100430.



Jag dissar Valborgfirandet total idag. Igår hade jag en såndan toppendag med fika,film och massa,massa, massa mys. Jag känner helt enkelt att jag vill fortsätta på det spåret. Där med lämnar jag stan och åker mot landet och min mycket goda och svullna vän Disa! Vi ska mummsa på ostbågar, slänga i oss läsk och vara så där underbart avslappnade. Snack om snusk och en hel del skratt lär det nog bli!! Det är mycket mycket mycket bättre tycker jag !
Ha en toppenkväll, gör inget som jag inte skulle göra ;).
Puss

100430. När botten is nådd


Det har gått för långt nu ! Jag och min bror talar nästan bara med varandra genom skype och facebook.

Mamma: Danni kan du stänga Stoffes dörr han har så hög musik på!
Jag: Ja men jag skrev det till honom på skype nyss MEN HAN KAN JU FÖR FASEN INTE LÄÄÄSA !


100429. One eyed redhead




Blackbook på H&M ! Hur nice?! Har väntat på det här ett bra tag och nu äntligen. Hade lite problem med vilken jag skulle väja men tillslut fick det bli den rödhåriga flickan. Super Snygg, super nöjd och oversize. Det söta knytblusen hittade jag i en mysig liten secondhand butik. Kostade bara 50 spänn. Som hittat ju! Kommer somna lycklig i natt. ♥

100429. I love my people



Uuuunderbar dag utan tvekan. Fikade med Sophie på Coffee. Hade massor att ta igen. Supermysigt! Efter en stund fick vi sällskap utav Tito och en utav Sophie's kompisar. Bjöds på massa skratt och babbel. Vid tre åkte bruttorna hem och jag och Tito vandrade vidare till Halvars. Smockade i oss glass och sedan tog vi en låååång promenix. Lurade även in kraken i en secondhand-butik där jag för övrigt hittade min nya kärlek. En söt söt blus! Vid typ 19.00 skilldes jag och min manliga vän åt och nu sitter jag här i mina mjukis-kläder och känner mig mycket nöjd. 

100428. London Calling



Titt så fina mina muffins blev och goda var de också. Blev väldigt uppskattade på våran lilla smink-kväll vi hade. Nämligen så att vi hade bjudit in ett gäng utav mammas jobbarkompisar för att dom skulle få kolla och prova Aloe Vera sminket som jag använder mig av. Blev en lyckad kväll måste jag säga. Nöjd Nöjd! =) I morgon blir det fika med Sophie. Kommer bli supermysigt. Vi har inte setts på jättelänge, förutom de få gånger vi stött på varandra på stan. Men det är ju inte samma sak. Ska försöka hinna sola innan det men det är inte säkert att den tiden finns.

Nu blir det tv och Risifrutti! Namnam.

Ps. Jag älskar brickan. Håller ni inte med om att den är näst intill perfekt. Den ska jag sno med mig när jag flyger ur boet! =D Ds.

100428. Black



"Kladdkaka" direkt ur formen, kaffe och tidningar. Allt i lugn och ro. Skönt skönt. Känns som söndag mitt i veckan. Idag har jag massor att göra. Städa, baka, fixa Cv och massa mer. Hade tänkt dra o sola också men det får bli i morgon bitti i stället. 2day is gonna be a good day, okey ! Smell yaa =D

100428. You take me round and round




Sova kanske ? Nu ligger jag på golvet och nördar samt slöfis-kollar på bästa scrubs. Har precis plockat lite i mitt rum, tyvärr räcker inte det för att det ska se anständigt ut. Jag är en slarver, jag är inte stolt över det men så är fallet. I morgon ska jag ta i med hårdhandskarna. Det värsta är i alla fall över, alla mina kläder är fint upphängda och skorna står i en fin liten rad. Nepp mysa ner sig i sängen med lite kladdkaka. Som by the way vart helt åt skogen konstig. God men konstig. Vet inte varför, jag gjorde ju som jag brukar.

100427.



Vad är det med mig? Igår bakade jag Kladdmuffins och nu står det en kladdkaka i ugnen. Fetto-Danni, Yepp Yepp! Men what to do, desperata är ju snart och då ska man väl ha något att mummsa på. Annars har jag inte gjort så mycket efter jobbet. Skulle städa men råkade somna i soffan. Får plocka lite vartefter, sen har jag lite jobb att söka. Superduper !

Nepp nu ringer det, dags att plocka ur min nya bästis ur ugnen !

