Här går det undan !

Nu blir det en snabbBloggning , Praktik idag ! mycket kul måste jag säga , garvade mej Knallröd i ansiktet =) Eliin du gjorde min dag när du kastade det där locket ! =D 

 Nu sitter jag i Markus lägenhet med Min kära Lussan Och älskvärda Tobbe ! Dom tittar på Lets dance! Fattar inte riktigt vad det är som är bra i det programet , men jag kan ju alltid spana in Dany ! =D Wiihoo  Blir godis o film sen , det är ju ett sånt där filmväder idag ! =P

 Puss och kärlek ! =D

Tiiiider

sen jag bloggade , Usch jag har varit så himmlans trött efter praktiken att det enda jag orkat göra är att gå o lägga mej i min sköna säng o glott på Tv ! Det tar som sagt på krafterna när man jobbar hårt  !

Idag var jag själv på praktiken för Elin dissade mej för ullared  ! Haha nej då men jag hoppas du hittade nått fynd där borta gullet ! =) Har stått och Tejpat och klistrat idag massa massa och mer blir det i morrn , nån som har beställt typ 3500 tygremmsor med reklam på , ska inte göra alla i morrn och är som tur är inte själv med arbetet !

Nog om det , igår var det Gossipgirl , Sånt bra program ! =) Och idag blir det TopModel och fråga Olle ! Oh yes I'm a TV Nörd ! En stolt tvnörd ! ;D

Neee ska dra mej nu , men nån som har lust o ge mej Vita stränder, sol, värme, palmer och en snygg solbränna i ett lite blått paket med röda snöen eller ? ! =)

Sov gott alla ! ska skärpa mej med bloggningen nu ! Tummis på den (Y)

image26

Praktik

Yees i morrn är det första dagen på praktiken , sköönt som faan o slippa skolan i 5 veckor ! YES...där satt den !  =D
Så ska väl typ hoppa i säng nu så jag inte försover mej första dagen , oh jag vet kl. är bara typ 8 men jag kommer säkert ligga uppe o tänka hur mycket som hellst i natt , blir alltid lite nerrvös när det händer nya grejer ;D

Hihi btw , min mormor o morfar är nog de sötaste på jorden ! De skickade med mamma o pappa en lite matlåda till mej ! Den läängtar jag till som satan , Består av : Stek , Potatis, Världens godaste brunsås, morötter och en festis ! Tummen upp till er ! <3

Sees snarast ! <3



Kan bara inte få nog av One tree hill ! Mitt Lyckopiller (Y)

Blake Lively

image24
Helt klart min nya favorit , Behöver jag säga så mycket igentligen ! Hon är så  Kannoners braa  =)

Lördagsgodis !

image23

Det är sjukt så lite det finns att göra nu förtiden ! Skärpning , var har alla fester tagit vägen ?
Jaja skit samma , Felice var här en sväng förut idag i alla fall , det var trevligt i alla fall ;D Och nu sitter jag här och äter aa Lördagsgodis ! :) 
Titanic är på trean också men jag vet inte om jag är så sugen på att se den även fast den är superbra ! Vet inte om jag är på humör för att tjuta ögonen ur mej idag ! Kanske ser en film med mer Power i ! Som typ Fantastic Four , har fortfarande inte sett den än, helt sjukt ! Jag som älskar sånna filmer ! Får se . blir den eller titanic tänker inte se när båten sjunker i alla fall då byter jag kanal ! ;D

Puss hej alla sockertoppar <3

Här var det lackat o klart

Känns som det var evigheter sen jag skrev om mitt extremt intressanta liv ! Men det var det ju inte hann bara inte att skriva igår !

Min gårdag i bestod i alla fall av lite skola, Shopping med Felice , eller aa vi kollade mest runt på det vi ska köpa o så köpte jag ett döhett rosa nagellack ! :) Priima ballerina!
Min kväll hade jag planerat att spendera helt själv med filmer som "Guess who" och "Alvin och gänget" Meen då ringde Käraste Amanda och sa att jag skulle komma ut o möta henne! så jag missade Guess who men det gör inget! =) Någon som såg den? Gick på 5:an , Var den bra i så fall ? =)
När jag kom hem satte jag mej i alla fall och kollade på Alvin och gänget , Mycket bra film ! Tack för Lånet Jockii ! ;D Så himmlans söt , jag vill med ha tre sjungade jordekorrar !  

Vaknade med huvudverk idag , men va ska man göra ?! Bara o bita ihop ! :D

Har precis kollat igenom mina och farmors gammla smycken i jakt på sånna som kan användas igen eller göras om ! =) det var kul , lite hittade jag i alla fall !

