16/12-2011

Huhu nu är jag i stort sätt klar för jobb, ska bara dra i mig lite käk, tvätta och packa. 17.30 styr jag stegen mot Bishop i detta regniga Norrköping. Köpte en mysig Pippi-tröja igår efter mötet jag hade. Tror det är en keeper...eller ?
Puss&kram


Köttbullerullning

Hellåå!
Jag sitter i köket och kollar på när pappa gör köttbullar åt en hel armé, skrattar åt hans konstiga kommentarer och njuter utav en kopp kaffe! Jag är fortfarande helt död efter gårdagen och jag vet att denna dag kommer bli minst lika jobbig...gosh, juletider ...!


14/12-2011

Ooh så glad jag blev igår när jag kom till jobbet och fick veta att Norrköpings lucia skulle komma och lussa för oss. Mitt i all stress kom dom och spred stämning med sin vackra sång !
Nu blir det mat och fix, kanske ska ner till stan en sväng om jag hinner. Ikväll är det bowling med tjejerna.
Puss&kram


Tisdag 13/12-2011

Bild: http://stylebykling.nowmanifest.com/


Visst slutade denna måndag bra också! :)

Godnatt !


Måndag 12/12

Helluu lovers !
Sicken bra måndag det har varit. Började med samtal från bossen som undrade om jag kan jobba tis och tors, vandrade sedan ner till stan för lunch och häng med Amanda och Amanda. Kommer hem och är på bra humör tills telefonen ringer och personen på andra änden gör mig på strålande humör ! Mycket bra måndag . Puss&kram


Lördag 10/12

Hej folket. Jag sitter i köket och knarkar kaffe samt lyssnar på musik, taggar inför jobb med andra ord ! Annars har det varit en tråkig lördag so far, kom ner till bishop och förgyll min dag vett ja (!) vi har massa god öl .

Puss&kram


Fredag it is

Huuu, segast i stan är nog jag ! Vaknade 12 men låg kvar i sängen en timma, sen och seg frulle för mig själv med tända ljus, skvaller o hög musik. Ikväll blir det såklart jobb, fika med tösen Bella innan också .
Kisses


Tisdag

Shoppat julklappar med Disa idag, erkänner att jag fick med mig lite till mig även fast jag absolut inte fick unna mig något ...typiskt. Nu kollar jag på fotboll med pappa men ska snart krypa ner i sängen. Pretty little liars och sova sounds good to me :)


RSS 2.0