my love.


Ibland så lyckas vi bli grymt snygga på bild. Igår firade vi livet och idag är jag en död apa. Men kul var det, först häng hos Amanda, vidare till munken och sedan taxin till Hugo. Nu ligger jag och myser för mig själv i sängen och mitt största problem idag är om jag ska dricka tea nu eller efter duschen. Älskar problemfria dagar.

Puss&kram.

Onsdag.




Hur mysigt är det inte att umgås med världens bästa Morfar! Vi hittade en jättesöt mini-PC till honom (avis) på Elgiganten. Där träffade jag ju såklart bästa Anton, försökte tjata med honom till Munken ikväll. Jag vet inte riktigt om jag lyckades. Hoppas! Efter dator-shoppingen drog morfar och jag till Coop och käkade lunch. Kryddbiff med brunsås, lingon och potatis. Yummi! Nu ska jag fortsätta städa mitt rum. Måste tvätta mitt fönster, aldrig sett något så skitigt. När pappa kommer hem åker mina nya gardiner upp. Vackert det kommer bli.

Puss&kram.


Rubrik.



Jag är otroligt glad över att det är fint väder idag men jag börjar tröttna på att det hela tiden ska vara skitso-väder. Ena dagen snöar det, dagen efter är det sol och sedan åter till piss igen. Men äsch jag ska väl vara glad över att jag får dra på mig tunna jackan och solisarna över huvudtaget. Ikväll ska jag fira livet med tjejerna igen. Japp vi har bytt ut lördagarna på onsdagar. Så är det när man jobbar helg.

Puss&kram.

30mars2011



Lördag&söndag: Jobb + möte på Parken. Blev även en öl, lite smågodis och trevligt sällskap på söndagskvällen.
Måndag: Mys på stan med Disafisa. Hämtade mina efterlängtade gardiner och lunchade på Fräcka. Underbart.
Tisdag: Mys med Amanda och Amanda. Pizza, glass, färning och klippning av mitt hår var vad vi pysslade med.

Nu håller jag på att fixa mig samt slukar andra koppen kaffe. Morfar kommer snart och hämtar mig, vi ska iväg och köpa en dator åt honom.

Puss&kram.

Säg vem de fucking va!



Hahaha ! Jag kan nog inte uttrycka med ord hur roligt jag tycker att det är med lappar i trapphuset. "Vem var det?" " Säg vem de fucking va!" Jag undrar vem min roliga granne är som alltid skriver dessa kommentarer på lapparna. Du är en rolig prick ska du veta, fortsätt göra mina dagar.

26mars2011



Wihoo. Jag ska iväg och jobba nu, hela natta vett ni. Var iväg och skulle köpa mina drömgardiner idag men de va slut här i stan. Undanlagda i Ingelsta nu, underbart. Färgade även mitt hår men det vart absolut inte som jag hade tänkt det, lite fläckligt och ojämnt. Usch! Men när det har lagt sig lite så slänger jag i en ny färg och hoppas att det jämnar till sig. Ha en fin lördag gott folk

Puss&kram.

Kate Bosworth



Kate är min hårinsperation just nu. Har köpt slingfärg och det kommer nog ta ett tag det här men till sommaren kommer det vara ljust och nå mig precis under axlarna. Ska tvinga min mamma hjälpa mig slänga i lite slingor i morgon. Jag är nervös, tänk om det går åt helvete. Ni får hålla tummarna för att det blir bra. Hittade även mina gardiner idag, ska ner och köpa dom i morgon. Tror att dom kommer bli perfekta. Nu ska jag göra lite tea och starta en film innan det är läggdags.

Puss&kram.

Rosa, orange och allt däremellan.



Nu tar jag tag i dagen. Först ska jag lämna papper och sen drar jag ner mot stan. Ska kolla lite skor tänkte jag. Vid fyra ska jag möta upp min lilla mor. Tänkte kolla lite gardiner och skit. Eftersom alla mina vänner jobbar så kanske det vore en bra idé att ta tag i rummet. Boring men vad sjutton, det måste göras.

Puss&kram.

Tripp, trapp, trull.