Har ingen aning om hur min kväll kommer se ut just nu men har lite små planer i alla fall ! Återkommer väl kanske om det senare ! Nu ska jag duscha o plocka bort allt skit som jag slängt ut över mitt golv ! Usch jar är allt en STOR slarver !

Nagellack, lite av en kärlek ! Dom längst fram är mina favoriter( allra hellst det ROSA!) dom längst bak tycker jag inte så vidare mycket om ! Oww I like skrikiga färger på naglarna <3

By Så länge <3

Yoga , Städning, nudlar och en EDVIN

För bara ca: 10 minuter sedan snackade jag med Min mycket kära vänn Edvin,  Allt mella himmel och jord , bland annat läste han ur en bok för mej som handlade om hur man skulle flörta på bästa sätt eller vad det var ! Aa det var kul i alla fall , stod hur man skulle läsa det motsatta könets kroppsspråk.
Killar : om ni sitter o pratar med en tjej och hon sitter med benen i kors så ska ni se vilket håll hennes fot pekar, pekar den på er så är hon intresserad, pekar den på någon annan pöjk är det igentligen honom hon spanar in. Asså det här gör vi tjejer omedvetet...Tror ni det funkar eller ? Jag ska testa någon gång ! =)

Tjejer: om killen är intresserad av er lyfter han på ögonbrynen i ca: en femtedels sekund, ehh aa tjejer det gäller att vara uppmärkssam för här går det undan ! Haha nae men missar ni det håll koll på hans näsborrar , dom ska nämligen utviddgas lite  !
Kul fakta va ?! =)

Skit samma. Körde i alla fall yoga idag , det var skönt faktiskt men det är ju sjukt hur satans osmidig man är , Plus att jag verkligen bör träna min rygg ! =P
Efter den härligt uppfriskande yogan gick Jag, Elin och Felice ner och åkte vattenrutchebana och bubblade ! ASKUL kommer aldrig bli förstor för rutchebanor ! =) Träligt nog vart det som vanligt brännhål i min underdel ! Tur att det ska införskaffas en ny till sommaren ! =) Aaa men det var en rolig skoldag ! Tummen upp helt enkelt!

Efter skolan var en sväng på stan med Amanda, vi utförde några viktiga saker o käkade kebab o chees ! =) Tack för en mycket trevlig dag bejb ! <3

Japp förutom det så har jag sagt upp kontakten med mina damråttor idag! Ganska skönt , ganska stolt , ganska fint i mitt rum nu ! =)

Btw , fick min tröja från HM Idag , tänkte att ni kanske ville veta det ! men nu ska jag luta mig tillbaka lyssna på musik o bara njuta av att mitt golv synns ! =)

image21En tallrik nudlar om dagen är bara bra för magen ! =)

HejsSvejs I Blåbärsskogen På ER <3

En gubbs och tre bruds....

Det var en gång en gammal gammal gubben som bodde med tre blonda (silikon) tjejer i ett mycket stort "hus" ! Japp ni gissade nog rätt, jag tänker på Huge Hefner ! Frågan är nu , är det honom tjejerna gillar eller hans pengar och yrke ? Jag har då ingen aning , för någon skönhet är han då inte ! =P
I alla fall ligger o kollar på "girls of the playboy mansion" tycker faktiskt det är roligt ! =) I detta avsnitt ska dom utse "playboy of the year" Uhh spännande , trummvirrvel tack !


I morrn blir det yoga i badhuset med ergonomin ! DET är spännande =P Får se om det är kul eller ej , har alltid innan tyckt att yoga låter lite tamt o trisst men vi får se ! Koppla ihop apan i lejonkungen med yoga by the way, är jag ensam om det eller ? =P

Men i morrn ska jag i alla fall upp tidigare än vanligt , ett gäng från klassen hade tänkt o träna o bada lite innan lektionen sätter igång ! =) Jaa pass på medans skolan bjuder !
Nej men med väskan packad, sminket borttvättat och gaddarna borstade så kanske man skulle sätta klockan o tänka på refrängen ! =)

Kan inte lägga in några bilder just nu för allt segar men får väl kanske göra det i efterhand sen !

Dröm sött ! Love <3

En Liten färgklick

Jaa jag vet att det är mycket klagande i min blogg just nu , men va satan ska man göra , det är ju inte så stans rolig med skola. Sov knappt en enda blund i natt kändes inte som det i alla fall o helt plötsligt var kl 6 och det var dags att siga upp. Aa men jag gick snarare upp vid halv sju om inte senare , kom inte så jättesent idag som tur var ! =)

Just nu har vi rast, sköönt ! Inte en så jätte jätte tråkig uppg på svenska. Ett av de ämen jag tycker bra om i skolan. Det beror helt på Läraren ! =)

Här har ni en bild på något jag håller mycket käärt,

image18
Nagellaaack! =) Nu när det är lite halv grått o trisst ute tycker jag det är kul o sätta lite färg på vardagen. Hm's nagellack är billiga och sitter helt okej faktiskt ! Dessa färger är dessutom Gryma, allre hellst de två första, mina favoriter i alla fall! =). Fredags köpet blir nog det rosa ! =) Nice va?!