100427.

Baby let me love you down  
There's so many ways to love ya  
Baby I can break ya down  
There's so many ways to love ya  



Hej hej tidag! Idag är det jobb som väntar. Har fått i mig frulle och en kopp kaffe, nu sitter jag och lyssnar på sköna toner från sköna snubbar. Om en timme går bussen av mot åby. Ska bli kul att få göra nytta idag. Hoppas på mer jobb i veckan. Håll tummarna okej?!  Så här tänker jag snubbla ut idag. Ser ut att vara ganska så skönt väder ute, hoppas för annars kommer jag frysa om mina tår. Ikväll blir det storstädning av mitt rum. Det ser jag fram mot. Om någon frivillig, uttråkad sötsak är villig att göra det åt mig så välkomnas det med väldigt väldigt öppna armar! Nu ska jag packa min lilla väska i väntan på bättre tider.


Hoppas alla får en kanondag!

100426. Kladdisar



Muffins och mat är vad jag har styrt med idag. Närmare bestämt kladdmuffins och Bakonsås med pasta. Yummi Yummi. Tyvärr är muffinsarna till onsdag då vi får finbesök här hemma och då ska de toppas med god frosting ! Så gott, så kul! Jag trivs i köket, alltid gjort kommer alltid göra. När jag var liten hjälpte jag alltid mormor att laga mat och hon tyckte att jag var såå duktigt ! Haha hur som, nu ska jag se Top Model och käka ostbågar. I morgon ska jag jobba eftermiddag i receptionen. KUUUUL!

100426.

You look good, baby must taste heavenly
I’m pretty sure that you got your own recipe

Sol, Sol, Sol och Värme!
Jumsuit, baseball jacka, Corallfärgade brillor, ringar och nitar. Så sprang jag omkring idag.

100426. Coffee break




Gudars vad den här dagen går snabbt ! Var uppe med tuppen idag och gjorde Disa Sälle hos frisören. Hon vart döläcker i skallen vilket får mig att fundera på o göra något åt mitt egna burr. En färgning skulle verkligen vara på sin plats! Efter det blev det solarium. Har bestämt mig för att sluta vara så blek och satsa på lite färg. Så idag körde jag en mjukstart så tar vi någon mer dag nu i veckan. Jäpp Jäpp brunt är fint! Ska dricka upp min efterlängtade kopp kaffe nu, sen blir det muffinsbak och städning av stora toan! Duktigt duktigt. Hemmafru? Jag? Jaa gud varför inte , I just loooove it !

100425. Look alike




Idag fick jag höra att jag är lik Anna Anka, detta hände på Mc Donalds när jag stod och väntade på maten. En gubbe bakom mig står och kollar något extremt när han sedan kläcker ur sig:
Du är väligt lik Anna Anka!
Jag jo jag och Disa började asgarva. Tog det inte som en komplimang men han sa att det var inte något negativt. Likheten låg i att jag är lika smal som henne eller något i den stilen. Ae jag vet i satan hur jag ska ta det här! Jag ser då ingen likhet med den där fröken Anka. Men innan vi lämnade gubben kom vi överens om att jag skulle följa hennes fotspår lite i alla fall och gifta mig rik! 


100425. Once you go black...




Jag slapp gå naken igår, för tillslut hittade jag en hel svart outfit som kändes helt okej. Spetts, tight, stora ringar och skyhöga klackar är nog en bra beskrivning på hur det hela såg ut!

100425.




Hej hej segaste i stan! Gnistan är som borblåst idag! Gårdagen var lyckad med fördicka hos Fani, dans på otten och sleepover ! Idag blev det Donken och strandsättning i soffan! Så skönt så skönt men jag funderar starkt på o pallra mig iväg och köpa godis och läsk. Skulle väl vara så in i norden gott. Fettosöndag är nästan ett måste.

PÅ återseéde . Puss på snoka ! ♥

100424.





Good middag! Ganska okej väder ute idag måste jag säga! I morgon skulle alla fula moln ha försvunnit och en stor sol ska titta fram! Det ser jag fram mot. Nu sitter jag och lyssnar på massa bra musik och taggar för ikväll. Har inte den blekaste lilla aning om vad jag ska ha på mig förutom dojjorna ! Antar att naken får bli ett alternativ. Nu måste jag äta lite! Återkommer senare innan jag sticker iväg på förferren!

100423.




