tjolahopp ,

Japps nu sitter jag här och funderar på om jag ska orka lägga in bilder från i helgen eller inte, tycker det är så jobbigt men vem vet jag kanske offrar mej för laget!

Någon som har missat att det är pissväder idag eller ?! Fiifaan jag hatar när det är regn och rusk, vet i fasen om jag kommer ihåg den sommaren när det var mer sol än regn. Fii jag vill utomlands ! Man känner sig helt instängd, för inte har man lust att gå ut när det är grått och trisst , som tur är kommer Amanda om ett tag ! Då blir det Godis och svull i stora lass, en gnutta skvaller kanske och film ! Vem vet , vem vet ! =D

Nu ska jag nog gå och slänga mej i soffan ,kanske med en bulle ?


Från i helgen , hittar ni Vinsent ? Det gör jag + Leo ! Jag ser en till fräsh sak ser ni ?!
Moahaha

Vaniljbullar och mjölk ? ! :)

BULLBAK SOM IN I NORDEN ! HAHAHA NI FÅR INTE SMAKA !

NU SKA MINA BULLAR IN I UGNEN !


Bilder och sånt från helgen kommer senare ! :D WIHOO !

Love <3


Rädda Joppe död eller levande !


Den är borta , fifaasen jag har inte den blekaste om vart den är någon stans
Dumma klocka , dumma mej ! Men den kan ju inte bara gått upp i rök , jag vet att
jag la den antingen i vardagsrummet eller i köket , men den har fått fötter och
knatat iväg , någon gång efter frukost skulle jag tro !?

Jaja jag måste hitta den innan jag blir riiikigt orolig ! ;D

Shopping shopping .

Hellojsan , kom nyss hem från stan. Var inne med mamma och kolladelite kläder och skit =) ! Jag köpte väl inte så mega mycket idag men det behövs ju inte , det jag köpte var saker jag behövde.
Drar kanske en runda i morgon med innan  jag kilar hem till Moster Petra =)

Det här är vad jag köpte i alla fall :



 

  
1. vita klackisar
2.marcara och sminkborstar
3. Ett par mörblå jeans



En lite pressent till Brorsan (Y)

Snart börjar The Hills så jag måste Kila, Adios <3




 


Lite av ett lyckopiller !


Så bra låt , man blir glad i hela kroppen ! Okej jag vet att jag kanske inte hittade
den bästa videon , men det är tanken som räknas ! =)

Go'natt allesammans ! <3

Trååk !

Fy fasen vad tråkigt jag har just nu ! Enda sedan jag och mamma kom hem från Citygross har jag bara käkat, slöat och kollat på tv. Ska det vara så när man har sommarlov ? nae jag tror inte så, det är meningen att man ska äta en massa och springa runt och vara fjantig. Snart tar jag mej ett varv helt själv och är fjantig , ingen som märker något i den här hålan i alla fall !  Nog om det , man ska vara positiv inte negativ. Om jag har tur kommer elin hit sedan och vi två till sammans kan ju inte bli så himlans tråkigt ! =)

Idag har jag och mamma som sagt varit och storhandlat , mycket kul tycker jag ! Det blir vad man gör det till som jag alltid brukar säga !


hattprovning ! Wihooo !



Bror min övade på att köra moppe igår ! Jag hjälpte till , snällt ha ?! =)


Hej då nu ska jag snacka sommarplaner hörs senare ! Love <3

What happens in Vegas


Så jäkla bra film ! Se den annars missar ni något ! Tycker jag i alla fall ! =)

Nu ska jag snart sova för i morgon ska jag och mammsen storhandla +
att jag nog ska träffa Elin på stan , ta en runda där, kanske hitta något fint,
kanske fika ? Vem vet ?!
 Någon som är på att festa i helgen eller ? Utgång ? Någon ?
Haha desperat, men jag är sjukt festsugen =P


Sweet dreams och massa Love <3

Dagen jag önskade att gud glömde....

Faasen idag kom det läskiga kuvertet hem.....mhmm betygen ! Hoppar nästan av glädje , Nae ! Har inte kollat vad jag fick än , vågar inte helt enkelt för jag kommer bli så besviken på mej själv. Det finns inget värre än att vara besviken på sig själv, när man måste ha i huvudet att man har svikit sig själv.

Men men nog om det nya krafter nästa termin och det är inte bara något jag säger ! (Y)

Idag ska jag vara med Lollofis , var ett bra jäkla tag sedan. Tror bara att vi ska slappa och käka glass! Yummii !

Vi hörs senare för jag måste kolla min mail nu !

Love <3

Blixtar och dunder.

O herre ni kan inte ha missat ovädret igår natt ?! Då måste man vara en jäkel på att sova !

