lemon




Nostalgi idag ! Fanta Lemon. De drack vi ofta när vi var små. Till lördagsgodiset. Sen försvann den i många år men nu ni så är det ju tillbaka, Disa köpte en till mig idag och slurp sa det så hade jag slängt i mig den. Yummi så gott. Nu väntar jag bara på att moster-läsken ska återvända! Remember? Den som man fick så härligt blå tunga av !

18 maj , 2010




Jag hittade! Nu ska jag borsta gaddarna sen sticker jag ut i det tråkiga vädret ! Isch isch.

Maj, 18 2010




Sov som en prinsessa i natt . Gud vad jag älskar min säng! Snart blir det en tripp med Disa. Först Sola. No more ms. Blanco ! Slut på det okay! Efter det måste jag Vidare till Arbetsförmedlingen. Ser fram mot det som in i satan. Nu måste jag hitta något att ha på mig. Konstigt att jag inte har något att ha på mig idag! humm I-lands problem.

17 maj! Booom !


Jag bildbombar ! Helt Random bilder från resan.


100517.




Hemma efter x antal timmar i en bil ! Har varit en supermysig helg trotts brist på sol. Det som var meningen med denna resa var att Disas mamma skulle hitta en pojkhund att para med en av deras flickhundar. Vi passade på att haka på. Tre länder på en helg är inte helt fel och Holland var riktigt vackert. Dessutom kostar en öl på krogen bara 20kr! Dra på trissor! Kan det inte vara lika billigt här hemma!? Jag är super seg nu, funderar på en dusch.
Bye så länge råååh !

15maj 2010.



Nu drar jag snart iväg mot nya äventyr ! Packad och klar. Hahaha packad ;D U get it?! Hur som så kommer Disa och mamma Nini och hämtar mig. Borsta tänderna och på med strumpor.
Ses och hörs!!!!!

100514. Bakom favoriterna




Kan dessa vara en favorit tro ?

14 maj, 2010




Vad händer? Vad fötter? Hur mås det ?
Jag mår prima i alla fall. Kom hem från IFK-matche för inte alls så länge sedan. Seger till blå/vitt så klart även om det var lite för spännande ibland. Annars så har jag jobbat idag, grymt trisst en dag som denna. Inget hände, helt dött, tiden sniglade fram och mitt huvud dunkade av värk! Men annars var det bra ! Haha. I morgon blir det Holland då mina damer och herrar. Disa och mamma Nini har handlat massa gott till resan och jag är pepp. Ingen aning om vad vi ska göra, men det blir nog bra ! Springer iväg o packar nu för det har jag ju så klart inte gjort än. Alltid i sista minut !

13maj, 2010



Jag är jätte, jätte trött. Så in i norden trött! Tror det beror på min "lilla" pollen-attack igår. Vake up call där, nu tar jag mina tabletter så snart ska väl huvudet hänga med igen. Idag har vi haft mini-kalas här hemma för lillebror. Så det går väl inte så där jättebra med o vara nyttig. Allra hellst inte nu i maj när alla i min närhet fyller år. Kakorna finner alltid en liten genväg in i mitt liv. Kakor och godis. Synd att inte all nyttig sallad har samma förmåga. Fick en riktigt peppbomb idag angående Oslo. Det går framåt och det gillas. Nu ska det sparas pengar som fasen. Mitt shopping förbud fortsätter med andra ord. Nu håller vi tummarna på att det fortsätter så här bra för då är vi iväg på no time. Nepp nu kallar duschen och så måste jag börja packa för helgens tripp till Holland. Vad i hela fridens namn ska jag ha med mig?!

Puuss o kräm.♥

100512. U want a piece of me ?!



Söt Leif är jag !
Idag har jag gjort massa tänkte jag säga men aa jag har jobbat fyra timmar och svansat runt på stan med Disa i alla fall. Svansade så dant att mina fötter bokstavligt skrek efter vila. Det fick dom efter mycket om och men. Vi deckade totalt båda två när vi kom hem. Var runt i olika secondhand butiker utan någon som hellst tur och lycka. Sedan vanliga stan där det fyndades både ett och annat av Disa. Personligen har jag shopping-förbud ett tag framöver så jag stod med händerna i fickorna och såg på helt enkelt.

- Snart är det helg!
- Vad händer då må tro?
- Jo Holland med Disa och hennes moder!
- Så nice, bikini ska med också för det ska badas bubbel på vägen.

Somna till smatter nu , puss på näsor och ses på stan....

