090630

Hejsan hoppsan !
Yttligare en superhärligt solig dag idag. Men idag blir det inget solande, måste skriva klart en jobbansökan som ska skickas in. Hur jag nu ska lyckas få ihop en sån är ett mysterium. Det är inte lätt , men ni ska se att jag ska klara det. Vill verkligen ha det här jobbet , tror att det är det som gör det hela lite svårare. Blir lite mer press eftersom ansökan måste vara perfekt som in i norden.
Idag ska jag träffa Felice på stan en sväng. Ska se om jag hittar någont fint till i morgon.
Igår spenderade vi hela dagen på badhuset. Jag , Felicia , Gabbe och hans systerdotter Emilia. Så himla söt tjej ! Det var jätte skönt . Låg och stekte i solen , käkade picknick och badade. Lyckat =) Nu ska jag hoppa in i duschen och förtsätta med min ansökan.




Bästis på badhuset , Söt ! =) Gabbe fillurar i bakgrunden !


090627- idag.


Bekvämt och enkelt funkar prima när man är småbakis och solen skiner för fulla muggar ! =)

090627

Huhu än så länge har min helg varit megahärlig. Igår var det utgång med Felice . Stötte på massa roligheter som vanligt. Idag var jag med mamma, pappa och bror. vi tog en promenix med mackor och läsk i kylväskan la oss vid badet och solade . Mysigt mysigt ! På kvällen kom Felice in till stan . Det var menat att vi skulle sätta oss i groppen med massa folk men ingen av oss orkade , så hon drog hem ! I morgon blir det upp med tuppen för då ska jag möta Felice utanför badhuset halv 12. Kaffe , mackor , sol och bad . Som bäddat för en underbar dag ! =)


Jag och Felice parkerade våra rumpor utanför min port och huxflux gick denna sköning förbi. Han kände för att joina oss och det visade sig att han kommer från Brazilien. Härlig fylle-engelska det blev ! ;D haha


Nu ska jag plocka ihop något gott att käka sedan blir det sängen ! =)
Hörs i morgon . Pussar


090626

Hallojs !
Gud vad det fina vädret gör mig glad. De senaste dagarna har jag varit på badhuset, solat och bara varit. Skönt skönt. Igår drog jag och Felice ut på krogen. Trodde att det skulle bli skitkul, men njaa det blev så där . Det var lite folk men den braiga musiken vägde upp det hela. Så det dög, det dög. Ikväll drar vi ut igen . Festar på riktigt =) Igår hittade även en gubbe 100kr till mig på gatan . Man tackar. Mysko att han inte tog den själv men snällt som fasen ! Det gillas.
Nu ska jag gå och klä mig . Halv fem ska jag hämta Pruttis kusinerna på frita.


Felice och jag spanade katter på badhuset. ;D

Käkade mysfrulle på balkongen. Kärlek till kaffe yaao

Käkade romantisk middag innan supandet.

När Felice väl börjat spana katter kan hon inte sluta.

Nepp nu måste jag kila . PussPuss


090623

Huhu mötet gick bra förutom att jag glömde legget hemma och måste tillbaka i morgon för att hämta lite papper. Blev klar på en halvtimma. Sen dess har jag i stort sätt spenderat min tid på balkongen i solen med glajorna på näsan och boken i handen. =) Snart Kommer Felice, vet inte vad vi ska göra men jag gissar på att vi drar ut och hittar på något ! =D Ska nog dra och fixa mig lite . Det blir verkligen sjukt varmt på balkongen när solen ligger på. Lite utav bastu-effekten. Så att fräscha till sig är nog lite utav ett måste innan jag hittar på något ! =P


090623

Idag skulle jag göra allt för att få en ny tid på arbetsförmedlingen men nepp det funkar inte så, man kan inte ringa och boka om ett möte bara för att man hellre vill bada och sola hela dagen. Det är bara att bita i det sura äpplet och pallra sig dit. Igår vaknade jag sent som fasen . Klockan var väl kanske ett och då vaknade jag av att min telefon ringde. Felice och jag satte oss i köket med en megakopp kaffe (ett måste på sommaren). Vid tre kom Gabbe och hanns systerson och vi drog till en lite sjö för det första doppet. Badkruka som jag är så doppade jag mig bara. För att jag ska vara i länge krävs det att det inte blåser kallt. ! Jag är en färsking jag vet ! =D Efter det träffade vi Disafisa och gänget.
Nu ska jag dra mig ut på balkongen med ett glas vatten och en bok ! Ska väl kanske läsa igenom lite papper och leta fram kläder också.