Jag bjuder på en bild från högstadiet. En liten Daniella på friidrottsdagen. Nu sitter jag är typ 6 år senare med min kaffekopp, äggmackan är i magen och jag tänker på våfflor och hårfärg. Jag vill äta våfflor idag men vi har inget järn, jag vill färga håret idag men mina vänner jobbar. Jag har problem med andra ord. Ska ta på mig lite kläder nu och dra mig ut i det fina vädret. Njuta av min fredag så mycket jag kan, för sen är det jobb Lördag och Söndag.

Puss&kram.

?


Ha ha ha ha hahaha. Ofta jag skrev Bakis-TROSdag i förra inlägget. Gosh , jag tror jag behöver lite sömn nu genast!

.


Myser ner mig i sängen resten utav kvällen. Nudlar, jouice, film...u name it. Bakis-trosdag it is !

24mars2011



Mitt huvud dunkar ganska duktigt idag! Men hey, jag är glad för det. Underbart rolig kväll igår och jag får tacka de inblandade hjärtligt. Nu ska jag ner och Luncha med Amanda och Amanda. Ska äta min favo-mat, har längtat ihjäl mig efter den. Disafisa kommer förbi och myser lite senare. Mys mys.

Puss&kram.

Bet u can´t do it like this.



Shh.. säg inte till någon, jag har en dansbandslåt på min spotifylista. Missade hur mycket klockan var förut så jag missade att lämna in mina papper. Ska göra det i morgon i stället. Nu ska jag snart gå ner till stan men först måste jag leta fram kläder till ikväll, äta ett piller samt äta lite mer mat. Frågan är vad man ska ha på sig. Kanske denna kavaj? Eller inte? Eller jag vet inte!

Puss&kram.

23mars2011



Vad händer ? Vad sker? Jag sitter och läsar bloggar samtidigt som jag njuter av min goda mat. Blir fortfarande förvånad över att jag äter Broccoli (!) , trodde aldrig att jag skulle gilla det men jag följde kocken på Parkens råd. Han sa nämligen att om man äter en sak 13 gånger så lär man sig att gilla det. Broccoli är en sak jag alltid önskat att jag gillat. Och fy så gott det är ! Tips till er, 13 gånger krävs det. Ska snart iväg och lämna lite papper och så. Ikväll ska jag hänga med mina Amandor. Vi ska fira livet.

Puss&kram.

Lillan.



Hellu ! Bjuder på bilder på min fina mormor när hon var ung. Så vacker att jag spricker, saknar dig tant! Sitter här iförd morgonrocken, med kaffekoppen i handen och Daniel Adams Ray i högtalarna. Har vänt på dygnet total. Vaknar klockan 12 varje dag, jag gillar det inte. Idag tänker jag skylla på att jag blev väckt av en kompis klockan 4 på natten. Haha. Ska väl börja fixa mig snart så att det bara är att sticka iväg sen efter maten. Synd att det är så tråkigt vänder just idag.

Puss&kram.

Jag flyger utan vingar.



Jag och mamma har som vanligt suttit klistrade framför Desperate Housewives och Cougar Town. Två bra serier som förgyller mina tisdagar. Nu är det snart sovdags, men först ska jag ta något att äta. Det är förjävla tråkigt att man för bästa efekt på mina piller ska äta antingen 1 timma innan eller 2 timmar efter man tagit dom. Men man blir ju så klart hungrig någon stans mitt i. Jaja, i morgon ska jag förhoppningsvis färga barret, skulle vara sjukt skönt faktiskt. Har bara så svårt att bestämma mig för vilken nyans jag ska ta. Svårt det där men det löser sig. På kvällen vill jag så sjukt gärna hitta på något med mina fina tjejer så jag hoppas verkligen att jag har återfått alla mina krafter. Håll tummarna.

Puss&kram.

22mars2011



Hur mår jag idag? Jo Prima ballerina. Inget ont i halsen, inget ont i öronen och ingen feber. Tog denna dag som en säkerhetsdag så jag stannade trotts att jag var frestad att gå ut i det fina vädret. Pannkakor, choklad och tv blev min underhållning. Nu håller jag på att explodera snart, vet ni hur mycket jag har i huvudet nu? Jag har haft flera dagar på mig att tänka ut hur jag vill ha saker och ting i rum och så vidare. Är pigg nog att slå slag i saken.

Puss&kram.