12 maj, 2010. feel the rain on your skin




Så här fint väder var det i morse klockan halv 8. Helt underbart var det, lagom tills jag slutade jobbet så var det kvavt skitväder och nu är det underbart mysigt oväder ute. Regnet öser ner, hela himlen lyser utav blixtrar och skönt dunder av åskan. Jag älskar det! Stod på balkongen nyss med pappa. Luktade och andades in den där härligt goda doften av vår i regnform. Bara och njuta. I morgon hoppas jag på soligt väder med massa värme och uteservering med en latte.
Efter regn kommer väl sol eller ? Nu regnar det massa så summa summarum.....massa sol i morgon! ♥

12 maj.


Älskar alla dessa ";PpPPPppP" grupper på face. Jag: Vad är meningen med dessa ? Så fanns det ingen mening! ;PpPPPppP

Ohh irri irri ! :)


100511. my new love




Nya kärleken ! ♥

Jag 11 maj, 2010




Jag kommer nog aldrig sluta bli förvånad över att jag är en klant ! Det borde kännas helt naturligt för mig när jag det första jag gör är att ta sönder mina nya strumpisar. Men nepp jag blev chockad. Dags att inse nu! JAG ÄR EN KLANT! Hålet syns i alla fall inte. Tack gode för det! Så här såg jag ut idag, bekvämt och bra för en dag på stan. Mer om det senare för nu ska jag över till en vän för tv-mys. I morgon blir det jobb från 8.00 till 12.30! NICE

10 mai 2010, O-town next



Vi kör nu helt enkelt ! Jobbsök och planering, så snabbt som vi bara kan så drar vi vidare till fina Oslo! Nu är det kokta fläsket helt klart stekt (=

100510. "Dadda" Maj-Britt Westgren




Idag begravde vi bästa gammelmormor Dadda ! Det var fint och begravnings fikat var jättemysigt. Hon har det bra där hon är nu och hon kommer vila i frid tillsammans med sin dotter, min mormor.
Båda är saknade och älskade av många och vi kommer alltid minnas med glädje.
Vila i frid Dadda ♥

7 maj, 2010, 22.40




Idag har jag lämnat in mitt CV, köpt en död skalle som ska pryda mitt finger, fikat med brudar, ätit godis och funderat över om det är möjligt att min mage är ett bottenlöst hål! Nu sitter jag och är lite halv rastlös. I morgon bär det av mot förorten Tumba på kalas. I like! Familj, mat och tårta! Ska nog lägga mig i sängen snart och glo tv. Jag vill mysa!
Om någon har en kram till övers så ge mig den okej !? 
Om någon vet var man kan köpa ett smyckesträd/hand till en inte allt för dyr penning säg det till mig då okej ?!

That's all. Puss o kräm ♥

7 maj, 2010




Vaknat upp av den här synen hela veckan nu. Kanske ses som en vacker syn och det är det ju i och för sig. Saken är bara att det blir sjukt varmt när solen lyser rakt in på än, det blir lite utav den där tält-känslan. Halv svettig och en gnutta panik. Men jag tänker fortsätta ha min säng vid fönstret för jag har hört att det bästa man kan vakna upp av är solens strålar ! Nu sitter jag i alla fall här klarvaken och tittar på mtv, har ätit nyttig frukost och nu skriker kroppen efter kaffe. Blir lite ärenden och fika med brudarna senare idag.

Puss på snokarna

Maj 6, 2010

 

strumbyxor 2 pack prickiga och randiga H&M 50:-
Necessär H&M 30:-
Bikini H&M 49:- / delen
Brallor Gina 29:- (hör och häpna, nudlar hela året, rena rama rånet!)

100506.




Skön skön dag med Daajsa ! Först körde vi på Hageby Centrum. Strosade runt i lite butiker och myste. Trotts att jag sagt till mig själv att jag inte skulle köpa något så lyckades jag ändå komma hem med nya sötsaker. Men det är lugnt, det var billigt okej?! Då menar jag riiiktigt billigt. Efter det drog vi till Fräcka. Slog oss ned med i solen med Latte och glass, myste ännu mer helt enkelt. Såå jäkla skönt! Hoppas på samma väder i morgon, skulle inte sitta helt fel!
ALLA HÅLLER TUMMARNA OKEEEEJ !!!!