Jag bara älskar fetto-fredagar! Disa och jag vandrade ner och köpte på oss två Pizzor,massa snacks, läsk och choklad. Sedan bänkade vi oss tillsammans med lillebror framför en skitläskig film, den va bra men fuck me va den inte var bra för min hälsa. Hjärtsnörp vid 20års åldern! Jo man tackar! Nu ska jag slänga i mig några osbågar och lite cola till innan jag myser ner mig i sängen och somnar så sött. I morgon blir det fest skulle jag tro! Systemetpåsarna i rummet säger så i alla fall. Corona och cider! Det är lönehelg så vad annars?! Hoppas att det blir kanonkul, brukar bli så när man inte är 100 pepp från starten!

Nattinatt alla rumpnissar! ♥

100423.





JAAG BJUDER !  Idag köpte jag min efterlängtade dator , skitnöjda Jag aa vars! Sitter och lär känna min nya vän. Vi kommer nog trivas ihop hoppas jag. =)  Nu: Godis! Sen: Film och tjockistime !

100422. just me,myself and I




100422. It's my drug




Lååång härlig dag med Disa! Vi började med politiskt skit så där på morgonkvisten. Tror inte jag varit så arg på länge. Kan inte höra på när moderaterna står och slänger ut sig massa bajs. Usch säger jag bara! Vi drog där ifrån tidigare. Ner till stan för en mysig lunch och sedan vidare till HC's nyöppning. Massa folk och massa barnvagnar. Snälla lämna barnen hemma, stackarna får ju lida bara för att mamma och pappa behöver nya skor. Det är fel! Varma trånga ställen är ingen bra plats för bäbisar okej?! Men men jag fick med mig lite fint hem. Ringar, halsbans, finaste och grönaste väskan, strumpbyxor med prickar och så ! :) Hel nöjd. Inlägget kanske lät lite halv negg men ne jag har verkligen haft trevligt , bara att vissa människor får mig att tappa tron ! ;D




100421. Stripes and leather




Tjabba Tjena Hallå! Idag har jag lärt mig nya telesystemet. Gick skitbra, kommer inte vara några problem de dagar jag ska jobba i receptionen! =) Dagens roligaste var nog när det ringde in en kille angående något som sedan började ragga. Sötnos, trevliga människor gillas skarpt! Tjurbullarna kan fara o flyga, nej just ja dam-molnen! Ahhhh lame! Sorry! Vila och städa nu ! När jag börjar dra dåliga skämt så är det helt klart dags att dra sig till baka och ta en powernap!

Puss o kram

100420.

I got a million ways to get it
Choose One
Bring it back
Double your money and make a stack


Huu sikken dag. Jag bytte jackan till en hel och ren, men vägen dit var lång. Aa ca 2 timmar och 30 minuter vandrade jag runt på stan i väntan. Men nu så ! På den tiden shoppade jag lite småsaker. Inget spec men sånt som kommer komma till anvädning. En sån där liten mobil-penga-saks-väska med löstagbar kedja från monki. Kedjan kan man sätta lite fiffigt på solglajjorna så dom inte försvinner. En randig skarf och ett par lila strumpor hakade också på! Jag vet inte varför men strumpor i färg är lika kul att köpa som nagellack. Roliga små små saker. Nog med skitsnacket. Sängen nu! I morgon ska jag lära mig den nya receptionen och det nya telefonsystemet ! Såå kul det ska bli !!!! Bäst o vara pigg då.

Puss och god natt ♥

On to the next one

100420.




Här har jag gått runt och trott att det är onsdag idag , men det är det inte ! Det är tisdag, usch så trisst det blev. Sen såg jag att jackan jag köpte igår är trasig, saknas en knapp och en är på väg att trilla av. Blir att gå tillbaka och byta efter jobbet. Sikken jobbig dag ! :P
Skulle fikat med Lussan idag också men vi är sånna virrhönor båda två så det glömdes helt bort. Tar det nästa vecka i stället så blir det mindre stress. En latte i solen, tror vi har massa massa att ta igen. Vågar inte chansa på när vi sågs senast. Länge sedan var det i alla fall. Nu åter till jobbet , lunchen är slut slut sluuut !
Hörs senare.
Puss♥

100419.