21mars2011


Hellu! Ja jag lever, har dock varit jättesjuk hela helgen och är fortfarande. På bättringsvägen nu och är inne på min 3:e (tror jag) dag på Penicilinet. Snart får jag börja vistas ute bland folk igen, wihuu ! Jag börjar känna mig mycket piggare nu, helgen var det värsta på länge, inte kunnat äta något alls. Fick tvinga i mig yoghurt för att inte svälta totalt. Men nu är det måndag, ny vecka nya möjligheter, ingen värktablett på hela dagen. Go team go.

Ska börja ljusa ner mitt hår och klippa av någon decimeter denna vecka tror jag. Låter sjukt bra i mina öron. Nu ska jag äta lite, skulle som sagt bara säga att jag lever, att jag snart är frisk och till mina bästisar vill jag säga att jag snart kommer kräva en fika med er.

Puss&kram.

17mars2011



I vanliga fall så är det inte okej att äta frukost så här sent. Absolut inte okej (om man inte har jobbat natt)! Men idag är ett undantag. På vårdcentralen sa dom inget spec, de tog ett blodprov och kollade ner i min hals. Sedan kom de fram till att det säkert går över av sig själv, och om det inte gör det så skulle jag komma tillbaka. Idag känns det mycket bättre. Wihuu! Nu måste jag fixa mig. Ska ner på stan och fika med tjejerna innan jobbet.

Puss&kram.

Jag är kär i bilden utav dig, inte i dig.



Nu har jag pratat med en sköterska. I morgon klockan 9.40 ska jag lämna lite blod (skiter ner mig bara av att tänka på det) och 10.00 ska jag få träffa en sköterska som ska kolla ner i min hals och säga vad felet är. Hon trodde bara att det var nån lite bakterie som vägrar ge sig av. Nu ska jag äta något lätt och bege mig ner mot stan. Trött på att sitta inne och titta ut på solen. Jag är fett happy över det fina vädret. Solglajjor på och ut i det (typ) gröna.

Puss&kram.

15mars2011



Nu har jag gett efter. Ringde Vårdcentralen idag och sitter nu och väntar på att de ska ringa upp mig igen. Har vandrat runt och haft ont i öra och hals lite från och till i öven en månad nu. Gör så förbaskat ont och att svälja ner mat och dryck är fasen lika jobbigt som ett maratonlopp. Lönen trillade in på banken idag by the way. Ska ner på stan senare och köpa mig ett par träningsskor samt fika lite. Lön är för tusan awsome.

Puss&kram.

Léon.


"You're not going to lose me. You've given me a taste for life. I wanna be happy.
Sleep in a bed, have roots. And you'll never be alone again, Mathilda.
Please, go now, baby, go. Calm down, go now, go.
"

Har precis tittat på den bästa filmen; Léon och ätit det bästa godiset jag vet; pistoler. Min dag har inte varit så där jätte intressant. Varit på möte, fikat med Disa, ätit och fått ett underbart mail. Segaste fredagen på länge men skit samma, snart är det ju lördag och det kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. Ska fortsätta äta lite godis nu och sedan kryper jag ner i sängen. Godnatt.

Puss&kram.

10mars2011



Hellu. Igår var jag en stor fet happy cow. Allt gick bra i Oslo plus att jag känner att allt börjar ta lite fart nu. Kom hem vid 01 igår och den långa bussresan tog verkligen på krafterna. Nu har jag äntligen skrapat ihop massa krafter. Ska ner till stan stax, sola och fixa. Ikväll ska jag försöka få pappa att hjälpa mig med min nya IKEA-hylla. Återkommer med parypics sen.

Puss&kram.

I like big butts.


HAHAHA! Jag vet inte om det bara är jag som har sådan sjuk humor men det lilla trädet har en rumpa! En kvinnlig och ganska så snygg rumpa. Tjena mittbena vad jag fann detta roligt. Hur som så är jag en hylla och tre piller/hattburkar rikare. Nu ska jag värma en värmedyna. Tjejveckan startade på tjejdagen, grattis till mig va?!

Puss&kram.

Latina Red.



Nu sticker jag till Linkan, bara så ni vet. Solglajorna invigs så klart dagen till ära. När jag kommer hem ska jag möta frugan och ikväll ska Disa sova här. Det bär ju av till Oslo på mässa i morgon. 06.30 går bussen och vi båda kommer vara döda. Hörs!

Puss&kram.

3.