Vid två på natten när jag låg i min säng helt fridfullt och läste gammla tidningar så smällde det ! Huhu kunde nästan tro att det var någon som bombade oss, precis ovanför taket var åskan och blixtarna. Tyckte det var ganska så mysigt , Pappsen och jag gick ut på altanen och checkade in "skådespelet" som farsan kallade det. Ganska coolt faktiskt , hela himmlen lös upp ! Sen satte vi oss i köket och käkade mackor , mammsen hakade också på. Jag har nämligen en förmåga att bli hungrig på kvällarna och nätterna !

Idag har det inte hänt så mycket. Mamma och jag drog till Petra och hämtade mina grejer som jag lämnade där efter Ölandsresan. Vi satt där ett tag och drack kaffe och snackade. På vägen hem svängde vi in till Jay och hämtade mitt smink som jag smart nog hade glömt i Felice's bil...Japp så idag har jag varit helt sminklös , vackert.....njaa !

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva, bilder orkar jag inte lägga upp....så japp det stämmer detta är ett skapligt tråkigt inlägg, men jag ska faktiskt göra mej en macka och sen ska jag dra mej uppåt och kolla på scrubs. Hörs i morrn i stället , kanske att jag kan skriva något roligare då , vem vet ?!

Love <3

Gott men mycket farligt !

Halloj i stugan alla snälla och dumma ! =) Hoppas att allt är bra , själv är jag pyttelite trött och mår en aning illa. Men jag får troligen skylla mej själv eftersom jag inte vet när jag ska sluta trycka i mej godis. Vissa vet inte när dom har fått tillräckligt med sprit och jag vet inte när det är dags att sluta proppa i sig godis ! Och trotts det är jag liiite lite sugen på att öppna den förbannade godispåsen. Nepp detta blir jag då inte smartare av !

Ska nog hoppa i säng snart ganska så skönt , har inte sovit där på hela helgen för igår sov jag på soffan ! Hatar att sova på övervåningen när jag är helt själv i huset , sen är soffan grymt skön ! =) Ölandsresan med tillhörande bilder tar jag någon annan dag när jag har ork typ.

Smell You later <3


här skulle det vara en bild på mitt godis                               och här på dom godaste jordgubbarna i världen

men ibland händer det att bloggen krånglar lite så vi får ta det
någon annan gång annars får ni använda fantasin ! =) 

Hallojs !

Jag har fått kommentarer om att jag inte bloggat som jag ska ! Ledsen men vårat internet har inte funkat som det ska , lovar att när det funkar igen så läggs det upp bilder =)

Nu sitter jag hemma hos Felice med Jay och Erik , vi väntar in våran kära Ölandsresa. Vart en spontanresa, åker i morrn kommer hem på lördag. PARTY ! =D Ska bli kul med Öland men jag hatar att tälta , inget för mej. Alla jävla mygg och knott som käkar upp än och att vakna upp i en fuktig sovsäck är ingen höjdare, men det blir väl mer röj en sömn hoppas jag ! =)

Nu ska jag kolla på film med de andra men ni får ha en bra midsommar !

Love <3

Ont i örat och halsen !

Go'morrgon , kl är snart 14.00 och det här är ekot !

Ae sorry att jag inte uppdaterat på några dagar men jag har inte kommit in på bloggen , men frukta ej jag har löst det nu ! =D Vad jag har förstått så är det Torsdag idag vilket betyder att det snart är helg och då hoppas jag fasen att det är fest, Shake it shake shake it !

Igår var jag och plutten Elin på stan , kände inte för att sitta hemma i hålan och ruttna så vi tog en fika och snackade massa strunt , Elin var sjukt trött och då ska ni veta att hon drar de sämsta skämten , Lovar om man skrattar så är det för att man inte fattar dom ! Hahaha

Efter fikat och Donken hade vi typ en timma att slå ihjäl och eftersom att det var så kallt tog vi en spånka och följde den hela vägen till sista hållplatts, men tanken att vi skulle hoppa på den igen när den vände , typ sisådär om 5-10 min ?

- Kolla Elin där kommer det en spånka , eh vi skiter i den vi har tid på oss !
- Haha aa då , tänk om nästa inte skulle komma förns om en halvtimma ! Hahaha
- Aa just det, skulle vara snyggt !
- Öh Danni kolla !
- Va ?
- Nästa går inte förns om 29 min !


Japp så lät det , det var bara att börja knalla tillbaks till stan , fort också för vi hade bara en halvtimma på oss , men men det löste sig, vi kom i tid ! Men det är typisk vår tur ! ;D

Nu ska jag dra och slå på nått är lite smått arg men de går över ! ;D Vi hörs senare idag ! Love<3

Slalom mitt i sommaren ?


Jag tror inte jag ska sitta och klaga över några kalla vindar längre , så här ser det ut i Kiruna just nu ! Deras vinter kom tillbaka i natt , känns ganska konstigt att det kan se ut så där i ena änden av landet och sedan vara 30+ i andra ! Nepp nu ska jag gå ut och lägga mej i solen och skänka några varma tankar till alla frusna kirunabor !