I knew I wouldn't forget you, and so I went and let you blow my mind



Åhh så trött jag är ikväll igen! Kom hem från smink-kursen för inte så länge sedan, det var intressant och kul! Bjöds på jättegott Aloe Vera bröd, kaffe och smarta tips ! I like. Innan det gick jag , Disafisa och Clara på stan en sväng. Passade på att köpa en sådan där snygg baseboll-jacka, bäst att passa på innan dom tar slut! Bik Bok's gick ju åt som smör i solen. Nu blir det sängen, upp med tuppen i morgon igen. Pappsen och jag ska kolla Datorer efter jobbet. Se om jag kan hitta någon söt liten sak som inte är allt för dyr.

Puss och godnatt ♥

100418.

Suger don't forgett what you already know.



Klockan är inte ens åtta men ändå är jag så trött att jag nästan spyr! Nyss tagit mig en varm skön dusch så får bli en sväng med hårblåsen och sedan hopp i säng. Fick jobba även nästa vecka, happy as a fucking hippo! Skulle vara så sjukt tråkigt att gå inte ha något att göra medans man söker nytt!
Hur som. Gårdagen var lugn, som planerat. Disa och jag satt i mitt kök och tröck i oss massa "nyttigheter", åkte lite brumbrum bil med grääbsen. Drog hem och satte klockan på 03.00, därefter bar det av ut på nya äventyr. Godkänd fredag, godkänd lördag och godkänd söndag.
Hårblås, välja kläder och sedan sängen !

Puss o kram♥ !

100417.




Bästaste jumpisen fick ta plats i min garderob. Nu väntar vi på strålande sol och massa värme så jag kan få dra på mig den ! 249 kr på Cubus

100417. They got nothing on you




Jag tänker bjussa på dessa underbart söta bilderna från gårdagen ! Det är en lugn helg som gäller förstår ni! Förra vart allt för vild och det vart fööör mycket alkohol. Så Igår började vi helgen med runda på stan där vi kom fram till att hjärtformade glajjsor inte är vår grej. Fortsatte med en middag på Spicy och vidare till några killkompisar som förfestade lite. Det var den dagen. Idag blir det lika lugnt, vet ej vad vi ska hitta på men jag tror att onyttig mat och godis finns med i planen! Ha en superkväll och ni som ska ut kan ju skaka lite åt mig med.

Pussar♥

100409.






Snart blir det Freeeedaaaagsmyyyyyyys ! Tyvärr är Cidern och ölen till i morgon. Idag blir det räkmacka, svull, film och massa mys hemma hos min housewife Däääjsyyy! Kanoners ju! Samla krafter till morgondagens röj och njuta av varandras sällskap! NICE ! ;D  Nu måste jag kila till familjen som roppar att det är mat. Fredagar=fetto!
Smell yaa ♥

Utkast: April 9, 2010




Aa men tjena, idag känns det jobbigt! Tror inte jag sovit så bra på länge och så måste man gå upp! Det där med att inte stressa till bussen gick ju rakt åt aa inte för att svära men rakt åt helvete !  Låg som en strandad säl i sängen och sminkade mig när det plötsligt visar sig att det var 10 minuter kvar till det var dags att gå. Men I made it ! :) Nu har jag lunch, kycklinggryta med pasta väntar i kylen! Nice bajs!

Idag är det fucking fredag!!!! I morrn är det fucking lördag!!!! AARÅÅÅH !


100408. Bubbelgum




God kväll ! Blev lite mini-mini shopping förut idag. Sprang ner på stan efter jobbet och införskaffade två par skor, ett par fake Convers och ett par andra döheta saker som tyvärr inte fastnade på bild idag. Nagellack i Latte och bubbelgumms-rosa och ett sött,
ganska så stort halsband
drog jag också med mig hem.
Sprang på söta Mandis på stan, men vi hann inte ses allt för länge. Nästa gång ska vi ses aslääääängeeeee !
Nu ska jag måla mina naglar så där fint bäbis-rosa sen blir det sängen! Sista dagen på kontraktet i morgon, men nepp det är inte över än. Fick hoppa in lite extra på ekonomiavdelningen nästa vecka också ! Det känns kul. I morgonbitti ska jag försöka med det omöjliga, inte behöva stressa till bussen. Önska mig lycka till och sov supergott!

Puss efter påsk♥

100408.




Uuhh nice väder ute idag har jag förstått ! Skönt att man slutar om 2 timmar då, kanske hinner ut o se solen jag med ! Lite Sugen på Shoe shopping 2day! Ska jag? Snälla mamma döda mig inte om jag kommer hem med nya pjux okej ?!