Hörs senare  <3


Go'natt ?

Japp nu tänkte jag skriva en såndan här " hej-man-kanske-skulle-sova" blogg ! Men saken är att jag inte kan sova , eftersom jag sov bort hela dagen idag ! Kanske går med lite tvång....vem vet ! =P

Legat i sängen nu ett bra tag och kollat på en massa kläder, skor och klockor som jag vill ha ! Japp det kanske är på tiden att jag skaffar mej en klocka så jag kan komma i tid till hmm te x. Skolan !
Japp men på den vägen är det ! Men va satan ska jag ha råd med allt jag vill ha kanske det är dags att jag sätter igång o skaffar mej ett jobb , detta går ju inte ! =P Någon som vet nått jag kan söka ? 

Ska lägga ut lite bilder på kläderna jag checkat in i morrn ! Nu ska jag nog stämma möte med mina sköna kuddar ! =)

Sov så sött ! <3

 


Allting som jag tar i blir till guuuld ??!!

Man måste ju alltid ha någon / något att skylla allt på har jag hört. Därför Skyller jag min dag på den där Semlan. Den var God men Farlig ! haha Den gjorde mej illamående och så fick jag huvudvärk "/ 

Så pga. denna lilla goda frestelse har jag bara sovit idag , vilket inte var min plan igentligen ! Hade ju tänkt att gå ut o gå i det fina vädret , men men allt blir inte riktigt som man tänkt sig =P Kanske i morrn om det är fint vänder !? =)

Just nu ligger jag och kollar på " I huvudet på Gynning " hon är så satans klockren ! =D haha
Allting som jag tar i blir till guld ! nanananana =D


Dagens Bästa: GossipGirl  - Missa inte denna serie !!!!
image14




Nae nu ska jag kolla in vilka kläder jag vill ha o så där , Kommer lite bilder på dom sen ! Det en;da som saknas nu är massa massa pengaar ! Men men ;D





Smell u later ! <3


Semledagen ,

Hopp tisdag i dag , den är ju nästan lite trisst och jobbig som måndagar !
Dagens Positiva är ju ätt det fanns semlor i matsalen ! Smaskigt värre!  Synd bara att man ska må så dåligt efter dom ! Illamående och ovanligt seg i huvudet är några smällar man tyvärr får ta ! =)

Sitter just nu på Malins lektion vilket Suuger . Blir så tjurig när denna lektion kommer, så håll er undan ! Hahah =)

Ska väl kanske jobba lite grann nu . Prov efter praktiken o känner jag mej själv kommer jag glömma allt som har med skolan o göra i de 5 veckorna ! =)

Hörs senare ! Love <3

image13Vill hem nu ! =)

Det är många dagar kvar tills det blir natt ,

Usch yttligaren en måndag , värsta dagen i veckan helt klart !

Kan inte säga att jag har så mycket att säga om min helg , var mest hemma och tog det lugn. Inte frivilligt då men det var ganska skönt i alla fall.
Resan hem från stockholm var ett litet äventyr. Så satans halt att vi var tvugna att åka i 50 på motorvägen. Lääskigt..stötte på runt 3-4 bilolyckor på vägen. Två med hästtranssport och en lastbil ! Usch va !?

Nu
sitter jag i skolan och känner att ett år till verkligen kommer ta live av mej ! Något jag kan se fram i mot är väl praktiken nästa vecka i alla fall. Det negativa med praktiken är då rå att vi har den över lovet. Japp med varje god sak kommer nått dåligt har jag hört !

Nej ska väl luta mej bakåt och tänka på om jag ska börja jobba eller inte . Detta kommer bli en hemsk dag !


Hemlängtan ! =)


image12
Hoppas ingen missade One Tree Hill igår !  =)

Love<3


Hemmakväll !