Mjaauuu

Tjabba tjena hallå !

Fasen jag är en aning uttråkad , det är sol ute men fasen inte så varmt som jag vill att det ska vara, det blåser för kallt. Igår funkade ju inte min blogg riktigt som den skulle, det kändes lite , jag som skulle vara duktig och uppdatera min 
dag =P  Nu kommer jag knappt ihåg va ja gjorde, solade och hjälpte till med nya poolen tror jag ! ;D

Kollade på I Know How Killed Me med Lindsay Lohan igår med mamma och Stoffe , äcklig film måste jag säga ! Vet inte om jag rekomenderar den eller inte , den var varken bra eller dålig, kanske 3 av 5 tosters, mitt i mellan så att säga ! Men se den vett ja om ni inte redan har det !

Nu ska jag kila vidare , måste få tag i jobbet ! Så jäkla jobbigt , antingen så är det upptaget eller så får man inte tag i chefen !  

  
Nya badmadrassen , 70-talet kanske ?!






















                                                                                                                      Öh helt sjukt men vi hittade våra borttappade julsaker igår, har varit borta i flera år ! Nästan att jag ville plocka upp
alla tomtar redan nu ! =D



Vad satan !

Bloggen funkar nog som den ska va?! Och jag som hade laddat med bilder från idag och allt ! Men nepp , ni vet där man loggar in, där blir det som en liten, liten ruta och det går inte att lägga upp bilder. Kan inte påstå att jag ser så mycket heller för rutan är minimal ! Skitsamma hoppas det funkar som det ska senare sen! Love <3

Sommarlov och helt slut .

Herre jäklarns vad skönt det är med sommarlov. Glömde bort det förut och fick för mej att det var skola i morrn. Japp inte nog med att jag har tappat minnet, jag har heller ingen koll på dagarna. För mycket festande är inte bra har jag hört.
Jag vet att jag har varit sugdålig på att uppdatera och lägga in bilder fast jag lovat att göra det  ett bra tag nu, men jag har haft annat för mej ! =)

Nu tänkte jag i alla fall lägga in några bilder från tiden som gått , bland annat från Jacke och Leo's student, från födelsedags fiandet och så
.

  
Hade asdåligt med bilder från den här helgen men det är i alla fall från
skolavslutningen, utspringet och innan Otten ! ;D



Haha vimmelbild från Otten jag ber om ursäkt för att jag ser ut som en
tant på bilden
! HAHA !


Ganska glad jag är då! =P

  


 



Bye vi hörs senare ! <3

Jag vet

jag har varit sämst på att uppdatera och lägga upp bilder. Men det har hänt så mycket denna helg, vi har påbörjat våran ministudentvecka. Hela helgen förutom söndag var röj, måndag var det chill i stan , idag, på torsdag och på fredag blir det förhoppningsvis röj. Sen kommer jag antagligen inte vilja festa på ett bra tag. huhu ! =D

Nu sitter jag i alla fall här och hostar, har fått en sån dar jäkla rethosta som vägrar försvinna och varje gång jag hostar kommer jag imot den där jäkla kräksreflexen , mm ganska härligt ! Om cirkus en halvtimma kommer Elin hit och då ska vi slå oss ner i solen och käka glass ! Yummii !

Senare idag ska jag lägga upp ett inlägg med bilder från mina sköna sommardagar ! I morrn är det skolavslutning också ! =D

Frulle nu, Adios <3

Det tär på en,

Jag är lite smått seg idag efter att ha partat både fredag och lördag , i vanliga fall är jag en sådan oftast bara pallar och dricka en dag på en helg , men nu när sommaren är här förändras allt . Idag ska jag i alla fall bara ta det lugnt !

I fredags var alla bruds här, vi käkade jätte god mat spelade fia med hutt (fick det av elin och felice) slog nån tärning där det stod massa konstiga saker och så skrattade vi så klart en massa ! Efter det drog vi in till stan och trädgården. Det var en mycket trevlig kväll, tack så mycket för allt tjejer, ni är verkligen dom bästa ! <3 =)

Igår , lördag. Kom det lite folk hit ich firade mej , god mat och efterrätt , jag var ganska seg men det gick i alla fall. Mot kvällen drog jag maija och Amanda drog in till stan och satte oss i parken och drack lite vin och grogg, efter en stund kom Lussan och Lisa också. När vi alla kände att vi verkligen höll på att frysa ihjäl knatade vi till Leo och gänget satt i ett öltält och fillurade , fram mot småtimmarna vart jag lite småförföljd av en gubbe som ville snacka framtidsdrömmar och intressen, Tack Amanda för att du kom på en fejkpojkvänn till mej , han kanske hade frågat chans annars ! ;D

Nu ska jag gå och dricka kaffe , det kanske piggar upp lite. Bilder kommer senare men jag orkar inte nu !
Love <3

RSS 2.0