Rast slut, back to work! ♥

100407. U Got me good.




Så här glatt kändes det igår efter matchen mella Barca och Arsenal. Jag och Disa bänkade oss med varsin cola på Cromwell lite smått nervösa, men efter att Bendtner gör första målet så känndes det ju som att vi hade en liten liten chans men nepp, bara att inse, Barca är kungar! Så är det och kommer troligen alltid vara! :P Sen är det ganska skönt att man har söta vänner som gnuggar förlusten i fejjan på än också !
Nu sitter jag på jobbet och längtar hem, sov sjukt dåligt i natt och känner mig så himla opepp. Får se om jag pallrar mig ner på stan också, Disa va sugen på latte och jag har fortfarande en bank att besöka !
Onsdagar är tråkiga !

Grattis till Elin och Andreas också som fått en liten son! :)
Ni kommer bli en sådan söt liten familj. ♥

100406.




God Morgon! 
Idag är inte min dag, inte so far i alla fall. Hoppas på ändring, fick mina underkläder från Newbody nyss. Det är ganska så nice doh, man kan inte få för mycket av det ! :) Idag ska jag försöka pallra min lilla rumpa till banken, om jag orkar och hinner. Börjar snart bli ett måste för nu har jag puttat fram det besöket länge nog. Nu ska jag snart gå och käka lite lunch, sen är det ju bara 4 timmar kvar tills jag får åka hem och lägga mig i sängen med tea och tidning innan Barca-Arsenal börjar! Läste idag att Theo kanske spelar från start. Uhh härligt, I LIKE !

Puss så länge ! ♥ 

100405. I'm flirting with my eyes, wanna leave with you tonight

Kiss me all night, don't ever let me go
I'll never be the same
if we ever meet again


Nejmenhejsan! Idag vaknade jag upp av att Disa messade mig!  Det stod : Snö :( . Tyvärr viste jag redan det eftersom jag hade vaknat upp en timme innan och tittat ut. Mitt svar vart: Haha jag vet. Vilket gjorde Disa sur. Tydligen får man inte skriva haha efter ett sådan mess! Hon är så lätt-stött den där kvinnan ! Hur som fick bli en chill-i-dill-dag, fika på esspreso med bajs ett och två. Innan det mys med mamma och promenix till mormor! Blev inte det i fredags då jag helt från ingenstans blev bjuden på påsklunch hemma hos familjen Seilitz. Mys på den, ingen risk för svält denna helg. Känns som jag inte gjort något annat än att äta, festa, äta, festa, myst, ätit mer och myst! Ganska så väldigt nice och jag klagar inte för fem öre ! :) Lägger upp lite bilder senare, nu ska jag göra tea och försöka få bort det onda i mitt öra för AJ så ont det gör! Why?

Puss o kräm ♥

100402. And it takes some work to make it work



Men hejsan svejsan ! Ser då ut att bli fint väder idag också! Har haft en superbra morgon, lugn frulle med Lillebror och Bob Marley i högtalarna! Vet inte riktigt hur denna dag kommer ta sig men jag ska nog börja med att ta en dusch och göra mina nails lite vårfina dagen till ära. Mamma och jag ska besöka lilla mormor också, saknar henne extra mycket nu så här på våren. Det var ju trotts allt hennes årstid plus att det händer så mycket nu roliga och tråkiga saker just nu, så tomt att inte kunna ringa henne och berätta allt. Lilla tanten ♥

Nu ska jag plocka bort lite i hallen innan mamma och pappa kommer hem, bäst att behålla lugnet så att säga !
Puss i Påsk ♥

100401. Are you prepared to take a dive into the deep end of my head





Älskar utav hela mitt hjärta att solen tittade fram lagom tills jag slutade jobbet. Fick bli en runda på stan och promenix i solen. Inte helt fel. Köpte igen på stan till min stora förvåning. Hittade fina saker men jag la tillbaka, orkade helt enkelt inte. What ? Vad är det frågan om liksom?! Har inte gjort så mycket idag. Är så rastlös att jag snart kryper ur skinnet. Hög på socker är jag också! Påsken är en farlig högtid!
Nu ska jag plocka bort lite onödigt tjaffs in my room, ringa Disa, slå på någon film och slänga i mig mer utav det där farliga godiset som får mig helt upp i varv! (Lät som nått helt annant än godis men jag lovar att det är lagligt!)

Hörs i morgon, fest då kanske? Eller ska vi hålla oss till lördag?
Att vara eller att icke vara!

Puss i påsk ! ♥

RSS 2.0