100506




Hageby Centrum It is ! Shopping? Vem vet ;D

100504. Baby brother


Sova nu!
Upp med tuppen och sjunga vackert för lillebror i morgon! 17år och inte en dag yngre. Love that bastard ♥

#23.45





100504. Move your body



Det här vädret gör mig knäpp på riktigt ! Först är det strålande sol och super, sedan vänder det och blir storm och kallt. Why? Har fikat med Sophie och idag, vi halv tvingade oss att sitta på uteserveringen påpälsade med filtar och varmt kaffe! Lite smått mysigt faktiskt. Runda på stan hann vi också med, köpte inget men hittade massor! Nu ska jag äta pop corn och tänka på hur underbara människor jag har runt omkring mig! Jag är lycklig och tacksam!

100503. It´s not goodbye, It's goodnight




Det bästa är att äta i sängen innan man ska sova ! Natt-snack. Så nu har jag fixat mackor och tea bara hopp i säng , trycka i sig och somna. I morgon får jag besök klockan 10 utav Tito. Morgonkaffe vare!! Därför har jag försökt städa lite i mitt rum. Bara för att se lite mer ordningssam ut än vad jag är! :) Natti natt

100403. You cant change the spots on a leopard




Grr...djuriskt värre. And It's mine !


Tillägg på begäran : Dessa finns på BikBok. Tag två betala för en. Med andra ord pungade jag ut hela 99 kr. Shiit my Britt ! ;D

100503. Tie it all together




Så här ser jag ut idag. Min nya knytblus är helt klart en stjärna i garderoben! Nu ska jag spring ner på stan och möta Disa! Kom på att jag måste köpa nått fint till lillebror också! 17 år på onsdag ojoj, ju äldre han blir desto äldre blir jag. Sluta fylla år lillebror , jag vill inte bli stur !

100503. And I’ve been there, seen that, and I ain't taking you home




Bild 1. Lördagen började med lite shopping. Både Disa och jag gick hem nöjda från stan. Jag med solglajor och cykelbyxor. Sen kollade vi på alla snygga samt fula bilar som rullade förbi! Jag vill ha en rosa Grease-bil! Bild 2. Gjorde oss fina för lite fördricka hos Fani som vi toppade med utgång. Det var kul med undantag för bristen på syre. Shiiit va folk. Bild 3. Drog hem till Jean. Pizza och världens "godaste" grogg. Älskar bilden på oss tre, kanske för historien bakom den! Haha. Bild 4. Käk på Fräcka innan fotbollen. Godaste potätan jag käkat tror jag. Bakad med skagenröra, sallad och vitlöksbröd. Toppa det med sol och uteservering! Kärlek är vad det är.


100503




Härlig härlig helg. Gårdagen var super mysig. Vi drog med grabbarna till Vånga och kollade fotboll. Svullade korv, läsk och godis. Tyvärr förlorade vånga med 2-0 och hela bilresan hem vart en klagosång utan dess like. Försökte trösta med en klapp på axeln men det gick väl så där ! Efter det forsatte jag och Disa våran fetto-turné till Donken. Gott som fan fast jag fick betala för det. Hade jävligt ont i magen när jag kom hem ! Innan jag sticker och fixar mig tänkte jag bara klargöra lite saker!

- Jag har sett Sex end the city filmen sjukt många gånger. Loove !
- Jag skojar och skämtar väldigt ofta men "sluta du gick över gränsen" betyder just det och inte s"snälla forsätt jag skrattar så hårt att jag nästan pissar i brallan !
- Disa är min sockerpaj och jag älskar henne ! Så är det med alla mina vänner ! Jag älskar dem alla och jag går genom eld för dessa människor ! Punkt .

Puss på näsorna !


100501. Let's take it to an another level



Jag och Disa tog helt klart det där med Svull till en helt ny nivå! Jag vet inte när jag var så här mätt senast. Min mage putar åt alla möjliga håll och kanter och jag är näst intill spyfärdig. Men det var värt det!! Räkmacka,Pan pizza, ostbågar, smågodis och 2 liter Coca Cola på no time! Något sorts rekord måste vi nästan slagit. Mellan tuggorna hann vi snacka om vad som hänt på senaste tiden, Gosat med valparna, skrattat och pratat minnen. Nu ska jag nog sova, supertrötter är mitt smeknamn för kvällen. I morgon ska jag haka på Disa så hon får införskaffa sig en ny mobil och sedan blir det väl lite fest har jag fått veta !
Bye for now ♥

Oh just ja, mail från Norge i min lilla inkorg. Inget spec men det gjorde mig glad. Jag saknar O-Town !

RSS 2.0