Jaa  det blir visst en hemmakväll idag , men det är ganska okej även om jag ville åka till Leo och alla dom andra ! Men utan någon som kan köra blir det lite svårt att ta sig dit ! Tobbe, Leo jag vet att ni är besvikna ! =P Hahaha Men vi får höras av i morrn i stället ! =)

Ikväll blir det nog lite chokladbollssmet och film. Tror jag ska se Fantastic 4!  Har ju pinsamt nog inte sett den än ! Dricka till blir nog bara vatten tyvärr för jag orkar inte gå till Ica o köpa nått annat , men lite nyttig skadar det ju inte att vara nån gång ibland ! =)

På tal om nyttig så samlade jag mej lite krafter förut idag och gick ut på en lite promenad som jag tjatade om att jag skulle göra hela dagen ! Känndes bra i början tills det började blåsa nått förskräckligt ! Huu kallt !

Nej sak samma nu ska jag gå o göra lite chokladbollssmet, Jobbigt men jag gör det i alla fall! =) I morrn bär det av till stockholm som sagt och efter det ska jag allt hitta på nått skoj ! =)


Blev te och mackor med
hallonsylt när jag kom
hem från min Promenad,
värmde skönt =)

Bye alla ! =) <3

Hoho.....

Usch jag är så satans uttråkad att jag inte vet var jag ska ta vägen ! Pratade nyss med Amanda i telefonen, Alltid lika trevligt måste jag säga ! =)

Jag är så satans slö. jag sa ju till mej själv att jag skulle göra lite nytta idag när jag är ledig , men nej icke sa Nicke ! Ska nog gå o tvätta ansiktet nu och sen får vi se om jag kan ta mej sjävl i kragen och hitta på nått ! =)

I morgon bär det av till Stockholm , eller aa lite utanför eller innan eller ? Aaa i alla fall ska på kalas där äta kyckling och Semlor. Mumms ha ! ? =) Sen åker jag hem med min kära mormor och morfar<3. Vill inte sova kvar där ! Så kul kan jag ju inte säga att det är.
Sen på eftermiddagen/kvällen kommer kanske Felice hit o äter lite med mig o efter det hoppas jag på att det händer nått skoj ! Typ fest ? =D 

Okej ett tecken på att detta inlägg är skrivet bara för att jag är så sällskapssjuk är att det står nästan samma saker i detta som i det förra. Så tack o hej leverpastej ! <3

image9Yummi ! :)

Go'morrn !

Ledig dag idag ! Wihoo kännde att det verkligen behövdes ! Skrev ju igår att jag skulle gå upp vid Halv 11 men så vart det ju så klart inte! Sov som en stock ! =) Tur att Felice ringde och väckte mej vid 11 annars hade jag nog inte gått upp förns vid aa typ nu ! hahaha

Nu sitter jag i alla fall och äter frukost, får se om det blir en promenix sen eller inte. Annars kanske jag går på gåmaskinen här hemma ! Man måste ju röra lite på sig ! =) Annars kanske jag plockar upp lite kläder från mitt golv i rummet ! haha

Vaknade upp och var värsta glada idag så jag hoppas det händer nått kul idag så mitt smile håller sig kvar !  Någon som vet om det händer nått kul ? =) Nepp nu ska jag fortsätta lyssna på Eastfm och äta min Gröt ! =D Yummii !

See Yaa <3

Hoppsan !

Okej ligger här i min säng och fick bara en sån där mysko känsla av att jag var tvungen att blogga !

Först
tänkte jag ägna nåra rader åt sånna dära dumma tjuvar.
I onsdags (om jag minns rätt) när jag kom hem låg min bror i sin säng och såg så himmlans ledsen ut. Anledning: japp nåra söta barn har tagit hanns mobil ! Hur har man samvete till något sånt? Jag kan verkligen inte förstå det, jag skulle ju dö av skam och dåligt sammvete! Men det kanske är så att vissa föds utan det (sammvete)
Han har haft den i en månad och var döglad över den. Ja Vissa människor förstår jag mej då inte på . Håll Fingrarna i styr, det vore ganska trevligt !

I alla fall i morrn är jag ledig. Ska försöka att inte sova bort hela min dag. Har ett litet schema i mitt huvud som jag hoppas att jag ska kunna följa !
Så här tänkte jag:
Går upp vid halv 11 ,
Käkar frukost,
Går en uppfriskade promenix,
Fortsätter träna lite hemma,
Städar lite
Titta runt vad som händer på kvällen !

Frågan är ju bara om jag kommer att lyckas, hahaha..för det ligger till så här att jag har blivit aspigg vilket betyder att jag kommer somna sent och då kommer jag inte upp i morrn.

Jag har sagt det här förr och jag säger det igen !
Jag ska försöka hålla min blogg uppdaterad så gott jag kan ! =)

Nu ska jag väl i alla fall försöka sova lite ! Önska mej lycka till , det kan jag behöva ! =)

image6Tog denna på fotolektionen idag ! =)

Go'natt <3

RSS 2.0