Hört att flyga drake ska vara bra. Jag ger den en chans trotts att jag inte är en bokmänniska =) .

Pusshejs

090618

God middag damer och herrar. Jag är så jäkla seg idag. Ska snart ta en uppiggande dusch så jag kommer igång. Idag tror jag att jag ska till morfar. Ska fira midsommar på landet med familjen i år , ska bli skönt plus att jag måste komma bort från stan en helg tror jag . =)
Den här veckan har varit en riktigt tankeställar-vecka. Har grubblat massor på vad som kommer hända i framtiden och jag måste erkänna att jag är lite rädd. Förutom det har jag varit på arbetsförmedlingen , fikat , festat , solat och bara tagit det lugnt. Nu ska jag skutta in till pappa i köket och käka nått. Sen blir det dusch och packa. Hörs !



Puss hejs ! ♥


090610- lost in space


Jaa ni märks det att jag är helt borta i skallen idag. Tror inte att det flyger en enda tanke i knoppen just nu. Blankt! Sen har jag hungerkänslor och magont stup i kvarten, tror att det kallas magkatarr och något man får på köpet när man ger sig in i studentveckan. Tro inte att jag sitter och klagar , för det gör jag inte. Igentligen är jag väldigt spänd inför morgondagen, är bara så jäkla trött. (= Nu ska jag gå och käka så jag får borsta nötterna och hoppa i säng snart.
Puss på allas rumpor för i morgon smäller det .
Om ni lyssnar noga kanske ni hör mig skrika !

WIHOOOO STUDENTEN !

090610

I morgon smäller det . Utspring för hela slanten. Taggad är nog ett bra ord för att beskriva hur jag känner nu och glädje blandat med lite sorg , då menar jag inte sorg för att jag kommer sakna Bauer utan för att mormor inte kommer vara med. Saknar min sötMormor helt förskräckligt mycket idag.♥
Nog om det. Idag har jag varit extremt seg. Jag, mamma och Bror drog till moster och fixade inför morgondagens mottagning. Efter det körde vi Stoffe till balen. Måste erkänna att han var riktigt stilig idag bror min. Nu ska jag ta en lång och skön dusch, testa vilken locktång jag ska använda + prova och hänga fram klänningen . Lite stressad är jag. För om katten själv fick välja så skulle hon gå och lägga sig i sängen och slöa !


Tack Fani och Disa för igår ! =D Hade jättekul . (bilden är från förra onsdagen)

Nu måste jag göra lite nytta ! Love

090609

Hejsan svejsan .
Idag ser det ut som att det blir en hemmakväll. En ofrivillig hemmakväll. =/ Men skitsamma är endå på lite pisshumör idag. Önskar bara att folk kunde hålla truten och sluta säga till mig vad jag ska göra och inte göra. I slutet gör jag endå som jag vill.
Igår spelade i alla fall Maskinen ute. Har sett dom en gång tidigare, dom är bra är dom. Tyvärr var det så jäkla trångt och varmt igår att jag var tvungen att gå ut efter 2 låtar. Skapligt lyckad kväll var det, bra musik och massa trevligt folk.
Nu ska jag gå och käka macka med kaffe. Är hungrig hela tiden =P


MASKINEN ! Alla studenter som inte var ute är våldtäktsmän ! ;D

Felice och den grymt goda efterrätten på mösspåtagningen
Matilda och hennes kompis Sophia


I'm out ! Bye <3


090607

Idag är det festa på schemat igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, har en liten liten aning om vad det kan bli men det är svårt ! Ses i dimman ! Hörs säkert senare. Idag är jag inte så stressad ! =D

090606- För vi ska ta studenten !!

Oh ledsen för extremt dålig uppdatering men det beror helt på att studentveckan har dragit igång för fulla muggar. Sedan i onsdags har jag befunnit min ute på krogen med mina underbara vänner . Men idag kände vi att en vilodag inte lät helt fel.
Allra helst inte eftersom att jag och Felicia har varit uppe med tuppen och sålt korv på flygplatsen i kyla och blåst.
I morgon är det fylle brännboll, tror inte att vi har nått lag anmält men vi pallrar oss dit i alla fall, hoppas att det blir fint väder i morgon , inte för att jag tror det men hoppas kan man ju i alla fall . =)
Jag ska lägga in massa massa bilder när jag känner att jag har ork till det . Nu ska jag skutta in i köket och rota efter något gått, sen blir det sängen för tv-tittande !


Humm ....känns som att min rump är pytte pytte älskad ! ;D

Love

RSS 2.0