Tre av mina nya lovers. Slösat den här månaden och usch vad dåligt det känns. Förra månaden var en bra månad, då slösade jag inte. Men what to do. Får hålla ut till den 15, då får jag lön. Bara en vecka kvar! I morse vaknade jag tidigt utav solen som så vackert lyste in genom fönstret. Kände att det inte var någon idé att ligga kvar så jag steg upp och lagade mig en smaskig frulle, städade och hängde lite tvätt. Nu sitter jag och skriver mitt förbaskade CV. Vid 12 ska jag, moster och morfar ta trippen till Linköping. IKEA och massa mys väntar. It's gonna be a good day.

Puss&kram.

PartyPeople.



Partyskivan rullan och nu ska jag dra till andra Amanda innan vi går till frugan för att fira henne. Gud vad firad hon ska bli. Man fyller bara 20 en gång. Peppad in till norden. Hoppas att alla får en underbar lördagskväll. Hejdå korvar !

Puss&kram.

5mars2011



Morognstund har guld i mun. Var ett tag sedan jag käkade frulle i och för sig. Sitter och fixar en partyskiva till ikväll samtidigt som jag funderar på smink och hår, outfiten är liksom redan kirrad och klar tror jag. Men herregudars, vad ska jag göra med håret. Svårt det där, ska hoppa in i duschen nu och suga lite mer på den karamellen.

Puss&kram.

Nothing but my T-shirt on.



Hellu huliganer! Jag sitter här med nothing but my T-shirt on och tycker förjävla synd om mig själv. Fick så sjukt ont i skallen för några timmar sedan, dock hade jag inte tid att tjuta över det då efter som vi höll på och fixade inför morgondagen. Nu där emot har jag massa tid att tjuta, så det gör jag. Tar även till tröst-food i form av cheesballs och coca cola i liten söt flaska. I morgon är huvudet med igen, no worries där inte. På söndag har jag ont igen, men då med ett lite leénde på läpparna. Äsch nu ska jag sluta yra. Bränna skiva och slänga sig i soffan ska jag göra.

Puss&kram.

Play it loud.



Hola! Gick utmärkt att jobba igår, så kul! Efter drog jag hem till frugis. Var menat att vi skulle hitta på något, som att gå till Munken typ men där var det fullsatt så vi fick nöja oss med nattmacka hemma igen. I morse när jag gick hem passade jag på att sola mig fräsch och fin, skönaste jag gjort på länge. Bra Idé där Daniella. Har bara tagit en vecka att samla krafter till det. Nu ska jag sticka ner till stan och träffa andra Amanda och Disa. Måste fixa det sista för morgondagen. 20års kalas för sjutton. Så peppad. Ikväll ska jag sluka en räkmacka hemma hos fisen och gosa sönder alla söta valpar.

Puss&kram.

God morgon?!



Känner mig helt mörbultad, typ som att någon har sparkat på mig hela natten. Men det är det nog ingen som har. Dricker morgonkaffe och äter äggmackor nu, ska snart sminka mig och dra på mig lite kläder för idag ska jag försöka shoppa lite och sedan ska jag jobba på käraste Parken. Hoppas på en asbra dag.

Puss&kram.

Here I am.



Hoho?! Hoppas att alla har haft en bra dag. Över lag så har min varit bra. På morgonen ringde Linda och frågade om jag är sugen på att jobba på Parken i morgon. Vilket jag såklart är. Vid halv ett drog jag ner till stan och gick på klädjakt. Utan lycka kan jag säga. Usch, jag har noll insperation och jag vill verkligen hitta något jättesnyggt till helgen då det vankas födelsedagskalas. Drar en sväng med brudarna innan jobbet och hoppas på att dom kan hjälpa mig. Nu hade tänkt tvätta mig, lägga mig i sängen med en flaska vatten, glo film och sedan somna. Somnar jag skapligt så kanske jag kommer upp tidigt och kan köra en solning också. Det vore ju inte helt fel.

Puss&kram.
 

1mars2011



Hellu korvs. Jag är en jäkla latmask idag. Fortfarande klädd i pyamas och jag har inte borstat tänderna än eftersom jag käkade frulle för bara några timmar sedan. Ska fixa mig nu, måste ner till Ica och köpa potatis innan mamma kommer hem. Då ska vi promenera till Ö&B för jag behöver lite hudprodukter samt något bra till håret. Ne usch, ge mig sommar och enerigi nu. Ge mig April månad, då tar allt fart.

Puss&kram.

RSS 2.0