27juli2011. Sjöängen



God morgon. Jag kom nästan precis hem från morfars land, lite surt att jag inte kunde stanna där längre nu när det blev så fint väder. Men ibland står ens vilja helt enkelt och växer i skogen. Anledningen till att jag åkte hem nu var att jag igår vart erbjuden ett jobb och det föll sig så att jag börjar idag. Lite spännande är det allt, jag kan inte berätta så jättemycket om det just nu men jag tror det kan bli kul. Ska fixa mig nu . Håll tummarna för att det går bra idag och att jag trivs som fisken i vattnet.

Puss&kram.

26juli2011. Kaffe med mjölk



Hej hopp gummi snopp ! Denna natt sov jag. Sov kanske inte så bra men jag sov i alla fall. Vaknade skapligt tidigt också, pigg och hungrig. Blev min standard-frulle, ägg med kaviar, kaffe med mjölk. Blir inte bättre än så. Nu hoppas jag att jag är på väg åt rätt håll igen, att jag slipper ligga uppe hela nätterna, slipper paniken och det onda i magen. Åker kanske till landet idag om pappa orkar komma och hämta mig. Annars stannar jag i stan och fixar viktiga saker för mina framtidsplaner, öppnar ett sparkonto och hänger med mina töser på stan.

Puss&kram.

Blaha


Har nog glömt hur man bloggar, eller så har jag inget kul att skriva om. Har jobbat och umgåtts med mina vänner senaste tiden samt kollat på lägenhet med en mycket snygg människa. Delade meningar på den fronten, vissa tycker att det är en dum idé medans andra tycker att det låter hur kul som helst. Jag tror faktiskt att det kan bli bra, det är väl ändå huvudsaken. Idag har jag mått som en stor fet påse med skit ! Vi var ju såklart ute igår efter jobbet och hej hej vad shotsen flödade, standard, party-onsdag, what to do liksom?! Nu vet ni i snabba drag vad jag har gjort de senaste dagarna.

Puss&kram.


Cut it



Mötet gick kanon. Vi stämde av lite och bla bla bla. När jag kom hem somnade jag som en stock, vaknade av att Bellabus ringde mig och frågade om jag kännde för IKEA, det gör jag ju så klart. Så i med lite lunch och på med lite kläder sen kör vi! Först måste jag bara skälla på min bror som spelar usel hårdrock så högt att jag inte hör vad jag själv tänker. Faan vad alla ska väsnas idag. Förresten så är jag jätte avis på Ulrikke Lunds frisyr. Ska man kanske ? Oj vad jag yrar...

Puss&kram.

Home sick .



Sminkad, klädd och klar ! Nu sticker jag iväg till Arbetsförmedlingen på det där mötet. Längtar redan hem...

Puss&kram.

6juli2011


Just nu;

Ville bara säga: Hej jag är uppe sjukt tidigt , inte med min mening men det är bara så det är. Ligger i min säng och försöker plugga in lite saker som kan vara viktigt och kanske även lite intressant, oklart om det går bra eller om det går som vanlig men jag lär väl märka. Ska börja fixa mig lite lätt snart och sticka iväg på ett möte. öuhm , kul ...Hörs under dagen om jag hinner.

Puss&kram.

RSS 2.0