Fredag och jag har försovit me !

Sa jag inte det eller , kaffet fick mej att vara upp lite för länge, vaknade typ 8.10 idag och min buss går 7.25 . haha visst jag hade tänkt o komma lite senare men va faan nu missade jag den bussen jag tänkte ta också ! haha aa så nu går min buss in till skolan halv elva eller nått !
Tur att det bara är matte jag har !
 



image2


Torsdag !

Okej Kolla ! Jag vet , jag erkänner! Jag Är sämst på att uppdatera bloggar... men va ska man göra ! Tänkte lite så här att man kanske skulle bli bättre på det i alla fall , bara för att chocka folk ! Ahaa (kommer aldrig gå)

Nej men satans vad tråkigt jag har det nu , ligger i sängen med datan på magen , käkar mackor (som min bror gjort på hemkunskapen) och dricker Kaffe ! Fuck jag kommer inte somna förrns skit sen ! haha ...

Min dag då ! Idag har jag varit i skolan , tog en senare buss som vanligt då , Är så seg nu för tiden! Satans Höst... I alla fall kom till skolan o hade ingen lärare, ammen asså OH NO ! Kunde sovit aslänge jue !
Sen hade vi i alla fall foto , det var trevligt . Jag och Felice var i studion , haha Roligast var i slutet när vi tog massa mojjekort ! We're so HOT! Yummie !
Efter skolan gjrode jag min kära vän Jay sällskap på stan ! Och där träffade vi LusBus . haha tur för henne för då fick hon nån att käka med !
Mysko folk på stan idag !  haha
Jag Snubblade på ett bord på Jack and Jones och o slog mej lite på knät , men det är lugnt . tss...

Aja skit samma , det var ju inte så jävlans farligt o skriva blogg , Kanske skriver snart igen
Så Puss o Kram på er mina damer o herrar , Pojkar o Flickor !

Ps . stan med Amanda I morrn <3

Okej här någon stans skulle det ha varit en bild men datan sega så ni får kolla på BDB I stället ! hihi ^^

Tråkigt men skitsamma ;)

Okej nu ska jag alltså börja blogga igen då ! Hmm vill inte säga att jag är så bra på det men jag ska göra mitt bästa !

Försov mej idag då , med två timmar ! Så i morse vart det inget dansande utan fick hela 20 minuter att fixa mej på ! Haha

O så hade vi ju Malin idag också , det var inte ett dugg roligt , tur som faan att klassen är rolig! Annars vet jag inte vad jag skulle göra ,


Pappa Kom hem med Mjölk, jag vill ha O´BOY NU! image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0